Content Management System (CMS) Training Courses

Content Management System (CMS) Training Courses

Lokale CMS-trainingen (Live Content Management System) met instructeur in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Content Management System (CMS) Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Deze cursus is voor mensen die helemaal nieuw zijn in Drupal 7. Het zal je door de basis leiden van het runnen van een eenvoudige community-website met Drupal, waar dingen zijn en wat je kunt verwachten.
21 hours
Overview
Magento is een krachtig en flexibel open-source e-commerce platform met modulaire architectuur. Geschreven in PHP taal tegen het Zend Framework, het stelt gebruikers in staat om e-commerce websites te implementeren in overeenstemming met hun zakelijke behoeften door gebruik te maken van vele out-of-the-box templates en plug-ins.

in deze instructeur-LED, live training deelnemers zullen leren hoe om categorieën toe te voegen en producten op te slaan, een aankooporder te verwerken en zendingen te maken, uitvoeren van product promoties, beheren van klanten en machtigingen, lopen meerdere websites en winkels, en nog veel meer.

aan het einde van deze training zullen de deelnemers:

- hebben een uitgebreide, deskundige gebruiker niveau begrip van Magento gebruik en functionaliteit.
- in staat zijn om onafhankelijk te lopen en beheren van meerdere websites en winkels op basis van zakelijke behoeften.
- kan de bedrijfsactiviteiten stroomlijnen door dagelijkse administratie-en onderhoudsinspanningen te vereenvoudigen en te minimaliseren.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
21 hours
Overview
Publiek: deze cursus is algemeen en kan door iedereen worden gevolgd In de meeste gevallen wordt deze cursus bijgewoond door mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een website zonder codeer / programmeervaardigheden .
28 hours
Overview
Deze cursus biedt een uitgebreide demonstratie van de essenties en het gebruik van SharePoint 2013 voor zakelijke gebruikers.
14 hours
Overview
In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze SharePoint Online kunnen configureren wanneer ze de installatie en implementatie van SharePoint Online doorlopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De architectuur van SharePoint Online begrijpen Configureer SharePoint Online-componenten en -opties Werk met siteverzamelingen en opslagopties Beheer gebruikersprofielen en sociale profilering Configureer gegevensconnectiviteit Bouw een taxonomiestructuur Begrijp en configureer Zoeken Configureer en implementeer een Sharepoint-app Publiek SharePoint-beheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op systeembeheerders die willen installeren, configureren, implementeren en beheren van SharePoint Server 2019.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- Configureer SharePoint-onderdelen en-opties.
- plan de hardware-en software architectuur voor een SharePoint-implementatie.
- bouw een taxonomiestructuur.
- problemen met een SharePoint-omgeving oplossen.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- deze training is gebaseerd op de lokale versie van SharePoint 2019 (a. k. a SharePoint Server 2019).
- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at system administrators who wish to install, configure, deploy, and manage SharePoint Server 2016.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure SharePoint components and options.
- Plan the hardware and software architecture for a SharePoint deployment.
- Build a taxonomy structure.
- Troubleshoot a SharePoint environment.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Course Customization Options

- This training is based on the on-premise version of SharePoint 2016 (a.k.a SharePoint Server 2016).
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Overview
Tijdens de cursus leert u meer over het maken, bewerken en gebruiken van inhoud .
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
7 hours
Overview
Deze 1-daagse training is bedoeld voor mensen die SharePoint als gebruikers gebruiken en wil een aantal van de geavanceerde functies van de tool begrijpen Deelnemers moeten deze cursus volgen als ze functies als: teamsamenwerking, documentbeheer en sociale functies van Microsoft SharePoint 2013 Deze cursus is ontworpen voor SharePoint-site-eigenaren en gebruikers Cursus Doelstellingen: Beheer websites en siteverzamelingen Voeg gebruikers en groepen toe en beheer de beveiliging van sites, lijsten, mappen en items Webonderdelen toevoegen en configureren Configureer site-opties inclusief thema, titel, beschrijving en pictogram .
7 hours
Overview
Deze 1-daagse training is bedoeld voor mensen die SharePoint gebruiken als hoofdgebruikers die optreden als SharePoint-site-eigenaar en / of Site Collection-beheerders Cursus Doelstellingen: Configureer sitenavigatie Bekijk siteactiviteitsrapporten Lijsten en bibliotheken aanpassen Werk met sitekolommen en sitecontenttypen Check out / in, inhoudgoedkeuring en versiebeheer configureren Maak en wijzig pagina's en pagina's van webonderdelen .
14 hours
Overview
Moodle is een opensource Course Management System (CMS) op webserver, ook bekend als Learning Management System (LMS) Het biedt een verscheidenheid aan leermiddelen en -activiteiten met veel flexibiliteit, waardoor het proces van lesgeven en leren efficiënter en leuker wordt In deze gecertificeerde, live training zullen deelnemers leren hoe ze cursussen kunnen opzetten en beheren, een startpagina van een cursus en de lay-out kunnen organiseren, opdrachten kunnen rangschikken en feedback kunnen geven, quizzen kunnen uitvoeren, leerproces kunnen volgen, online discussies kunnen voeren met leerlingen, het cijferboek kunnen gebruiken en andere geavanceerde indelingsbenaderingen, enquêtes uitvoeren, workshops houden en meer Tegen het einde van deze training zullen deelnemers in staat zijn om Heb een grondige kennis van Moodle en al zijn belangrijkste functies Creëer, ontwerp, voeg toe, configureer en beheer cursussen op basis van hun eigen behoeften Cursusbronnen en -activiteiten toevoegen, configureren en beheren, inclusief, maar niet beperkt tot, toewijzing, chat, feedback, forum, les, quiz, SCORM, enquête, workshop, cijferlijst, enz Breng een verbeterde leer, interactie en leerervaring voor het publiek Publiek leerkrachten Zakelijke trainers Iedereen die betrokken is bij het maken en ontwerpen van courseware Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Moodle is een leerprogramma voor opensource-software dat is geschreven in PHP Het is vergelijkbaar met inhoudbeheersystemen zoals Wordpress en Drupal, maar Moodle is volledig gericht op onderwijs Een populaire keuze onder trainers en opvoeders, het wordt gebruikt voor het produceren van online cursussen die concepten zoals blended learning, afstandsonderwijs, flipped classroom en andere e-learningstrategieën in scholen, universiteiten, werkplaatsen en de privésector omvatten Deze training met instructeur is gericht op technische gebruikers zoals systeembeheerders en cursusmanagers die genieten van de praktische, praktische benadering om Moodle te leren implementeren en implementeren Tegen het einde van deze training zullen de deelnemers de architectuur, het ontwerp en de functionele principes achter Moodle begrijpen en zullen ze, door middel van live practice en implementatie, weten hoe ze een Moodle-systeem in hun eigen land moeten installeren, configureren, beheren, optimaliseren, oplossen en implementeren milieu Publiek Systeembeheerders Cursusbeheerders Onderwijsprofessionals die zich willen verdiepen in de technische kant van Moodle Trainers en studenten die Moodle willen opzetten voor het publiceren van hun eigen online cursussen en trainingen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Magento is een krachtig en flexibel opensource e-commerce platform In deze geoefende, live training leren deelnemers hoe ze een inkooporder verwerken en zendingen maken Publiek Verkopers Verkoopverwerkingsagenten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor junior Drupal-ontwikkelaars.
14 hours
Overview
Magento Commerce is het toonaangevende platform voor open commerce-innovatie met meer dan $ 50 miljard aan bruto handelsvolume dat jaarlijks op het platform wordt verhandeld Publiek Deze cursus is geschikt voor technici en ontwikkelaars die Magento 21 willen inzetten en gebruiken als e-commerceplatform Na het voltooien van deze cursus kunnen deelnemers: begrijpen Magenta's structuur en inzetmechanismen uitvoeren installatie / productie omgeving / architectuur taken en configuratie de kwaliteit van de code beoordelen, foutopsporing uitvoeren, bewaken geavanceerde productie implementeren zoals elastisch zoeken, meerdere websites en loggen Pas Magento's webwinkel aan aan hun specifieke vereisten .
21 hours
Overview
Liferay is een hulpmiddel om programma's te maken waarmee bedrijven digitale ervaringen voor hun klanten kunnen creëren.
14 hours
Overview
Jekyll is an open-source, easy-to-use CMS for rapidly generating static websites. It does not require a database or other heavy CMS framework tooling.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Jekyll to build a complete website based on simple, text-based files.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure the tools needed for generating static websites.
- Use Markdown, Liquid templates, and Sass to generate content and layout.
- Host and manage a Jekyll website directly from GitHub Pages.
- Rapidly test and deploy variations of a web page (content, layout, colors, etc.)
- Migrate an existing CMS (e.g., Wordpress) to Jekyll
- Troubleshoot issues with a website.

Audience

- Web designers
- Bloggers
- Content editors

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on deployment and testing in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Jekyll, please visit: https://jekyllrb.com/
7 hours
Overview
Grav is een opensource, flatfile CMS (content management system) Het wordt geleverd met een krachtig pakketbeheersysteem om eenvoudige installatie en upgrading mogelijk te maken De onderliggende architectuur van Grav maakt gebruik van gerenommeerde en best -inclass technologieën om ervoor te zorgen dat Grav eenvoudig te gebruiken en eenvoudig uit te breiden is Aangezien Grav een CMS met een plat bestand is, is er geen database vereist; dit maakt het opzetten van een nieuwe site een zeer soepel proces Deze training introduceert de basisbeginselen van Grav CMS en leidt deelnemers door de creatie van een Gravbased-website Aan het einde van deze training hebben deelnemers de kennis en ervaring om hun eigen Grav-website in te zetten Publiek Webapplicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Deze training legt een zware nadruk op handson oefenen De meeste concepten worden ontdekt door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .
14 hours
Overview
Magento is 's werelds meest populaire CMS (Content Management System) voor e-commerce Het wordt gebruikt door enkele van de grootste merken, waaronder Samsung, Levono en Nike, en is enorm populair bij kleine en middelgrote e-commercebedrijven In deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) leren deelnemers over de functies, sterke en zwakke punten en strategieën van Mageto voor het implementeren van Magento binnen een organisatie Casestudy's worden ook gegeven om succesvolle en niet-succesvolle implementaties van Magento in de echte wereld te illustreren Naast het observeren van het verleden, bespreken we toekomstige trends in de acceptatie van Magento in de markt Aan het einde van deze training zullen de deelnemers begrijpen hoe: Verkoop, voorraad en klanten beheren met behulp van de Magento-backend De frontend instellen en beheren voor een echt aangepaste gebruikerservaring Integreer bestaande systemen met een Magento e-commerce oplossing Integreer bestaande systemen met partners die Magento zelf gebruiken Publiek Managers die e-commerceoplossingen onderzoeken Ingenieurs overwegen om Magento in hun organisaties te implementeren Formaat van de cursus Deellezing, deelbespreking, oefeningen en live demonstraties Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
Deze cursus helpt om Drupal ingewikkelde vertaalsystemen te verduidelijken en te implementeren. Het geeft een overzicht van de beschikbare systemen (Entiteitvertaling, Contentvertaling, enz ...), later oefent u degene uit die door de afgevaardigde is gekozen. Het omvat zowel inhoud, interface, automatische vertaling en alle andere aspecten die nodig zijn om professioneel vertaalbare sites te maken.
14 hours
Overview
Drupal is een gratis en open source framework voor content management en digitale ervaringen. Apache Solr is een snel, schaalbaar en open-source Java-zoekplatform.
7 hours
Overview
Beschrijft hoe u responsief en adaptief ontwerp kunt maken met Drupal. Meestal gebruiken we de meest stabiele versie van Drupal- en Drupal-modules.

Deze cursus probeert Drupal-modules te gebruiken om de hoeveelheid CSS of Javascript-code die moet worden geschreven te beperken.
21 hours
Overview
Deze cursus is gericht op diegenen die nieuw zijn bij Drupal
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van krachtige applicaties met Drupal Het verklaart de "niet-technische" site van Drupal, waarmee je een applicatie kunt bouwen zonder enige codering .
7 hours
Overview
Deze cursus gaat over Drupal. De workshop Drupal-thema's stelt de webontwikkelaar in staat om Drupal Themes te creëren en aan te passen. Drupal Themes zijn erg flexibel, maar alleen als je begrijpt hoe de thema-engines werken. Je zult ontdekken hoe je bestaande interactief interactief kunt veranderen en nieuwe thema's vanuit het niets kunt maken. Je leert ook de basisbeginselen van de Twig-sjabloonengine en hoe Drupal 8 hierop is gebaseerd.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor ontwikkelaars, architecten, projectmanagers die geïnteresseerd zijn in ontwikkeling met het Drupal 8-platform.

De deelnemers leren hoe ze bestaande functionaliteit kunnen overschrijven en hoe ze inzetbare modules kunnen schrijven.
14 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will take their WordPress skills to the next level as they learn how to set up, customize and deploy a complex commercial-grade website based on Wordpress.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Wordpress locally and in the cloud (single and multi-site.)
- Build a sophisticated, e-commerce website.
- Customize an existing website.
- Brand a website using custom themes.
- Enable booking and membership functionality.
- Set up and administer different user roles (editors, admins, etc.)
- Create a private or public social network
- Optimize a Wordpress website for SEO (Search Engine Optimization.)
- Backup and restore a Wordpress website.
- Maintain and troubleshoot a live, production Wordpress website.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
Weekend Content Management System (CMS) cursus, Avond Content Management System (CMS) training, Avond Content Management System (CMS) opleiding Content Management System (CMS) boot camp, Content Management System (CMS) instructeur geleid, Weekend Content Management System (CMS) training, Avond Content Management System (CMS) cursus, Content Management System (CMS) coaching, Content Management System (CMS) instructeur, Content Management System (CMS) trainer, Content Management System (CMS) training cursus, Content Management System (CMS) lessen, Content Management System (CMS) on-site, Content Management System (CMS) privé cursus, Content Management System (CMS) een op een training, Content Management System (CMS) op locatie, Weekend Content Management System (CMS) opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!