Microsoft SQL Server Training Courses

Microsoft SQL Server Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Microsoft SQL Server (ook bekend als MS SQL Server, of kortweg SQL Server) trainingscursussen demonstreren door hands-on praktijk de grondbeginselen van Microsoft SQL Server. Microsoft SQL Server-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Microsoft SQL Server Subcategories

MS SQL Server Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Microsoft SQL Server 2019 is een relationeel databasebeheersysteem (RDBMS) dat ondersteuning biedt voor het opslaan en ophalen van gegevens en het beheren van de gegevensbelasting.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op geavanceerde databasebeheerders die willen leren hoe ze de werklast van gegevens op databases kunnen configureren en beheren.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Maak en beheer databases, tabellen en query's. Queryprestaties beheren. Maak en herstel databaseback-ups.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Deze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:
 • hoe SQL-query's te schrijven
 • welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
 • wat zijn relaties en hoe ze te maken
 • de structuur van gegevens
 • verschillen tussen T-SQL en andere dialecten
 • praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen
Deze SQL-cursus behandelt het Microsoft T-SQL dialect. Als u geïnteresseerd bent in generieke SQL, raadpleegt u de cursus SQL Fundamentals.
14 hours
Het doel van deze cursus is een duidelijk begrip te geven van het geavanceerde gebruik van ( SQL ) voor Microsoft SQL Server en het geavanceerde gebruik van Transact- SQL . Voor meer diepgaande dekking van de onderwerpen kan deze cursus als een driedaagse cursus worden gegeven.
7 hours
Afgevaardigden krijgen inzicht in enkele van de meer geavanceerde functies van Transact SQL en kunnen elk van de volgende dingen doen:
 • Gebruik query's om complexe resultatensets te retourneren
 • Beheer databaseobjecten om de prestaties van de query te verbeteren
 • Stem zoekopdrachten af om efficiënter te presteren
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die momenteel Transact SQL gebruikt om gegevens uit een Microsoft SQL Server database te extraheren en zijn kennis wil uitbreiden, met name op het gebied van gegevensanalyse en het verbeteren van de vraagsnelheid.
14 hours
Afgevaardigden krijgen inzicht in de basisprincipes van Structured Query Language en kunnen elk van de volgende dingen doen:
 • Query's maken om gegevens uit een SQL Server-database te extraheren en te filteren
 • Maak samengevatte resultaten
 • Wijzig, leid en formatteer gegevens om aan de vereiste output te voldoen
 • Wijzig gegevens en onderhoud databasecomponenten en definities
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die informatie nodig heeft uit een Microsoft SQL Server database. Het is geschikt voor systeemontwikkelaars of mensen uit andere gebieden die SQL moeten gebruiken om gegevens te extraheren en te analyseren.
14 hours
Deze SQL training is bedoeld voor mensen die basisvaardigheden willen verwerven om met SQL Server- Database om te gaan. Cursus helpt de leden om te leren:
 • Hoe te werken met SQL Server en SQL Server Management Studio.
 • Betekenis van Database , SQL en RDBMS etc.
 • Hoe tabellen te maken, gebruik DDL, DML en DAL.
 • Welke zijn de verschillende RDBMS-pakketten op de markt en hoe ze met elkaar worden vergeleken.
 • Een inleiding tot Geen SQL en hoe het organisaties zijn, veranderen in hybride databases.
21 hours
De cursus is bedoeld voor beheerders, ontwikkelaars en databaseontwikkelaars. De doelstellingen van de training:
  het verwerven en versterken van de vaardigheden om databases te creëren en te beheren kennis van syntax en gebruik SQL om gegevens te verkrijgen en te wijzigen Veiligheidsvoorschriften in de database het gebruik van geavanceerde elementen (replicatie, automatisering, BI) het gebruik van Microsoft SQL Server mogelijkheden om complexe rapporten en oplossingen voor ontwikkelaars te creëren
14 hours
De training is gewijd aan de basis van het creëren van een gegevensopslagomgeving op basis van MS SQL Server 2008. De cursus deelnemer krijgt de basis voor het ontwerpen en bouwen van een data warehouse dat loopt op MS SQL Server 2008. Krijg kennis van hoe je een eenvoudige ETL-proces op basis van SSIS kunt bouwen en vervolgens een datacube kunt ontwerpen en implementeren met behulp van SSAS. De deelnemer zal in staat zijn om OLAP database te beheren: het maken en verwijderen van de database OLAP Verwerken van een partitie wijzigingen online. De deelnemer zal kennis verwerven van scripting XML / A en MDX.
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor delegaten die al bekend zijn met SQL in Microsoft SQL Server Environment 2008/2012. De cursus richt zich op set-based querying en query tuning, werken met index en analyseren uitvoeringsprogramma's. De training omvat ook tabele uitdrukkingen, rankingfuncties en hoe te gaan met gedeelde tabellen.
21 hours
Deze cursus is verdeeld in 3 hoofdafdelingen en bestaat uit een mengsel presentaties en praktische oefeningen.
  VB.NET Taal in Visual Studio 2012 VB.NET Object oriëntatie VB.NET en SQL Server 2012
35 hours
Na afloop van deze cursus kunnen studenten:
 • Kern Database concepten begrijpen
 • Database objecten maken
 • Gegevens manipuleren
 • Gegevensopslag begrijpen
 • Een Database beheren
14 hours
Als een kern van het Microsoft-dataplatform is SQL Server een toonaangevend operationeel databasebeheersysteem.
14 hours
De cursus beantwoordt vragen
  Hoe een query te bouwen? Wat zijn de kansen SQL? Wat is een relatieve database? Wat is de structuur en SQL bevelen?
21 hours
Microsoft SQL Server is a relational database management system (RDBMS) for storing and retrieving data. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn the essentials of the SQL language needed to query a Microsoft SQL Server database. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Microsoft SQL Server
 • Query a Microsoft SQL Server database using Microsoft's Transact-SQL (T-SQL) language
 • Understand the essentials of database design
 • Optimize a database through normalization
 • Use aggregate functions to generate results similar to those of "pivot-tables"
 • Access Microsoft SQL Server through Excel
Audience
 • Data analysts
 • Business Intelligence professionals
 • Business managers
 • Excel experts who wish to expand their analysis skill set
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • This training is based on the latest version of Microsoft SQL Server
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
35 hours
Ontwikkelaars, analisten en zakelijke gebruikers moeten snel grote hoeveelheden gegevens analyseren, inzicht krijgen in die gegevens, verborgen kennis erin ophalen en professioneel en effectief tegen verschillende gegevensbronnen rapporteren. Met deze cursus kunnen ze dit doen met SQL Server Business Intelligence . De 5-daagse cursus behandelt de SQL Server-componenten en -hulpmiddelen die worden gebruikt voor BI-projecten . De cursus zal ook de nieuwe functies in SQL Server BI 2016 bevatten. Reporting Services, Analysis Services en Integration Services zullen worden verkend en ermee worden samengewerkt. Componenten van Business Intelligence in SQL Server zijn volledig onafhankelijk van de SQL Server-databases, zodat ze over alle gegevensbronnen kunnen worden gebruikt. Daarom is het niet nodig om de SQL Server zelf te kennen. 4 top afhaalrestaurants van de baan
 1. Maak uw bestaande gegevens moeilijker voor u
 2. Integreer diverse datastores in een enkele repository
 3. Transformeer ruwe data naar business intelligence
 4. Maak welsprekende rapporten op basis van onbewerkte gegevens
35 hours
Deze intensieve training biedt de fundamentele kennis en vaardigheden om Windows PowerShell te gebruiken voor het automatiseren van het beheer van op Windows gebaseerde computers. De vaardigheden die in deze cursus worden aangeleerd, zijn van toepassing op alle Microsoft-producten die Windows PowerShell gebruiken voor dagelijks beheer. Training richt zich voornamelijk op het gebruik van Windows PowerShell als een interactieve opdrachtregelinterface, maar biedt ook enige dekking voor script- en programmeeronderwerpen.
28 hours
SQL Server 2012 Integration Services (SSIS) is a comprehensive ETL (Extract, Transform, Load) toolset provided by Microsoft. It allows users to solve complex business problems by copying or downloading files, extracting and transforming data from different data sources, and loading data into one or several destinations. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at beginner to intermediate-level developers and database administrators who wish to gain proficiency in SQL Server 2012 Integration Services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the principles of ETL and the role of SSIS.
 • Create, deploy, and manage SSIS packages.
 • Design and implement Control Flow to define the flow of tasks in a package.
 • Implement Workflow and set up constraints for effective task execution.
 • Construct Data Flows to extract, transform, and load data.
 • Work with Variables and Containers to enhance package flexibility.
 • Manage Transactions to ensure data consistency.
 • Implement effective error handling and debugging techniques.
 • Set up Logging for tracking and monitoring.
 • Handle Slowly Changing Dimensions for managing changing data.
 • Deploy a Package for production use.
 • Implement Security measures to protect sensitive data.
 • Utilize Scripting to extend SSIS functionality.
 • Apply Best Practices for efficient and maintainable SSIS solutions.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
SSAS ( SQL Server Analysis Services), is een Microsoft SQL Server transactieverwerking (OLAP) en dataminingtool voor het analyseren van gegevens in meerdere databases, tabellen of bestanden. De semantische datamodellen die door SSAS worden geleverd, worden gebruikt door clienttoepassingen zoals Power BI , Excel , Reporting Services en andere datavisualisatiehulpmiddelen. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze SSAS kunnen gebruiken om grote hoeveelheden gegevens in databases en datawarehouses te analyseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer SSAS
 • Begrijp de relatie tussen SSAS , SSIS en SSRS
 • Gebruik multidimensionale gegevensmodellering om bedrijfsinzichten uit gegevens te extraheren
 • Ontwerp OLAP-kubussen (Online Analytical Processing)
 • Zoek en manipuleer multidimensionale gegevens met behulp van de MDX-querytaal (Multidimensional Express ionen)
 • Implementeer real-world BI-oplossingen met SSAS
Publiek
 • BI-professionals ( Business Intelligence )
 • Gegevensanalisten
 • Professionals in Database en datawarehouse

Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie
 • Veel oefeningen en oefenen
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving
Cursusaanpassingsopties
 • Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie van Microsoft SQL Server en SSAS .
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming MS SQL Server Courses

Weekend Microsoft SQL Server cursus, Avond Microsoft SQL Server training, Avond MS SQL Server opleiding MS SQL Server boot camp, SQL Server instructeur geleid, Weekend SQL Server training, Avond MS SQL Server cursus, MS SQL Server coaching, Microsoft SQL Server instructeur, Microsoft SQL Server trainer, MS SQL Server training cursus, MS SQL Server lessen, MS SQL Server on-site, MS SQL Server privé cursus, SQL Server een op een training, MS SQL Server op locatie, Weekend MS SQL Server opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions