Requirements Engineering Training Courses

Requirements Engineering Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Requirements Engineering-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on praktijk hoe vereisten in het proces van technisch ontwerp kunnen worden gedefinieerd, gedocumenteerd en onderhouden. Eisen Engineering-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Requirements Engineering Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Deze cursus op basisniveau richt zich op de behoeften van mensen die betrokken zijn bij het onderwerp Requirements Engineering en Agile. Dit omvat mensen in rollen zoals project- of IT-management, domeinexperts, systeemanalisten en softwareontwikkelaars, Scrum Masters, Product Owners en personen die deel uitmaken van Agile organisaties.RE@Agile is zowel geïnspireerd door IREB's kijk op Agile waarden als door een Agile kijk op Requirements Engineering waarden. De inhoud omvat classificatie en beoordeling van Requirements Engineering werkproducten en technieken in het kader van Agile, van Agile werkproducten en technieken in het kader van Requirements Engineering, en van essentiële proceselementen in Agile productontwikkeling. RE@Agile wijst op de motivatie om Agile te gebruiken in een ontwikkelproces.Een belangrijk gebied is de synergie tussen Requirements Engineering en Agile: Agile Uitgangspunten omtrent Requirements Engineering en Agile mindset in relatie tot de kernwaarden Requirements Engineering.Het onderzoekDeze cursus vormt de basis voor het RE@Agile Primer-examen. Er zijn twee verschillende onderzoeken beschikbaar:
  Geproctord meerkeuze-examen met officieel RE@Agile Primer-certificaat, vergelijkbaar met de meerkeuze-examens CPRE Foundation Level en Advanced Level, maar duurt 40 minuten. Online multiple-choice self-assessment met bevestiging van deelname.
21 hours
Deze Advanced Level Module RE@Agile is bedoeld voor Requirements Engineers en agile professionals. Het richt zich op het begrijpen en toepassen van praktijken en technieken uit de Requirements Engineering discipline in agile ontwikkelingsprocessen, evenals het begrijpen en toepassen van concepten, technieken en essentiële proceselementen van agile benaderingen in Requirements Engineering processen.Het onderzoekDeze cursus is bedoeld ter voorbereiding op de Advanced Level certificeringsexamens van de:
  RE@Agile - Practitioner (certificaat bestaat uit een meerkeuze-examen) RE@Agile - Specialist (certificaat bestaat uit een schriftelijke opdracht)
 
21 hours
Deze 3-daagse cursus wordt gegeven onder leiding van een live instructeur, online (op afstand) of op locatie (klaslokaal).Deze cursus biedt methoden en good practices van Requirements Engineering die in elke organisatie kunnen worden geïntroduceerd, ongeacht het bedrijfsdomein, met een focus op het opwekken (of extraheren van vereisten) en hun consolidatie (onderhandelen en integreren).De inhoud van de cursus is ook een voorbereiding op het certificeringsniveau Advanced.Voor wie is deze cursus?Professionals met loopbaanprofielen zoals Requirements Engineering, bedrijfsanalyse, bedrijfskunde en organisatieontwerp, die hun kennis en vaardigheden op het gebied van het opstellen van eisen willen uitbreiden.Inspectie:Indien van toepassing worden extra examenkosten in rekening gebracht.Het examen “IREB Certified Professional for Requirements Engineering – Advanced Level (Elicitation)” bestaat uit:CPRE gevorderd niveau (modellering) – beoefenaar
  Het examen voor het behalen van het certificaat Requirements Elicitation - Practitioner - bestaat uit een meerkeuze-examen.
CPRE gevorderd niveau (modellering) – Specialist
  Het examen voor het behalen van het certificaat Vereisten Elicitatie - Specialist - bestaat uit een schriftelijke opdracht.
21 hours
Deze 3-daagse cursus wordt gegeven onder leiding van een live instructeur, online (op afstand) of op locatie (klaslokaal).Voor wie is deze cursus:De cursus Advanced Requirements Management is bedoeld voor professionals op het gebied van requirements engineering, business analyse, business engineering, organisatieontwerp etc. die hun kennis en vaardigheden op het gebied van requirements management willen verdiepen.Inspectie:Indien van toepassing worden extra examenkosten in rekening gebracht.Het examen “IREB Certified Professional for Requirements Engineering – Advanced Level (Management)” bestaat uit:CPRE gevorderd niveau (Management) – Beoefenaar
  Het examen voor het behalen van het certificaat Eisen Management - Practitioner - bestaat uit een meerkeuze-examen.
CPRE gevorderd niveau (Management) – Specialist
  Het examen voor het behalen van het certificaat Eisen Management - Specialist - bestaat uit een schriftelijke opdracht.
21 hours
Dit 3 daags cursus wordt leverd als levende instructeur, zowel online (remote) of op plaats (klasseroom).Met de praktische oefenen zal u deze opleiding   de efficiënte modellen van informatiestructuren, functies, gedragen en scenario's meer kennisgeving geven.Na conclusie van de opleiding kunt u het examen nemen om als een “IREB®  Certificate Professional voor Requirements Engineering – Geavanceerde niveau, Eisen Modelingen”.Het certificeringsregeling wordt ontwikkeld door de IREB, en de CPRE-examen kan worden genomen bij goedgekeurde certificatieorganen.  Wie is dit weg voor?Vereisten managers, bedrijfsanalysten, systeem en software-analysten (systeemingenieurs) en  projectenmanagers.Onderzoek:Aanvullende examenkosten geladen indien van toepassing.De “IREB  Certificate Professional voor Requirements Engineering – Geavanceerde niveau (Modellen)” exam bestaat uit twee stappen:CPRE Geavanceerde niveau (Model) – Practitioner
  Het examen om de Eisen Modeling - Practitioner - certificaat te bereiken bestaat uit een multiple-choice-examen.
CPRE Geavanceerde niveau (Model) – Specialist
  Het examen om de Modelingen - Specialist - certificaat te bereiken bestaat uit een schriftelijke toewijzing.
21 hours
Deze cursus wordt gegeven onder leiding van een live instructeur, online (op afstand) of op locatie (klaslokaal).De Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) is een certificaat gericht op personen die werkzaam zijn in Requirements Engineering, Business Analysis en Testing. De cursus behandelt de grondbeginselen van het Requirements Engineering domein, methodologie en beschikbare technieken.Het certificatieschema is ontwikkeld door de IREB en het CPRE-examen kan worden afgelegd bij erkende certificatie-instellingen.Voor wie is deze cursus?Iedereen werkt met Requirements Engineering, Business Analysis, software- en systeemontwikkeling. Het Foundation-niveau omvat het opstellen van vereisten met de juiste documentatie, verificatie en validatie van vereisten, evenals het beheer ervan gedurende de end-to-end levenscyclus van het product.Aan het einde van deze training zijn de deelnemers:
  bekend met de terminologie van Requirements Engineering/Business Analysis en Requirements Management de basistechnieken en -methoden van Requirements Engineering en hun toepassing kennen bekend met de meest gangbare notaties voor requirements.
21 hours
Model Based Development (MBD) is een methode voor softwareontwikkeling die een snellere, meer kosteneffectieve ontwikkeling van dynamische systemen mogelijk maakt, zoals besturingssystemen, signaalverwerking en communicatiesystemen Het is meer gebaseerd op grafische modellering dan op de traditionele op tekst gebaseerde programmering In deze geoefende, live training zullen deelnemers leren hoe MBD-methodologieën kunnen worden toegepast om ontwikkelingskosten te verminderen en de time-to-market van hun embedded softwareproducten te versnellen Tegen het einde van deze training zullen deelnemers in staat zijn om Selecteer en gebruik de juiste hulpmiddelen voor het implementeren van MBD Gebruik MBD voor een snelle ontwikkeling in de vroege stadia van hun ingebed softwareproject Verkort de vrijlating van hun embedded software in de markt Publiek Embedded systems engineers Ontwikkelaars en programmeurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Requirements Analysis, ook bekend als Requirements Engineering, is het proces van het identificeren van gebruikersverwachtingen voor een nieuw of gewijzigd product of project. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op mensen die de vereistenanalyse willen begrijpen en de vereistenanalyse efficiënt en nauwkeurig uitvoeren met behulp van analysetechnieken voor hun projecten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Identificeren van verschillende soorten vereisten. begrijpen de algemene concepten van, en activiteiten binnen, vereisten analyse. Maak kennis met de vereistenanalyse methodologie. Gebruik verschillende vereisten analyse technieken in hun voordeel. structurele vereisten om efficiënt met architecten en ontwikkelaars te communiceren door middel van een iteratieve vereistenverzamelingsproces.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
63 hours
Deze cursus demonstreert door middel van hands-on de basisbeginselen en toepassingen van software engineering, requirements engineering en testen.

Last Updated:

Upcoming Requirements Engineering Courses

Weekend Requirements Engineering cursus, Avond Requirements Engineering training, Avond Requirements Engineering opleiding Requirements Engineering boot camp, Requirements Engineering instructeur geleid, Weekend Requirements Engineering training, Avond Requirements Engineering cursus, Requirements Engineering coaching, Requirements Engineering instructeur, Requirements Engineering trainer, Requirements Engineering training cursus, Requirements Engineering lessen, Requirements Engineering on-site, Requirements Engineering privé cursus, Requirements Engineering een op een training, Requirements Engineering op locatie, Weekend Requirements Engineering opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions