Web Development Training Courses

Web Development Training Courses

Lokale, instructieve live Web Development-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson-oefeningen om webontwikkeling uit te voeren Webontwikkelingstrainingen zijn beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Web Development Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at web developers and anyone interested to learn and use WebRTC to create applications with voice, video, and data sharing using the WebRTC API. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn the elements and capabilities of WebRTC.
 • Use simple JavaScript APIs to incorporate voice, video, and data sharing on a peer-to-peer connection.
 • Create simple applications using WebRTC API.
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who want to learn and use Tailwind CSS to build and style user interfaces. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn how to set up a dev environment with Tailwind CLI.
 • Create components and edit layouts with Tailwind CSS.
 • Use Tailwind utility classes to style elements.
 • Master the Tailwind CSS basics.
 • Create modern websites using Tailwind CSS.
35 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at programmers who wish to use HTML5, JavaScript, and CSS4 together to create a web application. By the end of this training, participants will be able to:
 • Integrate and use HTML5, JavaScript, and CSS4 features in application development.
 • Use CSS4 to enhance the appeal and usability of the application.
 • Use JavaScript and HTML in creating modern interactive applications.
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn about Yeoman and understand how it will fit into a web application architecture and development workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn about the features and benefits of using Yeoman in application development.
 • Learn and understand the process of building and managing an application using Yeoman.
28 hours
Deze cursus is bedoeld voor diegenen die de programmeertaal Python willen leren. De nadruk ligt op de Python taal, de kernbibliotheken, evenals op de selectie van de beste en meest bruikbare bibliotheken die zijn ontwikkeld door de Python gemeenschap. Python stuurt bedrijven aan en wordt wereldwijd door wetenschappers gebruikt - het is een van de meest populaire programmeertalen. De cursus kan worden gegeven met behulp van Python 2.7.x of 3.x, met praktische oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van de volledige kracht van beide versies van de taal. Deze cursus kan op elk besturingssysteem worden gegeven (alle smaken van UNIX, inclusief Linux en Mac OS X, evenals Microsoft Windows). De praktische oefeningen vormen ongeveer 70% van de tijd, en ongeveer 30% zijn demonstraties en presentaties. Discussies en vragen kunnen tijdens de cursus worden gesteld. Opmerking: de training kan op voorafgaand verzoek vóór de voorgestelde cursusdatum worden aangepast aan specifieke behoeften.
14 hours
Reactieve programmering is een asynchroon programmeringsparadigma dat zich richt op datastromen en de verspreiding van gegevens door het vaststellen van een gedefinieerde afhankelijkheid tussen de onderliggende uitvoeringsmodellen en de uitgezonden datastromen van de ene component naar de andere Veel ondieptes van applicatieontwerp in de hoek bij het bouwen van asynchrone gebruikersinterfaces kunnen worden overwonnen door gebruik te maken van reactieve stijlpatronen die worden aangeboden door de RxJS-bibliotheek Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Observable-patronen te implementeren in hun Angular-toepassingsontwerpen, terwijl ze door een reeks cases lopen met veelvoorkomende, hoekige ontwerpproblemen en hoe ze baat hebben bij reactieve programmeerontwerpen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp het reactieve programmeerparadigma en de RxJS-bibliotheek Bouw UI zware hoekapplicaties met schaalbaarheid, flexibiliteit en reactievermogen in het achterhoofd met behulp van reactieve programmeerpatronen Publiek Hoekige applicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
De cursus maakt deelnemers vertrouwd met de PHP taal en de integratie ervan met de webomgeving. De deelnemer leert hoe hij een dynamische pagina kan maken, database-applicaties kan schrijven en applicaties kan beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.
14 hours
De cursus behandelt de ontwerppatronen met bijzondere nadruk op patronen die in PHP .
21 hours
De cursus is bedoeld voor ervaren PHP ontwikkelaars die hun kennis willen verrijken en best practices willen leren in programmeer- en webontwikkeltechnieken op basis van objectgeoriënteerde programmering en ontwerppatronen.
14 hours
De training is bedoeld voor Java Script-ontwikkelaars die geavanceerde internettoepassingen ontwerpen en implementeren. Onderwerpen die tijdens de training zijn besproken, zijn gericht op het brengen van best practices in het programmeren van Java scripts en wijzen op de meest voorkomende fouten. Een belangrijk punt van de training is het bespreken van de beschikbare objectgeoriënteerde programmering met Java Script-syntaxis.
35 hours
Deze intensieve training biedt de fundamentele kennis en vaardigheden om Windows PowerShell te gebruiken voor het automatiseren van het beheer van op Windows gebaseerde computers. De vaardigheden die in deze cursus worden aangeleerd, zijn van toepassing op alle Microsoft-producten die Windows PowerShell gebruiken voor dagelijks beheer. Training richt zich voornamelijk op het gebruik van Windows PowerShell als een interactieve opdrachtregelinterface, maar biedt ook enige dekking voor script- en programmeeronderwerpen.
28 hours
Symfony is een set PHP componenten, een framework voor webtoepassingen, een filosofie en een community.
14 hours
Deze praktische cursus is bedoeld voor Python ontwikkelaars die hun eerste webapplicaties willen maken en onderhouden. Het is ook bedoeld voor mensen die al bekend zijn met andere Web2py , zoals Django of Web2py , en willen leren hoe het gebruik van een microframework (dat wil zeggen een framework dat bibliotheken van derden aan elkaar plakt in plaats van een zelfstandige universele oplossing te bieden) verandert het proces. Een aanzienlijk deel van de cursus is niet gewijd aan Flask zelf (het is klein), maar aan bibliotheken en tools van derden die vaak worden gebruikt in Flask-projecten.
14 hours
Een Progressive Web App (PWA) is een webtoepassing die werkt als een native mobiele app. Een Progressive Web-app kan worden geïmplementeerd als een normale website en als een native app in een app store. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze hun eerste Progressive Web App kunnen ontwikkelen terwijl ze een reeks praktische oefeningen doorlopen die uitmonden in de creatie en implementatie van een functionele PWA.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  React is een open source Java scriptbibliotheek die kan worden gebruikt om interactieve web- en mobiele applicaties te maken. Het wordt vaak vergeleken met MVC-frameworks zoals Angular , Ember en Backbone, maar React onderscheidt zich in zijn focus op de gebruikersinterface van de applicatie (de View in MVC). De unieke aanpak voor het weergeven van zeer interactieve UI's is zowel krachtig als bevrijdend en heeft geleid tot de populariteit van React . In deze door een instructeur geleide, live training demonstreren we de kracht en flexibiliteit van React , vergelijken we deze met alternatieve frameworks en begeleiden we de deelnemers stap voor stap bij het maken van hun eigen React applicatie. Aan het einde van deze cursus kunnen deelnemers:
  • Begrijp de ontwerpfilosofie van React .
  • Bepaal wanneer en waar het zinvol is om React te gebruiken en wanneer u het conventionele MVC-model wilt heroverwegen.
  • Begrijp React concepten zoals componenten, rekwisieten, status en levenscyclus.
  • Implementeer gerelateerde technologieën zoals Babel, Webpack en JSX.
  • Bouw, test en implementeer een interactieve webapplicatie.
  Met de nadruk op praktische oefening en de voltooiing van een echte applicatie, zal deze training van onschatbare waarde zijn voor ontwikkelaars van webapplicaties die React willen gebruiken om hun productiviteit en waarde te verhogen. Indeling van de cursus
  • Overzicht van de functies en mogelijkheden van React samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een echte webapplicatie.
  7 hours
  TypeScript is een open source taal voor het bouwen van Java scripttoepassingen voor ondernemingen. Het is een strikte superset van Java Script die compileert naar gewoon Java script en statisch typen en objectgeoriënteerde ontwikkeling naar de taal brengt. Deze live training onder leiding van een instructeur introduceert de belangrijkste functies van TypeScript en leidt deelnemers door de constructie van een real-life Java Script-toepassing.
   Indeling van de cursus
   • Interactieve lezing en discussie.
   • Veel oefeningen en oefenen.
   • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
   Cursusaanpassingsopties
   • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
   7 hours
   webpack is een JavaScript-module Bundler waarmee ontwikkelprogramma's een modulaire aanpak kunnen toepassen op het bouwen van grote, single-page web applicaties. Een krachtige en belangrijke moderne front-end ontwikkeling tool, webpack is de go-to oplossing voor het krijgen van al uw CSS en JavaScript-bestanden op te treden als een. Webpack speelt goed met front-end workflows zoals Babel, ReactJS en CommonJS. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe te transformeren, bundelen, en proces JavaScript-modules en andere web assets met webpack. De principes van modulaire ontwikkeling van de webtoepassing en zijn praktische implementatie worden geleerd door bespreking en leef, hands-on praktijk. aan het einde van de training, zullen de deelnemers hebben een grondige kennis van webpack & #39; s functies en mogelijkheden, evenals de praktijk die nodig is om webpack te implementeren in hun eigen front-end ontwikkeling workflow.
   formaat van de cursus
   • deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice
   21 hours
   UberFire is een webframework voor het snel bouwen van uitbreidbare werkbanken en consoletoepassingen voor het web. Het is de technologie achter Drools en j BPM . In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze snel onderhoudbare, aanpasbare workbench-achtige apps kunnen bouwen met behulp van de declaratieve API's van UberFire en een Eclipse-achtige workbenchbenadering. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   • Java code schrijven, onderhouden en implementeren als een native Java Script + HTML toepassing.
   • Gebruik slepen en neerzetten lay-outs om de werkomgeving te besturen
   • Begrijp de architectuur van UberFire, inclusief het gebruik van compilatieplug-ins, interfaces, levenscyclusevents, J GIT compatibel virtueel bestandssysteem, zoeken in volledige tekst en op rollen gebaseerd declaratief beveiligingskader
   • Bouw extensies van het framework
   Publiek
   • ontwikkelaars
   Formaat van de cursus
   • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
   7 hours
   Dashbuilder is een open-source webapplicatie voor het visueel creëren van zakelijke dashboards en rapporten. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers Dashbuilder instellen, configureren, integreren en implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   • Extraheer gegevens uit heterogene bronnen zoals JDBC-databases en tekstbestanden
   • Gebruik connectoren om verbinding te maken met systemen en platforms van derden, zoals j BPM
   • Configureer rollen, machtigingen en toegangscontrole voor gebruikers
   • Implementeer Dashbuilder in een live productieomgeving
   Publiek
   • ontwikkelaars
   • IT- en systeemarchitecten
   Formaat van de cursus
   • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
   7 hours
   PHP 7 is de grootste upgrade naar PHP sinds 2004. Het biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen door de nieuwe Zend engine 3.0 en verbetert de productiviteit met bijna twee keer in vergelijking met PHP 5.6. Met een vermindering van 50 procent in geheugengebruik en tal van andere nieuwe functies, heeft PHP 7 een aanzienlijke impact op de ontwikkeling van webapplicaties op verschillende platforms. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze voordeel kunnen halen uit de nieuwste functies en verwerkingsverbeteringen van PHP 7 terwijl ze stap voor stap de creatie en implementatie van een voorbeeldwebtoepassing doorlopen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   • Gebruik verbeterde PHP 7-functies, zoals ruimteschip- en null-coalescentie-operators, scalaire type-hints, nieuwe scalaire type-verklaringen en nieuwe foutuitzonderingen
   • Ontwikkel en implementeer een nieuwe PHP 7-webapplicatie
   • Optimaliseer bestaande webapplicaties of websites
   Publiek
   • PHP ontwikkelaars
   • Geavanceerde tot middelgrote server-side programmeurs
   Formaat van de cursus
   • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
   14 hours
   API's (Application Programming Interface) zorgen ervoor dat uw applicatie verbinding maakt met andere applicaties In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze hoogwaardige API's kunnen schrijven terwijl ze een back-end API-server bouwen en beveiligen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Kies uit een aantal frameworks voor het bouwen van API's De API's begrijpen en modelleren die zijn gepubliceerd door bedrijven zoals Google en Facebook Maak en publiceer hun eigen Restful API's voor publieke consumptie Beveilig hun API's via token-gebaseerde authenticatie Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om deze cursus aan te passen voor andere talen, zoals PHP, Javascript, etc, neemt u contact met ons op om dit te regelen .
   7 hours
   Atom is een opensource-tekst- en broncode-editor voor macOS, Linux en Microsoft Windows Het ondersteunt Nodejs-plug-ins en ingesloten Git Control In deze live training met instructeur leren deelnemers Atom te installeren, aan te passen en te gebruiken voor maximale productiviteit Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp hoe Atom zich verhoudt tot andere editors zoals Sublime Gebruik Atom voor web-frontend en fullstack-ontwikkeling Pas de interface aan met Atom-thema's, pakketten en fragmenten Zoek en vergelijk elementen, verplaats codemappen, bladwijzercontent en gebruik Atom's Find and Replace-functie Integreer Atom met Git en GitHub voor versiebeheer en publicatie Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
   21 hours
   In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van programmeren bij het maken van een webapplicatie Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik nieuw verworven codeervaardigheden om een ​​eigen webtoepassing te maken Begrijp concepten en technologieën voor softwareontwikkeling Communiceer effectief met programmeurs en ingenieurs Publiek Niet-programmeurs die willen leren programmeren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
   7 hours
   Underscorejs is een van de meest populaire JavaScript-bibliotheken voor functioneel programmeren Het omvat functionele programmeerprincipes maar is niet eigenwijs en kan worden gebruikt met imperatieve, objectoriented, functionele of andere programmeerstijlen Underscore maakt Javascript-ontwikkeling productiever en efficiënter In deze live training met instructeur leren deelnemers Underscore te gebruiken om een ​​JavaScript-applicatie te bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik Underscore om JavaScript-verzamelingen, arrays, objecten en functies te manipuleren en te beheren Gebruik de functionele aard van Underscore-bibliotheken om de expressiviteit en leesbaarheid van code te verbeteren Verbeter de prestaties van de code Maak aggregaties en gegevensmanipulaties Integreer met een ViewModel Bouw andere JavaScript-bibliotheken met Underscore Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
   21 hours
   Vuejs is een opensource progressief JavaScript-frontendraamwerk voor het bouwen van geavanceerde singlepage-applicaties Vuejs streeft ernaar het beste van Angular te nemen, het lichtgewicht te maken en de onnodige onderdelen weg te laten Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze kunnen profiteren van de incrementeel toepasbare architectuur van Vuejs om een ​​complexe, enkele pagina-applicatie (SPA) te bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bouw web-apps die data verwerken en renderen voorwaardelijk Ontwerp interactieve web-apps die efficiënt reageren op gebruikersevenementen Schrijf modulaire en herbruikbare code Verhoog stapsgewijs een weergave van de volledig opgeblazen toepassing voor één pagina Integreer Vuejs met een bestaande webpagina Gebruik het ecosysteem van Vue om de mogelijkheden van het framework uit te breiden Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
   14 hours
   F # is een functionele eerste programmeertaal Het is een sterk getypeerde taal die verschillende programmeerstijlen ondersteunt, inclusief functioneel, imperatief, objectoriented en reactief F # wordt volledig ondersteund in Visual Studio en Xamarin Studio In deze live training met instructeur leren deelnemers functionele programmering bij het maken van een reeks voorbeeldtoepassingen en hulpprogramma's Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de principes van functioneel programmeren Schrijf elegante, onderhoudbare code voor het oplossen van complexe computerproblemen Gebruik F # met Javascript en C # om asynchrone webtoepassingen te maken Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
   7 hours
   Cuba Platform is een opensource Java-webraamwerk voor bedrijfstoepassingen Tijdens deze live training met instructeur leren de deelnemers Cuba Platform te gebruiken voor het ontwikkelen van bedrijfstoepassingen met uitgebreide webinterfaces Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwikkel Java-applicaties en UI's met behulp van een declaratieve gebruikersinterface, zonder HTML, CSS of JavaScript te gebruiken Verlaag de code van de boilerplate en maak een snelle ontwikkeling mogelijk Gebruik de webontwikkelingstool CUBA Studio met bestaande Java-IDE's Toepassingen aanpassen zonder de code te vertakken Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
   7 hours
   This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TypeScript's advanced features to create and build JavaScript applications. By the end of this training, participants will be able to:
   • Set up the necessary development environment to start developing TypeScript and Node.js applications.
   • Take advantage of Typescript's advanced capabilities to write clean, expressive code with fewer errors.
   • Configure and use Webpack with TypeScript to build complex front-end UIs.
   • Use custom data types (Union, Intersection, Tuple Types, etc.) to extend existing generic types.
   • Implement asynchronous code patterns and APIs for error handling and validating responses.
   • Deploy TypeScript and Node.js applications to production environments (AWS EC2, Heroku, etc.).
   420 hours
   In this instructor-led, live training, participants will learn the foundations of web development as they step through the creation and deployment of a sample application. By the end of this training, participants will be able to:
   • Design and implement new user facing features
   • Optimize web applications to maximize speed and scale
   • Write client-side code for web-based applications
   • Create fast, easy to use, high volume production applications and develop prototypes quickly
   Audience
   • Beginner web developers
   Format of the course
   • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
   14 hours
   Linux is een open source besturingssysteem dat populair is bij ontwikkelaars vanwege zijn stabiliteit, flexibiliteit en aanpassbaarheid. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te overgaan van het ontwikkelen van web-applicaties op Windows naar het ontwikkelen op Linux. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Begrijp de fundamenten van de Linux OS en de verschillen ervan met de Windows OS Installeer Linux en maak kennis met de Linux omgeving Uitvoeren Linux bevelen Beveilig Linux door het leren van de basis van Linux systeembeheer en gebruikersbeheer Begin met het ontwikkelen van webapplicaties op Linux
   Het publiek
    Web applicatie ontwikkelaars Mensen geïnteresseerd in ontwikkelen op Linux Windows-gebruikers die willen schakelen naar Linux
   Format van de cursus
    Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken

   Last Updated:

   Aankomende Web Development cursussen

   Weekend Web Development cursus, Avond Web Development training, Avond Web Development opleiding Web Development boot camp, Web Development instructeur geleid, Weekend Web Development training, Avond Web Development cursus, Web Development coaching, Web Development instructeur, Web Development trainer, Web Development training cursus, Web Development lessen, Web Development on-site, Web Development privé cursus, Web Development een op een training, Web Development op locatie, Weekend Web Development opleiding

   Cursussen met korting

   Course Discounts Newsletter

   We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
   You can always change your preferences or unsubscribe completely.

   Een aantal van onze klanten

   This site in other countries/regions