Quarkus Training Courses

Quarkus Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Quarkus-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Quarkus te gebruiken om applicaties te bouwen, testen en implementeren, volledig aangedreven met Java, maar met minder gebruik van bronnen. Quarkus-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Quarkus Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Quarkus is een open source Java framework ontworpen voor het ontwikkelen van Kubernetes-native en cloud-native toepassingen. Het biedt een volledige scala aan mogelijkheden die zijn geoptimaliseerd voor snelle startups, lage geheugengebruik en efficiënte code compiling en runtime. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die Quarkus willen gebruiken om toepassingen te bouwen, te testen en te implementeren, volledig geïntegreerd met Java, maar met minder resource-gebruik. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving voor het starten van de ontwikkeling van toepassingen op Quarkus. Maak, compileer en uitvoeren van applicaties in inheemse modus met behulp van GraalVM. Gebruik Quarkus gereedschappen en uitbreidingen voor het bouwen van inheemse toepassingen met Maven. Containeren, uitvoeren en implementeren van toepassingen met Docker.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Deze cursus is gericht op Quarkus, maar andere software tools, zoals Apache Maven, GraalVM, en Docker kunnen nodig zijn. Laat ons weten of u specifieke vereisten hebt. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Quarkus Courses

Weekend Quarkus cursus, Avond Quarkus training, Avond Quarkus opleiding Quarkus boot camp, Quarkus instructeur geleid, Weekend Quarkus training, Avond Quarkus cursus, Quarkus coaching, Quarkus instructeur, Quarkus trainer, Quarkus training cursus, Quarkus lessen, Quarkus on-site, Quarkus privé cursus, Quarkus een op een training, Quarkus op locatie, Weekend Quarkus opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions