TypeScript Training Courses

TypeScript Training Courses

Lokale, instructieve Live TypeScript-trainingscursussen demonstreren door handson de belangrijkste functies van TypeScript uit te voeren en leiden deelnemers door de constructie van een reallife JavaScript-toepassing TypeScript-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

TypeScript Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
TypeScript is een open source taal voor het bouwen van Java scripttoepassingen voor ondernemingen. Het is een strikte superset van Java Script die compileert naar gewoon Java script en statisch typen en objectgeoriënteerde ontwikkeling naar de taal brengt.

Deze live training onder leiding van een instructeur introduceert de belangrijkste functies van TypeScript en leidt deelnemers door de constructie van een real-life Java Script-toepassing.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
TypeScript is een open-sourcetaal voor het bouwen van zakelijke JavaScript-toepassingen Het is een strikte superset van JavaScript dat zich verzamelt op gewoon Javascript en statisch typen en objectoriented ontwikkeling naar de taal brengt Deze cursus introduceert de geavanceerde functies van TypeScript en leidt deelnemers door de bouw van een reallife JavaScript-toepassing Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Profiteer van de volledige mogelijkheden van Typescript om betere code te schrijven met minder fouten Breid bestaande types uit met union, intersection en tuple types Decorateurs maken en gebruiken Beheer asynchrone code met behulp van beloften, async en wacht op zoekwoorden Schrijf schone, expressieve code Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
React is een veelgebruikte bibliotheek voor het maken van applicaties met één pagina in Java Script en HTML . Het wordt gebruikt door bedrijven zoals Facebook , Instagram, Netflix of de New York Times.

Deze cursus introduceert de basis waarop React en andere bibliotheken (zoals Angular en Vue.js ) zijn gebaseerd en markeert de specifieke kenmerken van React . Het heeft ook betrekking op technologieën die veel worden gebruikt met React , zoals Redux en React -Router.

Tegen het einde van deze cursus kunnen deelnemers applicaties van verschillende complexiteit bouwen met React terwijl ze zich houden aan de best practices.

Aankomende TypeScript cursussen

Weekend TypeScript cursus, Avond TypeScript training, Avond TypeScript opleiding TypeScript boot camp, TypeScript instructeur geleid, Weekend TypeScript training, Avond TypeScript cursus, TypeScript coaching, TypeScript instructeur, TypeScript trainer, TypeScript training cursus, TypeScript lessen, TypeScript on-site, TypeScript privé cursus, TypeScript een op een training, TypeScript op locatie, Weekend TypeScript opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions