Requirements Engineering Training Courses

Requirements Engineering Training Courses

Lokaal, instructief live Requirements Engineering-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe vereisten in het proces van engineeringontwerp kunnen worden gedefinieerd, gedocumenteerd en onderhouden Requirements Engineering training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Requirements Engineering Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
63 hours
Deze cursus demonstreert door middel van hands-on de basisbeginselen en toepassingen van software engineering, requirements engineering en testen.
21 hours
Model Based Development (MBD) is een methode voor softwareontwikkeling die een snellere, meer kosteneffectieve ontwikkeling van dynamische systemen mogelijk maakt, zoals besturingssystemen, signaalverwerking en communicatiesystemen Het is meer gebaseerd op grafische modellering dan op de traditionele op tekst gebaseerde programmering In deze geoefende, live training zullen deelnemers leren hoe MBD-methodologieën kunnen worden toegepast om ontwikkelingskosten te verminderen en de time-to-market van hun embedded softwareproducten te versnellen Tegen het einde van deze training zullen deelnemers in staat zijn om Selecteer en gebruik de juiste hulpmiddelen voor het implementeren van MBD Gebruik MBD voor een snelle ontwikkeling in de vroege stadia van hun ingebed softwareproject Verkort de vrijlating van hun embedded software in de markt Publiek Embedded systems engineers Ontwikkelaars en programmeurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Requirements Analysis, ook bekend als Requirements Engineering, is het proces van het identificeren van gebruikersverwachtingen voor een nieuw of gewijzigd product of project. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op mensen die de vereistenanalyse willen begrijpen en de vereistenanalyse efficiënt en nauwkeurig uitvoeren met behulp van analysetechnieken voor hun projecten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Identificeren van verschillende soorten vereisten. begrijpen de algemene concepten van, en activiteiten binnen, vereisten analyse. Maak kennis met de vereistenanalyse methodologie. Gebruik verschillende vereisten analyse technieken in hun voordeel. structurele vereisten om efficiënt met architecten en ontwikkelaars te communiceren door middel van een iteratieve vereistenverzamelingsproces.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Requirements Engineering cursussen

Weekend Requirements Engineering cursus, Avond Requirements Engineering training, Avond Requirements Engineering opleiding Requirements Engineering boot camp, Requirements Engineering instructeur geleid, Weekend Requirements Engineering training, Avond Requirements Engineering cursus, Requirements Engineering coaching, Requirements Engineering instructeur, Requirements Engineering trainer, Requirements Engineering training cursus, Requirements Engineering lessen, Requirements Engineering on-site, Requirements Engineering privé cursus, Requirements Engineering een op een training, Requirements Engineering op locatie, Weekend Requirements Engineering opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions