Magento Training Courses

Magento Training Courses

Lokale, instructieve live Magento-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van het Magento e-commerce platform Magento-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Magento Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Magento Commerce is het toonaangevende platform voor open commerce-innovatie met meer dan $ 50 miljard aan bruto handelsvolume dat jaarlijks op het platform wordt verhandeld Publiek Deze cursus is geschikt voor technici en ontwikkelaars die Magento 21 willen inzetten en gebruiken als e-commerceplatform Na het voltooien van deze cursus kunnen deelnemers: begrijpen Magenta's structuur en inzetmechanismen uitvoeren installatie / productie omgeving / architectuur taken en configuratie de kwaliteit van de code beoordelen, foutopsporing uitvoeren, bewaken geavanceerde productie implementeren zoals elastisch zoeken, meerdere websites en loggen Pas Magento's webwinkel aan aan hun specifieke vereisten .
21 hours
Overview
Magento is een krachtig en flexibel open-source e-commerce platform met modulaire architectuur. Geschreven in PHP taal tegen het Zend Framework , stelt het gebruikers in staat om e-commerce websites te implementeren in overeenstemming met hun zakelijke behoeften door gebruik te maken van vele kant-en-klare sjablonen en plug-ins.

In dit door een instructeur geleide, leren live training deelnemers hoe ze categorieën kunnen toevoegen en producten kunnen opslaan, een inkooporder kunnen verwerken en zendingen kunnen uitvoeren, productpromoties kunnen uitvoeren, klanten en machtigingen kunnen beheren, meerdere websites en winkels kunnen runnen, en meer.

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers:

- Heb een uitgebreid, deskundig gebruikersniveau inzicht in het gebruik en de functionaliteit van Magento .
- Op onafhankelijke wijze meerdere websites en winkels kunnen beheren en beheren op basis van zakelijke behoeften.
- De bedrijfsactiviteit kunnen stroomlijnen door de dagelijkse beheer- en onderhoudsinspanningen te vereenvoudigen en te minimaliseren.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Magento is een krachtig en flexibel opensource e-commerce platform In deze geoefende, live training leren deelnemers hoe ze een inkooporder verwerken en zendingen maken Publiek Verkopers Verkoopverwerkingsagenten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Magento is 's werelds populairste CMS (Content Management Systeem) voor e-commerce. Het wordt gebruikt door enkele van de grootste merken, waaronder Samsung, Levono en Nike, en is ook enorm populair bij kleine en middelgrote e-commercebedrijven.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers over de functies, sterke en zwakke punten van Mageto en strategieën voor het implementeren van Magento binnen een organisatie. Er worden ook casestudy's gegeven om succesvolle en niet-succesvolle implementaties van Magento in de echte wereld te illustreren. Naast het observeren van het verleden, bespreken we toekomstige trends in de acceptatie van Magento in de markt.

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers begrijpen hoe ze:

- Beheer verkoop, voorraad en klanten met behulp van de Magento back-end
- De front-end instellen en beheren voor een echt aangepaste gebruikerservaring
- Integreer bestaande systemen met een Magento e-commerce oplossing
- Integreer bestaande systemen met partners die zelf Magento

Publiek

- Managers onderzoeken oplossingen voor e-commerce
- Ingenieurs die overwegen Magento in hun organisaties te implementeren

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en live demonstraties

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Magneto is een e-commerce platform geschreven in PHP. Met Magneto kunnen gebruikers producten, betaalmethoden, verzending en meer maken en ordenen. Magneto 2 in tegenstelling tot Magneto biedt verbeteringen aan modulariteit, flexibiliteit en uitbreidbaarheid naar e-commerce oplossingen.

Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die een webtoepassing willen maken met Magneto 2.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Beheers Magneto 2 ontwikkel patronen, ontwerppatronen en benaderingen.
- Creëer en Personaliseer Thema's in Magneto 2.
- Implementeer aanpassingen in de Magneto 2 functionaliteit met extensies.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.
- Hands-on implementatie in een live-labomgeving.

Opties voor cursus aanpassing

- Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
Weekend Magento cursus, Avond Magento training, Avond Magento opleiding Magento boot camp, Magento instructeur geleid, Weekend Magento training, Avond Magento cursus, Magento coaching, Magento instructeur, Magento trainer, Magento training cursus, Magento lessen, Magento on-site, Magento privé cursus, Magento een op een training, Magento op locatie, Weekend Magento opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions