HTML Training Courses

HTML Training Courses

Local instructor-led live HTML training courses in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

HTML Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
HTML5 is een opmaaktaal waarmee gebruikers applicaties kunnen structureren en bouwen. JavaScript is een op tekst gebaseerde programmeertaal die tools biedt voor het maken van dynamische en interactieve webinhoud. En CSS4 biedt tools die worden gebruikt om de stijl van een website of applicatie te definiëren en te verbeteren.Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op programmeurs die HTML5, JavaScript en CSS4 samen willen gebruiken om een webapplicatie te maken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Integreer en gebruik HTML5-, JavaScript- en CSS4-functies bij het ontwikkelen van applicaties. Gebruik CSS4 om de aantrekkelijkheid en bruikbaarheid van de applicatie te vergroten. Gebruik JavaScript en HTML bij het maken van moderne interactieve toepassingen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
De cursus deelnemers zullen leren hoe een website in overeenstemming met de normen te maken en zullen leren over de geheimen van HTML / XHTML en CSS. U kunt een pagina op de server plaatsen en toevoegen aan de directories en zoekmachines. Elke deelnemer ontvangt ook een gemakkelijk te gebruiken handleiding voorbereid door de auteur van de cursus, wat het gemakkelijker maakt om te herzien en praktische toepassing van de verworven kennis.
35 hours
Het opleidingsprogramma bereidt u voor op een professionele webdesigner (occupation code: 213202 voor Standards of Professional Qualifications) met betrekking tot "HTML en CSS in webdesign" en omvat een programmeringsprobleem met behulp van JavaScript en PHP taal. Het volgende programma veronderstelt dat de deelnemer in staat zal zijn om websites te ontwerpen en te maken met behulp van HTML 4.0 en Cascading Style Sheets 2.0. Bij het bouwen van een website gebruikt u de HTML tags om tekst, graphics, tabellen en interactieve formulieren op de webpagina te plaatsen, evenals links naar andere webpagina's en webpagina's. Met Cascading Style Sheets 2.0 kunt u webinhoud formaten volgens de eisen van de klant. Cursus afgestudeerden kunnen werk zoeken in dienstenbedrijven die betrokken zijn bij webontwerp of beginnen met het raadplegen van diensten ( zelfstandig). Het trainingsprogramma omvat de problemen van het creëren van websites met behulp van HTML en CSS.
35 hours
Deze cursus is niet alleen bedoeld om te introduceren, maar om een sterke basis te bieden en best practices te presenteren voor HTML & CSS , Java Script, jQuery en Bootstrap . Fundamentele concepten worden geïntroduceerd samen met Best practices via labs en praktische oefeningen. Voor een voldoende goede dekking van alle onderwerpen wordt HTML behandeld samen met de andere onderwerpen ( CSS & Java Script). De cursus is bijna volledig praktisch. De meeste concepten worden ontdekt door codelezingen / uitvoering en codering.
14 hours
Deelnemers aan de training verwerven kennis over:
  Pagina's maken in HTML5 De belangrijkste voordelen van HTML5 De verschillen tussen HTML5 en HTML4 De nieuwe elementen en attributen van HTML5 Omgaan met audio- en videomedia in HTML5 Formulieren maken Web Opslag voor offline toepassingen
35 hours
Deze cursus biedt een inleiding tot HTML5, CSS3, en JavaScript. Deelnemers zullen programmeringsvaardigheden leren door middel van oefeningen en de creatie van een sample web applicatie.  Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op beginners programmeurs die willen leren HTML5, CSS3, en JavaScript voor het bouwen van web-toepassingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren van de ontwikkelingsomgeving. Begrijp Javascript's programmering logica en gebruik het om de stroom van een applicatie te controleren. Gebruik Javascript samen met HTML om een interactieve ervaring voor gebruikers te creëren. Gebruik CSS3 om visuele effecten toe te voegen aan de app om het aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Verbinden de app met een database voor het opslaan en verkrijgen van gegevens.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Shiny is een open source R-pakket dat een webraamwerk biedt voor het bouwen van interactieve webapps met behulp van R In deze live training met instructeur leren deelnemers gegevenswetenschap en webontwikkeling te combineren met Shiny, R en HTML Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bouw interactieve webapplicaties met R met Shiny Publiek Datawetenschappers Web ontwikkelaars statistici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Angular 4 (eerdere versies die gewoonlijk Angular .js, Angular JS, Angular JS 1, Angular 1, Angular 2, enz. Worden genoemd) is een op Java Script gebaseerd front-end webtoepassingsframework voor het ontwikkelen van toepassingen met één pagina. Angular 4 biedt betere prestaties ten opzichte van zijn voorganger, meer API's om aan te boren en verbeterde ondersteuning voor mobiele apparaten in termen van responsiviteit van ontwerp en lay-out. Deze instructeur-geleide, live training introduceert de basisprincipes van Angular 4 en leidt deelnemers door het creëren van een webapplicatie van één pagina.
  Formaat van de cursus
  • Overzicht van de functies en mogelijkheden van Angular 4 samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een webapplicatie.

  Last Updated:

  Upcoming HTML Courses

  Weekend HTML cursus, Avond HTML training, Avond HTML opleiding HTML boot camp, HTML instructeur geleid, Weekend HTML training, Avond HTML cursus, HTML coaching, HTML instructeur, HTML trainer, HTML training cursus, HTML lessen, HTML on-site, HTML privé cursus, HTML een op een training, HTML op locatie, Weekend HTML opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions