Drupal Training Courses

Drupal Training Courses

Lokale, instructieve live Drupal-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson oefenen de basisprincipes en toepassingen van Drupal uit Drupal training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Drupal Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Deze cursus is voor mensen die volledig nieuw zijn bij Drupal 7. Het leidt je door de basis van het runnen van een eenvoudige community-website met Drupal , waar dingen zijn en wat je kunt verwachten.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor junior Drupal ontwikkelaars.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor ontwikkelaars, architecten en projectmanagers die geïnteresseerd zijn in ontwikkeling met het Drupal 8-platform.

De deelnemers zullen leren hoe ze bestaande functionaliteit kunnen vervangen en hoe ze inzetbare modules kunnen schrijven.
7 hours
Overview
Deze cursus gaat over Drupal. De workshop Drupal-thema's stelt de webontwikkelaar in staat om Drupal Themes te creëren en aan te passen. Drupal Themes zijn erg flexibel, maar alleen als je begrijpt hoe de thema-engines werken. Je zult ontdekken hoe je bestaande interactief interactief kunt veranderen en nieuwe thema's vanuit het niets kunt maken. Je leert ook de basisbeginselen van de Twig-sjabloonengine en hoe Drupal 8 hierop is gebaseerd.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van een robuuste applicatie met Drupal . Het verklaart de "niet-technische" site van Drupal , waarmee u een applicatie zonder codering kunt bouwen.
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor mensen die nieuw zijn bij Drupal
14 hours
Overview
Drupal is an open source web-content management framework used to develop the back-end for web applications. Progressive Web Apps (PWA's) are web applications that function like native applications on Android, Windows, etc. Transforming a web application into a Progressive Web App opens the door to offline usability, push notifications, and other native functions.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at developers who wish to transform a Drupal website or web application into a Progressive Web App.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary development environment to start transforming a Drupal website into a Progressive Web App.
- Create and style push notifications
- Cache with Service Worker to make a Drupal website work offline

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Overview
Legt uit hoe een responsief en adaptief ontwerp kan worden gemaakt met behulp van Drupal . Meestal gebruiken we de meest stabiele versie van Drupal en Drupal modules.

Deze cursus probeert Drupal modules te gebruiken om de hoeveelheid CSS of Java scriptcode te beperken die moet worden geschreven.
14 hours
Overview
Drupal is een gratis en open source framework voor content management en digitale ervaringen. Apache Solr is een snel, schaalbaar en open-source Java-zoekplatform.
14 hours
Overview
Deze cursus helpt om het ingewikkelde vertaalsysteem van Drupal te verduidelijken en te implementeren. Het geeft een overzicht van de beschikbare systemen (Entity Translation, Content Translation, enz ...), oefen later het systeem dat door de gemachtigde is gekozen. Het omvat zowel inhoud, interface, automatische vertaling en alle andere aspecten die nodig zijn om professioneel vertaalbare sites te maken.
Weekend Drupal cursus, Avond Drupal training, Avond Drupal opleiding Drupal boot camp, Drupal instructeur geleid, Weekend Drupal training, Avond Drupal cursus, Drupal coaching, Drupal instructeur, Drupal trainer, Drupal training cursus, Drupal lessen, Drupal on-site, Drupal privé cursus, Drupal een op een training, Drupal op locatie, Weekend Drupal opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!