Web Development Training Courses

Web Development Training Courses

Lokale, instructieve live Web Development-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson-oefeningen om webontwikkeling uit te voeren Webontwikkelingstrainingen zijn beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Web Development Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Reactieve programmering is een asynchroon programmeringsparadigma dat zich richt op datastromen en de verspreiding van gegevens door het vaststellen van een gedefinieerde afhankelijkheid tussen de onderliggende uitvoeringsmodellen en de uitgezonden datastromen van de ene component naar de andere Veel ondieptes van applicatieontwerp in de hoek bij het bouwen van asynchrone gebruikersinterfaces kunnen worden overwonnen door gebruik te maken van reactieve stijlpatronen die worden aangeboden door de RxJS-bibliotheek Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Observable-patronen te implementeren in hun Angular-toepassingsontwerpen, terwijl ze door een reeks cases lopen met veelvoorkomende, hoekige ontwerpproblemen en hoe ze baat hebben bij reactieve programmeerontwerpen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp het reactieve programmeerparadigma en de RxJS-bibliotheek Bouw UI zware hoekapplicaties met schaalbaarheid, flexibiliteit en reactievermogen in het achterhoofd met behulp van reactieve programmeerpatronen Publiek Hoekige applicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor diegenen die de programmeertaal Python willen leren. De nadruk ligt op de Python taal, de kernbibliotheken, evenals op de selectie van de beste en meest bruikbare bibliotheken die zijn ontwikkeld door de Python gemeenschap. Python stuurt bedrijven aan en wordt wereldwijd door wetenschappers gebruikt - het is een van de meest populaire programmeertalen.

De cursus kan worden gegeven met behulp van Python 2.7.x of 3.x, met praktische oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van de volledige kracht van beide versies van de taal. Deze cursus kan op elk besturingssysteem worden gegeven (alle smaken van UNIX, inclusief Linux en Mac OS X, evenals Microsoft Windows).

De praktische oefeningen vormen ongeveer 70% van de tijd, en ongeveer 30% zijn demonstraties en presentaties. Discussies en vragen kunnen tijdens de cursus worden gesteld.

Opmerking: de training kan op voorafgaand verzoek vóór de voorgestelde cursusdatum worden aangepast aan specifieke behoeften.
14 hours
Overview
21 hours
Overview
The course participants will learn how to create a website in line with the standards and will learn about the secrets of HTML / XHTML and CSS. Will be able to put a page on the server and add it to the directories and search engines. Each participant will also receive easy-to-use manual prepared by the author of the course, which makes it easier to revise and practical application of the knowledge gained.
21 hours
Overview
De cursus maakt deelnemers vertrouwd met de PHP taal en de integratie ervan met de webomgeving. De deelnemer leert hoe hij een dynamische pagina kan maken, database-applicaties kan schrijven en applicaties kan beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.
35 hours
Overview
The training program prepares you for professional web designer (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) in respect of "HTML and CSS in web design" and includes a programming problem using JavaScript and PHP language.

The following program assumes that the participant will be able to design and make websites using HTML 4.0 and Cascading Style Sheets 2.0. In building a web site, you will use the HTML tags to place text, graphics, tables, and interactive forms on the web page, and also links to other web pages and web sites. Using Cascading Style Sheets 2.0 you will perform formatting of web content according to customer requirements.

Course graduates can seek employment in service companies involved in web designing or start consulting service (self-employed). The training program covers the issues of creating web sites using HTML and CSS.
14 hours
Overview
De cursus behandelt de ontwerppatronen met bijzondere nadruk op patronen die in PHP .
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor ervaren PHP ontwikkelaars die hun kennis willen verrijken en best practices willen leren in programmeer- en webontwikkeltechnieken op basis van objectgeoriënteerde programmering en ontwerppatronen.
14 hours
Overview
De training is bedoeld voor Java Script-ontwikkelaars die geavanceerde internettoepassingen ontwerpen en implementeren. Onderwerpen die tijdens de training zijn besproken, zijn gericht op het brengen van best practices in het programmeren van Java scripts en wijzen op de meest voorkomende fouten. Een belangrijk punt van de training is het bespreken van de beschikbare objectgeoriënteerde programmering met Java Script-syntaxis.
21 hours
Overview
Java Script is een programmeertaal die is ontworpen voor het manipuleren van een webpagina. Bootstrap is het populairste HTML , CSS en JS-framework voor het ontwikkelen van responsieve, mobiele eerste projecten op het web.
7 hours
Overview
Legt uit hoe een responsief en adaptief ontwerp kan worden gemaakt met behulp van Drupal . Meestal gebruiken we de meest stabiele versie van Drupal en Drupal modules.

Deze cursus probeert Drupal modules te gebruiken om de hoeveelheid CSS of Java scriptcode te beperken die moet worden geschreven.
35 hours
Overview
Deze intensieve training biedt de fundamentele kennis en vaardigheden om Windows PowerShell te gebruiken voor het automatiseren van het beheer van op Windows gebaseerde computers. De vaardigheden die in deze cursus worden aangeleerd, zijn van toepassing op alle Microsoft-producten die Windows PowerShell gebruiken voor dagelijks beheer.

Training richt zich voornamelijk op het gebruik van Windows PowerShell als een interactieve opdrachtregelinterface, maar biedt ook enige dekking voor script- en programmeeronderwerpen.
7 hours
Overview
Biedt geavanceerdere dekking van de nieuwste functies van CSS 3
14 hours
Overview
Bootstrap is het populairste HTML , CSS en JS-framework voor het ontwikkelen van responsieve, mobiele eerste projecten op het web.

Publiek

Deze cursus is bedoeld voor webontwikkelaars die Bootstrap willen gebruiken in hun projecten.
28 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers, engineers, and architects seeking to secure their web apps and services.

By the end of this training, participants will be able to integrate, test, protect, and analyze their web apps and services using the OWASP testing framework and tools.
35 hours
Overview
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript).

The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
14 hours
Overview
Yii is een krachtig PHP framework dat het beste geschikt is voor het ontwikkelen van Web 2.0-applicaties.
28 hours
Overview
Symfony is een set PHP componenten, een framework voor webtoepassingen, een filosofie en een community.
14 hours
Overview
Deze praktische cursus is bedoeld voor Python ontwikkelaars die hun eerste webapplicaties willen maken en onderhouden. Het is ook bedoeld voor mensen die al bekend zijn met andere Web2py , zoals Django of Web2py , en willen leren hoe het gebruik van een microframework (dat wil zeggen een framework dat bibliotheken van derden aan elkaar plakt in plaats van een zelfstandige universele oplossing te bieden) verandert het proces.

Een aanzienlijk deel van de cursus is niet gewijd aan Flask zelf (het is klein), maar aan bibliotheken en tools van derden die vaak worden gebruikt in Flask-projecten.
14 hours
Overview
Een Progressive Web App (PWA) is een webtoepassing die werkt als een native mobiele app. Een Progressive Web-app kan worden geïmplementeerd als een normale website en als een native app in een app store.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze hun eerste Progressive Web App kunnen ontwikkelen terwijl ze een reeks praktische oefeningen doorlopen die uitmonden in de creatie en implementatie van een functionele PWA.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
React is een open source Java scriptbibliotheek die kan worden gebruikt om interactieve web- en mobiele applicaties te maken. Het wordt vaak vergeleken met MVC-frameworks zoals Angular , Ember en Backbone, maar React onderscheidt zich in zijn focus op de gebruikersinterface van de applicatie (de View in MVC). De unieke aanpak voor het weergeven van zeer interactieve UI's is zowel krachtig als bevrijdend en heeft geleid tot de populariteit van React .

In deze door een instructeur geleide, live training demonstreren we de kracht en flexibiliteit van React , vergelijken we deze met alternatieve frameworks en begeleiden we de deelnemers stap voor stap bij het maken van hun eigen React applicatie.

Aan het einde van deze cursus kunnen deelnemers:

- Begrijp de ontwerpfilosofie van React .
- Bepaal wanneer en waar het zinvol is om React te gebruiken en wanneer u het conventionele MVC-model wilt heroverwegen.
- Begrijp React concepten zoals componenten, rekwisieten, status en levenscyclus.
- Implementeer gerelateerde technologieën zoals Babel, Webpack en JSX.
- Bouw, test en implementeer een interactieve webapplicatie.

Met de nadruk op praktische oefening en de voltooiing van een echte applicatie, zal deze training van onschatbare waarde zijn voor ontwikkelaars van webapplicaties die React willen gebruiken om hun productiviteit en waarde te verhogen.

Indeling van de cursus

- Overzicht van de functies en mogelijkheden van React samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een echte webapplicatie.
14 hours
Overview
Apache Flex is een gratis, open source framework voor het bouwen van interactieve webapplicaties die werken op verschillende besturingssystemen, apparaten en browsers. In deze cursus leren deelnemers hoe ze aan de slag kunnen met Apache Flex door een real-world webapplicatie te bouwen.

Publiek

- Webontwikkelaars / webprogrammeurs
- Ontwerpers die programmeur willen worden

Formaat van de cursus

- De cursus zal hands-on en op taken gebaseerd zijn
21 hours
Overview
De afgelopen 20 jaar is Java script de de facto standaard voor client-side scripting in de browser. WebAssembly vertegenwoordigt een nieuwe richting. Dit binaire formaat is ingebouwd in de browser en stelt ontwikkelaars in staat om vanuit de browser geschreven code in elke taal te compileren en uit te voeren. WebAssembly is draagbaar, klein en efficiënt. Het maakt snelle laadtijden mogelijk en kan op bestaande Java scriptplatforms worden uitgevoerd door de binaire code te vertalen naar asm.js. Wat nog belangrijker is, WebAssembly effent de weg voor het uitvoeren van nieuwere, intensievere applicaties zoals virtual reality en high-end gaming, om er maar een paar te noemen, vanuit de browser.

In deze door een instructeur geleide, live cursus behandelen we de evolutie van webprogrammering, de huidige stand van zaken en wat er kan worden gedaan met de komst en release van WebAssembly . De cursus is zowel verklarend als praktisch, biedt de essentiële theorie en WebAssembly deelnemers door het creëren van hun eigen WebAssembly programma.

Indeling van de cursus

- De cursus zal hands-on en op taken gebaseerd zijn
- C en C++ worden gebruikt voor oefeningen
7 hours
Overview
TypeScript is een open source taal voor het bouwen van Java scripttoepassingen voor ondernemingen. Het is een strikte superset van Java Script die compileert naar gewoon Java script en statisch typen en objectgeoriënteerde ontwikkeling naar de taal brengt.

Deze live training onder leiding van een instructeur introduceert de belangrijkste functies van TypeScript en leidt deelnemers door de constructie van een real-life Java Script-toepassing.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
webpack is een JavaScript-module Bundler waarmee ontwikkelprogramma's een modulaire aanpak kunnen toepassen op het bouwen van grote, single-page web applicaties. Een krachtige en belangrijke moderne front-end ontwikkeling tool, webpack is de go-to oplossing voor het krijgen van al uw CSS en JavaScript-bestanden op te treden als een. Webpack speelt goed met front-end workflows zoals Babel, ReactJS en CommonJS.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe te transformeren, bundelen, en proces JavaScript-modules en andere web assets met webpack. De principes van modulaire ontwikkeling van de webtoepassing en zijn praktische implementatie worden geleerd door bespreking en leef, hands-on praktijk.

aan het einde van de training, zullen de deelnemers hebben een grondige kennis van webpack & #39; s functies en mogelijkheden, evenals de praktijk die nodig is om webpack te implementeren in hun eigen front-end ontwikkeling workflow.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice
7 hours
Overview
Foundation (beheerd door Zurb) is een geavanceerd responsive framework voor de ontwikkeling van frontendwebsites Het biedt een responsief raster en HTML- en CSS UI-componenten, sjablonen en codefragmenten, inclusief typografie, formulieren, knoppen, navigatie en andere interface-elementen, evenals optionele functionaliteit geboden door JavaScript-uitbreidingen In deze live training met instructeur leren deelnemers prototypen te maken en complexe weblay-outs te maken die flexibel, responsief en interactief zijn Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Foundation Gebruik het XY-raster, de navigatie, het menu en andere interactieve componenten van de Foundation om complexe lay-outs te maken Neem snel een mobiele applicatie van prototype naar productie Gebruik het mobilefirst-raster om oudere apparaten te ondersteunen Gebruik Javascript-componenten om functionaliteit toe te voegen Publiek Frontend webontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
UberFire is een webframework voor het snel bouwen van uitbreidbare werkbanken en consoletoepassingen voor het web. Het is de technologie achter Drools en j BPM .

In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze snel onderhoudbare, aanpasbare workbench-achtige apps kunnen bouwen met behulp van de declaratieve API's van UberFire en een Eclipse-achtige workbenchbenadering.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Java code schrijven, onderhouden en implementeren als een native Java Script + HTML toepassing.
- Gebruik slepen en neerzetten lay-outs om de werkomgeving te besturen
- Begrijp de architectuur van UberFire, inclusief het gebruik van compilatieplug-ins, interfaces, levenscyclusevents, J GIT compatibel virtueel bestandssysteem, zoeken in volledige tekst en op rollen gebaseerd declaratief beveiligingskader
- Bouw extensies van het framework

Publiek

- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Dashbuilder is een open-source webapplicatie voor het visueel creëren van zakelijke dashboards en rapporten.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers Dashbuilder instellen, configureren, integreren en implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Extraheer gegevens uit heterogene bronnen zoals JDBC-databases en tekstbestanden
- Gebruik connectoren om verbinding te maken met systemen en platforms van derden, zoals j BPM
- Configureer rollen, machtigingen en toegangscontrole voor gebruikers
- Implementeer Dashbuilder in een live productieomgeving

Publiek

- ontwikkelaars
- IT- en systeemarchitecten

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
PHP 7 is de grootste upgrade naar PHP sinds 2004. Het biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen door de nieuwe Zend engine 3.0 en verbetert de productiviteit met bijna twee keer in vergelijking met PHP 5.6. Met een vermindering van 50 procent in geheugengebruik en tal van andere nieuwe functies, heeft PHP 7 een aanzienlijke impact op de ontwikkeling van webapplicaties op verschillende platforms.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze voordeel kunnen halen uit de nieuwste functies en verwerkingsverbeteringen van PHP 7 terwijl ze stap voor stap de creatie en implementatie van een voorbeeldwebtoepassing doorlopen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Gebruik verbeterde PHP 7-functies, zoals ruimteschip- en null-coalescentie-operators, scalaire type-hints, nieuwe scalaire type-verklaringen en nieuwe foutuitzonderingen
- Ontwikkel en implementeer een nieuwe PHP 7-webapplicatie
- Optimaliseer bestaande webapplicaties of websites

Publiek

- PHP ontwikkelaars
- Geavanceerde tot middelgrote server-side programmeurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Aankomende Web Development cursussen

Weekend Web Development cursus, Avond Web Development training, Avond Web Development opleiding Web Development boot camp, Web Development instructeur geleid, Weekend Web Development training, Avond Web Development cursus, Web Development coaching, Web Development instructeur, Web Development trainer, Web Development training cursus, Web Development lessen, Web Development on-site, Web Development privé cursus, Web Development een op een training, Web Development op locatie, Weekend Web Development opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions