Docker Training Courses

Docker Training Courses

Lokale, onder leiding staande Live Docker-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe Docker kan worden ingesteld voor het ontwikkelen en implementeren van gecontaineriseerde applicaties Docker-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop Docker-trainingscursussen omvatten het instellen en beheren van Docker-containers, inclusief schaling en orkestratie met Kubernetes NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Docker subcategorieën

Docker Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers.

Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die hun kennis van Docker willen Docker om toepassingen op grotere schaal te implementeren met behoud van controle.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Bouw hun eigen Docker afbeeldingen.
- Implementeer en beheer een groot aantal Docker applicaties.
- Evalueer verschillende container-orkestratie-oplossingen en kies de meest geschikte.
- Zet een continu integratieproces op voor Docker applicaties.
- Integreer Docker applicaties met bestaande continue integratieprocessen van tools.
- Beveilig hun Docker applicaties.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
This Docker and Kubernetes training course is designed to provide attendees with a comprehensive foundation of Docker and Kubernetes technologies. The entire core features of Kubernetes is covered including, Pods, Labels, Volumes, Replication Controllers, Services and more. The course takes attendees from installation to management and usage through a combination of lecture and hands-on lab exercises where they will gain experience configuring and managing Kubernetes objects. In addition, this course will give attendees a solid understanding of Kubernetes including advanced features and security to run safety a Kubernetes cluster in production.

This course is for people and teams that want to learn Kubernetes foundation and containers orchestration requirements to build services that are secure, robust, highly available, resilient and self-healing:

· Developers

· Operations

· DevOps

· QA Engineers

· IT Project Managers
7 hours
Overview
Rancher OS is een open-source Linux distributie die het volledige besturingssysteem (inclusief systeemservices zoals udev en rsyslog) als Docker containers uitvoert. Rancher OS bevat alleen de absoluut minimale software die nodig is om Docker te voeren. Het draait Docker als PID1 en trekt dynamisch al het andere dat het nodig heeft via Docker . Met ongeveer 22 MB is Rancher OS eenvoudig te distribueren, orkestreren en draaien in uw datacenter.

Deze instructeur-geleide, live training introduceert de architectuur, tools en componenten van Rancher OS en leidt deelnemers stap voor stap door de setup van Rancher OS in een live lab-omgeving. Tegen het einde van deze training zullen deelnemers het begrip en de praktijk hebben om Rancher OS te gebruiken om containers op schaal te gebruiken bij de ontwikkeling, test en productie.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Rancher is an open source platform for managing Kubernetes on any infrastructure.

This instructor-led, live course provides participants with an overview of Rancher and demonstrates through hands-on practice how to deploy and manage a Kubernetes cluster with Rancher.

By the end of this course, participants will be able to:

- Install and configure Rancher.
- Launch a Kubernetes cluster using RKE (Rancher Kubernetes Engine).
- Manage multiple cloud Kubernetes clusters while avoiding vendor lock-in.
- Manage Kubernetes clusters using their operating system and container engine of choice.

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice
21 hours
Overview
OpenShift is een container applicatie platform voor het inzetten van Docker en Kubernetes in de onderneming Het wordt onderhouden door Red Hat Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze OpenShift Platform Container moeten installeren, configureren en beheren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, configureer, beheer en troubleshoot OpenShift-clusters Veilige OpenShift Platform Container Monitor en verzamel statistieken Beheer van de opslag Implementeer snel applicaties onpremise, in de public cloud of in een gehoste cloud Publiek Systeembeheerders architecten ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Spring Cloud is een open-source lichtgewicht microservices-framework voor het bouwen van Java applicaties voor de cloud.

Docker is een open-sourceplatform voor het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Docker leent zich goed voor het creëren van microservice-applicaties.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van het bouwen van microservices met behulp van Spring Cloud en Docker . Kennis van deelnemers wordt op de proef gesteld door middel van oefeningen en de stapsgewijze ontwikkeling van voorbeeld microservices.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van microservices.
- Gebruik Docker om containers te bouwen voor microservicetoepassingen.
- Bouw en gebruik gecontaineriseerde microservices met Spring Cloud en Docker .
- Integreer microservices met detectieservices en de Spring Cloud API Gateway.
- Gebruik Docker Compose voor end-to-end integratietests.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Docker is een open-sourceplatform voor het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een verzameling voorbeeldservers in containers kunnen implementeren, en vervolgens hun gecontaineriseerde servers binnen een Kubernetes cluster kunnen automatiseren, schalen en beheren. De training gaat verder naar meer geavanceerde onderwerpen, waarbij deelnemers door het proces van het beveiligen, netwerken en bewaken van een Kubernetes cluster worden Kubernetes .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Een Docker container instellen en uitvoeren.
- Implementeer gecontaineriseerde databases en servers.
- Opzetten van een Docker en Kubernetes cluster.
- Gebruik Kubernetes om verschillende omgevingen in hetzelfde cluster te implementeren en te beheren.
- Beveilig, schaal en bewaak een Kubernetes cluster.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen.

Notes

- Verschillende Docker afbeeldingen kunnen als demo in deze training worden gebruikt (bijvoorbeeld Nginx , MongoDB , Tomcat , enz.).
- Neem contact met ons op om specifieke afbeeldingen of andere aanpassingen voor deze training aan te vragen.
35 hours
Overview
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. OpenShift Container Platform (voorheen OpenShift Enterprise) brengt Docker en Kubernetes samen in een beheerd platform, of PaaS (Platform as a Service), om de implementatie van Docker en Kubernetes verder te vergemakkelijken en te vereenvoudigen. Het biedt vooraf gedefinieerde applicatie-omgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps principes zoals een kortere time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD). OpenShift Container Platform wordt onderhouden door Red Hat.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze containers kunnen beheren die op Docker , Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform ( OpenShift ) OpenShift .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Maak en configureer een OpenShift opstelling.
- Implementeer snel applicaties on-premise, in de openbare cloud of op een gehoste cloud.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Het doel van deze praktische cursus is om alle tools te bieden die betrekking hebben op de praktische aspecten van Docker en Kubernetes , zodat de deelnemers kunnen rekenen op de nodige vaardigheden voor een goed beheer van het programma.
21 hours
Overview
Docker is een platform voor ontwikkelaars en sysadmins om gedistribueerde applicaties te onderhouden. Het bestaat uit een runtime om containers te draaien en een service voor het delen van containers.

Met Docker kan dezelfde app onveranderd worden uitgevoerd op laptops, dedicated servers en virtuele servers.

Deze cursus leert tijdens de eerste twee dagen het basisgebruik van Docker , handig voor zowel ontwikkelaars als systeembeheerders. De cursus bevat veel praktische oefeningen en de deelnemers oefenen in hun eigen Docker omgeving en bouwen hun eigen Docker afbeeldingen.

Op de laatste dag zullen deelnemers leren over meer geavanceerde tools die Docker ondersteunen. Het worden Docker Machine, Docker Compose en Docker Swarm.
21 hours
Overview
Docker is een open-sourceplatform dat het bouwen, verzenden en uitvoeren van softwaretoepassingen in containers automatiseert. Docker applicaties met meerdere containers kunnen verder worden gedefinieerd met behulp van Compose. Swarm is een tool die een cluster Docker hosts aanstuurt en ze als een "virtuele" host blootstelt. Door het samenvoegen van verschillende Docker motoren, stelt Swarm IT-operatieteams in staat hun software-implementatie transparant op te schalen naar vele hosts.

In deze door een instructeur geleide, live training beginnen de deelnemers met een overzicht van softwarecontainerconcepten, en voeren vervolgens live oefeningen uit met Docker en Swarm om de geleerde concepten in praktijk te brengen.

Aan het einde van de cursus kunnen de deelnemers:

- Implementeer Docker hosts op meerdere machines met Compose en Swarm.
- Beheer een Swarm-cluster in een live lab-omgeving.
- Beveilig en Docker problemen met Docker hosts in hun Swarm-cluster op.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze Docker containers kunnen maken en beheren en vervolgens een voorbeeldtoepassing in een container kunnen implementeren. Deelnemers leren ook hoe ze hun containertoepassingen binnen een Kubernetes cluster kunnen automatiseren, schalen en beheren. Ten slotte gaat de training verder met meer geavanceerde onderwerpen, waarbij deelnemers door het proces van het beveiligen, schalen en bewaken van een Kubernetes cluster worden Kubernetes .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Een Docker container instellen en uitvoeren.
- Implementeer een gecontaineriseerde server en webapplicatie.
- Bouw en beheer Docker afbeeldingen.
- Opzetten van een Docker en Kubernetes cluster.
- Gebruik Kubernetes om een geclusterde webtoepassing te implementeren en te beheren.
- Beveilig, schaal en bewaak een Kubernetes cluster.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie:

- Apache Tomcat en een Java EE-applicatie zullen worden gebruikt als onze demoservers en applicaties voor containerisatie. * Deze kunnen echter worden gewijzigd *. Als u een specifieke toepassing of een gerelateerd hulpmiddel of techniek in deze training wilt zien, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
35 hours
Overview
OpenShift is een containerapplicatieplatform voor de implementatie van Docker en Kubernetes Het biedt vooraf gedefinieerde toepassingsomgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps-principes zoals verkorting van de time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD) OpenShift wordt onderhouden door Red Hat In deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze containers beheren die op Docker, Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform worden uitgevoerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, configureer, beheer en troubleshoot OpenShift-clusters Implementaties van applicaties opschalen met Kubernetes Veilige OpenShift Platform Container Monitor en verzamel statistieken Beheer van de opslag Implementeer snel applicaties onpremise, in de public cloud of in een gehoste cloud Publiek Systeembeheerders architecten ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Er zijn een aantal opties voor het inzetten van Docker en Kubernetes op AWS, waaronder Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS voor Kubernetes , AWS Fargate en Amazon EC2.

Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ingenieurs die elk van deze services willen evalueren om een weloverwogen beslissing te nemen over welke ze binnen hun organisatie willen inzetten.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Zet een ontwikkelomgeving op met alle benodigde tools om te beginnen met ontwikkelen.
- Een reeks demo-containers instellen, configureren en implementeren met behulp van een aantal verschillende benaderingen.
- Begrijp de architecturale en ontwerpverschillen tussen verschillende Docker / Kubernetes oplossingen binnen AWS.
- Automatiseer de inzet van Docker containers.
- Zet een continue integratie- en implementatiepijplijn op.
- Integreer Docker en Kubernetes in een bestaand continu integratiesysteem.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Docker Compose is een hulpmiddel voor het maken en uitvoeren van Docker-toepassingen met meerdere contactpunten Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van Docker Compose terwijl ze het proces van het bouwen en implementeren van sample-omgevingen doorlopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Leer de fundamentele functies en toepassingen van Docker Compose Definieer multicontainer-toepassingsomgevingen met behulp van Docker Compose Transformeer een bestaande applicatie naar een volledig Dockerized omgeving Een legacy-systeem containercontaineren met behulp van Docker Compose Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Docker is een platform voor ontwikkelaars en sysadmins om gedistribueerde applicaties te onderhouden. Het bestaat uit een looptijd voor het uitvoeren van containers en een service voor het delen van containers.

Met docker kan dezelfde app ongewijzigd blijven op laptops, dedicated servers en virtuele servers.

Deze cursus leert het basisgebruik van Docker, handig voor zowel ontwikkelaars als systeembeheerders. De cursus bevat veel hands-on oefeningen en de deelnemers oefenen in hun eigen Docker-omgeving en bouwen hun eigen Docker-afbeeldingen gedurende de 2 dagen.
14 hours
Overview
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die Docker willen gebruiken om software als containers te implementeren en te beheren in plaats van als traditionele zelfstandige software.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Docker installeren en configureren.
- Softwarecontainer begrijpen en implementeren.
- Op Docker gebaseerde applicaties beheren.
- Netwerk verschillende Docker applicaties en -systemen.
- Begrijpen en bewerken Docker registers.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Docker naar: https://www.docker.com
7 hours
Overview
rkt is een applicatie-container-engine voor native cloudomgevingen in de productie. In tegenstelling tot Docker wordt rkt uitgevoerd in het klassieke Unix-procesmodel (er is geen centrale daemon), in een zelfstandige, geïsoleerde omgeving. rkt implementeert een open, standaard containerformaat en kan andere containerafbeeldingen uitvoeren, zoals die gemaakt met Docker . rkt is de standaard container-engine voor CoreOS.

Deze training introduceert de architectuur van rkt en leidt deelnemers stap voor stap door de inzet van rkt-containers in een live lab-omgeving.

Publiek

- DevOps ingenieurs
- Systeembeheerders
- Software ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
Weekend Docker cursus, Avond Docker training, Avond Docker opleiding Docker boot camp, Docker instructeur geleid, Weekend Docker training, Avond Docker cursus, Docker coaching, Docker instructeur, Docker trainer, Docker training cursus, Docker lessen, Docker on-site, Docker privé cursus, Docker een op een training, Docker op locatie, Weekend Docker opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!