Tableau Training Courses

Tableau Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Tableau-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe Tableau te gebruiken om dashboards, werkbladen en andere visualisaties te maken om duidelijkere inzichten in gegevens te krijgen. Tableau-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Tableau Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Tableau Server is een online platform voor gegevensbeheer dat hulpprogramma's biedt voor het hosten en beheren van Tableau gegevensbronnen, werkmappen, rapporten en dashboards vanaf een Tableau desktop. Deze door een instructeur geleide, live training (online of onsite) is bedoeld voor gemiddelde tot gevorderde data-architecten die vaardigheden willen leren voor het installeren, configureren, beheren en onderhouden van een Tableau server. Aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
  Een diepgaand inzicht hebben in de Tableau Server-architectuur. Begrijp Tableau Serverprocessen en -functies. Gebruiker Tableau Server om taken te automatiseren. Configureer en beheer de Tableau Server. Stel Tableau Server in voor hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om dit te regelen.
14 hours
Python is de meest populaire programmeertaal voor data wetenschap en machine learning. SQL is het meest gebruikte tool voor database management terwijl Tableau is een toonaangevend business intelligence en data visualisering tool. Combining SQL, Python, en Tableau biedt een krachtige, end-to-end oplossing voor gegevensanalyse. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers en ontwikkelaars die willen gebruiken en integreren SQL, Python, en Tableau om complexe data-analyse, verwerking en visualisering uit te voeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de nodige omgeving voor het uitvoeren van gegevensanalyse met SQL, Python, en Tableau. Begrijp de belangrijkste concepten van softwareintegratie (gegevens, servers, klanten, API's, eindpunten, enz.) Geef een verfrissing op de fundamenten van Python en SQL. Uitvoeren van gegevens voorafgaande verwerkingstechnieken in Python. Leer hoe u verbindt Python en SQL voor gegevensanalyse. Maak inzichtvolle data visualisaties en grafieken met Tableau.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Deze cursus leert u over menselijke perceptie en hoe u deze kunt gebruiken om de beste inzichten te leveren. Je maakt kennis met ontwerptheorie, inclusief Gestaltwetten, pre-attentive attributen en inclusiviteit. Ook begrijp je de overeenkomsten en verschillen tussen verkennende en verklarende analyse. U zult het gebruik van de kaarten ontdekken en leren hoe u de meest geschikte kunt kiezen. Aan het einde van de cursus weet u hoe u de ontwerpprincipes kunt implementeren in visualisaties die zijn gemaakt met behulp van Tableau software.Cursus mijlpalen:
  Meer informatie over menselijke perceptie. Maak kennis met de ontwerptheorie.; Begrijp verschillende soorten diagrammen. Definieer het doel van de datavisualisatie. Onderzoek en verbeter een ineffectieve visualisatie.
Formaat van de cursus:
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
14 hours
Dit is een beginners-cursus voor Tableau-gebruikers; het is bedoeld voor iedereen die met gegevens wil werken en is ontworpen om u te helpen de belangrijkste functies in Tableau te gebruiken Tijdens de cursus kun je: Maak verbinding met uw gegevens Bewerk en bewaar een gegevensbron Begrijp de terminologie van Tableau Gebruik de interface / het paradigma van Tableau om effectief krachtige visualisaties te maken Maak basisberekeningen inclusief elementaire rekenkundige berekeningen, aangepaste aggregaties en verhoudingen, datumberekening en snelle tabelberekeningen Vertegenwoordig uw gegevens met behulp van de volgende visualisatietypes: Kruistabbladen Geografische kaarten Hittekaarten Boomkaarten Cirkeldiagrammen en staafdiagrammen Dubbele as en gecombineerde grafieken met verschillende merktekens Markeer tabellen Scatterplots Bouw dashboards om visualisaties te delen .
14 hours
Tableau helpt mensen gegevens te zien en te begrijpen.
14 hours
R is een programmeertaal en softwareomgeving voor statistische computing. Samen met R en Tableau, kunnen gebruikers de analytische functies van R met Tableau visualisaties implementeren voor effectieve gegevensanalyse. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers die willen programmeren in R voor Tableau. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Uitvoering Tableau analyses met R. Call R-algoritmen in Tableau om gegevensverwerking te automatiseren. Structuur en visualiseren R-functies in Tableau. Datadreven beslissingen maken voor zakelijke activiteiten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Tableau is een software voor business intelligence en datavisualisatie. Tableau biedt een breed scala aan ontwikkeltools en API's voor integratie, aanpassing, automatisering en uitbreiding van Tableau functies voor organisatiespecifieke behoeften. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze de mogelijkheden van Tableau kunnen uitbreiden om aan de specifieke behoeften van hun organisatie te voldoen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Tableau installeren en configureren (Desktop, Server, Online.)
 • Begrijp de basisprincipes van ontwikkelen met Tableau .
 • Creëer en publiceer datavisualisaties en interacties met Tableau .
 • Gebruik Tableau 's developer tools en API's aan te passen en uit te breiden de mogelijkheden van Tableau voor hun organisatie.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Tableau is een business intelligence en data visualisatie software. Tableau biedt een breed scala aan ontwikkelaars tools en API's voor integratie, aanpassing, automatisering en uitbreiding van Tableau functies voor organisatie-specifieke behoeften. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten en gegevenswetenschappers die gegevens willen zoeken, analyseren en visualiseren met behulp van Tableau. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Neem verbinding met uw gegevens. Bewerken en opslaan een gegevensbron. Begrijp de terminologie. Gebruik het Tableau interface / paradigma om effectief krachtige visualisaties te creëren. Creëer berekeningen met inbegrip van arithmetische berekeningen, aangepaste aggregaties en ratio's, datummathe en tabelberekeningen. Vertegenwoord uw gegevens met behulp van verschillende visualiseringstypen. Bouw dashboards om visualisaties te delen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Tableau Prep Builder is een software-applicatie voor het combineren, vormen en reinigen van gegevens voor analyse. Het kan gegevens uit een verscheidenheid van bronnen extraheren, het transformeren en vervolgens de gegevens produceren voor analyse. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op gegevensanalisten die gegevens willen voorbereiden en vormen met behulp van Tableau Prep Builder. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer 1 voorp. Ontdek en implementeren van een Data Science Workflow. Lees gegevens uit een verscheidenheid aan bronnen, zoals Excel en databases. Voorbereid, vormgeven en proefgegevens voor analyse in Tableau Desktop. Onderzoeken en valideren van gegevens. Creëren en publiceren Tableau Prep flows.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Tableau is een tool voor business intelligence en datavisualisatie. Python is een veelgebruikte programmeertaal die ondersteuning biedt voor een breed scala aan statistische en machine learning-technieken. Tableau datavisualisatiekracht van Tableau en de machine learning-mogelijkheden van Python helpen, wanneer gecombineerd, ontwikkelaars om snel geavanceerde data-analyse-applicaties te bouwen voor verschillende zakelijke gebruikstoepassingen. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze Tableau en Python kunnen combineren om geavanceerde analyses uit te voeren. Integratie van Tableau en Python zal gebeuren via de TabPy API. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Integreer Tableau en Python met behulp van TabPy API
 • Gebruik de integratie van Tableau en Python om complexe bedrijfsscenario's te analyseren met weinig regels Python code
Publiek
 • ontwikkelaars
 • Data wetenschappers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Tableau Server is een bedrijfsintelligentie en data visualisatieplatform op bedrijfsniveau. Het stelt gebruikers in staat om rapporten en visualisaties op grote hoeveelheden gegevens te analyseren en te genereren om waardevolle zakelijke inzichten te krijgen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op systeemadministratoren die willen installeren en beheren Tableau Server. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Tableau Server. Stel gebruikers, rollen en machtigingen op om een team op te bouwen en uit te voeren. Access verschillende gegevensbronnen, beheren van inhoud en toegang tot de inhoud door gebruikers. Automatische administratieve taken, met inbegrip van monitoring en logmanagement. De installatie van Tableau server naar cluster.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Tableau helpt mensen gegevens te zien en te begrijpen.
21 hours
Dit is een cursus voor alle professionals die werkzaam zijn in de non-profitsector. Het doel is om te leren hoe de gegevens met een breder publiek kunnen worden gecommuniceerd met Tableau Public.Deze cursus is bedoeld voor de cursist die Tableau nog nooit eerder heeft gebruikt of die misschien een opfriscursus nodig heeft. Het leidt u door de stappen die nodig zijn om uw eerste visualisatie vanaf het begin te maken. U leert ook hoe u essentiële ontwerpprincipes kunt toepassen op uw Tableau visualisaties. Aan het einde van de cursus bent u in staat om uw inzichten te creëren en te delen met een breder publiek.Cursus mijlpalen:
  Configureer uw Tableau openbare profiel. Maak verbinding met en werk met uw gegevens. Gebruik de Tableau-interface. Bouw een inzichtelijke visualisatie. Deel je werk met een breder publiek.
Formaat van de cursus:
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
14 hours
Tableau helpt mensen gegevens te zien en te begrijpen.
14 hours
tableau helpt mensen te zien en te begrijpen gegevens.
28 hours
Dit is een boeiende 4-daagse cursus voor Tableau beginners. Tijdens deze cursus raakt u vertrouwd met alle functies van Tableau en leert u hoe u gegevensvisualisatie kunt maken en delen met anderen. De cursus leidt u door alle stappen, inclusief het verbinden met gegevens, het maken van berekeningen, het kiezen van een diagram, het bouwen van het dashboard en het publiceren van uw werk.De cursus is onderverdeeld in hoorcolleges gewijd aan elk onderwerp, gevolgd door praktische oefeningen. De cursus wordt afgesloten met een test van 30 minuten en een projectopdracht van 60 minuten.Cursus mijlpalen:
  Raak vertrouwd met de Tableau-interface. Maak verbinding met en werk met uw gegevens. Gebruik de functies Tableau. Bouw een inzichtelijke visualisatie. Deel je werk met een breder publiek.
Formaat van de cursus:
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving. Kennistest en hands-on project aan het einde van de cursus

Last Updated:

Upcoming Tableau Courses

Weekend Tableau cursus, Avond Tableau training, Avond Tableau opleiding Tableau boot camp, Tableau instructeur geleid, Weekend Tableau training, Avond Tableau cursus, Tableau coaching, Tableau instructeur, Tableau trainer, Tableau training cursus, Tableau lessen, Tableau on-site, Tableau privé cursus, Tableau een op een training, Tableau op locatie, Weekend Tableau opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions