JavaScript Training Courses

JavaScript Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Javascript (JS) -trainingen demonstreren door handson oefenen met het ontwikkelen van applicaties met JavaScript JS-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

JavaScript Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
The training program prepares you for professional web designer (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) in respect of "HTML and CSS in web design" and includes a programming problem using JavaScript and PHP language.

The following program assumes that the participant will be able to design and make websites using HTML 4.0 and Cascading Style Sheets 2.0. In building a web site, you will use the HTML tags to place text, graphics, tables, and interactive forms on the web page, and also links to other web pages and web sites. Using Cascading Style Sheets 2.0 you will perform formatting of web content according to customer requirements.

Course graduates can seek employment in service companies involved in web designing or start consulting service (self-employed). The training program covers the issues of creating web sites using HTML and CSS.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt met de volgende doelstellingen: Nodejs fundamentele concepten Interne V8-motor Beheer van Expressjs-applicaties Prestatie monitoring Procesmanagement Deze cursus is gericht op het begrijpen van de tools en concepten die nodig zijn om Nodejs / Expresjs-applicaties te beheren, de prestaties in een V8-motoromgeving te begrijpen en te monitoren .
21 hours
Overview
JavaScript is een programmeertaal die is ontworpen voor het manipuleren van een webpagina Bootstrap is het populairste HTML-, CSS- en JS-framework voor het ontwikkelen van responsieve, mobiele eerste projecten op het web .
14 hours
Overview
polymeer is een lichtgewicht JavaScript front-end developent bibliotheek voor het maken van toepassingen die optimaal gebruik maken van Web Components.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelprogramma's die willen Polymer. js gebruiken om applicaties te bouwen via Web Components.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren Polymer. js.
- bundel componenten die houden aanvragen laag en maten klein.
- integreert Polymer. js met andere platforms en frameworks zoals hoekig, react, vue, etc.
- ontwikkelen toepassingen die voldoen aan de JavaScript-normen.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over Polymer. js, ga naar: https://www.polymer-project.org/
21 hours
Overview
Publiek: Typisch een Project Manager, Aanalyst, Developer of iemand die: Verken het framework en de architectuur van nodejs Ontdek Expressjs als een oplossing voor webontwikkeling Beoordeel Nodejs & Expressjs als oplossingen voor webontwikkeling Voor- en nadelen ten opzichte van Java Een goed begrip hebben van de structuur en implementatiemechanismen van een applicatie Voor het uitvoeren van installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie Om de kwaliteit van de code te kunnen beoordelen, voert u foutopsporing, monitoring uit Om geavanceerde productie zoals Logging te implementeren Doelen: Verken de voordelen en kenmerken van Nodejs (in vergelijking met Java) Explore Expressjs: Architectuur, administratie (in vergelijking met Java EE) Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van het webstorm-platform voor Nodejs Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van de PM2-productieprocesmanager Verken en verneem geavanceerde logboeken met Winstonjs Beschrijving: De cursus duurt normaal gesproken 3 dagen (7 uur per dag) en heeft een zware nadruk op praktische oefeningen De meeste concepten worden ontdekt door middel van codelezingen, oefeningen en laboratoria .
14 hours
Overview
Doelen Deze cursus is gemaakt met de volgende doelstellingen: Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van het webstorm-platform voor Nodejs Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van de PM2-productieprocesmanager Verken en registreer logboekregistratie met Winstonjs Publiek De typische deelnemer aan deze cursus is projectmanager, analist, ontwikkelaar of een ander profiel dat nodig is Een goed begrip hebben van de structuur en implementatiemechanismen van een applicatie Voor het uitvoeren van installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie Om de kwaliteit van de code te kunnen beoordelen, voert u foutopsporing, monitoring uit Om geavanceerde productie zoals Logging te implementeren Levering Deze cursus is een mix van presentaties en praktische oefeningen De meeste concepten worden ontdekt door middel van codelezingen, oefeningen en laboratoria .
14 hours
Overview
Publiek: Iedereen die betrokken is bij IT-servicelevering en productiesteun .
21 hours
Overview
Overzicht

Node.js is een platform voor het snel bouwen van snelle, schaalbare netwerktoepassingen. Leer hoe u het door gebeurtenissen aangestuurde, niet-blokkerende I / O-model gebruikt om real-time data-intensieve applicaties te bouwen die gedistribueerde apparaten gebruiken. We zullen de ontwerpkeuzes verkennen die Node.js uniek maken, hoe dit de manier verandert waarop applicaties worden gebouwd en hoe systemen met applicaties het meest effectief werken in dit model. Leer hoe u modulaire code kunt maken die robuust, expressief en duidelijk is. Begrijp wanneer u callbacks, gebeurtenisemitters en streams moet gebruiken. Gebruik streams om eenvoudig gegevens te manipuleren die onmogelijk in het toepassingsgeheugen passen. Krijg vertrouwen in het effectief behandelen van fouten om runtime-betrouwbaarheid te garanderen. De cursus heeft uitgebreide practica om de behandelde concepten en technieken te versterken.

Doelen

Na afloop van deze cursus kunnen studenten:

- Zorg dat u goed begrijpt welke keuzes voor platformontwerp hebben geleid tot het kiezen van een gebeurtenislus door Node.js en wat dit betekent voor toepassingen die op die basis zijn gebouwd.
- Begrijp de unieke trade-offs die aanwezig zijn in door gebeurtenissen gestuurde programmering.
- Maak Node.js-modules en express code modulariteit in een applicatie.
- Begrijp de kernstroombesturingspatronen in Node.js en weet wanneer het geschikt is om callbacks, gebeurtenisemitters of streams te gebruiken.
- Maak en manipuleer buffers efficiënt.
- Begrijp hoe u de foutstatus kunt beheren en weet wanneer een proces moet afsluiten vanwege een fout.
- Bouw netwerktoepassingen met Node.js.
21 hours
Overview
Deze door instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ontwikkelaars die de kosten en complexiteit van de beheerstoestand in grote datagedreven webtoepassingen willen verminderen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Verminder de complexiteit van zeer grote projecten waarbij het beheren van de staat moeilijk te onderhouden is.
- Minimaliseer de statusprocessen van een applicatie.
- Verminder de tijd die nodig is om complexe data-georiënteerde webapplicaties te ontwikkelen.

Formaat van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.
- Hands-on implementatie in een live-laboratoriumomgeving.

Opties voor cursusaanpassing

- Om een aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
- Ga voor meer informatie over NgRx naar: https://ngrx.io/
28 hours
Overview
React is een Javascript-bibliotheek voor het bouwen van snelle en soepele interactieve webpagina's Samen met de Flux-architectuur en de GraphQL-querytaal kunnen uiterst krachtige en efficiënte webtoepassingen worden gebouwd Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze React-applicaties kunnen bouwen met Flux en GraphQL De cursus behandelt de installatie, setup, integratie, testen, implementatie en best practices terwijl het deelnemers leidt door een reeks voorbeeldtoepassingen te maken die laten zien hoe extra niveaus van complexiteit en "coolness" aan een applicatie kunnen worden toegevoegd met behulp van de meest geavanceerde toolkits en technieken Het ontwikkelen van applicaties met React vereist een ander soort denken, vergeleken met wat sommige ontwikkelaars gewend zijn, vooral wanneer ze voortkomen uit de mindset van andere MVC-frameworks zoals AngularJS en Bootstrap Deze training behandelt de fundamenten van de technologieën die in elke stap worden gebruikt, zodat deelnemers niet alleen in staat zijn om een ​​functionele applicatie te bouwen, maar ook begrijpen waarom een ​​bepaalde benadering wordt gebruikt Dit legt de basis voor onafhankelijk en creatief denken over het ontwerp en de gewenste resultaten voor het bouwen van hun eigen toepassingen in de toekomst Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor ontwikkelaars die samenwerken met AngularJS, maar die de beste werkwijzen voor het gebruik van het framework duidelijk willen begrijpen Het behandelt niet de basis van hoekig, maar richt zich op methoden en stijlen van ontwikkelende SPA die meestal niet gemakkelijk te leren zijn 'natuurlijk' of via zelfstudie Deze cursus draait meestal op de nieuwste stabiele versie van Angular (1x), maar oudere of bètaversies kunnen op aanvraag worden gedekt .
7 hours
Overview
NativeScript met Angular 4 biedt een architectuur voor het ontwikkelen van volledig eigen mobiele toepassingen met behulp van enkele codebase-webtechnologieën op een Angular 4-raamwerk NativeScript maakt gebruik van de snellere runtimes en compacte toepassingspakketten van Angular 4 voor het ontwikkelen van onafhankelijke webweergave, native mobiele applicaties Deze instructieve live training introduceert nieuwe API's van Angular 4 en hun mogelijkheid om de runtimes van mobiele applicaties te stroomlijnen terwijl deelnemers door de creatie van een eenvoudige, maar volledig functionele native mobiele applicatie lopen Tegen het einde van deze training kunnen deelnemers een volledig functionele NativeScript / Angular4-applicatie programmeren, debuggen en implementeren die geschikt is voor zowel iOS als Android Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Webontwikkelaars die hun vaardigheden willen vertalen in de arena voor de ontwikkeling van mobiele apps Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Met NativeScript met Angular 2 kunnen ontwikkelaars echt native crossplatform-applicaties voor Android, iOS en webapplicaties bouwen met behulp van gewone webtechnologieën op een Angular 2-raamwerk Deze instructieve, live training introduceert de belangrijkste functies en functionaliteit van Angular 2 en demonstreert hun praktische gebruik in NativeScript terwijl deelnemers de oprichting van een aantrekkelijke, native Android- en iOS-applicatie doorlopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bouw en implementeer volledig native mobiele applicaties met behulp van Angular 2 Werk met externe datastreams met RxJS Creëer een applicatie met meerdere pagina's met navigatie via de Angular 2 Router Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Webontwikkelaars die hun vaardigheden willen vertalen in de arena voor de ontwikkeling van mobiele apps Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
NativeScript is een opensource-framework, ontworpen met JavaScript, XML en CSS voor de ontwikkeling en implementatie van crossplatform native, mobiele applicaties, namelijk op iOS en Android Door één JavaScript-codebase te gebruiken, kan NativeScript profiteren van native platform-API's en UI's om een ​​echte native-ervaring te bieden Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de essentiële UI-componenten en modules van NativeScript tijdens het maken en implementeren van een eenvoudige, native mobiele applicatie voor Android en iOS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Implementeer een MVVM-architectuur (Model View View Model) Implementeer een eenvoudige workflow via een netwerkverzoek Gebruik native API's via JavaScript-code Krijg toegang tot native UI-stijlen via CSS Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Overview
Angular 4 (vorige versies die worden aangeduid als: Angularjs, AngularJS, AngularJS 1, Angular 1, Angular 2, etc) is een op JavaScript gebaseerd frontend webtoepassingsraamwerk voor het ontwikkelen van singlepage-toepassingen Het biedt betere prestaties ten opzichte van zijn voorganger, meer API's om in te tikken en verbeterd ontwerp en reactievermogen op mobiele apparaten MEAN stack is een fullstack JavaScript-oplossing om snel en gemakkelijk schaalbare, robuuste en onderhoudbare webapps te schrijven met MongoDB, Express, Angular en Nodejs In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de MEAN-stack kunnen gebruiken, met name met behulp van Angular 4, terwijl ze door de creatie en implementatie van een voorbeeldwebtoepassing stappen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, bouw, debug en implementeer een MEAN-gebaseerde Angular 4-applicatie Unit test hun Angular 4-toepassing Schrijf hoekcode met TypeScript Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Overview
MEAN stack is een fullstack JavaScript-oplossing waarmee u snel en eenvoudig schaalbare, robuuste en onderhoudbare webapps kunt schrijven en implementeren met MongoDB, Express, Angular en Nodejs Tegen het einde van deze handson-intensieve training zullen de studenten in staat zijn om: Sla de gegevens op in NoSQL, documentoriented MongoDB-database die prestaties en schaalbaarheid biedt Gebruik Nodejs, het serverside-platform dat is gebouwd op basis van de runtime van Google V8 voor het bouwen van snelle, schaalbare netwerktoepassingen Gebruik Express, een eenvoudige maar krachtige webapplicatie ontwikkeling HTTP-server framework gebouwd op de top van Nodejs Gebruik het Angular 2-raamwerk dat declaratieve, dubbele databinding biedt voor webtoepassingen Maak gebruik van het 'fullstack JavaScript'-paradigma, dwz sla documenten op in JSON-achtige indeling in MongoDB, schrijf JSON-query's in Nodejs / Expressjs en stuur deze JSON-documenten terug naar een Angularbased-frontend Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webapplicatieontwikkeling in de IT-industrie Opmerkingen: Angular is beschikbaar in verschillende versies, bijvoorbeeld: AngularJS (ook bekend als Angularjs, AngularJS 1 en Angular 1) Hoekig 2 Hoekig 4 enz Deze training behandelt Angular 2 Voor alle andere componenten (Nodejs, Express, MongDB ) behandelen we de nieuwste stabiele versie Als u de versies die in deze training worden onderwezen wilt aanpassen, neemt u contact met ons op om dit te regelen .
35 hours
Overview
Cursusdoel: MEAN stack is een fullstack JavaScript-oplossing waarmee u snel en gemakkelijk schaalbare, robuuste en onderhoudbare webapps kunt schrijven met behulp van MongoDB, express, AngularJS en Nodejs Tegen het einde van deze handson-intensieve training zullen de studenten in staat zijn om: Sla de gegevens op in NoSQL, documentoriented MongoDB-database die prestaties en schaalbaarheid biedt Gebruik Nodejs, het serverside-platform dat is gebouwd op basis van de runtime van Google V8 voor het bouwen van snelle, schaalbare netwerktoepassingen Gebruik Express, een eenvoudige maar krachtige webapplicatie ontwikkeling HTTP-server framework gebouwd op de top van Nodejs Gebruik het AngularJS-raamwerk dat declaratieve, dubbele databinding biedt voor webtoepassingen Maak gebruik van het 'fullstack JavaScript'-paradigma, dwz sla documenten op in JSON-achtige indeling in MongoDB, schrijf JSON-query's in Nodejs / Expressjs en stuur deze JSON-documenten terug naar een Angularbased-frontend Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webapplicatieontwikkeling in de IT-industrie .
21 hours
Overview
react is een open source JavaScript-bibliotheek die kan worden gebruikt om interactieve web-en mobiele toepassingen te maken. Het is vaak vergeleken met MVC kaders zoals hoekig, gloeiende en ruggengraat, echter, reageren is verschillend in haar focus op de UI van de applicatie (de mening in MVC). De unieke benadering van rendering zeer interactieve UIs is zowel krachtig en bevrijdend en heeft geleid tot reageren & #39; s populariteit.

in deze instructeur-LED, live training, tonen we reageren & #39; s kracht en flexibiliteit, vergelijk het met alternatieve kaders, en lopen deelnemers stap-voor-stap door de oprichting van hun eigen reactie toepassing.

aan het einde van deze cursus, zullen de deelnemers hebben een goed begrip van reageren & #39; s design filosofie en in een positie om te beslissen wanneer en waar het zinvol is om te gebruiken reageren en wanneer de conventionele MVC model te heroverwegen. Met een nadruk op hands-on praktijk en de voltooiing van een echte toepassing, zal deze opleiding van onschatbare waarde zijn voor webapplicatie ontwikkelaars die reageren willen gebruiken om hun productiviteit en waarde te verhogen.

formaat van de cursus

- overzicht van reageren & #39; s functies en mogelijkheden, samen met stap-voor-stap ontwikkeling van een web-applicatie.
14 hours
Overview
ReactiveX is een uitgebreide bibliotheek voor het maken van asynchrone gegevensstromen met behulp van waarneembare sequenties Hiermee kunnen ontwikkelaars profiteren van waarneembare streams en hun vermogen om geëmitteerde gebeurtenissen vast te leggen en dienovereenkomstig functies uit te voeren Deze instructieve live training introduceert deelnemers in de uitgebreide bibliotheek van ReactiveX voor het ontwikkelen van responsieve applicaties en wandelt deelnemers door een reeks cases, waarbij ze het nut en de functionaliteit van de belangrijkste functies van ReactiveX demonstreren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp het reactieve programmeerparadigma en de functionaliteit van waarneembare objecten en hun algemene gebruik bij het ontwikkelen van zware UI-toepassingen Stel een omgeving in voor ReactiveX Maak waarneembare gebeurtenissen uit een groot aantal verschillende items Pas de transformerende en filterfuncties van ReactiveX toe Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
JavaScript is een programmeertaal die is ontworpen voor het manipuleren van een webpagina .
7 hours
Overview
Appcelerator Titanium is een opensource-ontwikkelingsraamwerk dat het mogelijk maakt native native mobiele apps te maken op iOS, Android en Windows Phone vanuit één JavaScript-codebase Deze training introduceert de fundamenten van Titanium en leidt deelnemers door de creatie van een Titanium mobiele applicatie Publiek Webapplicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Veel nadruk op handson oefenen De meeste concepten worden geleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .
21 hours
Overview
voor de laatste 20 jaar, JavaScript is de de-facto standaard voor in-browser, client-side scripting. Webassembly is een nieuwe richting. Ingebouwd in browser, zal dit binaire formaat ontwikkel aren toestaan om code te compileren en uit te voeren die in om het even welke taal van binnen browser wordt geschreven. Webassembly is draagbaar, klein en efficiënt. Het maakt snelle laadtijden en kan draaien op bestaande JavaScript-platforms door het vertalen van de binaire code naar asm. js. Wat nog belangrijker is, effent webassemblage de weg voor het uitvoeren van nieuwere, intensievere toepassingen zoals virtuele werkelijkheid en high-end gokken, om enkelen, van binnen browser te noemen.

in deze instructeur-LED, Live Course, dekken we de evolutie van Web Programming, de toestand van de dingen van vandaag, en wat kan worden gedaan met de komst en de release van webassembly. De cursus zal zowel verklarend als praktisch zijn, die de essentiële theorie en de het lopen deelnemers door de verwezenlijking van hun eigen webassembly programma verstrekt.

formaat van de cursus

- cursus zal worden hands-on en taak-based
- C en C++ zal worden gebruikt voor oefeningen
14 hours
Overview
Vuetify. js is een semantisch Component Framework voor Vue. js.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelprogramma's die wensen te gebruiken Vuetify. js om mooie interfaces te bouwen voor single-pagina toepassingen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren Vuetify. js.
- begrijpen de principes achter materiaalontwerp.
- Maak een enkele pagina applicatie met een geavanceerde UI met behulp van Vue. js en Vuetify. js.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over Vuetify. js, u terecht op: https://github.com/vuetifyjs/vuetify
21 hours
Overview
Vuejs is een opensource progressief JavaScript-frontendraamwerk voor het bouwen van geavanceerde singlepage-applicaties Vuejs streeft ernaar het beste van Angular te nemen, het lichtgewicht te maken en de onnodige onderdelen weg te laten Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze kunnen profiteren van de incrementeel toepasbare architectuur van Vuejs om een ​​complexe, enkele pagina-applicatie (SPA) te bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bouw web-apps die data verwerken en renderen voorwaardelijk Ontwerp interactieve web-apps die efficiënt reageren op gebruikersevenementen Schrijf modulaire en herbruikbare code Verhoog stapsgewijs een weergave van de volledig opgeblazen toepassing voor één pagina Integreer Vuejs met een bestaande webpagina Gebruik het ecosysteem van Vue om de mogelijkheden van het framework uit te breiden Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Unity is een cross-platform game-engine voor het ontwikkelen van video games voor PC, consoles, mobiele apparaten en websites.

Dit instructeur-LED, live training heeft betrekking op de fundamenten van de game-ontwikkeling met eenheid tijdens het lopen deelnemers stap-voor-stap door de oprichting van hun eigen spel.

formaat van de cursus

- discussie, hands-on ontwerp en ontwikkeling en quizzen
7 hours
Overview
In deze live training met instructeur leren deelnemers over verschillende JavaScript-testframeworks terwijl ze stap voor stap een unit-testsuite voor een webtoepassing maken Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Schrijf unit tests in JavaScript met behulp van unit test frameworks zoals QUnit en Jasmine Gebruik frameworks zoals Mocha en Chai om TDD en BDD te implementeren Publiek Test engineers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Underscorejs is een van de meest populaire JavaScript-bibliotheken voor functioneel programmeren Het omvat functionele programmeerprincipes maar is niet eigenwijs en kan worden gebruikt met imperatieve, objectoriented, functionele of andere programmeerstijlen Underscore maakt Javascript-ontwikkeling productiever en efficiënter In deze live training met instructeur leren deelnemers Underscore te gebruiken om een ​​JavaScript-applicatie te bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik Underscore om JavaScript-verzamelingen, arrays, objecten en functies te manipuleren en te beheren Gebruik de functionele aard van Underscore-bibliotheken om de expressiviteit en leesbaarheid van code te verbeteren Verbeter de prestaties van de code Maak aggregaties en gegevensmanipulaties Integreer met een ViewModel Bouw andere JavaScript-bibliotheken met Underscore Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
ingevuld is een open source taal voor het bouwen van Enterprise JavaScript applicaties. Het is een strikte superset van JavaScript dat compileert naar Plain JavaScript en brengt statische typen en object-georiënteerde ontwikkeling van de taal.

deze instructeur-LED, live training introduceert ingevuld & #39; s belangrijkste kenmerken en wandelingen deelnemers door de bouw van een Real-Life JavaScript-applicatie.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
Seneca is een microservices-framework voor Nodejs Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de fundamenten van Seneca terwijl ze praktische voorbeelden van het bouwen van microservices doornemen met Seneca Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Leer de fundamenten van Seneca Gebruik Seneca om microservices te bouwen Publiek ontwikkelaars programmeurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
reageren native is een open-source, cross-platform ontwikkeling kader voor het bouwen van mobiele apps. Ontwikkeld door Facebook, het stelt ontwikkel software in staat om een native look-en-feel ervaring voor hun apps op zowel Android en iOS te creëren. In tegenstelling tot andere cross-platform mobiele ontwikkeling tools zoals PhoneGap, reageren native genereert volledig native applicatie UIs. Geen HTML5 UIs. Reageren native biedt een consistente ontwikkelaar ervaring op basis van JavaScript en de reactie (aka react. js of ReactJS) bibliotheek en maakt echte snelle mobiele ontwikkeling door zich te concentreren op de efficiëntie van de ontwikkelaar over alle platforms--leer een keer, schrijf overal.

in dit instructeur-LED, live training, deelnemers leren de principes en aanpak achter te reageren native als ze op de ontwikkeling van hun eigen mobiele applicatie voor Android en iOS.

formaat van de cursus

- overzicht van reageren native functies en mogelijkheden samen met stap-voor-stap ontwikkeling van een mobiele applicatie.
Weekend JavaScript cursus, Avond JavaScript training, Avond JavaScript opleiding JavaScript boot camp, JavaScript instructeur geleid, Weekend JavaScript training, Avond JavaScript cursus, JavaScript coaching, JavaScript instructeur, JavaScript trainer, JavaScript training cursus, JavaScript lessen, JavaScript on-site, JavaScript privé cursus, JavaScript een op een training, JavaScript op locatie, Weekend JavaScript opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!