Docker Training Courses

Docker Training Courses

Lokale, onder leiding staande Live Docker-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe Docker kan worden ingesteld voor het ontwikkelen en implementeren van gecontaineriseerde applicaties Docker-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop Docker-trainingscursussen omvatten het instellen en beheren van Docker-containers, inclusief schaling en orkestratie met Kubernetes NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Docker Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
This Docker and Kubernetes training course is designed to provide attendees with a comprehensive foundation of Docker and Kubernetes technologies. The entire core features of Kubernetes is covered including, Pods, Labels, Volumes, Replication Controllers, Services and more. The course takes attendees from installation to management and usage through a combination of lecture and hands-on lab exercises where they will gain experience configuring and managing Kubernetes objects. In addition, this course will give attendees a solid understanding of Kubernetes including advanced features and security to run safety a Kubernetes cluster in production. This course is for people and teams that want to learn Kubernetes foundation and containers orchestration requirements to build services that are secure, robust, highly available, resilient and self-healing: · Developers · Operations · DevOps · QA Engineers · IT Project Managers
14 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een verzameling voorbeeldservers in containers kunnen implementeren, en vervolgens hun gecontaineriseerde servers binnen een Kubernetes cluster kunnen automatiseren, schalen en beheren. De training gaat verder naar meer geavanceerde onderwerpen, waarbij deelnemers door het proces van het beveiligen, netwerken en bewaken van een Kubernetes cluster worden Kubernetes . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Een Docker container instellen en uitvoeren.
 • Implementeer gecontaineriseerde databases en servers.
 • Opzetten van een Docker en Kubernetes cluster.
 • Gebruik Kubernetes om verschillende omgevingen in hetzelfde cluster te implementeren en te beheren.
 • Beveilig, schaal en bewaak een Kubernetes cluster.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen.
Notes
 • Verschillende Docker afbeeldingen kunnen als demo in deze training worden gebruikt (bijvoorbeeld Nginx , MongoDB , Tomcat , enz.).
 • Neem contact met ons op om specifieke afbeeldingen of andere aanpassingen voor deze training aan te vragen.
21 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze Docker containers kunnen maken en beheren en vervolgens een voorbeeldtoepassing in een container kunnen implementeren. Deelnemers leren ook hoe ze hun containertoepassingen binnen een Kubernetes cluster kunnen automatiseren, schalen en beheren. Ten slotte gaat de training verder met meer geavanceerde onderwerpen, waarbij deelnemers door het proces van het beveiligen, schalen en bewaken van een Kubernetes cluster worden Kubernetes . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Een Docker container instellen en uitvoeren.
 • Implementeer een gecontaineriseerde server en webapplicatie.
 • Bouw en beheer Docker afbeeldingen.
 • Opzetten van een Docker en Kubernetes cluster.
 • Gebruik Kubernetes om een geclusterde webtoepassing te implementeren en te beheren.
 • Beveilig, schaal en bewaak een Kubernetes cluster.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie:
 • Apache Tomcat en een Java EE-applicatie zullen worden gebruikt als onze demoservers en applicaties voor containerisatie. * Deze kunnen echter worden gewijzigd *. Als u een specifieke toepassing of een gerelateerd hulpmiddel of techniek in deze training wilt zien, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
21 hours
Het Certified Kubernetes Administrator (CKA) programma is gemaakt door The Linux Foundation en de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Kubernetes is nu een toonaangevende platform gebruikt voor containers orchestratie. NobleProg heeft geleverd Docker & Kubernetes training sinds 2015. Met meer dan 360 succesvol voltooide opleidingsprojecten, zijn we een van de bekendste opleidingsondernemingen wereldwijd op het gebied van containerisatie. Sinds 2019 helpen we ook onze klanten hun prestaties in de k8s-omgeving te bevestigen door hen voor te bereiden en aan te moedigen om CKA en CKAD-examen te passeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op System Administrators, Kubernetes Gebruiker wil hun kennis bevestigen door de CKA-examen te passeren. Aan de andere kant is de training ook gericht op het verkrijgen van praktische ervaring in Kubernetes Administration, dus we raden u aan deel te nemen aan het, zelfs als u niet't van plan is om CKA examen te nemen. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over CKA-certificatie, bezoek dan: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
14 hours
Het doel van deze praktische cursus is om alle tools te bieden die betrekking hebben op de praktische aspecten van Docker en Kubernetes , zodat de deelnemers kunnen rekenen op de nodige vaardigheden voor een goed beheer van het programma.
35 hours
OpenShift is een containerapplicatieplatform voor de implementatie van Docker en Kubernetes Het biedt vooraf gedefinieerde toepassingsomgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps-principes zoals verkorting van de time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD) OpenShift wordt onderhouden door Red Hat In deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze containers beheren die op Docker, Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform worden uitgevoerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, configureer, beheer en troubleshoot OpenShift-clusters Implementaties van applicaties opschalen met Kubernetes Veilige OpenShift Platform Container Monitor en verzamel statistieken Beheer van de opslag Implementeer snel applicaties onpremise, in de public cloud of in een gehoste cloud Publiek Systeembeheerders architecten ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. OpenShift Container Platform (voorheen OpenShift Enterprise) brengt Docker en Kubernetes samen in een beheerd platform, of PaaS (Platform as a Service), om de implementatie van Docker en Kubernetes verder te vergemakkelijken en te vereenvoudigen. Het biedt vooraf gedefinieerde applicatie-omgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps principes zoals een kortere time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD). OpenShift Container Platform wordt onderhouden door Red Hat. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze containers kunnen beheren die op Docker , Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform ( OpenShift ) OpenShift . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Maak en configureer een OpenShift opstelling.
 • Implementeer snel applicaties on-premise, in de openbare cloud of op een gehoste cloud.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Het Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) programma is ontwikkeld door The Linux Foundation en de Cloud Native Computing Foundation (CNCF), de gastheer van Kubernetes. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op Ontwikkelaars die hun vaardigheden willen bevestigen in het ontwerpen, bouwen, configureren en blootstellen cloud native toepassingen voor Kubernetes. Aan de andere kant is de training ook gericht op het verkrijgen van praktische ervaring in Kubernetes applicatieontwikkeling, dus we raden u aan deel te nemen aan het, zelfs als u niet van plan bent om de CKAD-examen te nemen. NobleProg heeft geleverd Docker & Kubernetes training sinds 2015. Met meer dan 360 succesvol voltooide opleidingsprojecten, zijn we een van de bekendste opleidingsmaatschappijen wereldwijd op het gebied van containering. Sinds 2019 helpen we ook onze klanten hun prestaties in de k8s-omgeving te bevestigen door hen voor te bereiden en aan te moedigen om CKA en CKAD-examen te passeren. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over CKAD, bezoek dan: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Rancher is an open source PaaS platform for managing Kubernetes on any infrastructure. This instructor-led, live course provides participants with an overview of Rancher and demonstrates through hands-on practice how to deploy and manage a Kubernetes cluster with Rancher. By the end of this course, participants will be able to:
 • Install and configure Rancher.
 • Launch a Kubernetes cluster using RKE (Rancher Kubernetes Engine).
 • Manage multiple cloud Kubernetes clusters while avoiding vendor lock-in.
 • Manage Kubernetes clusters using their operating system and container engine of choice.
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice
21 hours
Er zijn een aantal opties voor het inzetten van Docker en Kubernetes op AWS, waaronder Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS voor Kubernetes , AWS Fargate en Amazon EC2. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ingenieurs die elk van deze services willen evalueren om een weloverwogen beslissing te nemen over welke ze binnen hun organisatie willen inzetten. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet een ontwikkelomgeving op met alle benodigde tools om te beginnen met ontwikkelen.
 • Een reeks demo-containers instellen, configureren en implementeren met behulp van een aantal verschillende benaderingen.
 • Begrijp de architecturale en ontwerpverschillen tussen verschillende Docker / Kubernetes oplossingen binnen AWS.
 • Automatiseer de inzet van Docker containers.
 • Zet een continue integratie- en implementatiepijplijn op.
 • Integreer Docker en Kubernetes in een bestaand continu integratiesysteem.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Docker is een platform voor ontwikkelaars en sysadmins om gedistribueerde applicaties te onderhouden. Het bestaat uit een looptijd voor het uitvoeren van containers en een service voor het delen van containers. Met docker kan dezelfde app ongewijzigd blijven op laptops, dedicated servers en virtuele servers. Deze cursus leert het basisgebruik van Docker, handig voor zowel ontwikkelaars als systeembeheerders. De cursus bevat veel hands-on oefeningen en de deelnemers oefenen in hun eigen Docker-omgeving en bouwen hun eigen Docker-afbeeldingen gedurende de 2 dagen.
21 hours
Docker is een platform voor ontwikkelaars en sysadmins om gedistribueerde applicaties te onderhouden. Het bestaat uit een runtime om containers te draaien en een service voor het delen van containers. Met Docker kan dezelfde app onveranderd worden uitgevoerd op laptops, dedicated servers en virtuele servers. Deze cursus leert tijdens de eerste twee dagen het basisgebruik van Docker , handig voor zowel ontwikkelaars als systeembeheerders. De cursus bevat veel praktische oefeningen en de deelnemers oefenen in hun eigen Docker omgeving en bouwen hun eigen Docker afbeeldingen. Op de laatste dag zullen deelnemers leren over meer geavanceerde tools die Docker ondersteunen. Het worden Docker Machine, Docker Compose en Docker Swarm.
35 hours
OpenShift is een container applicatie platform voor het inzetten van Docker en Kubernetes in de onderneming Het wordt onderhouden door Red Hat Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze OpenShift Platform Container moeten installeren, configureren en beheren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, configureer, beheer en troubleshoot OpenShift-clusters Veilige OpenShift Platform Container Monitor en verzamel statistieken Beheer van de opslag Implementeer snel applicaties onpremise, in de public cloud of in een gehoste cloud Publiek Systeembeheerders architecten ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Spring Cloud is een open-source lichtgewicht microservices-framework voor het bouwen van Java applicaties voor de cloud. Docker is een open-sourceplatform voor het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Docker leent zich goed voor het creëren van microservice-applicaties. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van het bouwen van microservices met behulp van Spring Cloud en Docker . Kennis van deelnemers wordt op de proef gesteld door middel van oefeningen en de stapsgewijze ontwikkeling van voorbeeld microservices. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van microservices.
 • Gebruik Docker om containers te bouwen voor microservicetoepassingen.
 • Bouw en gebruik gecontaineriseerde microservices met Spring Cloud en Docker .
 • Integreer microservices met detectieservices en de Spring Cloud API Gateway.
 • Gebruik Docker Compose voor end-to-end integratietests.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die Docker willen gebruiken om software als containers te implementeren en te beheren in plaats van als traditionele zelfstandige software. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Docker installeren en configureren.
 • Softwarecontainer begrijpen en implementeren.
 • Op Docker gebaseerde applicaties beheren.
 • Netwerk verschillende Docker applicaties en -systemen.
 • Begrijpen en bewerken Docker registers.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Docker naar: https://www.docker.com
14 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die hun kennis van Docker willen Docker om toepassingen op grotere schaal te implementeren met behoud van controle. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Bouw hun eigen Docker afbeeldingen.
 • Implementeer en beheer een groot aantal Docker applicaties.
 • Evalueer verschillende container-orkestratie-oplossingen en kies de meest geschikte.
 • Zet een continu integratieproces op voor Docker applicaties.
 • Integreer Docker applicaties met bestaande continue integratieprocessen van tools.
 • Beveilig hun Docker applicaties.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Jenkins is een open source automatiseringsserver voor continue integratie en continue levering (CI / CD). Docker is een serviceplatform voor het leveren van software in containers. Jenkins en Docker optimaliseren en vereenvoudigen samen het CI / CD-proces door betrouwbaardere implementatie- en testomgevingen mogelijk te maken. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op DevOp-ingenieurs die het CI / CD-proces met Docker en Jenkins willen optimaliseren en vereenvoudigen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Automatiseer codelevering en pijplijnimplementatie met Jenkins .
 • Bouw een applicatie met Docker en Docker File.
 • Configureer verificatieopties om de beveiliging te verbeteren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Selenium is een kader dat verschillende hulpmiddelen biedt voor het schrijven van software-tests voor webtoepassingen. Docker is een serviceplatform voor het leveren van software in containers. Selenium biedt de mogelijkheid om tests binnen Docker containers in parallel uit te voeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op software-testers die Selenium willen gebruiken om automatiseringstests binnen Docker containers uit te voeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer een testautomatiseringsinfrastructuur voor on-demand testen. Ontwikkelen van een testautomatiseringsramma met behulp van Java. Bouw een CI/CD pijplein van de scratch met Jenkins en Docker.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Docker cursussen

Weekend Docker cursus, Avond Docker training, Avond Docker opleiding Docker boot camp, Docker instructeur geleid, Weekend Docker training, Avond Docker cursus, Docker coaching, Docker instructeur, Docker trainer, Docker training cursus, Docker lessen, Docker on-site, Docker privé cursus, Docker een op een training, Docker op locatie, Weekend Docker opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions