Java Training Courses

Java Training Courses

Lokale, instructieve live Java-trainingen demonstreren door handson de praktijk om applicaties met Java te ontwikkelen Java-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Java Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
During the training participant will know the specific use of selected issues, the basic problems encountered when using them, and the role of the application model. The training also includes a basic knowledge of the language standard library functions. Training requires knowledge of the development environment IDE used to build Java applications (e.g.. Eclipse, Netbeans). Training does not include a user interface issues.
7 hours
Overview
OpenSearchServer is een opensource-applicatieserver die wordt gebruikt om op een index gebaseerde applicaties zoals zoekmachines te ontwikkelen Geschreven in Java, kan het worden geïntegreerd in andere applicaties zonder Java-code te gebruiken In deze live training met instructeur leren deelnemers de configuratie, configuratie, beheer en uitbreiding van OpenSearchServer Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: OpenSearchServer uitvoeren als een stand-alone server met een servletcontainer Configureer de geïntegreerde crawler van OpenSearchServer voor databases, webpagina's en rijke documenten Ontwikkel een voorbeeldtoepassing met behulp van de ZUFoss-gebaseerde webinterface van OpenSearchServer Integreer zoekresultaten in een pagina met behulp van de HTML-renderer Controleer en beheer OpenSearchServer Breid de functies van OpenSearchServer uit met behulp van de plugin-architectuur Publiek Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
De cursus behandelt de basis van Java-ontwikkeling en introduceert de Apache Maven-software voor projectbeheer en -begrip.
21 hours
Overview
JavaFX is de nieuwste GUI-bibliotheek die beschikbaar is in de nieuwste versie van Java JDK Het bevat een verzameling grafische en mediapakketten voor het ontwerpen, maken, testen, debuggen en implementeren van rijke clienttoepassingen die consistent op meerdere platforms werken In deze instructieve live training op locatie leren deelnemers hoe ze uitgebreide gebruikersinterfaces kunnen ontwikkelen met behulp van Java's krachtige GUI-bibliotheek, JavaFX Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer een moderne, visueel aantrekkelijke Java-applicatie met behulp van JavaFX Integreer JavaFX in legacy Swing en SWT gebaseerde Java-applicaties Voeg 3D-graphics en -effecten toe aan hun applicatie Test en debug hun Java-applicatie Implementeer de applicatie op het web of als een desktop-applicatie Publiek Applicatie-ontwikkelaars Web ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
7 hours
Overview
Deelnemers die al Java-programmeurs zijn die hun horizon willen verlengen en meer Java-taalconcepten willen gebruiken.
35 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor Java-programmeurs die efficiënte applicaties willen maken. Na overleg met de klant kan de cursus worden uitgevoerd in een speciale toolversie, voor mensen die alleen prestatieproblemen (testers, beheerders) hoeven te detecteren - in dit geval is programmeren in Java niet vereist.

Tijdens de training leren deelnemers over proces- en moderne tools voor het produceren van efficiënte software in Java. Ze leren prestatie gerelateerde valstrikken, benchmarking, profilering, afstemming, geheugenanalyse, prestatietrucs met behulp van collecties of IO. Geleerde onderwerpen en hulpprogramma's zijn van toepassing, ongeacht de technologieën die in het project worden gebruikt, omdat we ons richten op prestaties op taalniveau, hulpprogramma's en ingesloten bibliotheken. Tuning bespreekt de parameters van JVM geleverd door Oracle.
14 hours
Overview
Deze cursus leert het praktische gebruik van Hibernate voor persistente Java-objecten in een relationele database.
35 hours
Overview
This course is intended for developers who are familiar with any other procedural or structural language (such as C, Pascal, C + +, Delphi). During the training participants will learn how to write basic programs In Java, test it, use standard libraries and create multi-threaded applications.

In extended version (5 days) participatns will also learn how to create console and GUI applications, communicate with database and by TCP/IP.
35 hours
Overview
Spring is een toepassingsraamwerk dat een uitgebreid programmeer- en configuratiemodel biedt voor op Java gebaseerde bedrijfsapplicaties.
28 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training is ontworpen voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Java voor het doel van de test automatisering. Het is een gestroomlijnde, intensieve cursus met veel hands-on oefeningen om deelnemers snel opgroeien met de essentiële programmering vaardigheden die nodig zijn om toe te passen op software automatisering testen. De focus ligt op de Java Fundamentals die direct en direct kunnen worden toegepast op het testen van automatisering.

deze cursus heeft geen betrekking op diepgaande test automatisering kaders zoals selenium. Het omzeilt ook de conventionele "Hello World" benadering van het leren van Java, want dit is niet een cursus over applicatie-ontwikkeling. Deze cursus is vierkant gericht op het krijgen van de deelnemers up and running snel met test automatisering. Als u reeds thuis in Java bent en wenst om direct in het testen met Selenium te worden, gelieve te controleren: Inleiding aan selenium (https://www.nobleprog.com/introduction-selenium-training) .

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
JUnit is een raamwerk voor het schrijven van herhaalbare tests en het testen van eenheden voor Java-taal.
14 hours
Overview
De Apache OpenNLP-bibliotheek is een op machine learning gebaseerde toolkit voor het verwerken van natuurlijke taaltekst Het ondersteunt de meest voorkomende NLP-taken, zoals taaldetectie, tokenisatie, zinsegmentatie, partofspeech-tagging, entiteitsextractie, chunking, parsing en coreference-resolutie In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze modellen kunnen maken voor het verwerken van op tekst gebaseerde gegevens met behulp van OpenNLP Voorbeelden van trainingsgegevens en aangepaste datasets zullen worden gebruikt als basis voor de practica Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer OpenNLP Download bestaande modellen en maak er zelf een Train de modellen op verschillende sets voorbeeldgegevens Integreer OpenNLP met bestaande Java-applicaties Publiek ontwikkelaars Datawetenschappers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
OpenXava is a Rapid Web Application Development Tool for Oracle and other databases. It is similar to Oracle Application Express (APEX) but open source.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at developers who wish to develop Java Enterprise applications with OpenXava.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure OpenXava.
- Select and use other Java tools and frameworks together with OpenXava.
- Develop an advanced database driven business application.
- Test and debug an OpenXava application.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about OpenXava, please visit: https://www.openxava.org/
28 hours
Overview
De cursus behandelt de basis van Java-ontwikkeling.

Het introduceert studenten Java-technologie en leert hen de basis-Java-syntaxis en -concepten, wat leidt tot de creatie van een eenvoudig programma. Training doorloopt de essentiële concepten en functies van de Java Programming Language, met de nadruk op uitzonderingen, basisinvoer / uitvoer, concurrency, reguliere expressies, het framework voor Java-collecties en de platformomgeving. De cursus is voltooid wanneer alle standaard Java-functies zijn uitgelegd en getraind.
14 hours
Overview
ReactiveX is een uitgebreide bibliotheek voor het maken van asynchrone gegevensstromen met behulp van waarneembare sequenties Hiermee kunnen ontwikkelaars profiteren van waarneembare streams en hun vermogen om geëmitteerde gebeurtenissen vast te leggen en dienovereenkomstig functies uit te voeren Deze instructieve live training introduceert deelnemers in de uitgebreide bibliotheek van ReactiveX voor het ontwikkelen van responsieve applicaties en wandelt deelnemers door een reeks cases, waarbij ze het nut en de functionaliteit van de belangrijkste functies van ReactiveX demonstreren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp het reactieve programmeerparadigma en de functionaliteit van waarneembare objecten en hun algemene gebruik bij het ontwikkelen van zware UI-toepassingen Stel een omgeving in voor ReactiveX Maak waarneembare gebeurtenissen uit een groot aantal verschillende items Pas de transformerende en filterfuncties van ReactiveX toe Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Resin is een snelle en betrouwbare opensource Java Application Server voor webtoepassingen die honderden servers overspant Herkomst als een Servlet en JSP-engine, ondersteunt Resin vandaag Web Profile, CDI en EJB Resin bevat een hoogwaardige JTA-transactiemanager, een JMS-provider, clustering, pooling van verbindingen en een beheerconsole Hars wordt gebruikt door bedrijven zoals CNET, Motorola en Salesforcecom In deze cursus bespreken we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Resin-toepassingsserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Resin en zullen ze de nodige ervaring hebben om hun eigen Resin-applicatieserver te implementeren en te beheren Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijke discussie, zware hands-on praktijk .
21 hours
Overview
RxJava is a Java library for enabling event-based applications (a.k.a. Reactive Programming).

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at developers who wish to use RxJava to develop and deploy an Android mobile application.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up a development environment that includes needed libraries, packages and frameworks needed for developing a reactive application.
- Understand how data and event streams are emitted and consumed.
- Design applications that model real world (event based) situations in an elegant and concise way.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about RxJava, please visit: https://github.com/ReactiveX/RxJava
7 hours
Overview
Reactieve programmering is een asynchroon programmeringsparadigma dat zich richt op datastromen en de verspreiding van gegevens door het vaststellen van een gedefinieerde afhankelijkheid tussen de onderliggende uitvoeringsmodellen en de uitgezonden datastromen van de ene component naar de andere RxJS is een van de meest uitgebreide reactieve programmeerbibliotheken voor het beheer van UI-events, asynchrone HTTP-verzoeken en andere datastreams In deze live training met instructeur leren deelnemers de RxJS-tools en -functies kennen, die ze toepassen op verschillende coderingsproblemen die samenhangen met interactieve zwaar belaste mobiele en web-apps Deelnemers leren ook hoe ze een zware UI-app kunnen maken en implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp het reactieve programmeerparadigma en zijn bruikbaarheid voor UI zware applicatie-ontwikkeling Bouw UI zware applicaties met schaalbaarheid, flexibiliteit en reactievermogen in het achterhoofd Eenvoudig en vrij een groot aantal UI-gebeurtenissen, asynchrone HTTP-verzoeken en andere gegevensstromen maken en beheren Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
This course covers the secure coding concepts and principals with Java through Open Web Application Security Project (OWASP) methodology of testing. The Open Web Application Security Project is an online community which creates freely-available articles, methodologies, documentation, tools, and technologies in the field of web application security.
7 hours
Overview
Apache Shiro is een krachtig Java-beveiligingsraamwerk dat verificatie, autorisatie, cryptografie en sessiebeheer uitvoert In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een webapp kunnen veiligstellen met Apache Shiro Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik Shiro's API om verschillende soorten applicaties te beveiligen, inclusief mobiel, internet en enterprise Schakel logins in van verschillende gegevensbronnen, waaronder LDAP, JDBC, Active Directory, enz Publiek ontwikkelaars Beveiligingsingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Spring (also known as Spring Framework) is a popular Java framework for creating web applications. It simplifies Java EE development and helps developers be more productive.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at Java developers who wish to use the Spring 5 framework to develop and deploy build enterprise web applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Spring 5.
- Understand and implement Spring 5's latest features.
- Access databases with Spring Application.
- Use the new reactive web framework, WebFlow, to make an application reactive.
- Integrate a Spring application with legacy Java EE applications.
- Test and deploy an enteprise-grade Spring application.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Spring boot is een Java-based web applicatie ontwikkeling kader dat de gunsten Conventie over de configuratie. De laars van de lente staat ontwikkelprogramma's toe om stand-alone, productie-rang toepassingen te creëren die "enkel", typisch op een ingebedde instantie van Kater, Pier, of Undertow in werking stellen.

in deze instructeur-LED, live training, deelnemers leren de belangrijkste kenmerken en architectuur van de lente boot, en de relatie met de onderliggende lente kader. Ruime mogelijkheden voor het toepassen van deze kennis en het ontvangen van feedback wordt verstrekt door de instructeur. deelnemers zullen live, hands-on oefeningen uitvoeren bij het definiëren, configureren en implementeren van voorJaars toepassingen.

aan het eind van de cursus zullen de deelnemers de nodige kennis en praktijk hebben om hun eigen voorJaars toepassing snel in te zetten.

formaat van de cursus

- zware nadruk op hands-on praktijk. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
7 hours
Overview
Apache TomEE is een gecertificeerde Java Enterprise Edition (EE) -stack die is ontwikkeld bovenop Tomcat (TomEE = Tomcat + aditional Java EE-functies) Deze integraties vergemakkelijken het schrijven van code, het testen van bedrijfslogica, het configureren van beheerde resources en het beheren van de server In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een TomEE-applicatieserver moeten installeren, configureren, beheren, oplossen en optimaliseren Publiek ontwikkelaars Systeembeheerders DevOps Engineers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Undertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Vertx is een bibliotheek voor het bouwen van reactieve applicaties In deze live training met instructeur leren deelnemers Vertx te gebruiken om een ​​asynchrone, op gebeurtenissen gebaseerde webtoepassing te maken Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp en gebruik de verschillende componenten (kern, web, client, etc) in de Vertx-stack Gebruik Vertx om netwerkhulpprogramma's, HTTP / REST-microservices, grootschalige gebeurtenisverwerking, backend-berichtbustoepassingen, enzovoort te maken Voer een app uit die hoge concurrency aankan met minimale kerneldraden Gebruik Vertx's API's om Java, JavaScript, Groovy, Ruby, Ceylon, Scala, Kotlin, etc te ondersteunen Unit test asynchrone code met VertxUnit Implementeer en schaal een app met minimale hardware Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Toepassingen voor het Android-platform worden voornamelijk in Java ontwikkeld. Deze cursus is ontwikkeld voor softwareprogrammeurs met een sterke OOP-achtergrond (in PHP, Scala, C ++, C # of Objective C) die van plan zijn om Java-toepassingen voor het Android-platform te ontwikkelen. Deze cursus behandelt de programmeertaalgrammatica van Java en richt zich op die specifieke Java-mogelijkheden die het Android-platform meer dan andere gebruikt.
28 hours
Overview
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
14 hours
Overview
de lente laars is een technologie stapel die overeenkomst over configuratie goedkeurt. De laars van de lente staat ontwikkelprogramma's toe om stand-alone, productie-rang toepassingen te creëren die "enkel", typisch op een ingebedde instantie van Kater, Pier, of Undertow in werking stellen.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ervaren Spring boot ontwikkelers die wensen om de lente boot & #39; s geavanceerde functies te gebruiken om verder te verbeteren, te beveiligen en te testen complexe veerboot toepassingen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- aanpassen van de lente WebMVC kader om de ontkoppeling van webapplicaties te verbeteren.
- serialize en de-serialize objecten met behulp van Jackson serialisatie views.
- opslaan en beveiligen van gebruikersgegevens in een database.
- gebruik lente sessies om gebruikerssessie informatie te beheren op een gedistribueerde manier.
- automatiseert het testen van de lente WebMVC toepassingen.
- monitor en meet de toepassingsprestaties.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
28 hours
Overview
Naast een gedegen kennis van het gebruik van Java-componenten, is het zelfs voor ervaren Java-programmeurs essentieel om een ​​grondige kennis te hebben van zowel webgerelateerde kwetsbaarheden aan server- als clientzijde, de verschillende kwetsbaarheden die relevant zijn voor webtoepassingen die in Java zijn geschreven, en de gevolgen van de verschillende risico's Algemene webgebaseerde kwetsbaarheden worden gedemonstreerd door het presenteren van de relevante aanvallen, terwijl de aanbevolen coderingstechnieken en mitigatiemethoden worden uitgelegd in de context van Java met het belangrijkste doel om de bijbehorende problemen te vermijden Daarnaast wordt speciale aandacht besteed aan clientside-beveiliging bij het aanpakken van beveiligingsproblemen van JavaScript, Ajax en HTML5 De cursus introduceert beveiligingscomponenten van Standard Java Edition, die wordt voorafgegaan door de fundamenten van cryptografie, die een gemeenschappelijke basislijn bieden voor het begrijpen van het doel en de werking van de toepasselijke componenten Beveiligingsproblemen van Java Enterprise Edition worden gepresenteerd via verschillende oefeningen die zowel declaratieve als programmatische beveiligingstechnieken uitleggen in JEE Ten slotte verklaart de cursus de meest voorkomende en ernstige programmeerfouten van de Java-taal en het Java-platform Naast de typische bugs die door Java-programmeurs worden begaan, hebben de geïntroduceerde beveiligingsproblemen betrekking op zowel taalspecifieke problemen als problemen die voortvloeien uit de runtime-omgeving Alle kwetsbaarheden en de relevante aanvallen worden aangetoond met behulp van easytounderstand-oefeningen, gevolgd door de aanbevolen coderingsrichtlijnen en de mogelijke mitigatietechnieken Deelnemers die deze cursus volgen, zullen Basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering begrijpen Leer webkwetsbaarheden voorbij OWASP Top Tien en weet hoe u ze kunt vermijden Leer clientside-kwetsbaarheden en veilige codeerpraktijken kennen Leer verschillende beveiligingsfuncties van de Java-ontwikkelomgeving te gebruiken Heb een praktisch begrip van cryptografie Begrijp beveiligingsconcepten van webservices Krijg inzicht in beveiligingsoplossingen van Java EE Meer informatie over typische coderingsfouten en hoe u ze kunt vermijden Krijg informatie over enkele recente kwetsbaarheden in het Java-framework Praktische kennis opdoen over het gebruik van veiligheidstesttools Download bronnen en lees meer over veilige codeermethoden Publiek ontwikkelaars .
21 hours
Overview
Akka is een opensource toolkit en runtime voor het bouwen van gelijktijdige en gedistribueerde applicaties voor Java en Scala Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de ontwerpprincipes achter Akka, inclusief het acteursmodel en het reactieve manifest, terwijl ze een asynchrone, messagedriven applicatie in Akka bouwen en implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Pas het "laat het crasht" -model toe om applicaties te bouwen die zichzelf helen en systemen die nooit stoppen Begrijp acteurs, de levenscyclus van acteurs en hoe ze te gebruiken om juiste parallelle parallelle systemen te creëren Bouw reactieve architectuur die responsief, elastisch, veerkrachtig en door berichten gestuurd is Integreer remoting- en clusteringfuncties met systemen van derden Implementeer de Akka-toolkit in productiesystemen, schaal deze naar meerdere knooppunten en systemen van derden Beheer systeemgedrag en horizontale verdeling Bouw systemen die "reageren" op veranderingen in het milieu Publiek ontwikkelaars architecten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend Java cursus, Avond Java training, Avond Java opleiding Java boot camp, Java instructeur geleid, Weekend Java training, Avond Java cursus, Java coaching, Java instructeur, Java trainer, Java training cursus, Java lessen, Java on-site, Java privé cursus, Java een op een training, Java op locatie, Weekend Java opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!