Content Management System (CMS) Training Courses

Content Management System (CMS) Training Courses

Lokale CMS-trainingen (Live Content Management System) met instructeur in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Content Management System (CMS) Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor junior Drupal ontwikkelaars.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor ontwikkelaars, architecten en projectmanagers die geïnteresseerd zijn in ontwikkeling met het Drupal 8-platform.

De deelnemers zullen leren hoe ze bestaande functionaliteit kunnen vervangen en hoe ze inzetbare modules kunnen schrijven.
7 hours
Overview
Deze cursus is voor mensen die volledig nieuw zijn bij Drupal 8. Het leidt je door de basis van het runnen van een eenvoudige community-website met Drupal , waar dingen zijn en wat te verwachten.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van een robuuste applicatie met Drupal . Het verklaart de "niet-technische" site van Drupal , waarmee u een applicatie zonder codering kunt bouwen.
7 hours
Overview
Deze cursus gaat over Drupal. De workshop Drupal-thema's stelt de webontwikkelaar in staat om Drupal Themes te creëren en aan te passen. Drupal Themes zijn erg flexibel, maar alleen als je begrijpt hoe de thema-engines werken. Je zult ontdekken hoe je bestaande interactief interactief kunt veranderen en nieuwe thema's vanuit het niets kunt maken. Je leert ook de basisbeginselen van de Twig-sjabloonengine en hoe Drupal 8 hierop is gebaseerd.
7 hours
Overview
Deze cursus is voor mensen die volledig nieuw zijn bij Drupal 7. Het leidt je door de basis van het runnen van een eenvoudige community-website met Drupal , waar dingen zijn en wat je kunt verwachten.
14 hours
Overview
Drupal is een gratis en open source framework voor content management en digitale ervaringen. Apache Solr is een snel, schaalbaar en open-source Java-zoekplatform.
14 hours
Overview
Deze cursus helpt om het ingewikkelde vertaalsysteem van Drupal te verduidelijken en te implementeren. Het geeft een overzicht van de beschikbare systemen (Entity Translation, Content Translation, enz ...), oefen later het systeem dat door de gemachtigde is gekozen. Het omvat zowel inhoud, interface, automatische vertaling en alle andere aspecten die nodig zijn om professioneel vertaalbare sites te maken.
7 hours
Overview
Legt uit hoe een responsief en adaptief ontwerp kan worden gemaakt met behulp van Drupal . Meestal gebruiken we de meest stabiele versie van Drupal en Drupal modules.

Deze cursus probeert Drupal modules te gebruiken om de hoeveelheid CSS of Java scriptcode te beperken die moet worden geschreven.
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor mensen die nieuw zijn bij Drupal
28 hours
Overview
Deze cursus biedt een uitgebreide demonstratie van de essentie en het gebruik van SharePoint 2013 aan zakelijke gebruikers.
21 hours
Overview
Liferay is een hulpmiddel om programma's te maken waarmee bedrijven digitale ervaringen voor hun klanten kunnen creëren.
21 hours
Overview
Audience: This course is general and can be attended by anyone. Most precisely, this course is attended by people who are interested in developing a website without any coding /programming skills.
14 hours
Overview
Magento Commerce is het toonaangevende platform voor open commerce-innovatie met meer dan $ 50 miljard aan bruto handelsvolume dat jaarlijks op het platform wordt verhandeld Publiek Deze cursus is geschikt voor technici en ontwikkelaars die Magento 21 willen inzetten en gebruiken als e-commerceplatform Na het voltooien van deze cursus kunnen deelnemers: begrijpen Magenta's structuur en inzetmechanismen uitvoeren installatie / productie omgeving / architectuur taken en configuratie de kwaliteit van de code beoordelen, foutopsporing uitvoeren, bewaken geavanceerde productie implementeren zoals elastisch zoeken, meerdere websites en loggen Pas Magento's webwinkel aan aan hun specifieke vereisten .
7 hours
Overview
Grav is een open-source, flat-file CMS (content management systeem). Het wordt geleverd met een krachtige package Management systeem om te zorgen voor eenvoudige installatie en upgrading. De onderliggende architectuur van Grav maakt gebruik van gevestigde en best-in-class technologieën om ervoor te zorgen dat Grav eenvoudig te gebruiken en uit te breiden is. Aangezien Grav een flat-file CMS is, is geen database vereist; dit maakt het opzetten van een nieuwe site een zeer soepel proces.

Deze training introduceert de basisprincipes van Grav CMS en leidt deelnemers door het creëren van een op Grav gebaseerde website.

Aan het einde van deze training hebben de deelnemers de kennis en de praktijk om hun eigen Grav website te implementeren.

Publiek

- Web applicatie ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deze training legt een sterke nadruk op hands-on oefenen. De meeste concepten worden ontdekt door middel van voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
7 hours
Overview
Tijdens de cursus leert u meer over het maken, bewerken en gebruiken van inhoud .
14 hours
Overview
Learning Management Systems (LMS) worden door trainers en docenten gebruikt voor het produceren van online cursussen met concepten zoals blended learning, afstandsonderwijs, omgedraaid klaslokaal en andere e-learningstrategieën op scholen, universiteiten, werkplekken en de particuliere sector.

Deze door een instructeur geleide training is gericht op technische gebruikers zoals systeembeheerders en cursusbeheerders die genieten van de praktische, praktische aanpak om te leren hoe een LMS te implementeren en te implementeren.

Tegen het einde van deze training zullen de deelnemers de architectuur, het ontwerp en de functionele principes achter een LMS begrijpen en, door middel van live oefenen en implementatie, weten hoe een LMS-systeem te installeren, configureren, beheren, optimaliseren, problemen oplossen en implementeren eigen omgeving.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Deze training zal Moodle gebruiken als een voorbeeld van een LMS-implementatie.
- Neem contact met ons op om een ander LMS te gebruiken of een ander deel van deze training aan te passen.
21 hours
Overview
Magento is een krachtig en flexibel open-source e-commerce platform met modulaire architectuur. Geschreven in PHP taal tegen het Zend Framework , stelt het gebruikers in staat om e-commerce websites te implementeren in overeenstemming met hun zakelijke behoeften door gebruik te maken van vele kant-en-klare sjablonen en plug-ins.

In dit door een instructeur geleide, leren live training deelnemers hoe ze categorieën kunnen toevoegen en producten kunnen opslaan, een inkooporder kunnen verwerken en zendingen kunnen uitvoeren, productpromoties kunnen uitvoeren, klanten en machtigingen kunnen beheren, meerdere websites en winkels kunnen runnen, en meer.

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers:

- Heb een uitgebreid, deskundig gebruikersniveau inzicht in het gebruik en de functionaliteit van Magento .
- Op onafhankelijke wijze meerdere websites en winkels kunnen beheren en beheren op basis van zakelijke behoeften.
- De bedrijfsactiviteit kunnen stroomlijnen door de dagelijkse beheer- en onderhoudsinspanningen te vereenvoudigen en te minimaliseren.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Moodle is een opensource Course Management System (CMS) op webserver, ook bekend als Learning Management System (LMS) Het biedt een verscheidenheid aan leermiddelen en -activiteiten met veel flexibiliteit, waardoor het proces van lesgeven en leren efficiënter en leuker wordt In deze gecertificeerde, live training zullen deelnemers leren hoe ze cursussen kunnen opzetten en beheren, een startpagina van een cursus en de lay-out kunnen organiseren, opdrachten kunnen rangschikken en feedback kunnen geven, quizzen kunnen uitvoeren, leerproces kunnen volgen, online discussies kunnen voeren met leerlingen, het cijferboek kunnen gebruiken en andere geavanceerde indelingsbenaderingen, enquêtes uitvoeren, workshops houden en meer Tegen het einde van deze training zullen deelnemers in staat zijn om Heb een grondige kennis van Moodle en al zijn belangrijkste functies Creëer, ontwerp, voeg toe, configureer en beheer cursussen op basis van hun eigen behoeften Cursusbronnen en -activiteiten toevoegen, configureren en beheren, inclusief, maar niet beperkt tot, toewijzing, chat, feedback, forum, les, quiz, SCORM, enquête, workshop, cijferlijst, enz Breng een verbeterde leer, interactie en leerervaring voor het publiek Publiek leerkrachten Zakelijke trainers Iedereen die betrokken is bij het maken en ontwerpen van courseware Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Magento is een krachtig en flexibel opensource e-commerce platform In deze geoefende, live training leren deelnemers hoe ze een inkooporder verwerken en zendingen maken Publiek Verkopers Verkoopverwerkingsagenten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze SharePoint Online kunnen configureren terwijl ze de installatie en implementatie van SharePoint Online doorlopen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de architectuur van SharePoint Online
- Configureer SharePoint Online-componenten en -opties
- Werken met siteverzamelingen en opslagopties
- Beheer gebruikersprofielen en sociale profilering
- Gegevensverbinding configureren
- Bouw een taxonomiestructuur
- Search begrijpen en configureren
- Configureer en implementeer een Sharepoint-app

Publiek

- SharePoint beheerders

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Deze 1-daagse trainingssessie is bedoeld voor mensen die SharePoint als gebruikers gebruiken en enkele geavanceerde functies van de tool willen begrijpen. Afgevaardigden moeten deze cursus volgen als ze functies zoals; teamsamenwerking, documentbeheer en sociale functies van Microsoft SharePoint 2013

Deze cursus is bedoeld voor

- SharePoint site-eigenaren en gebruikers

Cursus Doelstellingen:

- Beheer sites en siteverzamelingen
- Voeg gebruikers en groepen toe en beheer de beveiliging van sites, lijsten, mappen en items
- Webonderdelen toevoegen en configureren
- Configureer site-opties inclusief thema, titel, beschrijving en pictogram
7 hours
Overview
Deze 1-daagse trainingssessie is bedoeld voor mensen die SharePoint gebruiken als SharePoint die optreden als SharePoint site-eigenaar en / of Site Collection-beheerders

Cursus Doelstellingen:

- Sitenavigatie configureren
- Bekijk site-activiteitsrapporten
- Lijsten en bibliotheken aanpassen
- Werken met sitekolommen en site-inhoudstypen
- Configureer Uitchecken / in, Inhoudsgoedkeuring en Versiebeheer
- Maak en wijzig pagina's en pagina's met webonderdelen
14 hours
Overview
Magento is 's werelds populairste CMS (Content Management Systeem) voor e-commerce. Het wordt gebruikt door enkele van de grootste merken, waaronder Samsung, Levono en Nike, en is ook enorm populair bij kleine en middelgrote e-commercebedrijven.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers over de functies, sterke en zwakke punten van Mageto en strategieën voor het implementeren van Magento binnen een organisatie. Er worden ook casestudy's gegeven om succesvolle en niet-succesvolle implementaties van Magento in de echte wereld te illustreren. Naast het observeren van het verleden, bespreken we toekomstige trends in de acceptatie van Magento in de markt.

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers begrijpen hoe ze:

- Beheer verkoop, voorraad en klanten met behulp van de Magento back-end
- De front-end instellen en beheren voor een echt aangepaste gebruikerservaring
- Integreer bestaande systemen met een Magento e-commerce oplossing
- Integreer bestaande systemen met partners die zelf Magento

Publiek

- Managers onderzoeken oplossingen voor e-commerce
- Ingenieurs die overwegen Magento in hun organisaties te implementeren

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en live demonstraties

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Met een marktaandeel van 60% is Word Press het favoriete Content Management Systeem (CMS) voor veel van de meest spraakmakende websites ter wereld.

In deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand), brengen deelnemers hun Word Press-vaardigheden naar het volgende niveau terwijl ze leren hoe ze een complexe commerciële website op basis van Word press kunnen opzetten, aanpassen en implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer Word press lokaal en in de cloud (enkele en meerdere sites).
- Bouw een geavanceerde e-commerce website.
- Pas een bestaande website aan.
- Brand een website met aangepaste thema's.
- Boekings- en lidmaatschapsfunctionaliteit inschakelen.
- Verschillende gebruikersrollen instellen en beheren (editors, beheerders, etc.)
- Creëer een privaat of openbaar sociaal netwerk
- Optimaliseren van een Word pers website voor SEO ( Search Engine Optimization).
- Maak een back-up en herstel een Word perswebsite.
- Onderhoud en los problemen op met een live, productie Word perswebsite.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie
- Veel oefeningen en oefenen
- Praktische implementatie in een live-labomgeving

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Word press naar: https://wordpress.org/
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
21 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders die SharePoint Server 2016 willen installeren, configureren, implementeren en beheren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Configureer SharePoint componenten en -opties.
- Plan de hardware- en software-architectuur voor een SharePoint implementatie.
- Bouw een taxonomiestructuur.
- Problemen met een SharePoint omgeving oplossen.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Cursusaanpassingsopties

- Deze training is gebaseerd op de lokale versie van SharePoint 2016 (ook bekend als SharePoint Server 2016).
- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders die SharePoint Server 2019 willen installeren, configureren, implementeren en beheren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Configureer SharePoint componenten en -opties.
- Plan de hardware- en software-architectuur voor een SharePoint implementatie.
- Bouw een taxonomiestructuur.
- Problemen met een SharePoint omgeving oplossen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Deze training is gebaseerd op de lokale versie van SharePoint 2019 (ook bekend als SharePoint Server 2019).
- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote) is aimed at developers who wish to use Bootstrap to create Wordpress themes.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary development environment to start developing Wordpress themes.
- Create custom components for a two-column layout.
- Split and integrate HTML code into Wordpress.
- Display UI elements with conditional behavior.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote) is aimed at developers who wish to transform a Drupal website or web application into a Progressive Web App.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary development environment to start transforming a Drupal website into a Progressive Web App.
- Create and style push notifications.
- Cache with Service Worker to make a Drupal website work offline.

Aankomende CMS (Content Management System) cursussen

Weekend CMS (Content Management System) cursus, Avond CMS training, Avond CMS opleiding Content Management System (CMS) boot camp, CMS (Content Management System) instructeur geleid, Weekend Content Management System training, Avond CMS cursus, Content Management System (CMS) coaching, CMS instructeur, Content Management System (CMS) trainer, Content Management System training cursus, Content Management System (CMS) lessen, Content Management System (CMS) on-site, Content Management System (CMS) privé cursus, Content Management System een op een training, CMS op locatie, Weekend Content Management System (CMS) opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions