MBSE Training Courses

MBSE Training Courses

Lokale, instructieve Live MBS-trainingen (ModelBased Systems Engineering) demonstreren door middel van interactieve discussie en handson praktijk hoe systemen gemodelleerd kunnen worden met behulp van elke geschikte systeemmodelleringsmethode of -hulpmiddel MBSE-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MBSE Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Deze cursus wordt aangeboden in twee varianten om praktisch inzicht te geven in hoe systemen kunnen worden gemodelleerd met behulp van de nieuwste versie van OMG 's specificatie voor SysML ( SysML ). De notatie en onderliggende semantiek van SysML worden op een manier uitgelegd waarmee studenten wat ze leren toepassen op elke geschikte methode of tool voor systeemmodellering.
21 hours
Overview
The course extends possessed knowledge of UML. During the training, we focus on the practical use of the language of the UML object-oriented analysis.
21 hours
Overview
Doelstelling:

Het helpen van analisten en ontwerpers van het domein System Engineering om te begrijpen hoe efficiënt vereisten kunnen worden verzameld en vervolgens de implementatie van embedded software-ontwerp kunnen doorlopen op basis van systeemspecificaties met behulp van UML 2 en SysML .

Deze 3-daagse training is bedoeld om systeemanalisten te helpen hun behoeften en ontwerpers efficiënt uit te drukken om het juiste architecturale ontwerp van het systeem te maken op basis van deze behoeften.

De resulterende systeemarchitectuur biedt een goed niveau van behendigheid aan de ingebedde systeemsoftware in het licht van veranderingen omdat het een coherente traceerbaarheid mogelijk maakt van de bedrijfsregels die zijn ingekapseld in systeemfuncties en die van de gebruikskeuzes (use cases) van de eindgebruikers naar de software-implementatieniveau.
21 hours
Overview
Met de opkomst van zeer complexe gedistribueerde systemen, ging de complexiteit van een enkel systeem over op de complexiteit van de architectuur van de groep systemen Deze cursus behandelt de relatie tussen Software Architecture en Technical Enterprise Architecture Deze twee gebieden zijn onderling verbonden op een manier die momenteel niet goed beschreven is Het splitsen van een complex monolithisch systeem in twee systemen die via webservices communiceren, zal bijvoorbeeld aanzienlijke veranderingen teweegbrengen in zowel de nieuwe systemen als de architectuur ertussen Deze cursus behandelt tradeoffs, momenteel gangbare patronen en oplossingen voor het beheer van complexe systemen en communicatie binnen en tussen hen .
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor analisten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers en projectmanagers. Het is een inleiding tot systeemmodellering met behulp van UML.

Op basis van geselecteerde systemen (casestudy) worden de volgende fasen van systeemmodellering gepresenteerd: van modelleringsvereisten, modellering van bedrijfsprocessen en documentatie van functionele en niet-functionele vereisten tot het analytische model. De volgende stap is de ontwerpfase: statische en dynamische modellering met behulp van projectklassen en de interactie tussen de systeemcomponenten. Voor oefeningen wordt Enterprise Architect gebruikt - een populaire modelleertool.

Training kan de basis vormen voor een uitgebreide procesmodellering in bedrijfssystemen door het gebruik van UML in alle fasen van softwareontwikkeling.

Omdat de training slechts 3 dagen duurt, voeren de deelnemers samen met de trainer oefeningen uit, ook de onderwerpen machine en codegeneratie worden als optioneel gemarkeerd. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in meer ervaring met modelleren met UML, kan deze training worden uitgebreid naar 4 of 5 dagen, in welk geval deelnemers de tijd hebben om oefeningen zelf op te lossen en deze te vergelijken met het model dat tijdens de samenvatting is gemaakt. In 4 dagen training zijn alle onderwerpen verplicht, 5 dagen versie bevat ook meer geavanceerde elementen, in standhouders hebben deelnemers veel meer tijd voor oefeningen. Deze training kan ook worden geprofileerd voor analyses of ontwerpers, in booth-gevallen worden enkele wijzigingen in het programma doorgevoerd om deze aan ontvangers aan te passen.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor analisten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers en projectmanagers.

De workshop presenteert een probleemanalyse-, ontwerp- en documentatiesystemen met behulp van UML en Enterprise Architect van Sparx Systems. Tijdens de training worden de geavanceerde mogelijkheden van het programma gepresenteerd (zoals MDA, profielen, XMI) en best practices die het modelleren aanzienlijk kunnen vereenvoudigen en versnellen.

Omdat de training zich richt op de Enterprise Architect tool, moeten deelnemers al weten hoe ze in UML moeten modelleren. Voor degenen die graag modellering willen leren, hebben we een speciale training voor UML .

Sommige programmaonderwerpen zijn gemarkeerd als optioneel - het betekent dat de realisatie daarvan afhankelijk is van de beslissingen van de deelnemers en de resterende tijd.

De trainingsmethode:

Hoorcollege 10%, 90% workshop
21 hours
Overview
Een van de snelstgroeiende rollen in de IT-industrie is de IT Business Analyst. Business zijn te vinden in bijna organisaties en zijn belangrijke leden van elk IT-team, zowel in de particuliere als de publieke sector.

Deze cursus biedt een duidelijke, stapsgewijze handleiding over hoe de Business zijn of haar rol kan vervullen met behulp van geavanceerde objectgeoriënteerde technologie.
Weekend MBSE (Model-Based Systems Engineering) cursus, Avond Model-Based Systems Engineering training, Avond Model-Based Systems Engineering opleiding MBSE boot camp, MBSE (Model-Based Systems Engineering) instructeur geleid, Weekend Model-Based Systems Engineering (MBSE) training, Avond Model-Based Systems Engineering cursus, MBSE coaching, Model-Based Systems Engineering instructeur, MBSE trainer, Model-Based Systems Engineering (MBSE) training cursus, MBSE lessen, MBSE on-site, MBSE privé cursus, Model-Based Systems Engineering (MBSE) een op een training, Model-Based Systems Engineering op locatie, Weekend MBSE opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions