WordPress Training Courses

WordPress Training Courses

Lokale, instructieve live WordPress-trainingen demonstreren door middel van discussie en handson-oefeningen hoe een WordPress-systeem moet worden gepland, geïnstalleerd en beheerd WordPress-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

WordPress Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Audience: This course is general and can be attended by anyone. Most precisely, this course is attended by people who are interested in developing a website without any coding /programming skills.
14 hours
Met een marktaandeel van 60% is Word Press het favoriete Content Management Systeem (CMS) voor veel van de meest spraakmakende websites ter wereld. In deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand), brengen deelnemers hun Word Press-vaardigheden naar het volgende niveau terwijl ze leren hoe ze een complexe commerciële website op basis van Word press kunnen opzetten, aanpassen en implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer Word press lokaal en in de cloud (enkele en meerdere sites).
 • Bouw een geavanceerde e-commerce website.
 • Pas een bestaande website aan.
 • Brand een website met aangepaste thema's.
 • Boekings- en lidmaatschapsfunctionaliteit inschakelen.
 • Verschillende gebruikersrollen instellen en beheren (editors, beheerders, etc.)
 • Creëer een privaat of openbaar sociaal netwerk
 • Optimaliseren van een Word pers website voor SEO ( Search Engine Optimization).
 • Maak een back-up en herstel een Word perswebsite.
 • Onderhoud en los problemen op met een live, productie Word perswebsite.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie
 • Veel oefeningen en oefenen
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Word press naar: https://wordpress.org/
21 hours
Met een marktaandeel van 60%, WordPress is de Content Management System (CMS) van keuze voor veel van de meest hoogprofiel websites ter wereld. PHP is een serverzijdige taal, die ongeveer 82 procent van het web kracht. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen deelnemers met weinig of geen voorgaande programmering ervaring leren hoe ze een Wordpress website kunnen aanpassen met behulp van PHP. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Instel de ontwikkelingsinstrumenten die nodig zijn om snel te beginnen met werken PHP Begrijp en verander de verschillende soorten PHP bestanden in WordPress Begrijp PHP syntax (voorwaardelijke verklaringen, loops, functies, enz.) Schrijf je eigen plugin of een thema binnen WordPress Debuggen, implementeren en problemen oplossen van een Wordpress website
Het publiek
  Webontwerpers Contentmakers met technische vaardigheden Business eigenaars met technische vaardigheden Ontwikkelaars zonder eerdere ervaring met PHP
Format van de cursus
  Interactieve lezing en discussie Veel oefeningen en praktijken Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Wordpress, bezoek dan: https://wordpress.org/
14 hours
Bootstrap is een UI-bibliotheek die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van interactieve web-toepassingen. Bovendien kan Bootstrap worden gebruikt om interactieve Wordpress-thema's met templates te ontwikkelen. Het integreren van een Wordpress thema maakt het mogelijk om dynamische websites en toepassingen te creëren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die Bootstrap willen gebruiken om Wordpress themes te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van Wordpress thema's. Creëer aangepaste componenten voor een twee-column layout. Verdeling en integratie van HTML code in Wordpress. Toon UI-elementen met voorwaardelijk gedrag.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Ionic is een mobiele ontwikkelingskader voor het creëren van hybride mobiele webtoepassingen. WordPress is een content management systeem geschreven in PHP. Met behulp van Ionic 4, kunnen gebruikers de WordPress Rest API gebruiken om een backend-toepassing voor een mobiele webtoepassing te maken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op webontwikkelaars die willen gebruiken WordPress en Ionic 4 voor volledige stackontwikkeling. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer web-applicaties met WordPress als backend. Installeer Ionic 4 met de WorPress Rest API. Run CRUD operaties met behulp van Ionic 4. Beveilig een web-applicatie met JWT-authenticatie.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende WordPress cursussen

Weekend WordPress cursus, Avond WordPress training, Avond WordPress opleiding WordPress boot camp, WordPress instructeur geleid, Weekend WordPress training, Avond WordPress cursus, WordPress coaching, WordPress instructeur, WordPress trainer, WordPress training cursus, WordPress lessen, WordPress on-site, WordPress privé cursus, WordPress een op een training, WordPress op locatie, Weekend WordPress opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions