Oracle Training Courses

Oracle Training Courses

Lokale, instructieve live Oracle Database (Oracle RDBMS of Oracle) trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en handson de basisbeginselen van Oracle Oracle-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Oracle subcategorieën

Oracle Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at professionals who wish to learn the fundamental concepts of Oracle Fusion and implement Oracle Fusion HCM in their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand the concepts of Oracle Fusion Human Capital Management (HCM).
 • Implement complete workforce structure management in any organization.
28 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at database administrators who wish to learn and use the features of Oracle Database 21c in performing administrative tasks. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the core concepts of Oracle Database 21c administration.
 • Understand the Oracle 21c architecture.
 • Learn how to perform administration tasks on Oracle 21c.
 • Understand the Oracle 21c backup and recovery process.
14 hours
Deze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:
 • hoe SQL-query's te schrijven
 • welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
 • wat zijn relaties en hoe ze te maken
 • de structuur van gegevens
 • verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen
Deze SQL-cursus behandelt generieke ANSI-SQL. Het kan in elke database worden gebruikt, inclusief Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL en andere relationele databases.
21 hours
luisteraars Deze training is bedoeld voor mensen die beginnen te werken met de SQL taal in de Oracle database Het cursusantwoord voor vragen:
 • Hoe een vraag bouwen?
 • Welke mogelijkheden hebben SQL ?
 • Wat is een relationele database?
 • Wat is de structuur en SQL opdrachten
14 hours
Deze driedaagse cursus geeft een inleiding tot SQL Developer, SQL * Plus en SQL, de gestructureerde querytaal die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een relationele database en bevat de nieuwe functies van de nieuwste versie van ORACLE. De geleerde principes kunnen ook worden toegepast op databases die uiteenlopen van Microsoft SQL Server, MySQL, Access, Informix en DB2. De cursus heeft de vorm van een workshop, met een mix van colleges, werkvoorbeelden en praktische oefeningen. Hoewel de inhoud kan worden aangepast, zijn er minimaal 2 dagen nodig om de kernelementen te dekken. Volledige cursusnotities worden verstrekt, samen met voorbeelddatabasebestanden, bijvoorbeeld SQL-bestanden en gratis softwaretools voor gebruik bij toegang tot een ORACLE-database.
21 hours
Deze driedaagse cursus geeft een inleiding tot ORACLE PL/ SQL , een applicatie-ontwikkelomgeving die het mogelijk maakt om opgeslagen procedures, functies en triggers te schrijven met behulp van zowel SQL als PL/ SQL opdrachten. De cursus heeft de vorm van een workshop, met een mix van hoorcolleges, werkvoorbeelden en praktische oefeningen. Hoewel de inhoud kan worden aangepast, zijn ten minste 2 dagen nodig om de kernelementen te dekken. Volledige cursusnotities worden verstrekt samen met voorbeelddatabasebestanden, bijvoorbeeld SQL bestanden en gratis softwaretools voor gebruik bij de toegang tot een ORACLE-database.
14 hours
Audience All who want to improve their basic skills in Oracle SQL and also systematize already gained knowledge. Format of the course 25% lectures, 75% labs
7 hours
On-premise, Oracle database management systemen kunnen duur en moeilijk te onderhouden zijn voor midden- en grote organisaties. Migratie Oracle databases naar Azure SQL (ook bekend als Microsoft Azure SQL Database, Microsoft Azure SQL of AzureSQL) of PostgreSQL (ook bekend als Postgres of Postgre SQL) is een praktische oplossing voor groeiende bedrijven om het beheer van databases, onderhoud en schaalbaarheid op een optimale kosten aan te pakken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op databaseadministratoren en cloud architecten die willen migratie Oracle databases naar Azure SQL of PostgreSQL. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Vergelijk Azure SQL met PostgreSQL om de database te kiezen die het beste aan zakelijke doelstellingen en behoeften voldoet. Bereid databases voor om definities, gegevens en procedures te verplaatsen van Oracle tot AzureSQL of PostgreSQL databasesysteem. Voer na migratie stappen uit om een migrerende database te testen, te optimaliseren, te bijwerken en te behouden.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Het doel van deze cursus is om een duidelijk begrip van het gebruik van SQL voor verschillende Databases (Oracle, SQL Server, MS Access...). Het begrijpen van analytische functies en de Hoe om verschillende tabellen in een database toe te voegen helpt delegaten om gegevensanalyse te bewegen operaties aan de database-zijde, in plaats van dit te doen in MS Excel applicatie. Dit kan ook Helpt bij het creëren van elk IT-systeem, dat elke relatieve database gebruikt.
14 hours
Listeners This course is designed for people who want to use the advanced features of SQL in Oracle The course answers the questions
 • How to build advanced queries?
 • How to create advanced reports?
14 hours
The objective of the course is to enable participants to gain a mastery of how to work with the SQL language in Oracle database for data extraction at intermediate level.
35 hours
This 5-day course demonstrates how to use Oracle SQL for database development and database management.
28 hours
De training is niet alleen bedoeld voor Oracle databasebeheerders, die net beginnen te werken met Oracle servers en die al aan zo'n server werken en meer willen weten over de nieuwe toekomst in de 12c-versie. Deze training kan ook nuttig zijn voor programmeurs die - dankzij het begrip van de serverarchitectuur en de mechanismenregels - in staat zullen zijn om effectieve applicaties te maken die werken met de Oracle 12c-database.
14 hours
Oracle Database 18c is de volgende iteratie van Oracle Database 12c Release 2, of "de eerste patch". Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen instellen, implementeren, migreren naar en beheren een Oracle 18c Database. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de belangrijkste kenmerken en architectonische veranderingen van eerdere versies Oracle. Migreren naar Oracle 18c van een eerdere versie. Deploy Oracle 18c in de wolk of op premise. Begrijp Oracle 18c's nieuwe jaarlijkse release cyclus en plan onderhoud erom.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen migratie van Oracle Forms naar Oracle Web Forms. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de belangrijkste kenmerken en architectonische veranderingen in Oracle Web Forms. Migreren naar Oracle Web Forms van een eerdere Forms versie. Maak een Oracle web applicatie. Leverage Oracle Webforms om gebruikersdiensten en ervaring te verbeteren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at IT administrators and developers who wish to set up, deploy and manage cloud applications using the services and technologies provided by Oracle PaaS. By the end of this training, participants will be able to:
 • Build, deploy, and manage cloud applications using Oracle PaaS.
 • Configure and use data management tools for easy storage and backup.
 • Visualize and evaluate application performance and logs.
 • Generate business analytics reports.
 • Understand and implement security standards.
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Oracle APEX to develop, scale, and deploy applications faster with less code. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing database apps with Oracle APEX.
 • Understand and explore the Oracle APEX tools to build a fully-featured application.
 • Learn how to create applications and pages using Oracle APEX and the Page Designer UI.
 • Extend the functionality of complex enterprise apps easily with Oracle APEX.
 • Optimize and scale application performance and deployment.
 • Control and secure access to application data and components.
14 hours
De cursus beantwoordt vragen Hoe een query te bouwen? Wat zijn de mogelijkheden SQL? Wat is een relatieve database? Wat is de structuur en SQL commands
21 hours
Voor wie De workshop is bedoeld voor beginners, begint met het werken met de Oracle database, toekomstige beheerders en gebruikers van systemen gebaseerd op deze database moeten in staat zijn om de SQL taal te gebruiken voor de extractie en wijziging van de informatie die in de systemen is opgenomen. Examens en certificaten Het opleidingsplan komt overeen met het materiaal dat nodig is om het examen te passeren: 1Z0-051 Oracle Database 11g: SQL Fundamentals I, de eerste stap om de meeste certificaties te krijgen Oracle's Database Doel van training De workshop is bedoeld om deelnemers in te voeren om met de Oracle database te werken, hen bekend te maken met de SQL taal in de mate die vereist is voor de efficiënte werking van het systeem en om in de toekomst verplichtingen van database-applicaties en Oracle databases te nemen. De inhoud van de training
  Organisatie van de werkomgeving Inleiding tot relatieve databases Het verkrijgen van de gegevens met behulp van de SELECT-verklaring Gegevens wijzigen met behulp van INSERT, UPDATE, DELETE Overzicht van schema objecten
Opmerkingen De workshops zijn gebaseerd op 11g XE software
35 hours
Voor wie Workshops zijn gewijd als een eerste stap voor ontwikkelaars en ontwerpers van toepassingen op basis van Oracle databases. Deelnemers hoeven geen voorafgaande kennis van de Oracle database of andere relatieve database systemen te hebben, hoewel dergelijke kennis nuttig kan zijn. Examens en certificaten Het plan omvat het opleidingsmateriaal dat nodig is om het examen 1Z0-047 Oracle Database SQL Expert te passeren en de titel van Oracle Database SQL Certified Expert te verkrijgen. Doel van training De workshop is gericht op de kennismaking van de deelnemers met de Oracle database technieken om database structuren en data manipulatie te bouwen. Bijzondere nadruk wordt gelegd op de deelnemer om te zien over de board, die mogelijkheden biedt om toepassingen te ontwerpen en te bouwen Relational Database Management System, Oracle Database, en om in staat te zijn onafhankelijk met haar te werken. De inhoud van de training
  Inleiding tot databasetechnologie en de organisatie van de werkomgeving Verwerving en wijziging van gegevens De bouw van de repository-applicatie Veiligheid en concurrentie runtime
Nootjes De workshops zijn gebaseerd op de software versie 11g XE
28 hours
Voor wie Workshops zijn gewijd aan ontwikkelaars, eindgebruikers en beheerders, die tot nu toe geen contact hebben gehad met de taal PL / SQL, en de noodzaak om zijn enorme potentieel te benutten in het werken met een database, automatische processen, en in de bouw van toepassingen. Examens en certificaten Het plan omvat het opleidingsmateriaal dat nodig is om het examen 1Z0-144 Oracle Database 11g-programma te passeren met PL / SQL en de titel van Oracle PL / SQL Developer Certified Associate te verkrijgen. Doel van training De workshop is bedoeld om de deelnemers te vertellen over de programmeringsspraak PL / SQL, de mogelijkheden en beperkingen ervan. Deze workshop omvat een volledige begrip van de mechanismen die betrokken zijn bij de PL / SQL programmeringsspraak die nodig is om de logica van de vrije toepassingen, automatisering van gegevensverwerking en databasemanagement te implementeren. De inhoud van de training
  Introductie tot PL / SQL architectuur oplossingen gebaseerd op deze taal, de organisatie van de werkomgeving Creëren van scripts en opgeslagen programma-eenheden die op gegevens werken
Nootjes De workshops zijn gebaseerd op de software versie 11g XE
21 hours
Voor wie Deze training is naast, en de voortzetting van de 'Oracle 11g - Programming in PL / SQL en - workshops ", maar kan ook ontworpen worden voor beoefenaars, ontwikkelaars, PL / SQL die al ervaring hebben met de taal, en die hun kennis willen systematiseren en geavanceerde mechanismen en oplossingen die in deze taal zijn ontwikkeld leren. De inhoud van de training
  Objecten, stromen en complexe gegevensstructuren Geavanceerde oplossingen gebaseerd op PL / SQL
Examens en certificaten Het plan omvat het opleidingsmateriaal dat nodig is om het examen 1Z0-146 Oracle Advanced PL / SQL te passeren en de titel van Oracle Advanced PL / SQL Developer Certified Professional te verkrijgen. Doel van training De training is ontworpen om deelnemers te vertellen over de geavanceerde aspecten van programmering in een Oracle database. De nadruk ligt op flexibiliteit en prestatie oplossingen gebaseerd op PL / SQL. Nootjes De workshops zijn gebaseerd op de software versie 11g XE
28 hours
Voor wie De workshop is bedoeld voor geavanceerde programmeurs en Oracle gebruikers die kennis en informatie zoeken over de efficiënte ontwikkeling van informatiesystemen in een Oracle database, en het tonen en testen van prestatieproblemen in bestaande toepassingen. Deze cursus is gebaseerd op de kennis die vaak ontoegankelijk of onjuist wordt gepresenteerd in de technische documentatie, en verzameld gedurende vele jaren van praktijk leidt hen instructeurs. Deze workshops kunnen het einde zijn van de training pad voor ontwikkelaars, of een enkele stap voor mensen met uitgebreide ervaring in ontwerp en programmering in Oracle Doel van training De workshop is gericht op het verstrekken van mechanismen die zich voordoen in een Oracle database bij het uitvoeren van SQL verklaringen. Hierdoor kunnen deelnemers fouten tijdens de softwareontwikkeling vermijden en prestatieproblemen onderzoeken, diagnosticeren en oplossen in bestaande toepassingen. Bijzondere nadruk wordt gelegd op de workshops, waar we de methodologie en de praktische aspecten van de toepassing en toning SQL verklaringen tonen. De inhoud van de training
  Mechanica uitvoert SQL bestellingen Het beheer van de proceskostenoptimalisatie Methoden voor gegevensopslag en indexering Monitoring van de prestaties en processen van de database op basis van woordenlijsten en tracking-systemen Analyse van gevallen van de meest voorkomende problemen die prestaties veroorzaken
Nootjes De workshops zijn gebaseerd op de software versie 11g XE

Last Updated:

Aankomende Oracle cursussen

Weekend Oracle cursus, Avond Oracle training, Avond Oracle opleiding Oracle boot camp, Oracle instructeur geleid, Weekend Oracle training, Avond Oracle cursus, Oracle coaching, Oracle instructeur, Oracle trainer, Oracle training cursus, Oracle lessen, Oracle on-site, Oracle privé cursus, Oracle een op een training, Oracle op locatie, Weekend Oracle opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions