Jira Training Courses

Jira Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Jira-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe verschillende soorten Jira-projecten kunnen worden gemaakt en beheerd. Jira-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Jira Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Jira Service Management biedt gebruikers tools waarmee ze serviceprojecten kunnen maken waarmee serviceaanvragen, incidenten, problemen en organisatorische veranderingen kunnen worden gecategoriseerd en beheerd.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op Jira-beheerders met een gemiddeld niveau die willen leren hoe ze Jira Service Management efficiënt kunnen gebruiken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer en begrijp de grondbeginselen van Jira Service Management. Inrichten en configureren van een servicedesk en beheren van aanvragen. Beheer Jira Service Management backend en integratie.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Jira is een door Atlassian ontwikkelde tool voor projectbeheer en het volgen van problemen waarmee gebruikers aangepaste formulieren kunnen maken voor het verzamelen en beheren van gegevens met betrekking tot problemen, taken en projecten.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op projectmanagers van gemiddeld niveau die formulieren effectief willen maken, uitvoeren en beheren in Jira.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de kernconcepten van Jira, inclusief probleemtypen, workflows en projecten. Ontwikkel en beheer aangepaste velden om gegevens effectief te verzamelen en te ordenen. Optimaliseer formuliergerelateerde processen voor verschillende projecttypen en teams.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
JIRA is een op Java gebaseerde webapplicatie die het volgen van projecten en problemen biedt om de flexibiliteit van softwareontwikkeling te verbeteren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op locatie) leidt deelnemers door de implementatie van een JIRA-instantie. Deelnemers leren het geavanceerde gebruik van JIRA, de installatie, configuratie, upgrade en migratie van JIRA, hoe ze JIRA kunnen aanpassen aan hun projecten, gebruikers, groepen en projectrollen kunnen toevoegen, beheren en toewijzen, dashboards kunnen configureren en beheren, e-mails en meldingen kunnen definiëren, JIRA kunnen toepassen beveiligingsschema's beheren, JIRA-machtigingen beheren, JIRA-probleemoplossing uitvoeren, JIRA-servicedesk installeren en aanpassen, een kennisbank opzetten, servicedesk-gebruikers beheren en serviceaanvragen gezamenlijk afhandelen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Een diepgaand inzicht hebben in het JIRA-beheer. Pas JIRA aan op basis van hun eigen zakelijke behoeften. Definieer JIRA-e-mails en -meldingen. Beheer en wijs gebruikers, groepen en projectrollen toe. Beheer JIRA-machtigingen en beveiligingsschema's. Voer JIRA-probleemoplossing uit. JIRA-servicedesk implementeren en aanpassen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
JIRA is een op Java gebaseerde webtoepassing die project- en issue-tracking biedt voor het verbeteren van de wendbaarheid van softwareontwikkeling Deze instructieve live training introduceert de geavanceerde mogelijkheden van JIRA, inclusief het maken en beheren van verschillende soorten JIRA-projecten, het gebruiken van JIRA voor agile projecten, het configureren van flexibele boards, het beheren van ingebouwde en aangepaste velden, het maken en beheren van schermen en filters, het uitvoeren van basis- en geavanceerdekwesties zoeken, schermschema's toepassen, workflows beheren en bijwerken, workflowschema's configureren en toepassen, analyses uitvoeren en rapporten genereren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Beheer problemen effectief Maak en voer Scrum- en Kanban-projecten uit Beheer ingebouwde en aangepaste velden Begrijp en beheer bedrijfsprocessen, workflows en workflowschema's Voer elementaire en geavanceerde zoekopdrachten en analyses uit Rapporten genereren en beoordelen Publiek Productmanagers Software ontwikkelaars Test engineers Bedrijfsanalisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
JIRA is een Java gebaseerde webtoepassing die project en kwestie het volgen voor het verbeteren van de behendigheid van Softwareontwikkeling verstrekt. deze instructeur-LED, live training introduceert JIRA & #39; s benadering van software planning, tracking en loslaten als het loopt deelnemers door de oprichting en het beheer van een JIRA project. door   het   einde   van   deze   opleiding,   deelnemers   zal     kunnen  :
 • begrijpt concepten en functionaliteit achter JIRA & #39; s gebruikersinterface en workflows.
 • toevoegen, wijzigen, kloon, link, en prioriteren kwesties.
 • Progress-problemen door de hele workflow.
 • Voer zoekopdrachten uit.
 • beheren en aanpassen van schermen en filters.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
7 hours
JIRA Software is een krachtig hulpmiddel voor projectbeheer en mensen richten zich vaak meer op de tool dan de methode zelf Deze getrainde live training introduceert de deelnemers aan de kracht van Jira en Confluence, die samenwerken om het enige doel te dienen om het team te helpen het product / project succesvol af te leveren Het team leert hoe deze hulpprogramma's op de juiste manier kunnen worden gebruikt om gebruikersvereisten, testen en communicatie op één plek gecentraliseerd te beheren Bestudeerd worden JIRA-projecten, Confluence-ruimtes, workflows, boards (Kanban & Scrum), planning en afhankelijkheden, Jira / Confluence-koppeling, rapportage, belangrijke velden en aangepaste velden, issue-types, scherm & filtering Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een Scrum- of Kanban-project Configureer Jira om het project goed te beheren Beheer problemen effectief Bouw het noodzakelijke scherm om probleemtypen te behandelen Maak workflows en boards, en begrijp hun interactie Voer elementaire en geavanceerde zoekopdrachten en analyses uit Genereer en bekijk rapporten die nodig zijn voor het team en het management .
14 hours
JIRA is een op Java gebaseerde webapplicatie die project- en issue-tracking biedt voor het verbeteren van de flexibiliteit van softwareontwikkeling. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe Jira te gebruiken om een Kanban-benadering van Agile in hun organisatie te implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de principes achter Agile en Kanban
 • Gebruik Jira om een Kanban-project te maken en te beheren
 • Pas Jira aan de behoeften van hun organisatie aan
 • Voer eenvoudige en geavanceerde zoekopdrachten en analyses uit
 • Genereer en bekijk rapporten
Publiek
 • Product managers
 • Software ontwikkelaars
 • Test ingenieurs
 • Business
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming Jira Courses

Weekend Jira cursus, Avond Jira training, Avond Jira opleiding Jira boot camp, Jira instructeur geleid, Weekend Jira training, Avond Jira cursus, Jira coaching, Jira instructeur, Jira trainer, Jira training cursus, Jira lessen, Jira on-site, Jira privé cursus, Jira een op een training, Jira op locatie, Weekend Jira opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions