Design Patterns Training Courses

Design Patterns Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Design Patterns-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on praktijk hoe algemeen bekende patronen kunnen worden hergebruikt en hoe patronen specifiek voor uw organisatie kunnen worden gemaakt en hergebruikt. Design Patterns-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Design Patterns Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
De evolutie van microservices en containers in de afgelopen jaren heeft de manier waarop we software ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en uitvoeren aanzienlijk veranderd. Moderne toepassingen moeten worden geoptimaliseerd voor schaalbaarheid, elasticiteit, falen en verandering. Gedreven door deze nieuwe eisen, vereisen moderne architecturen een andere set patronen en praktijken. In deze training onderzoeken we manieren om deze nieuwe vereisten te identificeren, begrijpen en aan te passen. Publiek
Deze training is bedoeld voor mensen die enigszins bekend zijn met containertechnologie en met Kubernetes concepten, maar die misschien de praktijkervaring missen. Het is gebaseerd op use cases en lessen die zijn getrokken uit real-life projecten met de bedoeling mensen te inspireren om nog betere cloud-native applicaties te maken en te beheren.
 • ontwikkelaars
 • Activiteiten
 • DevOps
 • QA-ingenieurs
 • IT-projectmanagers
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie
 • Veel oefeningen en oefenen
 • Handson-implementatie in een live-labomgeving
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Er zijn tal van beproefde patronen beschikbaar voor iedereen. Soms is het een kwestie van het veranderen van de namen en het implementeren van het patroon in een specifieke technologie. Het kan honderden uren besparen, die anders aan ontwerp en testen zouden worden besteed. Training Go als Deze cursus heeft twee doelen: ten eerste, het laat je alom bekende patronen hergebruiken, tweede, staat het u te creëren en hergebruik patronen die specifiek zijn voor uw organisatie. Het helpt u om te schatten hoe patronen kosten kunnen verlagen, het ontwerpproces kunnen systematiseren en een codekader kunnen genereren op basis van uw patronen. Publiek Softwareontwerpers, bedrijfsanalisten, projectmanagers, programmeurs en ontwikkelaars evenals operationele managers en softwareafdelingsmanagers. Cursusstijl De cursus richt zich op use cases en hun relatie met een specifiek patroon. De meeste voorbeelden worden uitgelegd in UML en in eenvoudige Java voorbeelden (de taal kan veranderen als de cursus als een gesloten cursus wordt geboekt). Het leidt u door de bronnen van de patronen en laat u zien hoe u patronen kunt catalogiseren en beschrijven die in uw organisatie kunnen worden hergebruikt.
14 hours
Doelgroep: Technisch teamleider, softwareontwikkelaar Leerdoel: Het doel van training is het verwerven van het vermogen om geavanceerde ontwikkeling / projectstructuren in C # te ontwerpen. Tijdens de cursus raken studenten vertrouwd met de MSDN-bronnen en -hulpmiddelen om het ontwikkelingsproces te ondersteunen, zoals Microsoft Visual Studio , ReSharper.
14 hours
De cursus behandelt de ontwerppatronen met bijzondere nadruk op patronen die in PHP .
21 hours
De cursus is bedoeld voor ervaren programmeurs die problemen willen onderzoeken met betrekking tot het gebruik van patronen en refactoring. Elke deelnemer kent de eigenschappen en praktische voorbeelden van het gebruik van deze patronen, wat op zijn beurt een efficiënte build mogelijk maakt om de applicatiecode te corrigeren.
14 hours
De training is bedoeld voor Java Script-ontwikkelaars die geavanceerde internettoepassingen ontwerpen en implementeren. Onderwerpen die tijdens de training zijn besproken, zijn gericht op het brengen van best practices in het programmeren van Java scripts en wijzen op de meest voorkomende fouten. Een belangrijk punt van de training is het bespreken van de beschikbare objectgeoriënteerde programmering met Java Script-syntaxis.
14 hours
Doelstelling: Technische analisten en ontwerpers helpen begrijpen hoe software-implementatie van de vereisten moet worden doorlopen, waardoor traceerbaarheid tussen bedrijfsspecificaties en de softwarecode wordt gewaarborgd. Deze tweedaagse training is bedoeld om technische analisten en ontwerpers te helpen bij het ontwerpen van specificaties die zijn beschreven door de bedrijfsanalisten. Na transformatie naar representaties van softwarecomponenten, traceren de resulterende systeemcomponenten systeemvereisten naar softwarecomponentstructuren. Ten slotte worden deze technische specificaties geïmplementeerd in softwarecode en getest op componentbasis. De resulterende softwarecomponenten bieden een goede mate van reactiviteit op veranderingen omdat ze het mogelijk maken om het systeemgedrag laag voor laag afzonderlijk te traceren (van de gebruikersinterfaces naar bedrijfsobjecten laag via de applicatiecomponenten waar de gebruikkeuzes van de actoren worden opgeslagen.
21 hours
Met de opkomst van zeer complexe gedistribueerde systemen is de complexiteit van een enkel systeem verplaatst naar de complexiteit van de architectuur van de groep systemen. Deze cursus omvat de relatie van Software Architecture met Technisch Enterprise Architecture. Deze twee gebieden zijn onderling verbonden op een manier die momenteel niet goed wordt beschreven. Bijvoorbeeld, het splitsen van een complex monolithisch systeem in twee systemen die via webdiensten communiceren, zal aanzienlijke veranderingen in beide nieuwe systemen en de architectuur tussen hen veroorzaken. Deze cursus zal trade-offs, momenteel gemeenschappelijke patronen en oplossingen voor het beheren van complexe systemen en communicatie binnen en tussen hen dekken.
14 hours
Microservice architectuur is een benadering om een software-applicatie te ontwikkelen als een reeks kleine, onafhankelijke diensten, elk in zijn eigen proces en communiceren met lichtgewicht mechanismen zoals een HTTP-resource API. Deze diensten kunnen efficiënt worden geïmplementeerd met behulp van continu automatiseringssystemen en de behoefte aan gecentraliseerde beheer overschrijden. Microservices kan worden geschreven in verschillende programmeringstaal en geïntegreerd met verschillende gegevensopslagssystemen. Deze instructeur geleide, live training is gericht op ondernemingsontwikkelaars en architecten. Het introduceert microservice-architectuur vanuit een.Net-perspectief, presenteert migratiebestrategieën vanuit een monolithisch systeem en leidt deelnemers door de creatie en de implementatie van een microservice-gebaseerde applicatie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp wanneer te gebruiken en wanneer niet te gebruiken microservice architectuur Creëren en implementeren van een teststrategie voor microservices Ontwikkelen van een microservice-gebaseerde applicatie in een productieomgeving Refactor een monolithische toepassing in diensten
Het publiek
  Ontwikkelaars Architecten
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
14 hours
Kubernetes is een open-source platform voor het automatiseren van alle ontwikkelingsfasen van containereerde toepassingen. Ontwerppatronen zijn niet-gevoelige oplossingen voor softwareontwikkelingsproblemen die relevant zijn voor softwareontwerp. Kubernetes uitbreidingen worden gebruikt voor het configureren en ondersteunen van Kubernetes clusters. Met behulp van Kubernetes ontwerppatronen en uitbreidingen, kunnen gebruikers van de platform CI/CD benaderingen bereiken en tegelijkertijd de schaalbaarheid en flexibiliteit van software-applicaties behouden. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars en DevOps ingenieurs die Kubernetes ontwerppatronen en uitbreidingen willen gebruiken om bedrijfsapplicaties op Kubernetes clusters te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel een Kubernetes cluster op en installeer de nodige DevOps tools. Begrijp de fundamenten van software ontwerppatronen en Kubernetes uitbreidingen. Gebruik Kubernetes uitbreidingen en ontwerppatronen bij interactie met Kubernetes API. Ontwikkelen aangepaste Kubernetes middelen en toepassen dynamische controlers op een cluster. Beheer en beveilig elke Kubernetes omgeving met behulp van Kubernetes plugins. Integreren DevOps netwerkmodellen in bestaande en toekomstige Kubernetes projecten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Design Patterns Courses

Weekend Design Patterns cursus, Avond Design Patterns training, Avond Design Patterns opleiding Design Patterns boot camp, Design Patterns instructeur geleid, Weekend Design Patterns training, Avond Design Patterns cursus, Design Patterns coaching, Design Patterns instructeur, Design Patterns trainer, Design Patterns training cursus, Design Patterns lessen, Design Patterns on-site, Design Patterns privé cursus, Design Patterns een op een training, Design Patterns op locatie, Weekend Design Patterns opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions