Learning Management System (LMS) Training Courses

Learning Management System (LMS) Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Learning Management System (LMS) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk de grondbeginselen en geavanceerde concepten van LMS. LMS-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Learning Management System Subcategories

Learning Management System (LMS) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Learning Management Systems (LMS) worden door trainers en docenten gebruikt voor het produceren van online cursussen met concepten zoals blended learning, afstandsonderwijs, omgedraaid klaslokaal en andere e-learningstrategieën op scholen, universiteiten, werkplekken en de particuliere sector. Deze door een instructeur geleide training is gericht op technische gebruikers zoals systeembeheerders en cursusbeheerders die genieten van de praktische, praktische aanpak om te leren hoe een LMS te implementeren en te implementeren. Tegen het einde van deze training zullen de deelnemers de architectuur, het ontwerp en de functionele principes achter een LMS begrijpen en, door middel van live oefenen en implementatie, weten hoe een LMS-systeem te installeren, configureren, beheren, optimaliseren, problemen oplossen en implementeren eigen omgeving.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  Notitie
  • Deze training zal Moodle gebruiken als een voorbeeld van een LMS-implementatie.
  • Neem contact met ons op om een ander LMS te gebruiken of een ander deel van deze training aan te passen.
  14 hours
  Leren Management Systemen (LMS) worden gebruikt door trainers en educatoren om online cursussen te produceren die concepten zoals gemengd leren, afstandsonderwijs, flipped klaslokaal en andere e-learningstrategieën in scholen, universiteiten, werkplekken en de particuliere sector omvatten.   In deze instructeur geleide, live training deelnemers zullen leren hoe te installeren en te beheren cursussen, organiseren een cursus homepage en zijn layout, organiseren en tarieven taak en geven feedback, uitvoeren quizzen, traceer leren vooruitgang, hebben online discussies met leerlingen, gebruik maken van de gradebook en andere geavanceerde graden benaderingen, uitvoeren enquêtes, houden workshops, en meer. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Heb een diepgaande kennis van een LMS en al zijn belangrijkste kenmerken. Creëren, ontwerpen, toevoegen, configureren en beheren cursussen op basis van hun eigen behoeften. Voeg, configureren en beheren van cursusbronnen en activiteiten, inclusief maar niet beperkt tot assignment, chat, feedback, forum, les, quiz, SCORM, enquête, workshop, gradebook, etc. Een verbeterd onderwijs, interactie en leerervaring aan het publiek brengen.
  Format van de cursus
   Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
  Opmerking
   Deze training gebruikt Moodle als de LMS voor alle oefeningen. Om een andere LMS te gebruiken of een ander deel van deze training aan te passen, neem dan contact met ons op om te organiseren. 
  14 hours
  xAPI (Experience API), ook bekend als Tin Can API, is een open source software specificatie voor elearning. Het wordt gebruikt om te volgen hoe leerlingen interageren met elke leerinhoud of applicatie die leidt tot effectiever en verbeterd leren ervaringen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars, instructeurs of trainers die xAPI willen gebruiken om leergedrag en activiteiten te volgen en betere leeroplossingen te maken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begrijp de kenmerken en voordelen van xAPI en hoe het werkt. Leer hoe je een Learning Record Store (LRS) kunt bouwen. Krijg een diepgaand begrip van de volledige xAPI-specificatie. Leer hoe u xAPI-verklaringen kunt sturen en ontvangen. Krijg inzichten over hoe je xAPI kunt implementeren om leeractiviteiten effectief te meten.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  14 hours
  De Open edX platform is een open source learning management system (LMS) gebouwd boven het Python-gebaseerde Django web framework. Het is een populaire platform voor het hosting van MOOC's (Massive Open Online Courses) evenals kleinere klassen en trainingsmodules. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op sysadmins die willen installeren, configureren, implementeren en onderhouden een Open edX systeem. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeren en configureren van een productiegrade Open edX systeem. Definieer gebruikersrollen en toestemmingen. Configureren van een database en uitvoeren van onderhoudsactiviteiten. Veilig, monitoren, optimaliseren en problemen oplossen van een live Open edX systeem. Peform administratieve taken, met inbegrip van back-up, herstel en site migratie.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  De Open edX platform is een open source learning management system (LMS) gebouwd boven het Python-gebaseerde Django web framework. Het is een populaire platform voor het hosting van MOOC's (Massive Open Online Courses) evenals kleinere klassen en trainingsmodules. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die een online cursus willen aanpassen en uitbreiden op basis van de Open edX platform. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Het creëren van de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving om te beginnen te ontwikkelen. Begrijp de Open edX architectuur, hulpmiddelen en ontwikkelingsprocessen. Het bouwen, testen en implementeren van nieuwe toepassingen en diensten om de rijkdom van een Open edX cursus uit te breiden. Integreren van bestaande web, desktop en mobiele toepassingen en inhoud in een Open edX cursus. Track, monitor en analyse van de activiteit en prestaties van een Open edX service  of toepassing.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  De Open edX platform is een open source learning management system (LMS). Het is een populaire platform voor het hosting van MOOC's (Massive Open Online Courses) evenals kleinere klassen en trainingsmodules. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op instructeurs die de Open edX platform willen gebruiken om online cursussen te creëren en te leveren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begrijp hoe de verschillende componenten samenwerken om instructeurs in staat te stellen wereldklasse online leren te ontwerpen. Gebruik Open edX's cursus-authoring tool om een edX cursus te bouwen. Mix de juiste soort natuurlijke inhoud en multimedia om een cursus te verrijken. Creëer interactieve, praktische lessen en activiteiten. Beoordel de prestaties van de leerling en geef tijdig feedback met behulp van Open edX instructor tools. Samenwerken met anderen om een hele reeks online cursussen te implementeren en te beheren.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

  Last Updated:

  Upcoming LMS (Learning Management System) Courses

  Weekend LMS (Learning Management System) cursus, Avond Learning Management System training, Avond Learning Management System opleiding Learning Management System (LMS) boot camp, LMS (Learning Management System) instructeur geleid, Weekend LMS training, Avond Learning Management System cursus, Learning Management System (LMS) coaching, Learning Management System instructeur, Learning Management System (LMS) trainer, LMS training cursus, Learning Management System (LMS) lessen, Learning Management System (LMS) on-site, Learning Management System (LMS) privé cursus, LMS een op een training, Learning Management System op locatie, Weekend Learning Management System (LMS) opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions