Software Design Training Courses

Software Design Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Software Design-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en hands-on de basisbeginselen van Software Design Software Design training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Software Design subcategorieën

Software Design Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Domain Driven Design (DDD) is een benadering voor het omgaan met complex gedrag bij het ontwikkelen van software .
21 hours
Overview
Model Based Development (MBD) is een methode voor softwareontwikkeling die een snellere, meer kosteneffectieve ontwikkeling van dynamische systemen mogelijk maakt, zoals besturingssystemen, signaalverwerking en communicatiesystemen Het is meer gebaseerd op grafische modellering dan op de traditionele op tekst gebaseerde programmering In deze geoefende, live training zullen deelnemers leren hoe MBD-methodologieën kunnen worden toegepast om ontwikkelingskosten te verminderen en de time-to-market van hun embedded softwareproducten te versnellen Tegen het einde van deze training zullen deelnemers in staat zijn om Selecteer en gebruik de juiste hulpmiddelen voor het implementeren van MBD Gebruik MBD voor een snelle ontwikkeling in de vroege stadia van hun ingebed softwareproject Verkort de vrijlating van hun embedded software in de markt Publiek Embedded systems engineers Ontwikkelaars en programmeurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Met de opkomst van zeer complexe gedistribueerde systemen, ging de complexiteit van een enkel systeem over op de complexiteit van de architectuur van de groep systemen Deze cursus behandelt de relatie tussen Software Architecture en Technical Enterprise Architecture Deze twee gebieden zijn onderling verbonden op een manier die momenteel niet goed beschreven is Het splitsen van een complex monolithisch systeem in twee systemen die via webservices communiceren, zal bijvoorbeeld aanzienlijke veranderingen teweegbrengen in zowel de nieuwe systemen als de architectuur ertussen Deze cursus behandelt tradeoffs, momenteel gangbare patronen en oplossingen voor het beheer van complexe systemen en communicatie binnen en tussen hen .
35 hours
Overview
Software Engineering begint waar het programmeren stopt. In deze cursus leert u een solide basis in Software Engineering. Het bouwt een brug van programmeren naar solide technische praktijken. De cursus geeft u een overzicht van basisbegrippen en woordenschat die doorgaans in het veld worden gebruikt. Tijdens de cursus leert u vele technieken gebruiken om softwareprojecten te plannen, implementeren en valideren en ontwikkelingsprocessen te evalueren en te verbeteren.

Publiek:

Deze cursus is bedoeld voor softwareontwikkelaars met verschillende achtergronden die minstens één programmeertaal kennen.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor ervaren programmeurs die kwesties met betrekking tot het gebruik van patronen en refactoring willen onderzoeken. Elke deelnemer kent de eigenschappen en praktische voorbeelden van het gebruik van deze patronen, die op zijn beurt de efficiënte build mogelijk maken om de applicatiecode te corrigeren.
14 hours
Overview
Doelstelling:

Het helpen van technische analisten en ontwerpers om te begrijpen hoe de softwarematige implementatie van de vereisten moet worden uitgevoerd, waardoor de traceerbaarheid tussen bedrijfsspecificaties en de softwarecode gewaarborgd is.

Deze tweedaagse training richt zich op het assisteren van technische analisten en ontwerpers bij het ontwerpen van specificaties beschreven door de bedrijfsanalisten. Na transformatie in representaties van softwarecomponenten volgen de resulterende systeemcomponenten systeemvereisten naar structuur van softwarecomponenten.

Ten slotte zijn deze technische specificaties geïmplementeerd in softwarecode en getest op componentbasis. De resulterende softwarecomponenten bieden een goede mate van reactiviteit ten opzichte van wijzigingen, aangezien ze afzonderlijk naar het implementatieniveau kunnen zoeken, het systeemgedrag laag voor laag (van de gebruikersinterfaces naar de laag van bedrijfsobjecten via de toepassingscomponenten waar de gebruikskeuzen van de acteurs worden opgeslagen.
14 hours
Overview
Microservice-architectuur is een benadering voor het ontwikkelen van een softwaretoepassing als een pakket van kleine, onafhankelijke services, elk in zijn eigen proces en communicerend met lichtgewicht mechanismen zoals een HTTP-resource-API Deze services kunnen efficiënt worden ingezet met behulp van continue automatiseringssystemen en omzeilen de behoefte aan gecentraliseerd beheer Microservices kunnen in verschillende programmeertalen worden geschreven en worden geïntegreerd met verschillende gegevensopslagsystemen Deze getrainde live training is gericht op ontwikkelaars en architecten van bedrijven Het introduceert microservice-architectuur vanuit eenNet-perspectief, presenteert migratiestrategieën vanuit een monolithisch systeem en leidt deelnemers door de creatie en implementatie van een voorbeeld microservicebased applicatie Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp wanneer u microservice-architectuur moet gebruiken en wanneer niet Maak en implementeer een teststrategie voor microservices Implementeer een voorbeeld microservicebased applicatie in een productieomgeving Refactoren van een monolithische toepassing in services Publiek ontwikkelaars architecten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
The evolution of microservices and containers in recent years has significantly changed how we design, develop, deploy and run software. Modern applications must be optimized for scalability, elasticity, failure, and change. Driven by these new demands, modern architectures require a different set of patterns and practices. In this training, we examine ways to identify, understand and adjust to these new requirements.

Audience
This training is intended for people who are somewhat familiar with container technology and with Kubernetes concepts but are perhaps lacking the real world experience. It is based on use cases, and lessons learnt from real life projects with the intention of making people inspired to create and manage even better cloud native applications.

- Developers
- Operations
- DevOps
- QA Engineers
- IT Project Managers

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Handson implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Er zijn tal van beproefde en geteste patronen op grote schaal beschikbaar voor iedereen. Soms is het een kwestie van de namen veranderen en het patroon in een specifieke technologie implementeren. Het kan honderden uren besparen, die anders zouden worden besteed aan ontwerp en testen.

Trainingsdoelen

Deze cursus heeft twee doelen: ten eerste kunt u algemeen bekende patronen hergebruiken, ten tweede kunt u specifieke patronen voor uw organisatie maken en hergebruiken.

Het helpt u te schatten hoe patronen kosten kunnen besparen, het ontwerpproces kunnen systematiseren en een codekader kunnen genereren op basis van uw patronen.

Publiek

Softwareontwerpers, bedrijfsanalisten, projectmanagers, programmeurs en ontwikkelaars, alsmede operationele managers en managers van softwareafdelingen.

Cursusstijl

De cursus richt zich op use cases en hun relatie met een specifiek patroon. De meeste voorbeelden worden uitgelegd in UML en in eenvoudige Java-voorbeelden (de taal kan veranderen als de cursus als een gesloten cursus wordt geboekt). Het gidst u door de bronnen van de patronen en laat u zien hoe u patronen kunt catalogiseren en beschrijven die in uw organisatie opnieuw kunnen worden gebruikt.
14 hours
Overview
De training is ontworpen voor JavaScript-ontwikkelaars, en ontwerpt en implementeert geavanceerde internettoepassingen. Onderwerpen die tijdens de training zijn besproken en die zijn bedoeld om de beste werkwijzen voor het programmeren van JavaScript te brengen en de meest voorkomende fouten te markeren. Een belangrijk punt van de training is om het beschikbare objectgeoriënteerde programmeren te bespreken met de JavaScript-syntaxis.
14 hours
Overview
Een tweedaagse cursus die alle ontwerpprincipes behandelt met codevoorbeelden in combinatie met recente industriële technologie .
14 hours
Overview
Een tweedaagse cursus die alle ontwerpprincipes behandelt met codevoorbeelden in combinatie met recente industuriale technologie; erg handig voor ontwikkelaars van automotive software .
14 hours
Overview
De cursus behandelt de ontwerppatronen met speciale nadruk op patronen die in PHP worden gebruikt .
14 hours
Overview
Doelgroep:

Technisch teamleider, softwareontwikkelaar

Leerdoel:

Het doel van training is het verwerven van het vermogen om geavanceerde ontwikkelings- / projectstructuren te ontwerpen in C #.

Tijdens de cursus maken studenten kennis met de MSDN-hulpmiddelen en -hulpmiddelen ter ondersteuning van het ontwikkelingsproces, zoals Microsoft Visual Studio, ReSharper.
14 hours
Overview
Design Thinking is een op oplossingen gebaseerde methodologie voor het aanpakken van complexe problemen die onbestemd of onbekend zijn De aanpak is aangepast door zowel zakelijke als technische teams om uitdagingen op te lossen, variërend van interne teamconflictoplossing tot productontwikkeling Sommige van de methoden die worden gebruikt in Design Thinking omvatten het begrijpen van menselijke behoeften, het op een humancentrische manier herformuleren van problemen, het brainstormen over nieuwe ideeën en het aannemen van een handson-benadering bij het maken van prototypen en testen Tijdens deze live workshopworkshop met instructeur leren deelnemers hoe ze de vijf stadia van Design Thinking kunnen toepassen om de problemen van eindgebruikers van een product of dienst beter te begrijpen en vervolgens de beste aanpak te ontwikkelen om deze op te lossen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik creatieve strategieën om aan de behoeften van klanten te voldoen met technologisch haalbare oplossingen Formuleer een strategie om de klantwaarde te vergroten en het product- en serviceaanbod te verbeteren Publiek ontwikkelaars Project managers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Publiek: Ontwikkelaars, programmeurs, bedrijfsanalisten, projectmanagers, software-architecten, testers, mensen die verantwoordelijk zijn voor documentatie of iedereen die betrokken is bij het ontwikkelingsproces van software Doelen: Bereidt u voor op het werken met een breed scala aan UML-elementen Leert u hoe u complexe UML-modellen maakt Bereidt je voor om een ​​gekwalificeerd senior lid van een UML Development Team te worden .
14 hours
Overview
Publiek: Ontwikkelaars, programmeurs, bedrijfsanalisten, projectmanagers, software-architecten, testers, mensen die verantwoordelijk zijn voor documentatie of iedereen die betrokken is bij het ontwikkelingsproces van software Doelen: Bereidt u voor op het werken met een breed scala aan UML-elementen Leert u hoe u complexe UML-modellen maakt Hiermee kunt u gekwalificeerd worden om een ​​senior lid van een UML Development Team te zijn .
Weekend Software Design cursus, Avond Software Design training, Avond Software Design opleiding Software Design boot camp, Software Design instructeur geleid, Weekend Software Design training, Avond Software Design cursus, Software Design coaching, Software Design instructeur, Software Design trainer, Software Design training cursus, Software Design lessen, Software Design on-site, Software Design privé cursus, Software Design een op een training, Software Design op locatie, Weekend Software Design opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!