Angular Training Courses

Angular Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live cursussen voor hoektraining demonstreren door hands-on de praktijk hoe Angular te gebruiken om webtoepassingen te ontwikkelen. Hoekcursussen zijn beschikbaar voor alle versies van Angular, waaronder: Angular 1 (ook bekend als Angular1, AngularJS, Angular.js, AngularJS 1, etc.), Angular 2 (Angular2, AngularJS 2, etc.), Angular 4 (Angular4) , Hoek 5 (hoek 5) en hoek 6 (hoek 6). Angular training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Angular Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Angular maat gemaakt koersoverzicht

Deze agenda kan worden aangepast of uitgebreid.

Deze cursus is meestal voor javascript-ontwikkelaars met enige basiservaring van angularjs, die de beste angularjs-praktijken willen leren en ook hun angular-toepassingen op een betere en meer georganiseerde manier willen doen.
14 hours
Overview
Reactieve programmering is een asynchroon programmeringsparadigma dat zich richt op datastromen en de verspreiding van gegevens door het vaststellen van een gedefinieerde afhankelijkheid tussen de onderliggende uitvoeringsmodellen en de uitgezonden datastromen van de ene component naar de andere Veel ondieptes van applicatieontwerp in de hoek bij het bouwen van asynchrone gebruikersinterfaces kunnen worden overwonnen door gebruik te maken van reactieve stijlpatronen die worden aangeboden door de RxJS-bibliotheek Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Observable-patronen te implementeren in hun Angular-toepassingsontwerpen, terwijl ze door een reeks cases lopen met veelvoorkomende, hoekige ontwerpproblemen en hoe ze baat hebben bij reactieve programmeerontwerpen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp het reactieve programmeerparadigma en de RxJS-bibliotheek Bouw UI zware hoekapplicaties met schaalbaarheid, flexibiliteit en reactievermogen in het achterhoofd met behulp van reactieve programmeerpatronen Publiek Hoekige applicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor ontwikkelaars die werken met Angular JS, maar die duidelijk best practices willen begrijpen van het gebruik van het framework. Het behandelt niet de basisprincipes van hoekig, maar richt zich op methoden en stijlen voor het ontwikkelen van SPA, meestal niet gemakkelijk om 'op natuurlijke wijze' of via zelfstudie te leren.

Deze cursus draait meestal op de nieuwste stabiele release van Angular (1.x), maar oudere of bètaversies kunnen op verzoek worden gedekt.
7 hours
Overview
NativeScript met Angular 4 biedt een architectuur voor het ontwikkelen van volledig eigen mobiele toepassingen met behulp van enkele codebase-webtechnologieën op een Angular 4-raamwerk NativeScript maakt gebruik van de snellere runtimes en compacte toepassingspakketten van Angular 4 voor het ontwikkelen van onafhankelijke webweergave, native mobiele applicaties Deze instructieve live training introduceert nieuwe API's van Angular 4 en hun mogelijkheid om de runtimes van mobiele applicaties te stroomlijnen terwijl deelnemers door de creatie van een eenvoudige, maar volledig functionele native mobiele applicatie lopen Tegen het einde van deze training kunnen deelnemers een volledig functionele NativeScript / Angular4-applicatie programmeren, debuggen en implementeren die geschikt is voor zowel iOS als Android Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Webontwikkelaars die hun vaardigheden willen vertalen in de arena voor de ontwikkeling van mobiele apps Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Met NativeScript met Angular 2 kunnen ontwikkelaars echt native crossplatform-applicaties voor Android, iOS en webapplicaties bouwen met behulp van gewone webtechnologieën op een Angular 2-raamwerk Deze instructieve, live training introduceert de belangrijkste functies en functionaliteit van Angular 2 en demonstreert hun praktische gebruik in NativeScript terwijl deelnemers de oprichting van een aantrekkelijke, native Android- en iOS-applicatie doorlopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bouw en implementeer volledig native mobiele applicaties met behulp van Angular 2 Werk met externe datastreams met RxJS Creëer een applicatie met meerdere pagina's met navigatie via de Angular 2 Router Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Webontwikkelaars die hun vaardigheden willen vertalen in de arena voor de ontwikkeling van mobiele apps Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Overview
Doel van de cursus:

MEAN stack is een full-stack Java Script-oplossing waarmee u snel en eenvoudig schaalbare, robuuste en onderhoudbare webapplicaties kunt schrijven met MongoDB , express, Angular JS en Node.js

Aan het einde van deze praktische intensieve training kunnen de studenten:

- Bewaar de gegevens in Geen SQL , documentgeoriënteerde MongoDB database die prestaties en schaalbaarheid biedt.
- Gebruik Node.js , het server-side platform gebouwd op de runtime van Go ogle V8 voor het bouwen van snelle, schaalbare netwerkapplicaties.
- Gebruik Express , een eenvoudig maar krachtig HTTP- Node.js ontwikkeling van webtoepassingen, gebouwd bovenop Node.js
- Gebruik een Angular JS-framework dat declaratieve tweerichtingsgegevensbinding biedt voor webapplicaties.
- Profiteer van het 'full-stack Java Script'-paradigma, dwz sla documenten op in JSON-achtige indeling in MongoDB , schrijf JSON-vragen in Node.js / Express .js en stuur deze JSON-documenten terug naar een Angular gebaseerde frontend.
- Maak kennis met de nieuwste trends in de ontwikkeling van webapplicaties in de IT-industrie.
56 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om een beginner in Java Script naar een niveau te brengen waar zij of hij in staat is de markt te betreden als Java Script-ontwikkelaar.

De cursus is intensief en volledig 'hands on'
7 hours
Overview
Ionic is een front-end SDK voor het bouwen van native-achtige mobiele applicaties op meerdere platforms. Het dient als een framework, niet zoals Bootstrap of Foundation, maar voor mobiele applicaties.

In deze training zullen deelnemers een aantal applicaties bouwen en implementeren om enkele van de nieuwe functies in Ionic 3 en Angular 4 te implementeren.

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers dat kunnen

- Upgrade van Ionic 2 en Angular 2 naar Ionic 3 en Angular 4
- Bouw een Ionic 3 en Angular 4 mobiele app met lui laden
- Integreer locatieservices in een Ionic 3 en Angular 4 mobiele app
- Maak een accordeonmenu met meerdere niveaus met dynamische gegevens
- Een verificatieservice instellen voor een mobiele Ionic 3- en Angular 4-app
- Gebruik een REST API met de nieuwe Angular 4.3 HttpClient

Publiek

- Java script (JS) ontwikkelaars
- Front-end ontwikkelaars
- AnguarJS-ontwikkelaars
- Ontwikkelaars van mobiele applicaties

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Ionic is een front-end SDK voor het bouwen van native-achtige mobiele applicaties op meerdere platforms. Het dient als een framework, niet zoals Bootstrap of Foundation, maar voor mobiele applicaties.

In deze door een instructeur geleide, leren live trainingdeelnemers hoe ze een platformonafhankelijke, native-achtige mobiele app kunnen maken met behulp van het Ionic framework.

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers dat kunnen

- Creëer en gebruik app-store-ready mobiele applicaties voor Android en iOS
- Ionic syntaxis en Angular 's Typoscript begrijpen en gebruiken
- Breid het gevoel en de functionaliteit van de applicatie uit met Ionic Native

Publiek

- Java script (JS) ontwikkelaars
- Front-end ontwikkelaars
- AnguarJS-ontwikkelaars
- Ontwikkelaars van mobiele applicaties

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Deze training behandelt Ionic 2.0 en Angular 2.0. Zie voor training op Ionic 4.0 en Angular 4.0: TBD
14 hours
Overview
Deze cursus introduceert Ionic .
14 hours
Overview
Ionische is een front-end SDK voor het bouwen van cross-platform mobiele apps. Het dient als een kader, niet in tegenstelling tot bootstrap of stichting, maar voor mobiele toepassingen.

in deze instructeur-LED, live training deelnemers zullen leren hoe je een mobiele app met behulp van de Ionische Framework, hoekig, Cordova en PhoneGap app te creëren.

aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn om

-

- bouwen en implementeren van mobiele app voor Android en iOS.
- gebruik PhoneGap app in plaats van platform Sdk's om verschillende platforms te richten.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk

Opmerking

- Deze opleiding omvat Ionische 1,0 en hoekige 1,0 (aka AngularJS, hoekig. js) voor de opleiding op Ionische 2,0 en hoekige 2,0, zie: TBD
14 hours
Overview
,
28 hours
Overview
hoekig is een JavaScript Framework voor het bouwen van web applicaties. Hoekige 7 is de recentste versie in de hoekige 2 reeks (hoekige 2 die een volledig herschrijven van originele AngularJS, of hoekige 1 is). Hoek 7 is een belangrijke release verspreid over het hele platform en heeft vele nieuwe functies en optimalisaties, met inbegrip van CLI updates en betere prestaties.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelprogramma's met elementaire hoekige 7 vaardigheden die wensen om geavanceerde functionaliteit te implementeren in hun hoekige toepassingen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- ontwikkelen van geavanceerde hoekige 7 componenten met behulp van hoekige CLI.
- gebruiken RxJS en observabelen om real-time gebeurtenissen in grote, complexe toepassingen te behandelen.
- veilige toepassingen via authenticatie en autorisatie.
- gebruik van geavanceerde routers, afhankelijkheid injectie en pijpen.
- implementeren van een verandering detectie strategie.
- voert geavanceerde tests uit met behulp van componenten, diensten en leidingen.

cursus formaat

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen
21 hours
Overview
Angular 2 is een nieuw ontwikkelingsplatform voor het bouwen van mobiele en desktop-webapplicaties.
28 hours
Overview
Angular is een Java Script-framework voor het bouwen van webapplicaties. Angular 7 is de nieuwste versie in de Angular 2-serie ( Angular 2 is een complete herschrijving van de originele Angular JS of Angular 1). Angular 7 is een belangrijke release voor het hele platform en heeft veel nieuwe functies en optimalisaties, waaronder CLI-updates en betere prestaties.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een Angular applicatie kunnen maken, testen en implementeren met behulp van de nieuwste functies in Angular 7.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Ontwikkel Angular 7-applicaties met Angular CLI.
- Maak webcomponenten die op elke HTML pagina kunnen worden gebruikt.
- Verbruik REST-webservices en WebSocket-gegevens vanuit een Angular 7-toepassing.
- Implementeer animaties met de nieuwste animatiefuncties van Angular 7.
- Een Angular 7-toepassing testen, debuggen en implementeren.
- Organiseer Angular 7-projecten met behulp van best practices.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie
- Veel oefeningen en oefenen
- Praktische implementatie in een live-labomgeving

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een ​​aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Angular naar: https://angular.io/
28 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars met basisvaardigheden van Angular 6 die geavanceerde functionaliteit in hun Angular applicaties willen implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Ontwikkel geavanceerde Angular 6-applicaties en componenten met Angular CLI.
- Gebruik RxJS en RxJS om realtime evenementen af te handelen in grote, complexe applicaties.
- Beveiligde applicaties via authenticatie en autorisatie.
- Gebruik geavanceerde routers, afhankelijkheidsinjectie en pijpen.
- Implementeer een veranderingsdetectiestrategie.
- Voer geavanceerde tests uit met behulp van componenten, services en leidingen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Angular naar: https://angular.io/
28 hours
Overview
Hoek 6 bevat een aantal krachtige nieuwe functies, waaronder hoekelementen en nieuwe CLI commando's. Deze functies sterk uit te breiden de mogelijkheid om hoekig te integreren met niet-hoekige toepassingen op basis van JQuery, vue. js, reageren, enz.

In deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand), zullen de deelnemers leren hoe te maken, testen en implementeren van een hoekige toepassing met behulp van de nieuwste functies in hoekige 6.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Ontwikkelen van hoekige 6 toepassingen met behulp van hoekige CLI.
- Maak webcomponenten die kunnen worden gebruikt in elke HTML-pagina.
- Consumeren REST Web Services en WebSocket gegevens uit binnen een hoekige 6 toepassing.
- Implementeer animaties met de nieuwste animatiefuncties van de hoek 6.
- Test, debug en implementeer een hoekige 6 applicatie.
- Organiseer hoekige 6 projecten met behulp van best practices.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en bespreking
- Veel oefeningen en praktijk
- Hands-on implementatie in een live-lab omgeving

Opmerking

- Voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- Voor meer informatie over hoekig, u terecht op: https://angular.io/
28 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars met Java Script-vaardigheden die webapplicaties willen implementeren met behulp van MEAN Stack .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Bouw webapplicaties met NodeJS en Angular .
- Manipuleer met gegevens over MongoDB en Express JS.
- Implementeer beveiliging in MEAN stack webapplicaties.
- MEAN stack webapplicaties ontwikkelen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Angular naar: https://angular.io/
14 hours
Overview
Angular 5 is een modern Java Script MVW (Model-View-Whatever) framework voor het bouwen van mobiele, desktop- en webapplicaties. Angular is gemaakt door Go ogle en wordt gebruikt in Go ogle Adwords, Go ogle Fiber, Adsense en andere services.

In deze door instructeurs geleide, live training (op locatie of op afstand), zullen deelnemers de meer geavanceerde mogelijkheden van Angular 5 gebruiken om geavanceerde webapplicaties met één pagina te ontwerpen, bouwen, testen en implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Ontwikkel Angular 5-applicaties met Angular CLI.
- Verbruik REST-webservices en WebSocket-gegevens vanuit een Angular 5-toepassing.
- Gebruik de Angular .
- Angular Animation implementeren s.
- Angular 5-toepassingen testen, debuggen en implementeren.
- Organiseer Angular 5-projecten met behulp van best practices.

Publiek

- Ontwikkelaars met eerdere Angular ervaring

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie
- Veel oefeningen en oefenen
- Praktische implementatie in een live-labomgeving

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Angular naar: https://angular.io/
28 hours
Overview
Angular 5 is een modern JavaScript MVW (ModelView Wat ook) raamwerk voor het bouwen van mobiele, desktop- en webapplicaties Een van de opvallende kenmerken in Angular 5, vergeleken met eerdere versies, is snellere laad- en uitvoeringstijden Angular is gemaakt door Google en wordt gebruikt in Google Adwords, Google Fiber, Adsense en andere services Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van Angular 5 bij het maken en inzetten van een voorbeeldhoektoepassing Publiek Beginners in webontwikkeling Ervaren ontwikkelaars van frontend Iedereen die geïnteresseerd is in het leren ontwikkelen van apps met Angular Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
hoekige 4 (vorige versies aangeduid als hoekig. js, AngularJS, AngularJS 1, hoekige 1, hoekige 2, enz.) is een JavaScript-gebaseerde front-end webapplicatie Framework voor het ontwikkelen van single-pagina toepassingen.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren de geavanceerde functies van de hoekige 4 door intensivering van het proces van het upgraden, ontwikkelen, testen en implementeren van een in-Lab Web applicatie.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- upgrade een AngularJS applicatie naar hoekige 4.
- creëren, bouwen, debuggen en implementeren van hun hoekige 4.
- eenheids test hun hoekige 4 toepassing.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
21 hours
Overview
Angular 4 (eerdere versies die gewoonlijk Angular .js, Angular JS, Angular JS 1, Angular 1, Angular 2, enz. Worden genoemd) is een op Java Script gebaseerd front-end webtoepassingsframework voor het ontwikkelen van toepassingen met één pagina. Angular 4 biedt betere prestaties ten opzichte van zijn voorganger, meer API's om aan te boren en verbeterde ondersteuning voor mobiele apparaten in termen van responsiviteit van ontwerp en lay-out.

Deze instructeur-geleide, live training introduceert de basisprincipes van Angular 4 en leidt deelnemers door het creëren van een webapplicatie van één pagina.

Formaat van de cursus

- Overzicht van de functies en mogelijkheden van Angular 4 samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een webapplicatie.
14 hours
Overview
Angular JS is een Java Script-bibliotheek voor snelle app-ontwikkeling.

Publiek

- ontwikkelaars
- programmeurs
- javascript architecten

Doelen

- Verander de mindset van procedurele / OO-manier van programmeren naar Angular manier
- Deelnemers kunnen Angular JS gebruiken om toepassingen met één pagina te maken

Formaat van de cursus

- 40% lezingen, 60% labs
28 hours
Overview
Dit is een praktische cursus voor iedereen die websites wil maken met behulp van AngularJS.

Tijdens deze cursus wordt de nieuwste stabiele versie gebruikt. Pre-releaseversie kan alleen worden gebruikt als deze wordt vermeld in het boekingsformulier in het opmerkingengedeelte. Oudere versie moet worden overeengekomen voor het boeken.
28 hours
Overview
Angular 2 is een nieuw ontwikkelingsplatform voor het bouwen van mobiele en desktop-webapplicaties.
21 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die de kosten en complexiteit van het beheren van de status in grote datagestuurde webapplicaties willen verminderen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Verminder de complexiteit van zeer grote projecten waarbij de staat van beheer moeilijk te onderhouden is.
- Minimaliseer de statusprocessen van een toepassing.
- Verminder de tijd die nodig is om complexe datageoriënteerde webapplicaties te ontwikkelen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over NgRx naar: https://ngrx.io/

Aankomende Angular cursussen

Weekend Angular cursus, Avond Angular training, Avond Angular opleiding Angular boot camp, Angular instructeur geleid, Weekend Angular training, Avond Angular cursus, Angular coaching, Angular instructeur, Angular trainer, Angular training cursus, Angular lessen, Angular on-site, Angular privé cursus, Angular een op een training, Angular op locatie, Weekend Angular opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!