MBSE Training Courses

MBSE Training Courses

Lokale, instructieve Live MBS-trainingen (ModelBased Systems Engineering) demonstreren door middel van interactieve discussie en handson praktijk hoe systemen gemodelleerd kunnen worden met behulp van elke geschikte systeemmodelleringsmethode of -hulpmiddel MBSE-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MBSE Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
The course extends possessed knowledge of UML. During the training, we focus on the practical use of the language of the UML object-oriented analysis.
21 hours
Overview
Doelstelling:

Analisten en ontwerpers van het System Engineering-domein helpen om te begrijpen hoe efficiënt requirements verzameld kunnen worden, gaan vervolgens door de embedded software design-implementatie op basis van systeemspecificaties met UML 2 en SysML.

Deze 3-daagse training is bedoeld om systeemanalisten te helpen hun behoeften en ontwerpers efficiënt uit te drukken om op basis van deze behoeften het juiste architecturale ontwerp van het systeem te maken.

De resulterende systeemarchitectuur biedt een goede mate van behendigheid voor de embedded systeemsoftware met het oog op veranderingen, omdat het een coherente traceerbaarheid mogelijk maakt van de bedrijfsregels die zijn ingekapseld in systeemfuncties en die van de gebruikskeuzes (use cases) van de eindgebruikers naar de software-implementatieniveau.
21 hours
Overview
Deze cursus wordt aangeboden in twee varianten om een ​​praktisch begrip te bieden van hoe systemen kunnen worden gemodelleerd met behulp van de nieuwste versie van de specificatie van de Systems Modeling Language (SysML) van OMG. De notatie en onderliggende semantiek van SysML worden op een manier uitgelegd die studenten in staat stelt om wat ze leren toe te passen op elke geschikte systeemmodelleringsmethode of -instrument.
21 hours
Overview
Met de opkomst van zeer complexe gedistribueerde systemen, ging de complexiteit van een enkel systeem over op de complexiteit van de architectuur van de groep systemen Deze cursus behandelt de relatie tussen Software Architecture en Technical Enterprise Architecture Deze twee gebieden zijn onderling verbonden op een manier die momenteel niet goed beschreven is Het splitsen van een complex monolithisch systeem in twee systemen die via webservices communiceren, zal bijvoorbeeld aanzienlijke veranderingen teweegbrengen in zowel de nieuwe systemen als de architectuur ertussen Deze cursus behandelt tradeoffs, momenteel gangbare patronen en oplossingen voor het beheer van complexe systemen en communicatie binnen en tussen hen .
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor analisten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers en projectmanagers. Het is een inleiding tot systeemmodellering met behulp van UML.

Op basis van geselecteerde systemen (casestudy) worden de volgende fasen van systeemmodellering gepresenteerd: van modelleringsvereisten, modellering van bedrijfsprocessen en documentatie van functionele en niet-functionele vereisten tot het analytische model. De volgende stap is de ontwerpfase: statische en dynamische modellering met behulp van projectklassen en de interactie tussen de systeemcomponenten. Voor oefeningen wordt Enterprise Architect gebruikt - een populaire modelleertool.

Training kan de basis vormen voor een uitgebreide procesmodellering in bedrijfssystemen door het gebruik van UML in alle fasen van softwareontwikkeling.

Omdat de training slechts 3 dagen duurt, voeren de deelnemers samen met de trainer oefeningen uit, ook de onderwerpen machine en codegeneratie worden als optioneel gemarkeerd. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in meer ervaring met modelleren met UML, kan deze training worden uitgebreid naar 4 of 5 dagen, in welk geval deelnemers de tijd hebben om oefeningen zelf op te lossen en deze te vergelijken met het model dat tijdens de samenvatting is gemaakt. In 4 dagen training zijn alle onderwerpen verplicht, 5 dagen versie bevat ook meer geavanceerde elementen, in standhouders hebben deelnemers veel meer tijd voor oefeningen. Deze training kan ook worden geprofileerd voor analyses of ontwerpers, in booth-gevallen worden enkele wijzigingen in het programma doorgevoerd om deze aan ontvangers aan te passen.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor analisten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers en projectmanagers.

De workshop presenteert een probleemanalyse, ontwerp- en documentatiesystemen met UML en Enterprise Architect van Sparx Systems. Tijdens de training zal worden gepresenteerd aan de geavanceerde mogelijkheden van het programma (zoals MDA, profielen, XMI), en best practices die modellering sterk kunnen vereenvoudigen en versnellen.

Omdat de trainingsfocus op de Enterprise Architect-tool vereist is, moeten deelnemers al weten hoe ze in UML moeten modelleren. Voor degenen die graag willen leren modelleren, hebben we speciale training voor UML.

Sommige programmaonderwerpen worden gemarkeerd als optioneel - het betekent dat de realisatie ervan afhangt van de beslissingen van de deelnemers en de resterende tijd.

De trainingsmethode:

Hoorcollege 10%, 90% workshop
21 hours
Overview
Een van de snelst groeiende rollen in de IT-industrie is de IT Business Analyst Business Analisten zijn te vinden in bijna alle organisaties en zijn belangrijke leden van elk IT-team, zowel in de private als in de publieke sector Deze cursus biedt een duidelijke, stapsgewijze handleiding voor hoe de Business Analyst zijn of haar rol kan uitvoeren met behulp van stateoftheart objectoriented technologie .
Weekend MBSE cursus, Avond MBSE training, Avond MBSE opleiding MBSE boot camp, MBSE instructeur geleid, Weekend MBSE training, Avond MBSE cursus, MBSE coaching, MBSE instructeur, MBSE trainer, MBSE training cursus, MBSE lessen, MBSE on-site, MBSE privé cursus, MBSE een op een training, MBSE op locatie, Weekend MBSE opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!