FortiGate Training Courses

FortiGate Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live FortiGate-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk hoe de geavanceerde beveiligingsgestuurde netwerksystemen van FortiGate NGFW kunnen worden gebruikt om een organisatie te beschermen tegen interne en externe bedreigingen. FortiGate-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

FortiGate Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Fortinet NSE4 is een technische certificering voor cyberbeveiliging die het vermogen van IT-professionals meet om de dagelijkse configuratie, monitoring en bediening van een FortiGate apparaat te configureren, installeren en beheren ter ondersteuning van specifiek bedrijfsnetwerkbeveiligingsbeleid.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ervaren netwerkbeveiligingsmanagers die de kennis en vaardigheden willen opdoen die nodig zijn voor het implementeren, beheren en oplossen van problemen met Fortinet's FortiGate-beveiligingsapparaten die draaien op FortiOS 7.2 als een NSE4 Network Security Professional. .Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp het productportfolio van Fortinet en de rol van FortiOS in netwerkbeveiliging. Implementeer effectief firewallbeleid, beveiligingsprofielen en Network Address Translation (NAT). Maak gebruik van beveiligingsdiensten en zorg voor netwerkredundantie en failover. Implementeer best practices op het gebied van beveiliging en optimaliseer het beveiligingsbeleid voor naleving en beperking van bedreigingen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
FortiGuard Labs is een beveiligings- en bedreigingsintelligence-onderzoekbedrijf van Fortinet, een van de toonaangevende cybersecurity-dienstverleners van vandaag. Onder de meest opmerkelijke producten zijn FortiGate volgende generatie firewalls (NGFW's) die efficiënter zijn dan lagere specificatie firewalls. FortiGate NGFW's kunnen netwerkverkeer filteren terwijl ze functies van stabiele firewalls behouden, waardoor ze optimaliseren voor hybride en hyper-scale bedrijfsgegevenscentra. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op beveiligingsingenieurs en systeemadministratoren die willen gebruik maken van geavanceerde beveiligingsgedreven netwerkssystemen van NGFW om hun organisatie te beschermen tegen interne en externe bedreigingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer het gewenst FortiGate NGFW-software- en hardwaremodel. Bedienen en gebruiken FortiGate NGFW om de efficiëntie van systeemadministratie taken te verbeteren. Het beheer van verschillende vormen van externe en interne bedreigingen met behulp van FortiGate functies. Integreren FortiGate beveiligingsweefsel met de hele IT-infrastructuur om snelle geautomatiseerde bescherming te bieden. Zorg voor langetermijnbescherming tegen aanvallen met onafhankelijke en continu FortiGate bedreigingsintelligence. Het oplossen van de meest voorkomende firewall-systeeminstellingsfouten die relevant zijn voor FortiGate NGFW's. Implementatie van Fortinet-beveiligingsoplossingen in andere bedrijfsapplicaties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming FortiGate Courses

Weekend FortiGate cursus, Avond FortiGate training, Avond FortiGate opleiding FortiGate boot camp, FortiGate instructeur geleid, Weekend FortiGate training, Avond FortiGate cursus, FortiGate coaching, FortiGate instructeur, FortiGate trainer, FortiGate training cursus, FortiGate lessen, FortiGate on-site, FortiGate privé cursus, FortiGate een op een training, FortiGate op locatie, Weekend FortiGate opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions