Node.js Training Courses

Node.js Training Courses

Lokale, instructieve live Nodejs-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de ontwerpkeuzes die Nodejs uniek maken, hoe dit de manier verandert waarop applicaties worden gebouwd en hoe systemen van applicaties het meest effectief werken in dit model Nodejs training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Node.js subcategorieën

Node.js Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
56 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om een ​​beginner in JavaScript een niveau te geven waarop hij of zij de markt als JavaScript-ontwikkelaar kan betreden De cursus is intensief en volledig 'hands on' .
35 hours
Overview
Cursusdoel: MEAN stack is een fullstack JavaScript-oplossing waarmee u snel en gemakkelijk schaalbare, robuuste en onderhoudbare webapps kunt schrijven met behulp van MongoDB, express, AngularJS en Nodejs Tegen het einde van deze handson-intensieve training zullen de studenten in staat zijn om: Sla de gegevens op in NoSQL, documentoriented MongoDB-database die prestaties en schaalbaarheid biedt Gebruik Nodejs, het serverside-platform dat is gebouwd op basis van de runtime van Google V8 voor het bouwen van snelle, schaalbare netwerktoepassingen Gebruik Express, een eenvoudige maar krachtige webapplicatie ontwikkeling HTTP-server framework gebouwd op de top van Nodejs Gebruik het AngularJS-raamwerk dat declaratieve, dubbele databinding biedt voor webtoepassingen Maak gebruik van het 'fullstack JavaScript'-paradigma, dwz sla documenten op in JSON-achtige indeling in MongoDB, schrijf JSON-query's in Nodejs / Expressjs en stuur deze JSON-documenten terug naar een Angularbased-frontend Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webapplicatieontwikkeling in de IT-industrie .
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt met de volgende doelstellingen: Nodejs fundamentele concepten Interne V8-motor Beheer van Expressjs-applicaties Prestatie monitoring Procesmanagement Deze cursus is gericht op het begrijpen van de tools en concepten die nodig zijn om Nodejs / Expresjs-applicaties te beheren, de prestaties in een V8-motoromgeving te begrijpen en te monitoren .
21 hours
Overview
Overzicht

Node.js is een platform voor het snel bouwen van snelle, schaalbare netwerktoepassingen. Leer hoe u het door gebeurtenissen aangestuurde, niet-blokkerende I / O-model gebruikt om real-time data-intensieve applicaties te bouwen die gedistribueerde apparaten gebruiken. We zullen de ontwerpkeuzes verkennen die Node.js uniek maken, hoe dit de manier verandert waarop applicaties worden gebouwd en hoe systemen met applicaties het meest effectief werken in dit model. Leer hoe u modulaire code kunt maken die robuust, expressief en duidelijk is. Begrijp wanneer u callbacks, gebeurtenisemitters en streams moet gebruiken. Gebruik streams om eenvoudig gegevens te manipuleren die onmogelijk in het toepassingsgeheugen passen. Krijg vertrouwen in het effectief behandelen van fouten om runtime-betrouwbaarheid te garanderen. De cursus heeft uitgebreide practica om de behandelde concepten en technieken te versterken.

Doelen

Na afloop van deze cursus kunnen studenten:

- Zorg dat u goed begrijpt welke keuzes voor platformontwerp hebben geleid tot het kiezen van een gebeurtenislus door Node.js en wat dit betekent voor toepassingen die op die basis zijn gebouwd.
- Begrijp de unieke trade-offs die aanwezig zijn in door gebeurtenissen gestuurde programmering.
- Maak Node.js-modules en express code modulariteit in een applicatie.
- Begrijp de kernstroombesturingspatronen in Node.js en weet wanneer het geschikt is om callbacks, gebeurtenisemitters of streams te gebruiken.
- Maak en manipuleer buffers efficiënt.
- Begrijp hoe u de foutstatus kunt beheren en weet wanneer een proces moet afsluiten vanwege een fout.
- Bouw netwerktoepassingen met Node.js.
14 hours
Overview
Publiek: Iedereen die betrokken is bij IT-servicelevering en productiesteun .
14 hours
Overview
Doelen Deze cursus is gemaakt met de volgende doelstellingen: Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van het webstorm-platform voor Nodejs Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van de PM2-productieprocesmanager Verken en registreer logboekregistratie met Winstonjs Publiek De typische deelnemer aan deze cursus is projectmanager, analist, ontwikkelaar of een ander profiel dat nodig is Een goed begrip hebben van de structuur en implementatiemechanismen van een applicatie Voor het uitvoeren van installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie Om de kwaliteit van de code te kunnen beoordelen, voert u foutopsporing, monitoring uit Om geavanceerde productie zoals Logging te implementeren Levering Deze cursus is een mix van presentaties en praktische oefeningen De meeste concepten worden ontdekt door middel van codelezingen, oefeningen en laboratoria .
21 hours
Overview
Publiek: Typisch een Project Manager, Aanalyst, Developer of iemand die: Verken het framework en de architectuur van nodejs Ontdek Expressjs als een oplossing voor webontwikkeling Beoordeel Nodejs & Expressjs als oplossingen voor webontwikkeling Voor- en nadelen ten opzichte van Java Een goed begrip hebben van de structuur en implementatiemechanismen van een applicatie Voor het uitvoeren van installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie Om de kwaliteit van de code te kunnen beoordelen, voert u foutopsporing, monitoring uit Om geavanceerde productie zoals Logging te implementeren Doelen: Verken de voordelen en kenmerken van Nodejs (in vergelijking met Java) Explore Expressjs: Architectuur, administratie (in vergelijking met Java EE) Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van het webstorm-platform voor Nodejs Verken en begrijp alle functies en functionaliteiten van de PM2-productieprocesmanager Verken en verneem geavanceerde logboeken met Winstonjs Beschrijving: De cursus duurt normaal gesproken 3 dagen (7 uur per dag) en heeft een zware nadruk op praktische oefeningen De meeste concepten worden ontdekt door middel van codelezingen, oefeningen en laboratoria .
21 hours
Overview
JavaScript is een programmeertaal die is ontworpen voor het manipuleren van een webpagina Bootstrap is het populairste HTML-, CSS- en JS-framework voor het ontwikkelen van responsieve, mobiele eerste projecten op het web .
14 hours
Overview
Seneca is een microservices-framework voor Nodejs Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de fundamenten van Seneca terwijl ze praktische voorbeelden van het bouwen van microservices doornemen met Seneca Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Leer de fundamenten van Seneca Gebruik Seneca om microservices te bouwen Publiek ontwikkelaars programmeurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend Node.js cursus, Avond Node.js training, Avond Node.js opleiding Node.js boot camp, Node.js instructeur geleid, Weekend Node.js training, Avond Node.js cursus, Node.js coaching, Node.js instructeur, Node.js trainer, Node.js training cursus, Node.js lessen, Node.js on-site, Node.js privé cursus, Node.js een op een training, Node.js op locatie, Weekend Node.js opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!