Information System Security Training Courses

Information System Security Training Courses

Lokale instructeur geleid live Information System Security opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Information System Security subcategorieën

Information System Security Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Overview
Een CISSP is een professional voor informatieverzekering die de architectuur, het ontwerp, het beheer en / of de controles definieert die de beveiliging van bedrijfsomgevingen waarborgen. De enorme breedte van kennis en de ervaring die nodig is om het examen te halen, onderscheidt een CISSP. De referentie toont een wereldwijd erkend competentieniveau dat wordt geboden door de (ISC) 2® CBK®, die kritieke onderwerpen over beveiliging vandaag omvat, waaronder cloud computing, mobiele beveiliging, beveiliging van applicatie-ontwikkeling, risicobeheer en meer.

Deze cursus helpt u bij het beoordelen van de 10 domeinen van de informatiebeveiligingspraktijken. Het dient ook als een krachtig leermiddel voor het beheersen van concepten en onderwerpen met betrekking tot alle aspecten van de beveiliging van informatiesystemen.

Doelen:

- Overzicht van de belangrijkste onderwerpen van CISSP CBK (Common Body of Knowledge).
- Ter voorbereiding op een CISSP-examen
35 hours
Overview
Overzicht:

Gecertificeerde informatiesystemen Beveiliging Professionele certificering wordt erkend als een belangrijke kwalificatie voor het ontwikkelen van een senior carrière in informatiebeveiliging, audit en IT-governancebeheer. De kwalificatie van Certified Information Systems Security Professional, die wereldwijd wordt beheerd door meer dan 30.000 gekwalificeerde professionals, toont bewezen kennis en is de sleutel tot een hoger verdienpotentieel in functies als CISO, CSO en senior beveiligingsmanager.

Je leert om:

- Gebruik de opgedane kennis op een praktische manier die gunstig is voor uw organisatie
- Bescherm uw bedrijfsmiddelen met behulp van toegangscontroletechnieken en versterk de vertrouwelijkheid en integriteit van de wereld van cryptografie
- Beveilig uw netwerkarchitectuur en -ontwerp (implementeer Cyber Security)
- Bereik uw organisatiedoelstellingen zoals legal & compliance, Information assurance, security en data governance
- Verbeter IT-services veilige levering via beveiligingsactiviteiten, architectuur en ontwerpprincipes
- Implementeer zakelijke veerkracht via Business Continuity Plan
- U krijgt een grondig inzicht in de 8 domeinen zoals voorgeschreven door (ISC) 2®.

The Main Go al:

- De eerste keer slagen voor uw CISSP-examen.

Doelgroep:

Deze training is bedoeld voor personen die zich voorbereiden op het CISSP-certificeringsexamen.
35 hours
Overview
Een grondige, praktische 5-daagse cursus ontworpen om de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn voor het beheren van informatiebeveiliging, informatieverzekering of op informatie gebaseerde risico's. De CISMP-cursus is afgestemd op de nieuwste nationale informatiebeveiligingskaders (IAMM), evenals ISO / IEC 27002 & 27001; de praktijkcode en standaard voor informatiebeveiliging. Deze cursus is een CESG Certified Training (CCT) -cursus.

De cursus volgt de nieuwste BCS-syllabus en bereidt de deelnemers voor op het 2 uur meerkeuze BCS-examen dat op de middag van de laatste dag van de cursus wordt gehouden.

Deze kwalificatie biedt deelnemers gedetailleerde kennis van de concepten met betrekking tot informatiebeveiliging; (vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid, kwetsbaarheid, bedreigingen, risico's en tegenmaatregelen), samen met een goed begrip van de huidige wet- en regelgeving die van invloed is op het beheer van informatiebeveiliging. Awardhouders zullen in staat zijn om de praktische principes die gedurende de cursus worden behandeld toe te passen, zodat normale bedrijfsprocessen robuust en veiliger worden.
28 hours
Overview
Description:

CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting.

Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments.

Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world.

The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course.

Goal:

The ultimate goal is to pass your CISA examination first time.

Objectives:

- Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
- Provide audit services in accordance with IT audit standards
- Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
- Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
- Provide assurance on IT operations including service operations and third party
- Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.

Target Audience:

Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
21 hours
Overview
De training is bedoeld voor alle beheerders van het besturingssysteem die van plan zijn een openbare sleutelinfrastructuur te implementeren op basis van MS Windows Server 2012 R2 en van plan zijn om gekwalificeerde elektronische handtekeningscertificaten te gebruiken.

De deelnemers aan de training zullen leren over de basisproblemen met betrekking tot de implementatie van de openbare sleutelinfrastructuur, evenals het idee om de nieuwste cryptografische oplossingen te gebruiken om informatiesystemen te beveiligen.

Op basis van het besturingssysteem van MS Windows Server 2012 R2 worden de mogelijkheden besproken om certificatieservices te gebruiken voor de behoeften van de onderneming. Tijdens de training in een virtuele omgeving wordt een compleet certificatiecentrum geïnstalleerd en worden de belangrijkste kwesties met betrekking tot het beheer en beheer van de openbare sleutelinfrastructuur in het Active Directory-domein besproken.

De training omvat ook theoretische en praktische kennis met betrekking tot het gebruik van elektronische handtekeningen uitgegeven door certificatiecentra in Polen in overeenstemming met de "Electronic Signature Act". Juridische kwesties, wettelijke vereisten en voorbeelden van het gebruik van elektronische handtekeningscertificaten in Polen worden besproken.

De deelnemers aan de training zullen de kennis opdoen die nodig is om elektronische correspondentie te creëren met betrekking tot communicatie met overheidsadministraties en het gebruik van andere diensten die het gebruik van dit type identiteitsidentificatie mogelijk maken of vereisen.
35 hours
Overview
Beschrijving: Deze cursus is de noncertifcation-versie van de cursus " CISA Certified Information Systems Auditor " CISA® is de meest populaire en wereldwijd populaire certificering voor professionals die werkzaam zijn op het gebied van IS-audit en IT-risicobeoordeling Doelen: Gebruik de opgedane kennis om uw organisatie ten goede te komen Bied auditdiensten aan in overeenstemming met IT-auditnormen Zorg voor zekerheid over leiderschap en organisatiestructuur en -processen Zorg voor zekerheid bij acquisitie / ontwikkeling, testen en implementeren van IT-assets Zorg voor zekerheid over IT-activiteiten, inclusief serviceactiviteiten en externe partijen Bied zekerheid over het beveiligingsbeleid, de normen, procedures en controles van de organisatie om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatiemiddelen te waarborgen Doelgroep: Financieel / CPA-professionals, IT-professionals, interne en externe auditors, informatiebeveiliging en professionals op het gebied van risicobeheer .
35 hours
Overview
Cursusstijl:

Dit is een cursus onder leiding van een instructeur en is de niet-certificeringsversie van de [cursus](/cc/cismp) " [CISMP - Certificate in Information Security Management Principles](/cc/cismp) "

Omschrijving:;

De cursus biedt u de kennis en het begrip van de belangrijkste principes die nodig zijn om een effectief lid te zijn van een informatiebeveiligingsteam met beveiligingsverantwoordelijkheden als onderdeel van uw dagelijkse taak. Het zal ook personen voorbereiden die overwegen informatiebeveiliging of gerelateerde functies te gebruiken.

Doelen:

Om studenten de vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om het volgende aan te tonen:

- Kennis van de concepten met betrekking tot informatiebeveiliging (vertrouwelijkheid, beschikbaarheid, kwetsbaarheid, bedreigingen, risico's en tegenmaatregelen enz.)
- Inzicht in de huidige wet- en regelgeving die van invloed is op het beheer van informatiebeveiliging in het VK; Bewustzijn van huidige nationale en internationale normen, kaders en organisaties die het beheer van informatiebeveiliging vergemakkelijken;
- Inzicht in de huidige zakelijke en technische omgevingen waarin informatiebeveiligingsbeheer moet werken;
- Kennis van de indeling, werking en effectiviteit van bedieningselementen van verschillende typen en kenmerken.
21 hours
Overview
Deze cursus geeft je de vaardigheden om informatiebeveiliging op te bouwen volgens ISO 27005, dat is gewijd aan risicobeheer voor informatiebeveiliging op basis van ISO 27001.
35 hours
Overview
Deze klasse helpt de aanwezigen om hun eigen systemen te scannen, testen, hacken en beveiligen Om een ​​diepgaande kennis en praktische ervaring op te doen met de huidige essentiële beveiligingssystemen De aanwezigen zullen leren hoe perimeterverdedigingen werken en vervolgens worden geleid in het scannen en aanvallen van hun eigen netwerken, geen echt netwerk wordt geschaad De deelnemers leren vervolgens hoe indringers privileges escaleren en welke stappen kunnen worden ondernomen om een ​​systeem, inbraakdetectie, beleidsvorming, social engineering, DDoS-aanvallen, bufferoverloop en het maken van virussen te beveiligen .
7 hours
Overview
This is a one day Introduction to ISO27001
21 hours
Overview
Digitale identiteit verwijst naar de informatie die door computersystemen wordt gebruikt om de identiteit van de gebruiker te verifiëren. Sommige problemen met betrekking tot digitale identiteit zijn e-handtekeningen, toegangscontrole en fraudedetectie.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs in telecommunicatiebedrijven die een end-to-end digitaal identiteitsbeheersysteem willen opzetten.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Verschillende manieren om gebruikersnamen en wachtwoorden te beheren begrijpen, evalueren en gebruiken.
- Stel een enkel inlogsysteem in dat werkt voor alle applicaties die in een telecomomgeving worden gebruikt.
- Gebruik identiteitstechnologie om een duidelijk inzicht te krijgen in hun klanten en hun behoeften.
- Implementeer een authenticatiesysteem dat werkt op verschillende platforms (laptop, mobiel, etc.).

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
Why should you attend?

ISO/IEC 27005 training course enables you to comprehend the basic concepts of Information Security Risk Management by using the standard [ISO/IEC 27005](https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-iec-27005) as a reference framework.

By attending the ISO/IEC 27005 Introduction training course, you will understand the importance of Information Security Risk Management and the benefits that businesses, society and governments can obtain.

Who should attend?

- Individuals interested in Information Security Risk Management
- Individuals seeking to gain knowledge about the main processes of Information Security Risk Management
21 hours
Overview
Met ISO/IEC 27005-training voor risicobeheer u de competentie ontwikkelen om het risicobeheerproces te beheersen dat betrekking heeft op alle activa die relevant zijn voor informatiebeveiliging met behulp van de [ISO/iec 27005](https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-iec-27005) -standaard als referentiekader.

Tijdens deze training krijgt u ook een grondig begrip van de beste praktijken van risicobeoordelingsmethoden zoals OCTAVE, EBIOS, MEHARI en geharmoniseerde TRA. Deze opleidingscursus komt overeen met het implementatieproces van het ISMS-Framework dat wordt gepresenteerd in de ISO/IEC 27001-standaard.

Na het begrijpen van alle noodzakelijke Information Security Risk concepten van op basis van Management ISO/IEC 27005, u zitten voor het examen en aanvragen voor een pecb gecertificeerde ISO/IEC 27005 Risk Manager referentie. Door een risico Manager-certificaat van pecb te houden, u aantonen dat u over de nodige vaardigheden en kennis beschikt om een Information Security Risk optimale beoordeling uit te voeren en informatie beveiligingsrisico's tijdig te beheren.

Wie moet er aanwezig zijn?

- Risicomanagers voor informatiebeveiliging
- Teamleden voor informatiebeveiliging
- Personen die verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging, compliance en risico's binnen een organisatie
- Individuen die ISO/IEC 27001 implementeren, op zoek naar naleving van ISO/IEC 27001 of betrokken bij een risicobeheer programma
- IT consultants
- IT-professionals
- Informatiebeveiliging officieren
- Privacyambtenaren

Examen-duur: 2 uur

Het examen "PECB Certified ISO/IEC 27005 Risk Manager" voldoet volledig aan de vereisten van het PECB-examen-en certificeringsprogramma (ECP). Het examen behandelt de volgende competentie domeinen:

- Domein 1 fundamentele beginselen en concepten van Information Security Risk Management
- Domein 2 implementatie van een Information Security Risk programma Management
- Domein 3 informatiebeveiliging risicomanagement Framework en proces op basis van ISO/IEC 27005
- Domein 4 andere risicobeoordelingsmethoden voor informatiebeveiliging

Algemene informatie

- Certificatiekosten zijn inbegrepen in de examen prijs
- Opleidingsmateriaal met meer dan 350 pagina's aan informatie en praktische voorbeelden zal worden gedistribueerd
- Een deelnemings certificaat van 21 CPD ( Professional Development doorlopende) kredieten wordt uitgegeven
- In geval van een examen falen, u het examen binnen 12 maanden gratis terugnemen
35 hours
Overview
Met de ISO / IEC 27005 Lead Risk Manager-training kunt u de nodige expertise verwerven om een organisatie te ondersteunen in het risicobeheerproces met betrekking tot alle activa die relevant zijn voor informatiebeveiliging met behulp van de [ISO / IEC 27005-](https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-iec-27005) norm als referentiekader. Tijdens deze training krijgt u een uitgebreide kennis van een procesmodel te krijgen voor het ontwerpen en ontwikkelen van een Information Security Risk Management programma. De training zal ook een grondig begrip bevatten van best practices van risicobeoordelingsmethoden zoals OCTAVE, EBIOS, MEHARI en geharmoniseerde TRA. Deze training ondersteunt het implementatieproces van het ISMS-raamwerk gepresenteerd in de ISO / IEC 27001-norm.

Na het beheersen van alle noodzakelijke concepten van Information Security Risk Management op basis van ISO / IEC 27005, kunt u zitten voor het examen en een aanvraag voor een “PECB Certified ISO / IEC 27005 Lead Risk Manager” credential. Door in het bezit te zijn van een PECB Lead Risk Manager-certificaat, kunt u aantonen dat u over de praktische kennis en professionele capaciteiten beschikt om een team te ondersteunen en te leiden bij het beheren van Information Security Risk 's.

Wie zou moeten deelnemen?

- Informatiebeveiligingsrisicobeheerders
- Teamleden informatiebeveiliging
- Individuen die verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging, compliance en risico binnen een organisatie
- Individuen die ISO / IEC 27001 implementeren, die willen voldoen aan ISO / IEC 27001 of personen die betrokken zijn bij een risicobeheerprogramma
- IT-consultants
- IT-professionals
- Informatiebeveiligingsfunctionarissen
- Privacyfunctionarissen

Onderzoek - Duur: 3 uur

Het examen “PECB Certified ISO / IEC 27005 Lead Risk Manager” voldoet volledig aan de vereisten van het PECB-onderzoeks- en certificeringsprogramma (ECP). Het examen omvat de volgende competentiedomeinen:

- Domein 1 Fundamentele principes en concepten van Information Security Risk Management
- Domein 2 Implementatie van een Information Security Risk Management programma
- Domein 3 Informatiebeveiliging risicobeoordeling
- Domein 4 Behandeling van informatiebeveiliging
- Domein 5 Informatiebeveiliging risicocommunicatie, monitoring en verbetering
- Domein 6 Methoden voor risicobeoordeling van informatiebeveiliging

Algemene informatie

- Certificeringskosten zijn inbegrepen in de examenprijs
- Trainingsmateriaal met meer dan 350 pagina's met informatie en praktische voorbeelden zal worden verspreid
- Een deelnamecertificaat van 21 CPD-credits (Continuing Professional Development ) zal worden uitgegeven
- Als het examen niet slaagt, kunt u het examen binnen 12 maanden gratis opnieuw afleggen
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at security engineers who wish to use IBM Qradar SIEM to address pressing security use cases.

By the end of this training, participants will be able to:

- Gain visibility into enterprise data across on-premise and cloud environments.
- Automate security intelligence to hunt threats and to contain risks.
- Detect, identify, and prioritize threats.
7 hours
Overview
[ISO/IEC 27035](https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-iec-27035) Introduction training course enables you to comprehend the basic concepts of managing Information Security Incidents.

By attending the ISO/IEC 27035 Introduction course, you will understand the importance of an Information Security Incident Management and the benefits that businesses, society and governments can obtain.

Who should attend?

- Individuals interested in Information Security Incident Management
- Individuals seeking to gain knowledge about the main processes of Information Security Incident Management

Learning objectives

- Understand the concepts, approaches, methods, and techniques used to manage Information Security Incidents
- Understand the Information Security Incident Management practices

General Information

- Training material containing over 100 pages of information and practical examples will be distributed
- A participation certificate of 7 CPD (Continuing Professional Development) credits will be issued
14 hours
Overview
[ISO/IEC 27035](https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-iec-27035) Foundation training enables you to learn the basic elements to implement an Incident Management Plan and manage Information Security Incidents. During this training course, you will be able to understand Information Security Incident Management processes.

After completing this course, you can sit for the exam and apply for the “PECB Certified ISO/IEC 27035 Foundation” credential. A PECB Foundation Certificate shows that you have understood the fundamental methodologies, requirements, and management approach.

Who should attend?

- Individuals interested in Information Security Incident Management process approaches
- Individuals seeking to gain knowledge about the main principles and concepts of Information Security Incident Management
- Individuals interested to pursue a career in Information Security Incident Management

Learning objectives

- Understand the basic concepts of Information Security Incident Management
- Acknowledge the correlation between ISO/IEC 27035 and other standards and regulatory frameworks
- Understand the process approaches used to effectively manage Information Security Incidents

Educational approach

- Lecture sessions are illustrated with practical questions and examples
- Practical exercises include examples and discussions
- Practice tests are similar to the Certification Exam

General Information

- Certification fees are included on the exam price
- Training material containing over 200 pages of information and practical examples will be distributed
- A participation certificate of 14 CPD (Continuing Professional Development) credits will be issued
- In case of exam failure, you can retake the exam within 12 months for free
35 hours
Overview
ISO/IEC 27035 Lead Incident Manager training enables you to acquire the necessary expertise to support an organization in implementing an Information Security Incident Management plan based on [ISO/IEC 27035](https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-iec-27035). During this training course, you will gain a comprehensive knowledge of a process model for designing and developing an organizational incident management plan. The compatibility of this training course with ISO/IEC 27035 also supports the ISO/IEC 27001 by providing guidance for Information Security Incident Management.

After mastering all the necessary concepts of Information Security Incident Management, you can sit for the exam and apply for a “PECB Certified ISO/IEC 27035 Lead Incident Manager” credential. By holding a PECB Lead Incident Manager Certificate, you will be able to demonstrate that you have the practical knowledge and professional capabilities to support and lead a team in managing Information Security Incidents.

Who should attend?

- Information Security Incident managers
- IT Managers
- IT Auditors
- Managers seeking to establish an Incident Response Team (IRT)
- Managers seeking to learn more about operating effective IRTs
- Information Security risk managers
- IT system administration professionals
- IT network administration professionals
- Members of Incident Response Teams
- Individuals responsible for Information Security within an organization

Learning objectives

- Master the concepts, approaches, methods, tools and techniques that enable an effective Information Security Incident Management according to ISO/IEC 27035
- Acknowledge the correlation between ISO/IEC 27035 and other standards and regulatory frameworks
- Acquire the expertise to support an organization to effectively implement, manage and maintain an Information Security Incident Response plan
- Acquire the competence to effectively advise organizations on the best practices of Information Security Incident Management
- Understand the importance of establishing well-structured procedures and policies for Incident Management processes
- Develop the expertise to manage an effective Incident Response Team

Educational approach

- This training is based on both theory and best practices used in the implementation of an Information Security Incident Management plan
- Lecture sessions are illustrated with examples based on case studies
- Practical exercises are based on a case study which includes role playing and discussions
- Practice tests are similar to the Certification Exam

General Information

- Certification fees are included on the exam price
- Training material containing over 450 pages of information and practical examples will be distributed
- A participation certificate of 31 CPD (Continuing Professional Development) credits will be issued
- In case of exam failure, you can retake the exam within 12 months for free
14 hours
Overview
The ISO/IEC 27701 Foundation training course is designed to help participants understand the basic concepts and principles of a Privacy Information Management System (PIMS) based on ISO/IEC 27701. Moreover, during this training course, students will learn more on the structure of the standard including its requirements, guidance and controls on the protection of the privacy of Personally Identifiable Information (PII) principals and the relationship of the standard with ISO/IEC 27001 and ISO/IEC 27002.

After completing this training course, you can sit for the exam and, if you successfully pass it, you can apply for the “PECB Certified ISO/IEC 27701 Foundation” credential. A PECB Foundation certificate proves that you have comprehended the fundamental methodologies, requirements, guidelines, framework and managerial approach.

Who should attend?

- Individuals involved in information security and privacy management
- Individuals seeking to gain knowledge on the main processes of a privacy information management system
- Individuals interested in pursuing a career in privacy information management
- Individuals responsible for personally identifiable information (PII) within organizations
- Information security team members

Learning objectives

- Understand the fundamental concepts and principles of a privacy information management system (PIMS) based on ISO/IEC 27701
- Identify the relationship between ISO/IEC 27701, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27002, and other standards and regulatory frameworks
- Understand the approaches, standards, methods, and techniques used for the implementation and management of a PIMS

Educational approach

- Lecture sessions are complemented by discussions questions and examples
- The exercises include multiple-choice quizzes and essay-type exercises
- Exercise questions and quizzes are similar to the certification exam

General Information

- Participants will be provided with the training material containing over 200 pages of explanatory information, discussion topics, examples and exercises.
- An attendance record certificate of 14 CPD (Continuing Professional Development) credits will be issued to the participants who have attended the training course.
35 hours
Overview
The ISO/IEC 27701 Lead Implementer training course enables you to develop the necessary expertise to assist an organization to establish, implement, maintain and continually improve a Privacy Information Management System (PIMS) based on ISO/IEC 27701 by enhancing an existing ISMS based on ISO/IEC 27001 and the guidance of ISO/IEC 27002.

Why should you attend?

This training course is designed to prepare its participants implement a Privacy Information Management System (PIMS) in compliance with the requirements and guidance of the ISO/IEC 27701. Moreover, you will gain a comprehensive understanding of the best practices of privacy information management and learn how to manage and process data while complying with various data privacy regimes.

After mastering the implementation and management of a Privacy Information Management System (PIMS), you can sit for the exam and apply for a “PECB Certified ISO/IEC 27701 Lead Implementer” credential. The internationally recognized PECB Lead Implementer Certificate proves that you have the practical knowledge and professional capabilities to implement the ISO/IEC 27701 requirements in an organization.

Who should attend?

- Managers and consultants involved in privacy and data management
- Expert advisors seeking to master the implementation of a Privacy Information Management System
- Individuals responsible and accountable for Personally Identifiable Information (PII) within organizations
- Individuals responsible for maintaining conformance with data privacy regimes requirements
- PIMS team members

Learning objectives

- Master the concepts, approaches, methods and techniques used for the implementation and effective management of a PIMS.
- Learn about the correlation between ISO/IEC 27701, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27002 and other standards and regulatory frameworks.
- Understand the operation of a PIMS based on ISO/IEC 27701 and its principal processes.
- Learn how to interpret the requirements of ISO/IEC 27701 in the specific context of an organization.
- Develop the expertise to support an organization in effectively planning, implementing, managing, monitoring and maintaining a PIMS.

Education approach

- This training course is based on both theory and best practices used in the implementation of PIMS.
- Lecture sessions are illustrated with examples based on case studies.
- Practical exercises are based on a case study which includes role playing and discussions.
- Practice tests are similar to the Certification Exam

General information

- Certification fees are included on the exam price.
- Training materials and practical examples will be distributed.
- A participation certificate of 31 CPD (Continuing Professional Development) credits will be issued.
- In case of exam failure, you can retake the exam within 12 months for free.
35 hours
Overview
The ISO/IEC 27701 Lead Auditor training course enables you to develop the necessary skills to perform a Privacy Information Management System (PIMS) audit by applying widely recognized audit principles, procedures and techniques.

Why should you attend?

During this training course, you will obtain the knowledge and skills to plan and carry out audits in compliance with ISO 19011 and ISO/IEC 17021-1 certification process.

Based on practical exercises, you will be able to acquire knowledge on the protection of privacy in the context of processing personally identifiable information (PII), as well as master audit techniques and become competent to manage an audit program, audit team, establish communication with customers and resolve potential conflicts.

After completing this training course, you can sit for the exam and, if you successfully pass the exam, you can apply for the “PECB Certified ISO/IEC 27701 Lead Auditor” credential. The internationally recognized PECB Lead Auditor certificate proves that you have the capabilities and competences to audit organizations based on best practices.

Who should attend?

- Auditors seeking to perform and lead Privacy Information Management System (PIMS) certification audits
- Managers or consultants seeking to master a PIMS audit process
- Individuals responsible for maintaining conformance with PIMS requirements
- Technical experts seeking to prepare for a PIMS audit
- Expert advisors in the protection of Personally Identifiable Information (PII)

Learning objectives

- Understand a Privacy Information Management System (PIMS) and its processes based on ISO/IEC 27701
- Identify the relationship between ISO/IEC 27701, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27002, and other standards and regulatory frameworks
- Acquire the competences of the auditor’s role in planning, leading, and following up on a management system audit in accordance with ISO 19011.
- Learn how to interpret the requirements of ISO/IEC 27701 in the context of a PIMS audit

Education approach

- This training is based on both theory and best practices used in PIMS audits
- Lecture sessions are illustrated with examples based on case studies
- Practical exercises are based on a case study which includes role-playing and discussions
- Practice tests are similar to the Certification Exam

General information

- Participants will be provided with the training material containing over 400 pages of explanatory information, discussion topics, examples and exercises.
- An attendance record certificate of 31 CPD (Continuing Professional Development) credits will be issued to the participants who have attended the training course.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at engineers who wish to learn the methods and tools needed to protect their organization's information systems against attack.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand information security at both the computer level, as well as the communications level.
- Prevent physical and digital access to private information systems.
- Prevent the modification of information that is stored, being processed, or being transmitted.
- Protect against denial of service to authorized users.
- Take the necessary measures to detect, document, and counter security threats.
- Ensure that organizational information is kept confidential.
28 hours
Overview
The training takes the form of a workshop supplemented with substantive knowledge. Classes are based on the official CISA certificate framework. During the workshop, case studies will be discussed in discussing specific issues. Classes will be conducted in English (on request in Polish) based on the ISACA handbook in English.
An exam voucher of US $ 760 is included in the training. (ISACA Member: US $575).

CISA Exam Material Scope:

- Information System Auditing Process (21%)
- Governance and Management of IT (17%)
- Information Systems Acquisition, Development and implementation (12%)
- Information Systems Operation and Business Resilience (23%)
- Protection of Information Assets (27%)

Duration of the exam: 4 hours
Type: multiple choice test
Volume: 200 questions

List of the requirements that you must meet in order to be able to claim the CISA qualification:

- Pass the CISA exam. The CISA passing score is a mark of 450 or higher on the exam.
- Abide by the ISACA Code of Professional Ethics
- Promise to obey the CISA Continuing Professional Education Policy
- Gain at least 5 years of professional information systems auditing, control or security work experience.
- Comply with Information Systems Auditing Standards

If you’ve passed the exam and believe that you meet those requirements, then you can begin the application for certification: [here](https://www.isaca.org/credentialing/cisa/get-cisa-certified)
There is a fee of $50 for this application, and it can be paid: [on this link](http://www.isaca.org/cisapay)

There’s also a yearly fee that you must pay to maintain this certification after you’ve been granted it. The fee is $40 per annum for ISACA members, and $75 for non-members.
14 hours
Overview
Why should you attend?

ISO/IEC 27001 Foundation training allows you to learn the basic elements to implement and manage an Information Security Management System as specified in [ISO/IEC 27001](https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-iec-27001). During this training course, you will be able to understand the different modules of ISMS, including ISMS policy, procedures, performance measurements, management commitment, internal audit, management review and continual improvement.

After completing this course, you can sit for the exam and apply for the “PECB Certified ISO/IEC 27001 Foundation” credential. A PECB Foundation Certificate shows that you have understood the fundamental methodologies, requirements, framework and management approach.

Who should attend?

- Individuals involved in Information Security Management
- Individuals seeking to gain knowledge about the main processes of Information Security Management Systems (ISMS)
- Individuals interested to pursue a career in Information Security Management

Educational approach

- Lecture sessions are illustrated with practical questions and examples
- Practical exercises include examples and discussions
- Practice tests are similar to the Certification Exam
Weekend Information System Security cursus, Avond Information System Security training, Avond Information System Security opleiding Information System Security boot camp, Information System Security instructeur geleid, Weekend Information System Security training, Avond Information System Security cursus, Information System Security coaching, Information System Security instructeur, Information System Security trainer, Information System Security training cursus, Information System Security lessen, Information System Security on-site, Information System Security privé cursus, Information System Security een op een training, Information System Security op locatie, Weekend Information System Security opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions