CSS Training Courses

CSS Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live CSS-trainingscursussen (Cascading Style Sheets) demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe CSS kan worden gebruikt om de presentatie van documenten te beschrijven die zijn geschreven in opmaaktalen zoals HTML. CSS-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

CSS Subcategories

CSS Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Tailwind CSS is een utility-first CSS-framework voor het snel bouwen van gebruikersinterfaces op maat. Het biedt een uitgebreide catalogus van CSS klassen en tools, waarmee gebruikers eenvoudig websites en applicaties kunnen stylen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die Tailwind CSS willen leren en gebruiken om gebruikersinterfaces te bouwen en te stylen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer hoe u een ontwikkelomgeving opzet met Tailwind CLI. Maak componenten en bewerk lay-outs met Tailwind CSS. Gebruik Tailwind-hulpprogrammaklassen om elementen te stylen. Beheers de basisprincipes van Tailwind CSS. Maak moderne websites met Tailwind CSS.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
35 hours
HTML5 is een opmaaktaal waarmee gebruikers applicaties kunnen structureren en bouwen. JavaScript is een op tekst gebaseerde programmeertaal die tools biedt voor het maken van dynamische en interactieve webinhoud. En CSS4 biedt tools die worden gebruikt om de stijl van een website of applicatie te definiëren en te verbeteren.Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op programmeurs die HTML5, JavaScript en CSS4 samen willen gebruiken om een webapplicatie te maken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Integreer en gebruik HTML5-, JavaScript- en CSS4-functies bij het ontwikkelen van applicaties. Gebruik CSS4 om de aantrekkelijkheid en bruikbaarheid van de applicatie te vergroten. Gebruik JavaScript en HTML bij het maken van moderne interactieve toepassingen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
De cursus deelnemers zullen leren hoe een website in overeenstemming met de normen te maken en zullen leren over de geheimen van HTML / XHTML en CSS. U kunt een pagina op de server plaatsen en toevoegen aan de directories en zoekmachines. Elke deelnemer ontvangt ook een gemakkelijk te gebruiken handleiding voorbereid door de auteur van de cursus, wat het gemakkelijker maakt om te herzien en praktische toepassing van de verworven kennis.
7 hours
Biedt geavanceerdere dekking van de nieuwste functies van CSS 3
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
35 hours
Deze cursus biedt een inleiding tot HTML5, CSS3, en JavaScript. Deelnemers zullen programmeringsvaardigheden leren door middel van oefeningen en de creatie van een sample web applicatie.  Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op beginners programmeurs die willen leren HTML5, CSS3, en JavaScript voor het bouwen van web-toepassingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren van de ontwikkelingsomgeving. Begrijp Javascript's programmering logica en gebruik het om de stroom van een applicatie te controleren. Gebruik Javascript samen met HTML om een interactieve ervaring voor gebruikers te creëren. Gebruik CSS3 om visuele effecten toe te voegen aan de app om het aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Verbinden de app met een database voor het opslaan en verkrijgen van gegevens.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
CSS is in de loop der jaren aanzienlijk veranderd. CSS Grid Layout is een tweedimensionale grid layout systeem dat ontwikkelaars in staat stelt om webinhoud in unieke layouts te formateren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die CSS Grid Layout willen gebruiken om flexibele en responsieve grid layouts te architecten die eerder moeilijk waren om te gaan met legacy CSS layout functies zoals floats en Flexbox. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het stylen van een web-applicatie. Gebruik CSS waarden om rudimentele taken te vermijden, waardoor het coderen gemakkelijker is. Verorden webinhoud in verschillende layouts en stijlen. Code, pakket en test de CSS code.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Upcoming CSS Courses

Weekend CSS cursus, Avond CSS training, Avond CSS opleiding CSS boot camp, CSS instructeur geleid, Weekend CSS training, Avond CSS cursus, CSS coaching, CSS instructeur, CSS trainer, CSS training cursus, CSS lessen, CSS on-site, CSS privé cursus, CSS een op een training, CSS op locatie, Weekend CSS opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions