Power BI Training Courses

Power BI Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Microsoft Power BI-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe Power BI kan worden gebruikt om op een visuele manier inzichten uit gegevens te verkrijgen. Power BI-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. Power BI-trainingscursussen behandelen hoe u boeiende dashboards maakt, toegang krijgt tot gegevens uit meerdere bronnen en visualisaties bouwt in samenwerking met andere teamleden. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Microsoft Power BI Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Microsoft Power BI is een business intelligence-platform voor het transformeren, analyseren, visualiseren en presenteren van data. Data Analysis Expressions (DAX) is een formuletaal waarmee gebruikers aangepaste berekeningen en uitdrukkingen kunnen maken in Power BI om gegevens te analyseren en inzichten af te leiden.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beginnende tot middelzware bedrijfsanalisten, data-analisten en ontwikkelaars die de grondbeginselen van DAX willen leren in Power BI.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Een uitgebreid begrip hebben van Data Analysis Expressionen (DAX) in Power BI. Maak aangepaste berekeningen en uitdrukkingen in Power BI voor het analyseren van gegevens en het afleiden van inzichten. Leer best practices om de DAX-prestaties te optimaliseren.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Microsoft Excel is 's werelds populairste software voor bedrijfsanalyse, rapportage en strategie. Power BI is een business intelligence-tool voor het visualiseren van gegevens op bedrijfsniveau. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op data-analisten die technieken willen leren voor het voorbereiden van gegevens in Excel en deze vervolgens visualiseren in Power BI . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de principes van data-analyse, doelstellingen van data-analyse en benaderingen voor data-analyse.
 • Gebruik DAX-formules in Power BI voor complexe berekeningen.
 • Visualisaties en grafieken maken en gebruiken voor specifieke analysegevallen.
 • Importeer met Power View om van Excel gebaseerde Power BI naar onafhankelijke Power BI .
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Power BI is a business analytics service created by Microsoft.
21 hours
In this instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
 • Obtain and integrate data from multiple data sources.
 • Build and share visualizations with team members.
 • Adjust data with Power BI Desktop.
28 hours
Microsoft Power BI is een gratis Software als een Service (SaaS) suite voor het analyseren van gegevens en het delen van inzichten. Power BI Dashboards bieden een 360-gradig overzicht van de belangrijkste metrics op één plaats, bijgewerkt in real-time en beschikbaar op al hun apparaten. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te gebruiken Power BI om aangepaste softwareoplossingen voor de Power BI en Azure platforms te ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer realtime dashboards. Creëren van custom visualisaties. Integreren van rijke analyses in bestaande toepassingen. Introduceer interactieve rapporten en visuals in bestaande toepassingen. Access gegevens van binnen een aanvraag. Master Power BI Portal, Desktop, Embedded en Rest API. Integreren van R Scripts in Power BI Desktop.
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Over de cursus: Microsoft Power BI transformeert uw bedrijfgegevens in rijke visuals die nieuwe manieren vergemakkelijken om over te denken en uw gegevens te organiseren, zodat u zich kunt richten op wat belangrijk is om uw doelen te bereiken. Deze cursus omvat zowel Power BI op Line en Power BI desktop. Het publiek: Deze cursus is bedoeld voor Business Managers, Report Developers, Analisten, Project Managers en Team Leads. Op de cursus voltooid Na het voltooien van deze cursus, zullen de studenten een basisbegrip van de onderwerpen hieronder, evenals een vermogen om te gebruiken en implementeren van de begrippen geleerd.
  [ 3 ] 3 De Desktop Werken met CSV, TXT en Excel worksheets verbinding met Databases Verzamelen, verzamelen, samenstellen en berekenen van gegevens rapportage [ 1 ] Online
14 hours
Leer hoe u gegevens kunt ophalen en transformeren om interactieve dashboards voor te bereiden Power BI is een van de meest populaire Data Visualization tool en een Business Intelligence tool. Power BI is een verzameling gegevensconnectoren, apps en softwareservices die worden gebruikt om gegevens uit verschillende bronnen te halen, gegevens te transformeren en prachtige rapporten te produceren. Power BI kunt u ze ook publiceren voor uw organisatie, zodat u ze kunt openen met behulp van mobiele telefoons, tablets, enz. In deze Power BI zelfstudie laten we u de stapsgewijze aanpak zien om verbinding te maken met meerdere gegevensbronnen, datatransformaties en het maken van rapporten zoals grafieken, tabellen, matrix, kaarten, enz
7 hours
Microsoft Power BI is een gratis Software as a Service-suite (SaaS) voor het analyseren van gegevens en het delen van inzichten. Power BI dashboards bieden een 360-gradenweergave van de belangrijkste statistieken op één plek, in realtime bijgewerkt en beschikbaar op al hun apparaten. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op bedrijfsmanagers, bedrijfsanalisten, data-analisten, rapportontwikkelaars en teamleiders die een perfect Power BI dashboard willen ontwerpen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Ontwerp mooie en efficiënte dashboards volgens de kritische regels.
 • Kies de juiste grafieken op basis van het soort gegevens voor weergave.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
35 hours
Gegevensanalyse verwijst naar het proces van het verkrijgen, opschonen en analyseren van gegevens, vaak op een visuele manier, om inzichten te verkrijgen voor betere besluitvorming. Meer en meer gegevens worden opgeslagen in databases in de cloud, dus het is belangrijk om een strategie te hebben voor het begrijpen, beheren en openen van dergelijke gegevens. Een populair hulpmiddel voor toegang tot en visualisatie van gegevens is Power Bi. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op technische personen die praktisch inzicht willen krijgen in de beschikbare cloud-oplossingen, de data-analyseprocessen die nodig zijn om met data in de cloud te werken en de praktijkgerichte praktijk om toe te passen tools zoals Power BI om gegevens te analyseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Power BI installeren en configureren.
 • Evalueer de verschillende data-oplossingen die worden aangeboden door cloudproviders zoals Azure .
 • Krijg inzicht in de verschillende structuren, modelleringsbenaderingen en datawarehouse-ontwerpen die worden gebruikt voor het opslaan, beheren en openen van Big Data .
 • Pas tools en technieken toe om gegevens op te schonen ter voorbereiding op analyse.
 • Bouw rapportage- en analyseoplossingen op basis van on-premise en cloudgegevens.
 • Integreer oplossingen voor data-analyse met een datawarehouse.
 • Beperk gegevensbeveiligingsrisico's en zorg voor gegevensprivacy.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at business analysts, data analysts, and developers who wish to use the advanced features and tools in Power BI to perform complex data analysis and create interactive visual reports. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Power BI and the necessary components.
 • Understand and explore the advanced features, components, and tools in Power BI.
 • Get valuable insights on advanced data analysis and strategy.
 • Apply advanced data modeling techniques.
 • Learn how to implement advanced formulas and calculations using DAX.
 • Know the tips and tricks on data handling, visualization, and presentation.
 • Make reports and dashboards interactive to enable collaboration within Power BI.
 • Learn and explore embedded analytics in Power BI.

Last Updated:

Upcoming Microsoft Power BI Courses

Weekend Power BI cursus, Avond Power BI training, Avond Microsoft Power BI opleiding Microsoft Power BI boot camp, MS Power BI instructeur geleid, Weekend MS Power BI training, Avond Microsoft Power BI cursus, Microsoft Power BI coaching, Power BI instructeur, Power BI trainer, Microsoft Power BI training cursus, Microsoft Power BI lessen, Microsoft Power BI on-site, Microsoft Power BI privé cursus, MS Power BI een op een training, Microsoft Power BI op locatie, Weekend Microsoft Power BI opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions