PostgreSQL Training Courses

PostgreSQL Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live PostgreSQL (AKA Postgres) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson oefenen de basisprincipes van PostgreSQL en hoe om te gaan met het beheer en de prestatie-afstemming van PostgreSQL-databases PostgreSQL-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

PostgreSQL Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Overview
This course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
14 hours
Overview
Deze cursus behandelt het beheer en de afstemming van prestaties van Postgre SQL databases.

Doelgroep omvat systeembeheerders en database-architecten. Deelnemers leren het gebruik van gespecialiseerde Postgre SQL modules (AKA Postgres), zoals replicatie, pooling van verbindingen en zoeken naar volledige tekst.
14 hours
Overview
Deze cursus biedt programmatische interactie met PostgreSQL-databases en het schrijven van PostgreSQL-extensies Doelgroep omvat ontwikkelaars die PostgreSQL willen gebruiken of uitbreiden, evenals databasearchitecten .
35 hours
Overview
PostgreSQL (of Postgres) is een van de meest populaire opensource relationele databases In deze live training met instructor (op locatie of op afstand) leren deelnemers de algemene en geavanceerde aspecten van PostgreSQL, waaronder beheer, het draaien van de prestaties, geavanceerde ontwikkeling en replicatie wanneer ze een reeks handson, livelab-oefeningen doorlopen, waarbij ze setup, configuratie, testen, deployment en troubleshooting Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik geavanceerde beheertechnieken om een ​​PostgreSQL-server te configureren en te beheren Optimaliseer de database en query's voor maximale prestaties Repliceer en schaal een PostgreSQL-server Publiek Databasebeheerders Systeembeheerders Ontwikkelaars met database-ervaring Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Deze cursus is gebaseerd op PostreSQL 9 maar kan worden aangepast voor een andere versie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld voor Database en architecten die Postgre SQL willen leren van de basis.

U leert Postgre SQL architectuur, -installatie, Postgre SQL en hoe u back-up- en hersteldatabases in Postgre SQL .
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld voor Database en architecten die de tools en technieken willen leren voor het implementeren van hoge beschikbaarheid en Database in Postgre SQL .

U leert ook hoe u trage query's kunt vinden, de databaseprestaties kunt controleren en Postgre SQL afstemmen op Performance.
7 hours
Overview
Deze training is bedoeld voor Database en architecten die streamingreplicatie in Postgre SQL willen leren en hoe pgpool-II kan worden gebruikt om automatische failovers te bereiken en een zeer beschikbaar Postgre SQL Database .
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld voor Database en architecten die Postgre SQL Database willen afstemmen op prestaties. Leer hoe u een trage werklast kunt vastleggen en de mogelijke pijnpunten in een query kunt vinden. Dit onderwerp behandelt ook de belangrijkste parameters die moeten worden afgestemd voor optimale prestaties.
7 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at database administrators and cloud architects who wish to migrate Oracle databases to Azure SQL or PostgreSQL.

By the end of this training, participants will be able to:

- Compare Azure SQL with PostgreSQL to choose the database that best meets business objectives and needs.
- Prepare databases to move definitions, data, and procedures from Oracle to AzureSQL or PostgreSQL database system.
- Perform post-migration steps to test, optimize, update, and maintain a migrated database.
Weekend PostgreSQL cursus, Avond PostgreSQL training, Avond PostgreSQL opleiding PostgreSQL boot camp, PostgreSQL instructeur geleid, Weekend PostgreSQL training, Avond PostgreSQL cursus, PostgreSQL coaching, PostgreSQL instructeur, PostgreSQL trainer, PostgreSQL training cursus, PostgreSQL lessen, PostgreSQL on-site, PostgreSQL privé cursus, PostgreSQL een op een training, PostgreSQL op locatie, Weekend PostgreSQL opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions