Angular Training Courses

Angular Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live cursussen voor hoektraining demonstreren door hands-on de praktijk hoe Angular te gebruiken om webtoepassingen te ontwikkelen. Hoekcursussen zijn beschikbaar voor alle versies van Angular, waaronder: Angular 1 (ook bekend als Angular1, AngularJS, Angular.js, AngularJS 1, etc.), Angular 2 (Angular2, AngularJS 2, etc.), Angular 4 (Angular4) , Hoek 5 (hoek 5) en hoek 6 (hoek 6). Angular training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Angular Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at programmers who wish to use the latest features of Angular 13 to build, test, and deploy web applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use TypeScript and Angular CLI to develop Angular 13 applications.
 • Develop, test, and deploy Angular 13 web applications.
 • Create web components that can be used for any web application or page.
28 hours
In this instructor-led, live training in Nederland (online or onsite), participants will learn how to create, test and deploy an Angular application using the latest features in Angular 12. By the end of this training, participants will be able to:
 • Develop Angular 12 applications using TypeScript and the Angular CLI.
 • Create loosely coupled web components that can be used in any web application or HTML page.
 • Test, debug and deploy an Angular 12 application.
 • Organize Angular 12 projects using best practices.
28 hours
In this instructor-led, live training in Nederland (online or onsite), participants will learn how to create, test and deploy an Angular application using the latest features in Angular 11. By the end of this training, participants will be able to:
 • Develop Angular 11 applications using TypeScript and the Angular CLI.
 • Create loosely coupled web components that can be used in any HTML page.
 • Test, debug and deploy an Angular 11 application.
 • Organize Angular 11 projects using best practices.
28 hours
Angular is een JavaScript framework voor het bouwen van web-applicaties. Angular 10 is de nieuwste versie in de Angular 2 serie (Angular 2 een volledige herschrijving van de oorspronkelijke AngularJS, of Angular 1). Angular 10 is een grote release die de nadruk legt op kwaliteit, tools en ecosysteemverbeteringen, in plaats van nieuwe functies. Angular 10 is kleiner dan de vorige versies. In deze instructeur geleide, live training (online of on-site), zullen de deelnemers leren hoe om een Angular applicatie te creëren, te testen en te implementeren met behulp van de nieuwste functies in Angular 10. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkel Angular 10 toepassingen met behulp van TypeScript en de Angular CLI. Creëer vloeiend gecombineerde webcomponenten die kunnen worden gebruikt op elke HTML pagina. Verbind deze componenten aan diensten, modules en richtlijnen. Gebruik REST webdiensten en WebSocket-gegevens van binnen een Angular 10 applicatie. Maak een aangepaste validatie met behulp van Reactive Forms. Probeer, debug en implementeren van een Angular 10 applicatie. Organiseren Angular 10 projecten met behulp van beste praktijken.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Angular is een JavaScript framework voor het bouwen van web-applicaties. Angular 9 is de nieuwste versie in de Angular 2 serie (Angular 2 een volledige herschrijving van de oorspronkelijke AngularJS, of Angular 1). Angular 9 is een grote release die snel verbetert Angular toepassingen' prestaties en grootte via de nieuwe Ivy renderer. In deze instructeur geleide, live training (online of on-site), zullen de deelnemers leren hoe om een Angular applicatie te creëren, te testen en te implementeren met behulp van de nieuwste functies in Angular 9. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkel Angular 9 toepassingen met behulp van TypeScript en de Angular CLI. Creëer vloeiend gecombineerde webcomponenten die kunnen worden gebruikt op elke HTML pagina. Verbind deze componenten aan diensten, modules en richtlijnen. Gebruik REST webdiensten en WebSocket-gegevens van binnen een Angular 9 applicatie. Maak een aangepaste validatie met behulp van Reactive Forms. Verminder de bundelgrootte, verwijder de dode code en verbetert de efficiëntie van Angular apps met behulp van de nieuwe Ivy compiler en runtime. Probeer, debug en implementeren van een Angular 9 applicatie. Organiseren Angular 9 projecten met behulp van beste praktijken.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Angular is een JavaScript framework voor het ontwikkelen van client-side web-applicaties en SPAs (Single-Page Application). Angular 8 biedt nieuwe functies die differentiële loading, dynamische invoer, webwerkers als opt-in ondersteuning en meer omvatten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op webontwikkelaars die willen gebruiken Angular 8 om client-side web-applicaties te ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer en scaleer SPA's van scratch. Bouw open source Angular bibliotheken. Beveilig een Agular-applicatie met JWT-authenticatie.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Angular is een JavaScript framework voor het bouwen van web-applicaties. Angular 7 is de nieuwste versie in de Angular 2 serie (Angular 2 een volledige herschrijving van de oorspronkelijke AngularJS, of Angular 1). Angular 7 is een grote release die de hele platform omvat en heeft veel nieuwe functies en optimalisaties, waaronder CLI-updates en betere prestaties. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe om een Angular applicatie te creëren, testen en implementeren met behulp van de nieuwste functies in Angular 7.  Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkel Angular 7 applicaties met behulp van Angular CLI. Creëer webcomponenten die kunnen worden gebruikt in elke HTML pagina. Gebruik REST webdiensten en WebSocket gegevens van binnen een Angular 7 applicatie. Implementeren van animaties met behulp van Angular 7's nieuwste animatiefuncties. Probeer, debug en implementeren van een Angular 7 applicatie. Organiseren Angular 7 projecten met behulp van beste praktijken.
Format van de cursus
  Interactieve lezing en discussie Veel oefeningen en praktijken Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Angular, raadpleeg dan: https://angular.io/
14 hours
In this instructor-led, live training, participants will learn how to write and maintain tests for Angular applications. By the end of this training, participants will be able to
 • Decide the most appropriate strategy for testing an Angular application
 • Carry out unit testing, component testing, A/B testing and end-to-end on an Angular application
 • Choose the right tools for the job: Jasmine, Karma, Protractor, Mocha, etc.
 • Write tests in Protractor and Jasmine
 • Run and debug tests with Karma and Protractor
 • Create a maintainable test suite
 • Employ best practices for unit testing in Angular
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • Angular goes by different names and versions, namely: Angular.js, AngularJS, AngularJS 1, Angular 1, Angular 2, etc. To customize the version used in this training, please contact us to arrange.
14 hours
Reactieve programmering is een asynchroon programmeringsparadigma dat zich richt op datastromen en de verspreiding van gegevens door het vaststellen van een gedefinieerde afhankelijkheid tussen de onderliggende uitvoeringsmodellen en de uitgezonden datastromen van de ene component naar de andere Veel ondieptes van applicatieontwerp in de hoek bij het bouwen van asynchrone gebruikersinterfaces kunnen worden overwonnen door gebruik te maken van reactieve stijlpatronen die worden aangeboden door de RxJS-bibliotheek Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Observable-patronen te implementeren in hun Angular-toepassingsontwerpen, terwijl ze door een reeks cases lopen met veelvoorkomende, hoekige ontwerpproblemen en hoe ze baat hebben bij reactieve programmeerontwerpen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp het reactieve programmeerparadigma en de RxJS-bibliotheek Bouw UI zware hoekapplicaties met schaalbaarheid, flexibiliteit en reactievermogen in het achterhoofd met behulp van reactieve programmeerpatronen Publiek Hoekige applicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Ionic is een webframework voor de ontwikkeling van hybride mobiele applicaties. Ionic 4 brengt nieuwe innovaties op het Ionic platform, zoals een gerefactureerde CLI, wijzigingen in navigatie, Angular en meer. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die een hybride mobiele applicatie met Ionic 4 willen maken. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Integreer native apparaatfuncties in een hybride mobiele applicatie.
 • Gebruik Angular en Ionic 4 om een hybride mobiele applicatie te bouwen.
 • Voer een hybride applicatie uit op een emulator voor mobiele apparaten.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Angular is een Java Script-framework dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van front-end webtoepassingen. Progressive web-applicaties (PWA's) zijn web-applicaties die werken als native applicaties op Android , Windows, Chrome OS en meer. Het transformeren van een webtoepassing naar een PWA opent de deur naar offline bruikbaarheid, pushmeldingen en andere native functies. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die een Angular applicatie willen transformeren in een progressieve web-applicatie. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel de nodige ontwikkelomgeving in om te beginnen met het transformeren van een Angular applicatie naar een PWA.
 • Maak en stijl pushmeldingen.
 • Integreer pictogrammen die een Angular toepassing personaliseren.
 • Cache met Service Worker om een Angular applicatie offline te laten werken.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Internationalisering is het proces van het aanpassen van software zodat het kan worden geplaatst voor verschillende talen en regio's. Wanneer u "localiseren" een applicatie, kunt u het aanpassen voor een specifieke taal en regio. Dit omvat het mogelijk maken van regio-specifieke afbeeldingen en kleuren, het vertalen van de interface van de applicatie en het juiste weergeven van nummers, data, valuta, enz. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die hun toepassingen willen internationaliseren en lokaliseren om meerdere talen te ondersteunen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer de nodige lokalisatie bibliotheken en hulpmiddelen. Een app Angular kan worden weergegeven in meerdere talen. Verwijder alle lokaliserbare UI-tekst uit een app Angular. Verpakk vertaalbare inhoud voor uitwisseling met vertalers. Begrijp de lokalisatiecyclus en geautomatiseerd het proces.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Firebase is een web applicatieontwikkelingsplatform. Firestore is een NoSQL database voor het opslaan, synchroniseren en vragen op schaal. Gebruikers kunnen gebruik maken van Firebase en Firestore terwijl ze serverloze architectuur gebruiken om Angular toepassingen te bouwen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op Angular ontwikkelaars die willen gebruiken Firebase en Firestore om een back-end voor Angular toepassingen te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak een back-end applicatie met Firebase en Firestore. Opslaan, synchroniseren en vragen met Firestore. Veilige client-side gegevens met Firestore beveiligingsconfiguraties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Angular is een open source framework geschreven in TypeScript voor webontwikkeling. Spring Boot is een Java framework voor het bouwen van microservices en API's. Angular en Spring Boot bieden een end-to-end framework voor ontwikkelaars om full stack webapplicaties te bouwen en te implementeren. Deze door een instructeur geleide, live training (on-site of remote) is gericht op webontwikkelaars die Angular en Spring Boot willen gebruiken om full stack applicaties te bouwen. Tegen het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • Ontwikkel een full stack applicatie met Angular en Sping Boot.
 • Bouw een backend-toepassing met Spring Boot.
 • Maak frontendtoepassingen met Angular.
 • Gebruik Spring Security om verificatie te configureren voor een toepassing met volledige stapel.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Opties voor het aanpassen van cursussen
 • Om een training op maat aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om te regelen.
28 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Angular 11's advanced developer tools to design, build, test, and deploy applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to develop advanced Angular 11 applications.
 • Build parent-child structure, nested components for complex applications.
 • Use RxJS and observables to handle real-time events and asynchronous programming.
 • Create scalable form and data models to manage user inputs and data-entry tasks.
 • Implement advanced dependency injections, routing, and security best practices in Angular 11.
21 hours
Audience
 •  Developers
Format of the Course
 •  Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
28 hours
This is a hands on course is for anyone wanting to create Web sites using AngularJS. During this course the latest stable version will be used. Pre-release version can be just used if marked in the booking form in remarks section. Older version need to be agreed before booking.
56 hours
This course is intended to bring a beginner in JavaScript to a level where she or he is able to enter the market as a JavaScript developer. The course is intensive and entirely 'hands on'
14 hours
Angular JS is a JavaScript library for rapid app development. Audience
 • developers
 • programmers
 • javascript architects
Objectives
 • Shift mindset from procedural/OO way of programing to Angular way
 • Participants can use AngularJS to create Single Page Applications
Format of the course
 • 40% lectures, 60% labs
14 hours
Bootstrap is een HTML , CSS en Java Script-framework dat wordt gebruikt voor het maken van front-end webtoepassingen. Bootstrap kan worden gebruikt met Java Script-frameworks, zoals Angular , om dynamische webapplicaties voor één pagina en meerdere pagina's te bouwen Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die bootstrap willen gebruiken om een Angular applicatie te maken, bouwen en stylen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel de benodigde ontwikkelomgeving in om te beginnen met het stylen van de Angular met Bootstrap .
 • Stijl HTML eigenschappen met Bootstrap elementen
 • Gebruik formulierbesturingselementen en klassen om documenten met één pagina te stileren
 • Maak een client-side applicatie die sjablonen en componenten routeert
Indeling van de cursus
Interactieve lezing en discussie.
Veel oefeningen en oefenen.
Praktische implementatie in een live-labomgeving. Cursusaanpassingsopties
Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Angular 7 is een front-end Java Script-framework dat is uitgebracht sinds oktober 2018. Angular 7 biedt een bijgewerkte indeling van alle bestaande functies van Angular 6. Naast updates bevat Angular 7 ook nieuwe functies zoals CLI-aanwijzingen, slepen en neerzetten en meer.
MEAN is een full-stack Java Script-framework dat wordt gebruikt om dynamische Angular applicaties te bouwen. MEAN is een acroniem dat staat voor Mongo Data Base, Express JS, Angular en Node JS. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die Angular 7-applicaties willen maken, bouwen, testen, debuggen en implementeren met behulp van de MEAN-stack. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel de nodige ontwikkelomgeving in om te beginnen met het ontwikkelen van een Angular 7-applicatie.
 • Integreer de front-end en back-end componenten van de MEAN-stack.
 • Bouw een Angular 7-toepassing die bewerkingen kan uitvoeren, maken, lezen, verwijderen en bijwerken.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
hoekig is een JavaScript Framework voor het bouwen van web applicaties. Hoekige 7 is de recentste versie in de hoekige 2 reeks (hoekige 2 die een volledig herschrijven van originele AngularJS, of hoekige 1 is). Hoek 7 is een belangrijke release verspreid over het hele platform en heeft vele nieuwe functies en optimalisaties, met inbegrip van CLI updates en betere prestaties. deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelprogramma's met elementaire hoekige 7   vaardigheden die wensen om geavanceerde functionaliteit te implementeren in hun hoekige toepassingen.   aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • ontwikkelen van geavanceerde hoekige 7 componenten met behulp van hoekige CLI.
 • gebruiken RxJS en observabelen om real-time gebeurtenissen in grote, complexe toepassingen te behandelen.
 • veilige toepassingen via authenticatie en autorisatie.
 • gebruik van geavanceerde routers, afhankelijkheid injectie en pijpen.
 • implementeren van een verandering detectie strategie.
 • voert geavanceerde tests uit met behulp van componenten, diensten en leidingen.
cursus formaat
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen
21 hours
This course has been created for developers working with AngularJS, but who want to understand clearly best practises of using the framework. It doesn't cover the basics of angular but focuses on methods and styles of developing SPA usually not easy to learn "naturally" or via self-study. This course usually runs on the latest stable release of Angular (1.x), but older or beta version can be covered on demand.
14 hours
Het ontwikkelen van een front-end-applicatie is een duurzame taak wanneer er zoveel nieuwe en opkomende JavaScript Frameworks zijn om te kiezen. De keuze van een goed kader is afhankelijk van de vereiste en het geval van gebruik. In deze cursus zullen we de beperkingen en voordelen van sommige bestaande JavaScript-frames (React, Angular, en Vue) breken om de beslissing gemakkelijker te maken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die moeten beslissen welke JavaScript framework te gebruiken om front-end toepassingen te ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer een optimale ontwikkelingsomgeving om front-end toepassingen te ontwikkelen. Implementeren van demo-applicaties om de beperkingen en voordelen van een JavaScript framework te testen. Beslist op welke JavaScript framework het beste past.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
NativeScript met Angular 4 biedt een architectuur voor het ontwikkelen van volledig eigen mobiele toepassingen met behulp van enkele codebase-webtechnologieën op een Angular 4-raamwerk NativeScript maakt gebruik van de snellere runtimes en compacte toepassingspakketten van Angular 4 voor het ontwikkelen van onafhankelijke webweergave, native mobiele applicaties Deze instructieve live training introduceert nieuwe API's van Angular 4 en hun mogelijkheid om de runtimes van mobiele applicaties te stroomlijnen terwijl deelnemers door de creatie van een eenvoudige, maar volledig functionele native mobiele applicatie lopen Tegen het einde van deze training kunnen deelnemers een volledig functionele NativeScript / Angular4-applicatie programmeren, debuggen en implementeren die geschikt is voor zowel iOS als Android Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Webontwikkelaars die hun vaardigheden willen vertalen in de arena voor de ontwikkeling van mobiele apps Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Ionic is een front-end SDK voor het bouwen van native-achtige mobiele applicaties op meerdere platforms. Het dient als een framework, niet zoals Bootstrap of Foundation, maar voor mobiele applicaties. In deze door een instructeur geleide, leren live trainingdeelnemers hoe ze een platformonafhankelijke, native-achtige mobiele app kunnen maken met behulp van het Ionic framework. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers dat kunnen
 • Creëer en gebruik app-store-ready mobiele applicaties voor Android en iOS
 • Ionic syntaxis en Angular 's Typoscript begrijpen en gebruiken
 • Breid het gevoel en de functionaliteit van de applicatie uit met Ionic Native
Publiek
 • Java script (JS) ontwikkelaars
 • Front-end ontwikkelaars
 • AnguarJS-ontwikkelaars
 • Ontwikkelaars van mobiele applicaties
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Deze training behandelt Ionic 2.0 en Angular 2.0. Zie voor training op Ionic 4.0 en Angular 4.0: TBD
21 hours
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die de kosten en complexiteit van het beheren van de status in grote datagestuurde webapplicaties willen verminderen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Verminder de complexiteit van zeer grote projecten waarbij de staat van beheer moeilijk te onderhouden is.
 • Minimaliseer de statusprocessen van een toepassing.
 • Verminder de tijd die nodig is om complexe datageoriënteerde webapplicaties te ontwikkelen.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over NgRx naar: https://ngrx.io/
28 hours
Angular 6 bevat een aantal krachtige nieuwe functies, waaronder Angular Elements en nieuwe CLI-commandes. Deze functies vergroten de mogelijkheid om Angular te integreren met niet-Angular toepassingen gebaseerd op JQuery, Vue.js, React, enz. In deze instructeur geleide, live training (onsite of remote), zullen de deelnemers leren hoe om een Angular applicatie te creëren, te testen en te implementeren met behulp van de nieuwste functies in Angular 6.  Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkelen Angular 6 applicaties met behulp van Angular CLI. Creëer webcomponenten die kunnen worden gebruikt in elke HTML pagina. Gebruik REST webdiensten en WebSocket gegevens van binnen een Angular 6 applicatie. Implementeren van animaties met behulp van Angular 6's nieuwste animatiefuncties. Probeer, afvallen en implementeren van een Angular 6 applicatie. Organiseren Angular 6 projecten met behulp van beste praktijken.
Format van de cursus
  Interactieve lezing en discussie Veel oefeningen en praktijken Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Angular, bezoek dan: https://angular.io/
28 hours
Angular 6 is een op Java Script gebaseerd front-end webtoepassingsframework voor het ontwikkelen van toepassingen met één pagina. De nieuwe functies in Angular 6 omvatten Angular Elements en nieuwe CLI-opdrachten - deze functies breiden de mogelijkheid om Angular te integreren met niet- Angular applicaties op basis van JQuery, Vue.js , React , etc. aanzienlijk uit. MEAN Stack is een complete softwarestack voor het snel en gemakkelijk bouwen van onderhoudbare webapplicaties. De stapel bestaat uit MongoDB , Express , Angular en Node.js Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die webapplicaties willen maken, bouwen, testen, debuggen en implementeren met behulp van MEAN Stack . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel een ontwikkelomgeving in die nodig is om te beginnen met het ontwikkelen van een Angular 6-applicatie.
 • Integreer de frontend en backend delen van de MEAN Stack applicatie
 • Bouw een applicatie die bewerkingen Maken, Lezen, Bijwerken en Verwijderen kan uitvoeren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars met basis Angular 6 vaardigheden die geavanceerde functionaliteit willen implementeren in hun Angular toepassingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkel geavanceerde Angular 6 toepassingen en componenten met Angular CLI. Gebruik RxJS en Observables om realtime evenementen te beheren in grote, complexe toepassingen. Veilige toepassingen via  Authentificatie en Autorisatie. Gebruik geavanceerde routers, afhankelijkheidsinjectie en pijpen. Een strategie voor het detecteren van veranderingen. Uitvoeren van geavanceerde tests met behulp van componenten, diensten en pijpen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Angular, bezoek dan: https://angular.io/

Last Updated:

Aankomende Angular cursussen

Weekend Angular cursus, Avond Angular training, Avond Angular opleiding Angular boot camp, Angular instructeur geleid, Weekend Angular training, Avond Angular cursus, Angular coaching, Angular instructeur, Angular trainer, Angular training cursus, Angular lessen, Angular on-site, Angular privé cursus, Angular een op een training, Angular op locatie, Weekend Angular opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions