PySpark Training in Den Haag

PySpark Training in Den Haag

Lokale, geïnstrueerde live PySpark-trainingscursussen demonstreren via handson-oefeningen hoe Python en Spark samen kunnen worden gebruikt om big data te analyseren PySpark-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Den Haag of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Den Haag Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Leer PySpark in ons trainingscentrum in Den Haag.

De Broodfabriek is gevestigd in de oude broodfabriek van bakkerij Hus. Jarenlang kwamen hier allerlei soorten brood en gebak van de lopende band. Inmiddels is de ruimte van ruim 17.500 m2 omgebouwd tot een multifunctionele evenementenlocatie.Gedurende het jaar worden er tal van evenementen, beurzen en congressen georganiseerd. Er zijn 3 multifunctionele zalen en 2 grote evenementenzalen. Alle lokalen bevinden zich op de begane grond en liggen goed uit elkaar.

De locatie is ideaal...

Read more
The Office Operators Den Haag
De Haagsche Zwaan Schenkkade 50
Den Haag 2595 AR
Netherlands
NL
Leer PySpark in ons trainingscentrum in Den Haag. Opleidingen op een toplocatie in het zakencentrum van Den Haag met professionele en moderne trainingruimtes die worden afgestemd op uw wensen? Onze trainingsruimte in de Haagsche Zwaan in Den Haag is uitstekend bereikbaar. Treinstation Laan van Noi is op loopafstand en het gebouw is ideaal gelegen naast de A12, waardoor u vanaf de snelweg binnen een paar minuten het pand bereikt. Tramstop Beatrixkwartier ligt voor de deur waar u op tram 3 en 4 kunt stappen. Read more

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

PySpark Cursusoverzichten Den Haag

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Python is een programmeertaal op hoog niveau die bekend staat om zijn duidelijke syntaxis en leesbaarheid van code. Spark is een gegevensverwerkingsengine die wordt gebruikt voor het opvragen, analyseren en transformeren van big data. PySpark kunnen gebruikers Spark koppelen met Python .

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Python en Spark samen kunnen gebruiken om big data te analyseren terwijl ze aan hands-on oefeningen werken.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Leer hoe u Spark met Python kunt gebruiken om Big Data te analyseren.
- Werk aan oefeningen die echte omstandigheden nabootsen.
- Gebruik verschillende tools en technieken voor big data-analyse met behulp van PySpark .

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
PySpark training cursus in Den Haag, PySpark opleiding cursus in Den Haag, Weekend PySpark cursus in Den Haag, Avond PySpark training in Den Haag, PySpark instructeur geleid Den Haag, PySpark coaching in Den Haag, PySpark instructeur in Den Haag, Avond PySpark cursus in Den Haag, PySpark on-site in Den Haag, PySpark een op een training in Den Haag, PySpark een op een opleiding in Den Haag, Weekend PySpark training in Den Haag, PySpark op locatie in Den Haag, PySpark boot camp in Den Haag, PySpark instructeur geleid in Den Haag,PySpark lessen in Den Haag, PySpark privé cursus in Den Haag, PySpark trainer in Den Haag

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions