FastAPI Training Courses

FastAPI Training Courses

Online of op locatie, live FastAPI-trainingscursussen onder leiding van een instructeur demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe FastAPI met Python kan worden gebruikt om RESTful API's eenvoudiger en sneller te bouwen, testen en implementeren. FastAPI-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

FastAPI Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
FARM (FastAPI, React en MongoDB) is vergelijkbaar met MERN, maar presteert sneller doordat Python en FastAPI Node.js en Express als backend vervangen. FastAPI is een krachtig Python-webframework dat wordt gebruikt door topbedrijven, zoals Microsoft, Uber en Netflix. React is een open source front-end JavaScript-bibliotheek, terwijl MongoDB een volledig schaalbare NoSQL-database is.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die de FARM-stack (FastAPI, React en MongoDB) willen gebruiken om dynamische, krachtige en schaalbare webapplicaties te bouwen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Zet de noodzakelijke ontwikkelomgeving op die FastAPI, React en MongoDB integreert. Begrijp de belangrijkste concepten, kenmerken en voordelen van de FARM-stack. Leer hoe u REST API's bouwt met FastAPI. Leer hoe u interactieve applicaties ontwerpt met React. Ontwikkel, test en implementeer applicaties (front-end en back-end) met behulp van de FARM-stack.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken
14 hours
FastAPI is een open source, high-performance web framework voor het bouwen van APIs met Python. Het wordt gebruikt door vele grote bedrijven, zoals Uber, Netflix en Microsoft. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken FastAPI met Python om RESTful APIs gemakkelijker en sneller te bouwen, te testen en te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de nodige ontwikkelingsomgeving op om APIs te ontwikkelen met Python en FastAPI. Maak API's sneller en gemakkelijker met behulp van de FastAPI bibliotheek. Leer hoe u gegevensmodellen en schema's kunt maken op basis van Pydantic en OpenAPI. Verbind APIs aan een database met behulp van SQLAlchemy. Implementeren van beveiliging en authenticatie in APIs met behulp van de FastAPI tools. Maak containerbeelden en implementeer web-API's naar een cloudserver.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming FastAPI Courses

Weekend FastAPI cursus, Avond FastAPI training, Avond FastAPI opleiding FastAPI boot camp, FastAPI instructeur geleid, Weekend FastAPI training, Avond FastAPI cursus, FastAPI coaching, FastAPI instructeur, FastAPI trainer, FastAPI training cursus, FastAPI lessen, FastAPI on-site, FastAPI privé cursus, FastAPI een op een training, FastAPI op locatie, Weekend FastAPI opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions