Bootstrap Training Courses

Bootstrap Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Bootstrap-trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en praktische oefening hoe een webtoepassing kan worden ontwikkeld met Bootstrap. Bootstrap-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Bootstrap Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Java Script is een programmeertaal die is ontworpen voor het manipuleren van een webpagina. Bootstrap is het populairste HTML , CSS en JS-framework voor het ontwikkelen van responsieve, mobiele eerste projecten op het web.
14 hours
Bootstrap is het populairste HTML , CSS en JS-framework voor het ontwikkelen van responsieve, mobiele eerste projecten op het web. Publiek Deze cursus is bedoeld voor webontwikkelaars die Bootstrap willen gebruiken in hun projecten.
14 hours
Bootstrap is een UI-bibliotheek die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van interactieve web-toepassingen. Bovendien kan Bootstrap worden gebruikt om interactieve Wordpress-thema's met templates te ontwikkelen. Het integreren van een Wordpress thema maakt het mogelijk om dynamische websites en toepassingen te creëren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die Bootstrap willen gebruiken om Wordpress themes te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van Wordpress thema's. Creëer aangepaste componenten voor een twee-column layout. Verdeling en integratie van HTML code in Wordpress. Toon UI-elementen met voorwaardelijk gedrag.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Bootstrap is een HTML , CSS en Java Script-framework dat wordt gebruikt voor het maken van front-end webtoepassingen. Bootstrap kan worden gebruikt met Java Script-frameworks, zoals Angular , om dynamische webapplicaties voor één pagina en meerdere pagina's te bouwen Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die bootstrap willen gebruiken om een Angular applicatie te maken, bouwen en stylen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Stel de benodigde ontwikkelomgeving in om te beginnen met het stylen van de Angular met Bootstrap .
  • Stijl HTML eigenschappen met Bootstrap elementen
  • Gebruik formulierbesturingselementen en klassen om documenten met één pagina te stileren
  • Maak een client-side applicatie die sjablonen en componenten routeert
Indeling van de cursus
Interactieve lezing en discussie.
Veel oefeningen en oefenen.
Praktische implementatie in een live-labomgeving. Cursusaanpassingsopties
Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming Bootstrap Courses

Weekend Bootstrap cursus, Avond Bootstrap training, Avond Bootstrap opleiding Bootstrap boot camp, Bootstrap instructeur geleid, Weekend Bootstrap training, Avond Bootstrap cursus, Bootstrap coaching, Bootstrap instructeur, Bootstrap trainer, Bootstrap training cursus, Bootstrap lessen, Bootstrap on-site, Bootstrap privé cursus, Bootstrap een op een training, Bootstrap op locatie, Weekend Bootstrap opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions