Game Development Training Courses

Game Development Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Game Development-trainingscursussen in Nederland.

Machine Translated

Game Development Subcategories

Game Development Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Roblox is een applicatie waarmee gebruikers verschillende games kunnen spelen en maken. Roblox Studio is een framework waarmee gebruikers elke game op Roblox kunnen ontwerpen, bouwen en publiceren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beginnende tot halfgevorderde programmeurs die hun eigen Roblox-games willen maken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Maak een Roblox-studio. Leer de grondbeginselen van het maken van een Roblox-game. Bouw spelobjecten en voeg spelgedrag toe. Gebruik animaties in games.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Unreal Engine 5 (UE5) is een geavanceerde real-time 3D-creatietool die fotorealistische beelden en een levensechte ervaring genereert. UE5 wordt gebruikt om games te ontwikkelen zoals Lyra, Redfall, Fortnite, Dreamhouse: The Game, Echoes of the End, Black Myth: Wukong, ArcheAge 2, Senua's Saga: Hellblade 2, Ashes Of Creation, Dragon Quest 12, Stalker 2 en zo veel meer.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op game-ontwikkelaars die een uitgebreid begrip willen krijgen van UE5 en hoe ze dit kunnen gebruiken om verbluffende realtime content te maken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer en begrijp de nieuwe functies van de UE5-release. Gebruik de real-time 3D-creatietool van UE5 om realistische beelden te creëren. Verken en bouw visuele werelden en games. Leer en beheers de spelontwerpprincipes. Maak tussenfilmpjes-animaties.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
35 hours
Blender is een opensource 3D-software voor computergraphics voor het maken van animatiefilms, visuele effecten, kunst, 3D-geprinte modellen, interactieve 3D-toepassingen en videogames In deze live training met instructeur leren deelnemers 3D-modellen te maken voor videospellen, 3D-printen, huisontwerp, enz Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de principes van modellering Begrijp en beheer animaties, deeltjeseffecten, 3D-afbeeldingen, UV-kaarten en uitpakken Exporteer modellen en activa naar een game-engine, 3D-printer of andere software Publiek Artiesten Game-ontwikkelaars Beginners voltooien Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Scratch is een op block gebaseerde computerprogrammeertaal dat programmeringsbegrippen vereenvoudigt. Dit maakt het gemakkelijk om eenvoudige games, interactieve verhalen en animaties te maken die samen kunnen worden gedeeld en toegankelijk zijn. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op iedereen die wil ontwerpen en creëren leuke en betrokken games en toepassingen, en leren over de basis van computerprogrammering. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak kennis met de Scratch website. Het programma maakt gebruik van de Scratch editor. Leer over de verschillende tools en functies. Maak en ontwerp een eenvoudige game of interactieve verhaal.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Unreal Engine is een toonaangevend pakket ontwikkelingstools voor het maken van 3D-games. Het is gebruikt om veel van de spellen en series van vandaag te ontwikkelen, waaronder Borderlands, Gears of War, Bio Shock en Mass Effect. Deze instructeur geleide, live training behandelt de basisprincipes van game-ontwikkeling met Unreal Engine 4 en biedt deelnemers de kans om hun eigen voorbeeldspel te maken.
  Indeling van de cursus
  • Discussie + een sterke nadruk op hands-on design en ontwikkeling. Incidentele quizzen om vooruitgang en begrip te meten. Veel feedback van de instructeur en betrokkenheid.
  28 hours
  Unity is een platformonafhankelijke game-engine voor het ontwikkelen van videogames voor pc, consoles, mobiele apparaten en websites. Deze instructeur-geleide, live training behandelt de basisprincipes van game-ontwikkeling met Unity en laat deelnemers stap voor stap door het maken van hun eigen game lopen.
   Indeling van de cursus
   • Discussie, hands-on design en ontwikkeling en quizzen
   28 hours
   Format van de cursus
    Interactieve presentaties en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
   Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

   Last Updated:

   Upcoming Game Development Courses

   Weekend Game Development cursus, Avond Game Development training, Avond Game Development opleiding Game Development boot camp, Game Development instructeur geleid, Weekend Game Development training, Avond Game Development cursus, Game Development coaching, Game Development instructeur, Game Development trainer, Game Development training cursus, Game Development lessen, Game Development on-site, Game Development privé cursus, Game Development een op een training, Game Development op locatie, Weekend Game Development opleiding

   Cursussen met korting

   No course discounts for now.

   Course Discounts Newsletter

   We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
   You can always change your preferences or unsubscribe completely.

   Een aantal van onze klanten

   This site in other countries/regions