Oracle Training Courses

Oracle Training Courses

Lokale, instructieve live Oracle Database (Oracle RDBMS of Oracle) trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en handson de basisbeginselen van Oracle Oracle-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Oracle subcategorieën

Oracle Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
sqlfunSQL Fundamentals14 uurDeze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:

- hoe SQL-query's te schrijven
- welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
- wat zijn relaties en hoe ze te maken
- de structuur van gegevens
- verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
- praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen

Deze SQL-cursus behandelt generieke ANSI-SQL. Het kan in elke database worden gebruikt, inclusief Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL en andere relationele databases.
oplsqlfunORACLE PL/SQL Fundamentals21 uurDeze driedaagse cursus geeft een inleiding tot ORACLE PL / SQL, een omgeving voor applicatieontwikkeling die het schrijven van opgeslagen procedures, functies en triggers mogelijk maakt met behulp van zowel SQL- als PL / SQL-opdrachten.

De cursus heeft de vorm van een workshop, met een mix van colleges, werkvoorbeelden en praktische oefeningen. Hoewel de inhoud kan worden aangepast, zijn er minimaal 2 dagen nodig om de kernelementen te dekken.

Volledige cursusnotities worden verstrekt, samen met voorbeelddatabasebestanden, bijvoorbeeld SQL-bestanden en gratis softwaretools voor gebruik bij toegang tot een ORACLE-database.
osqlfunORACLE SQL Fundamentals21 uurDeze driedaagse cursus geeft een inleiding tot SQL Developer, SQL * Plus en SQL, de gestructureerde querytaal die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een relationele database en bevat de nieuwe functies van de nieuwste versie van ORACLE. De geleerde principes kunnen ook worden toegepast op databases die uiteenlopen van Microsoft SQL Server, MySQL, Access, Informix en DB2.

De cursus heeft de vorm van een workshop, met een mix van colleges, werkvoorbeelden en praktische oefeningen. Hoewel de inhoud kan worden aangepast, zijn er minimaal 2 dagen nodig om de kernelementen te dekken.

Volledige cursusnotities worden verstrekt, samen met voorbeelddatabasebestanden, bijvoorbeeld SQL-bestanden en gratis softwaretools voor gebruik bij toegang tot een ORACLE-database.
oracleperftunOracle Database 11g: Performance Tuning28 uurOracle is een databasebeheersysteem met meerdere modellen.
osqlintOracle SQL Intermediate14 uurPubliek

Allen die hun basisvaardigheden in Oracle SQL willen verbeteren en ook reeds opgedane kennis systematiseren.

Formaat van de cursus

25% hoorcolleges, 75% labs
osqlideOracle SQL Intermediate - Data Extraction14 uurHet doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen een beheersing te krijgen van hoe te werken met de SQL-taal in Oracle-database voor gegevensextractie op intermediair niveau.
osqldevdmOracle SQL for development and database management35 uurDeze 5-daagse cursus laat zien hoe u Oracle SQL kunt gebruiken voor databaseontwikkeling en databasebeheer.
berkeleydbBerkeley DB for Developers21 uurBerkeley DB (BDB) is een softwarebibliotheek die is bedoeld om een ​​goed presterende ingesloten database te bieden voor sleutel- / waardegegevens Berkeley DB is geschreven in C met API-bindingen voor C ++, C #, Java, Perl, PHP, Python, Ruby, Smalltalk, Tcl en vele andere programmeertalen Berkeley DB is geen relationele database [1] Deze cursus introduceert de architectuur en mogelijkheden van Berkeley DB en leidt deelnemers door de ontwikkeling van hun eigen voorbeeldapplicatie met behulp van Berkeley DB Publiek Applicatie-ontwikkelaars Software engineers Technische adviseurs Formaat van de cursus Deellezing, deelbespreking, handsonontwikkeling en implementatie, tests om begrip te meten .
sqladvalsSQL Advanced level for Analysts 21 uurHet doel van deze cursus is om een ​​duidelijk begrip te bieden van het gebruik van SQL voor verschillende databases (Oracle, SQL Server, MS Access) Inzicht in analytische functies en de De manier waarop verschillende tabellen in een database kunnen worden toegevoegd, helpt afgevaardigden om de gegevensanalyse te verplaatsen bewerkingen naar de databasekant, in plaats van dit in de MS Excel-toepassing te doen Dit kan ook hulp bij het maken van een IT-systeem, waarbij elke relationele database wordt gebruikt .
ENG-ADM-ORACLE12c-MMOracle 12c database administration28 uurDe training is niet alleen bedoeld voor Oracle-databasebeheerders die net beginnen met het werken met Oracle-servers en die al aan een dergelijke oplossing werken en die willen leren over de nieuwe futures in de 12c-versie Deze training kan ook nuttig zijn voor programmeurs die dankzij het begrip van de serverarchitectuur en de mechanismen van de regels effectieve applicaties kunnen maken die werken met de Oracle 12c-database .
osqlbgnOracle SQL for beginners21 uurluisteraars

Deze training is bedoeld voor mensen die beginnen te werken met de SQL-taal in de Oracle-database

Het cursusantwoord voor vragen:

- Hoe een vraag opstellen?
- Welke mogelijkheden hebben SQL?
- Wat is een relationele database?
- Wat is de structuur en SQL-opdrachten
osqladvOracle SQL Advanced14 uurluisteraars

Deze cursus is bedoeld voor mensen die de geavanceerde functies van SQL in Oracle willen gebruiken

De cursus beantwoordt de vragen

- Hoe geavanceerde vragen op te stellen?
- Hoe geavanceerde rapporten maken?

Aankomende Oracle cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Oracle Database 11g: Performance Tuning - Groningen Martinima, 2019-02-04 09:305140EUR / 6780EUR
Oracle Database 11g: Performance Tuning - Groningen Martinidi, 2019-04-23 09:305140EUR / 6780EUR
Oracle Database 11g: Performance Tuning - Rotterdam Brainparkdi, 2019-04-23 09:305140EUR / 8060EUR
Oracle Database 11g: Performance Tuning - Rotterdam Brainparkma, 2019-07-01 09:305140EUR / 8060EUR
Oracle Database 11g: Performance Tuning - Groningen Martinidi, 2019-07-02 09:305140EUR / 6780EUR
Weekend Oracle cursus, Avond Oracle training, Avond Oracle opleiding Oracle boot camp, Oracle instructeur geleid, Weekend Oracle training, Avond Oracle cursus, Oracle coaching, Oracle instructeur, Oracle trainer, Oracle training cursus, Oracle lessen, Oracle on-site, Oracle privé cursus, Oracle een op een training, Oracle op locatie, Weekend Oracle opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
IoT Security ArchitectureDe Fabriek Leeuwardendo, 2018-12-13 09:302287EUR / 3027EUR
Linux LPI LPIC-1 Exam 101 PreparationEvoluon Eindhovenwo, 2018-12-19 09:302287EUR / 3687EUR
Introduction to ARCADIA with CapellaAmsterdamvr, 2018-12-21 09:301143EUR / 1743EUR
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!