FortiGate Training Courses

FortiGate Training Courses

Lokale instructeur geleid live FortiGate opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

FortiGate Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
FortiGuard Labs is een beveiligings- en bedreigingsintelligence-onderzoekbedrijf van Fortinet, een van de toonaangevende cybersecurity-dienstverleners van vandaag. Onder de meest opmerkelijke producten zijn FortiGate volgende generatie firewalls (NGFW's) die efficiënter zijn dan lagere specificatie firewalls. FortiGate NGFW's kunnen netwerkverkeer filteren terwijl ze functies van stabiele firewalls behouden, waardoor ze optimaliseren voor hybride en hyper-scale bedrijfsgegevenscentra. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op beveiligingsingenieurs en systeemadministratoren die willen gebruik maken van geavanceerde beveiligingsgedreven netwerkssystemen van NGFW om hun organisatie te beschermen tegen interne en externe bedreigingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Installeer en installeer het gewenst FortiGate NGFW-software- en hardwaremodel. Bedienen en gebruiken FortiGate NGFW om de efficiëntie van systeemadministratie taken te verbeteren. Het beheer van verschillende vormen van externe en interne bedreigingen met behulp van FortiGate functies. Integreren FortiGate beveiligingsweefsel met de hele IT-infrastructuur om snelle geautomatiseerde bescherming te bieden. Zorg voor langetermijnbescherming tegen aanvallen met onafhankelijke en continu FortiGate bedreigingsintelligence. Het oplossen van de meest voorkomende firewall-systeeminstellingsfouten die relevant zijn voor FortiGate NGFW's. Implementatie van Fortinet-beveiligingsoplossingen in andere bedrijfsapplicaties.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende FortiGate cursussen

Weekend FortiGate cursus, Avond FortiGate training, Avond FortiGate opleiding FortiGate boot camp, FortiGate instructeur geleid, Weekend FortiGate training, Avond FortiGate cursus, FortiGate coaching, FortiGate instructeur, FortiGate trainer, FortiGate training cursus, FortiGate lessen, FortiGate on-site, FortiGate privé cursus, FortiGate een op een training, FortiGate op locatie, Weekend FortiGate opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions