Magento Training Courses

Magento Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Magento-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van het Magento e-commerceplatform. Magento-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Magento Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Magento is 's werelds populairste CMS (Content Management Systeem) voor e-commerce. Het wordt gebruikt door enkele van de grootste merken, waaronder Samsung, Levono en Nike, en is ook enorm populair bij kleine en middelgrote e-commercebedrijven.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers over de functies, sterke en zwakke punten van Mageto en strategieën voor het implementeren van Magento binnen een organisatie. Er worden ook casestudy's gegeven om succesvolle en niet-succesvolle implementaties van Magento in de echte wereld te illustreren. Naast het observeren van het verleden, bespreken we toekomstige trends in de acceptatie van Magento in de markt. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers begrijpen hoe ze:
 • Beheer verkoop, voorraad en klanten met behulp van de Magento back-end
 • De front-end instellen en beheren voor een echt aangepaste gebruikerservaring
 • Integreer bestaande systemen met een Magento e-commerce oplossing
 • Integreer bestaande systemen met partners die zelf Magento
Publiek
 • Managers onderzoeken oplossingen voor e-commerce
 • Ingenieurs die overwegen Magento in hun organisaties te implementeren
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en live demonstraties
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Magneto is een e-commerce platform geschreven in PHP. Met Magneto kunnen gebruikers producten, betaalmethoden, verzending en meer maken en ordenen. Magneto 2 in tegenstelling tot Magneto biedt verbeteringen aan modulariteit, flexibiliteit en uitbreidbaarheid naar e-commerce oplossingen. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die een webtoepassing willen maken met Magneto 2. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Beheers Magneto 2 ontwikkel patronen, ontwerppatronen en benaderingen.
 • Creëer en Personaliseer Thema's in Magneto 2.
 • Implementeer aanpassingen in de Magneto 2 functionaliteit met extensies.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
14 hours
Magento Commerce is het toonaangevende platform voor open commerce-innovatie met meer dan $ 50 miljard aan bruto handelsvolume dat jaarlijks op het platform wordt verhandeld Publiek Deze cursus is geschikt voor technici en ontwikkelaars die Magento 21 willen inzetten en gebruiken als e-commerceplatform Na het voltooien van deze cursus kunnen deelnemers: begrijpen Magenta's structuur en inzetmechanismen uitvoeren installatie / productie omgeving / architectuur taken en configuratie de kwaliteit van de code beoordelen, foutopsporing uitvoeren, bewaken geavanceerde productie implementeren zoals elastisch zoeken, meerdere websites en loggen Pas Magento's webwinkel aan aan hun specifieke vereisten .
21 hours
Commerce Cloud is een beheerde cloud-based platform als een service (PaaS) voor eCommerce. Het biedt een betrouwbare, veilige en uitgebreide cloudomgeving die op grote schaal operaties, integraties en prestaties ondersteunt. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die Magento Commerce Cloud willen gebruiken voor het ontwerpen, bouwen en ontwikkelen van e-commerce websites voor bedrijven op bedrijfsniveau in de Cloud. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de nodige ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van bedrijven e-commerce sites met behulp van Magento Commerce Cloud. Begrijp de infrastructuur, de technologie en de diensten die nodig zijn om een online winkel in de Cloud te bezoeken. Leer hoe u een cloudproject kunt configureren en beheren in Magento met behulp van Project Web Interface en CLI. Integratie van ondersteunde diensten (Fastly, New Relic, Blackfire en Sendgrid) om de prestaties en functies van de site te optimaliseren. Configureer en onderhoud een zeer veilige platform om cyber bedreigingen en kwetsbaarheden te elimineren. Bouw, test en deploy sites voor staging en productie, en vervolgens uitvoeren post-launch controles en onderhoud.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Magento is een open source website platform voor e-commerce. Het biedt volledige en zeer aangepaste tools voor het ontwerpen en bouwen van online winkels. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die Magento willen gebruiken om een veilige en gebruiksvriendelijke online winkelsite te ontwerpen en op te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de nodige ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van e-commerce sites met Magento. Begrijp de architectuur, kernconcepten, modules en bestandsstructuur in Magento. Ontwikkel een functionele en robuste online winkel door Magento componenten en modules aan te passen. Het implementeren van beveiligingsverbeteringspraktijken in Magento om kwetsbaarheid en potentiële cyber-aanvallen te verminderen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Magento is een krachtig en flexibel opensource e-commerce platform In deze geoefende, live training leren deelnemers hoe ze een inkooporder verwerken en zendingen maken Publiek Verkopers Verkoopverwerkingsagenten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Magento is een krachtig en flexibel open-source e-commerce platform met modulaire architectuur. Geschreven in PHP taal tegen het Zend Framework , stelt het gebruikers in staat om e-commerce websites te implementeren in overeenstemming met hun zakelijke behoeften door gebruik te maken van vele kant-en-klare sjablonen en plug-ins. In dit door een instructeur geleide, leren live training deelnemers hoe ze categorieën kunnen toevoegen en producten kunnen opslaan, een inkooporder kunnen verwerken en zendingen kunnen uitvoeren, productpromoties kunnen uitvoeren, klanten en machtigingen kunnen beheren, meerdere websites en winkels kunnen runnen, en meer. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers:
 • Heb een uitgebreid, deskundig gebruikersniveau inzicht in het gebruik en de functionaliteit van Magento .
 • Op onafhankelijke wijze meerdere websites en winkels kunnen beheren en beheren op basis van zakelijke behoeften.
 • De bedrijfsactiviteit kunnen stroomlijnen door de dagelijkse beheer- en onderhoudsinspanningen te vereenvoudigen en te minimaliseren.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Magento is een open source website platform voor e-commerce. Het biedt volledige en zeer aangepaste tools voor het ontwerpen en bouwen van online winkels. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op software architecten en ontwikkelaars die zeer effectieve technieken willen leren om de vereisten te definiëren die nodig zijn om een e-commerce site te ontwerpen en te ontwikkelen met behulp van Magento. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de architectuur, kenmerken en kernfuncties van Magento. Leer hoe u gebruikersverhalen, gebruikersgevallen en werkstromen kunt maken op basis van real-world scenario's. Gebruik de tools en templates beschikbaar in Magento om de functionele vereisten te verzamelen en te definiëren. Definieer de integratie- en infrastructuurvereisten voor ontwerp en ontwikkeling.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Magento Courses

Weekend Magento cursus, Avond Magento training, Avond Magento opleiding Magento boot camp, Magento instructeur geleid, Weekend Magento training, Avond Magento cursus, Magento coaching, Magento instructeur, Magento trainer, Magento training cursus, Magento lessen, Magento on-site, Magento privé cursus, Magento een op een training, Magento op locatie, Weekend Magento opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions