React Native Training Courses

React Native Training Courses

Lokale, instructieve live React Native trainingscursussen bieden deelnemers de mogelijkheid om interactief hun eigen mobiele applicatie voor Android en iOS te ontwikkelen met behulp van React Native React Native training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

React Native Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
React Native is een open-source, platformoverschrijdend ontwikkelingskader voor het bouwen van mobiele apps. Ontwikkeld door Facebook , stelt het ontwikkelaars in staat om een native look-and-feel-ervaring te creëren voor hun apps op zowel Android als iOS . In tegenstelling tot andere platformonafhankelijke mobiele ontwikkelingstools zoals PhoneGap, genereert React Native volledig native applicatie-UI's. Geen HTML 5 UI's. React Native biedt een consistente ontwikkelaarservaring op basis van Java Script en de React (aka React .js of React JS) bibliotheek en maakt een echte snelle mobiele ontwikkeling mogelijk door te focussen op ontwikkelaarsefficiëntie op alle platforms - één keer leren, overal schrijven.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de principes en aanpak achter React Native bij het ontwikkelen van hun eigen mobiele applicatie voor Android en iOS .

Indeling van de cursus

- Overzicht van React Native-functies en -mogelijkheden, samen met stapsgewijze ontwikkeling van een mobiele applicatie.
7 hours
Overview
React Native Expo is een set tools, bibliotheken en diensten die fungeert als een abstractielaag bovenop React Native. Het vereenvoudigt het implementatieproces, zodat u met één klik of opdracht een build kunt genereren zonder dat u een ontwikkelaarsaccount bij verschillende app-winkels moet maken. React Native Expo kan worden omschreven als Rails voor React Native.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers React Native Expo te gebruiken door middel van discussie en praktische oefening. Aan het einde van de cursus zullen de deelnemers uitgerust zijn om hun eigen React Native-applicatie te maken en in te zetten met behulp van React Native Expo.

Zie voor een inleidende cursus over React Native: [React Native: ontwikkel snel native iOS en Android apps met Java script](https://hr.nobleprog.com/node/201604)

Formaat van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
React Native is een open-source, platformoverschrijdend ontwikkelingskader voor het bouwen van mobiele apps. Ontwikkeld door Facebook , stelt het ontwikkelaars in staat om een native look-and-feel-ervaring voor hun apps op Android en IoS te creëren. React Native voor web stelt de platform-agnostische componenten en API's van React Native beschikbaar voor ontwikkeling van web-apps.

React Native biedt een consistente ontwikkelaarservaring op basis van Java Script en de React (aka React .js of React JS) bibliotheek en maakt een echte snelle ontwikkeling mogelijk door te focussen op ontwikkelaarsefficiëntie op alle platforms - één keer leren, overal schrijven.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van React Native for Web.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer React Native ontwikkelaarstools
- Begrijp de basisprincipes van React Native voor web
- Bouw, test, implementeer en los problemen op met een applicatie die compatibel is met iOS , Android en het web met React Native for Web

Publiek

- Webontwikkelaars
- Ontwikkelaars van mobiele applicaties

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
Weekend React Native cursus, Avond React Native training, Avond React Native opleiding React Native boot camp, React Native instructeur geleid, Weekend React Native training, Avond React Native cursus, React Native coaching, React Native instructeur, React Native trainer, React Native training cursus, React Native lessen, React Native on-site, React Native privé cursus, React Native een op een training, React Native op locatie, Weekend React Native opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions