Containers and Virtual Machines (VMs) Training Courses

Containers and Virtual Machines (VMs) Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Containers en Virtual Machines (VM's) trainingscursussen demonstreren door hands-on praktijk de grondbeginselen en geavanceerde onderwerpen van Containers en Virtual Machines (VM's). Containers en virtuele machines (VM's)-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Containers and Virtual Machines (VMs) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Kubernetes is een krachtig open-source containerorkestratieplatform dat de implementatie, schaling en beheer van containerapplicaties automatiseert.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beginnende tot middelmatige ontwikkelaars, systeembeheerders en DevOps-ingenieurs die de Kubernetes en cloud-native principes willen begrijpen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Zet een ontwikkelomgeving op met Kubernetes. Maak een microservices-applicatie met behulp van Kubernetes. Implementeer, beheer en schaal applicaties in Kubernetes. Debug veelvoorkomende problemen in Kubernetes omgevingen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezingen en discussies. Praktische oefeningen en labs. Live implementatie in een speciale laboratoriumomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Voor trainingsaanvragen op maat kunt u contact met ons opnemen om dit te regelen.
21 hours
Dit Docker en Kubernetes opleidingscursus is ontworpen om deelnemers een uitbreiding van Docker en Kubernetes technologieën te verlenen. De hele kernfuncties van Kubernetes is bedekt, met inbegrip van Pods, Labels, Volume, Replicatie controllers, Diensten en meer. Het cursus neemt deelnemers van installatie naar beheer en gebruik door een combinatie van lectie- en handen-on-laboratorie oefenen waar ze ervaring zullen worden geconfigureerd en beheer Kubernetes objecten. Bovendien zullen deelnemers een vaste begrip van Kubernetes, met inbegrip van geavanceerde functies en veiligheid om veiligheid een Kubernetes cluster in de productie uit te voeren.Dit cours is voor mensen en teams die Kubernetes grondslag en containers voor het opbouwen van diensten die veilig zijn, robust, zeer beschikbaar zijn, resterende en zelfheal zijn:· Ontwikkelers· operaties· DevOps· QA-engineers· IT-projectbeheerders
14 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een verzameling voorbeeldservers in containers kunnen implementeren, en vervolgens hun gecontaineriseerde servers binnen een Kubernetes cluster kunnen automatiseren, schalen en beheren. De training gaat verder naar meer geavanceerde onderwerpen, waarbij deelnemers door het proces van het beveiligen, netwerken en bewaken van een Kubernetes cluster worden Kubernetes . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Een Docker container instellen en uitvoeren.
 • Implementeer gecontaineriseerde databases en servers.
 • Opzetten van een Docker en Kubernetes cluster.
 • Gebruik Kubernetes om verschillende omgevingen in hetzelfde cluster te implementeren en te beheren.
 • Beveilig, schaal en bewaak een Kubernetes cluster.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen.
Notes
 • Verschillende Docker afbeeldingen kunnen als demo in deze training worden gebruikt (bijvoorbeeld Nginx , MongoDB , Tomcat , enz.).
 • Neem contact met ons op om specifieke afbeeldingen of andere aanpassingen voor deze training aan te vragen.
21 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze Docker containers kunnen maken en beheren en vervolgens een voorbeeldtoepassing in een container kunnen implementeren. Deelnemers leren ook hoe ze hun containertoepassingen binnen een Kubernetes cluster kunnen automatiseren, schalen en beheren. Ten slotte gaat de training verder met meer geavanceerde onderwerpen, waarbij deelnemers door het proces van het beveiligen, schalen en bewaken van een Kubernetes cluster worden Kubernetes . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Een Docker container instellen en uitvoeren.
 • Implementeer een gecontaineriseerde server en webapplicatie.
 • Bouw en beheer Docker afbeeldingen.
 • Opzetten van een Docker en Kubernetes cluster.
 • Gebruik Kubernetes om een geclusterde webtoepassing te implementeren en te beheren.
 • Beveilig, schaal en bewaak een Kubernetes cluster.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie:
 • Apache Tomcat en een Java EE-applicatie zullen worden gebruikt als onze demoservers en applicaties voor containerisatie. * Deze kunnen echter worden gewijzigd *. Als u een specifieke toepassing of een gerelateerd hulpmiddel of techniek in deze training wilt zien, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
21 hours
Het Certified Kubernetes Administrator (CKA) programma is gemaakt door The Linux Foundation en de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Kubernetes is nu een toonaangevende platform gebruikt voor containers orchestratie. NobleProg heeft geleverd Docker & Kubernetes training sinds 2015. Met meer dan 360 succesvol voltooide opleidingsprojecten, zijn we een van de bekendste opleidingsondernemingen wereldwijd op het gebied van containerisatie. Sinds 2019 helpen we ook onze klanten hun prestaties in de k8s-omgeving te bevestigen door hen voor te bereiden en aan te moedigen om CKA en CKAD-examen te passeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op System Administrators, Kubernetes Gebruiker wil hun kennis bevestigen door de CKA-examen te passeren. Aan de andere kant is de training ook gericht op het verkrijgen van praktische ervaring in Kubernetes Administration, dus we raden u aan deel te nemen aan het, zelfs als u niet't van plan is om CKA examen te nemen. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over CKA-certificatie, bezoek dan: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
14 hours
Azure Kubernetes Dienst (AKS) is een gehouden dienst Kubernetes die de uitvoering en beheer van een Kubernetes cluster vereenvoudigt Azure.  In dit instructeur, levende opleiding (online of op plaats) zullen deelnemers leren hoe de productiecontainers-omgeving moeten opstellen en beheren met gebruik van Kubernetes op AKS.  ;Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Configureer en beheer Kubernetes op AKS. Deploie, beheer en schaal een Kubernetes cluster. Deploreerde (Docker) toepassingen op Azure. Migreer een bestaande milieu Kubernetes vanaf op-premis naar AKS-wolk. Integraat Kubernetes met continue integratie van derde partijen (CI) software. Verzekering van hoge beschikbaarheid en rampen herstel in Kubernetes.
Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
14 hours
Het doel van deze praktische cursus is om alle tools te bieden die betrekking hebben op de praktische aspecten van Docker en Kubernetes , zodat de deelnemers kunnen rekenen op de nodige vaardigheden voor een goed beheer van het programma.
35 hours
OpenShift is een containerapplicatieplatform voor de implementatie van Docker en Kubernetes Het biedt vooraf gedefinieerde toepassingsomgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps-principes zoals verkorting van de time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD) OpenShift wordt onderhouden door Red Hat In deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze containers beheren die op Docker, Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform worden uitgevoerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, configureer, beheer en troubleshoot OpenShift-clusters Implementaties van applicaties opschalen met Kubernetes Veilige OpenShift Platform Container Monitor en verzamel statistieken Beheer van de opslag Implementeer snel applicaties onpremise, in de public cloud of in een gehoste cloud Publiek Systeembeheerders architecten ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. OpenShift Container Platform (voorheen OpenShift Enterprise) brengt Docker en Kubernetes samen in een beheerd platform, of PaaS (Platform as a Service), om de implementatie van Docker en Kubernetes verder te vergemakkelijken en te vereenvoudigen. Het biedt vooraf gedefinieerde applicatie-omgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps principes zoals een kortere time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD). OpenShift Container Platform wordt onderhouden door Red Hat. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze containers kunnen beheren die op Docker , Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform ( OpenShift ) OpenShift . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Maak en configureer een OpenShift opstelling.
 • Implementeer snel applicaties on-premise, in de openbare cloud of op een gehoste cloud.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die container-applicaties in een grootschalige Kubernetes cluster willen automatiseren, beveiligen en bewaken. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Gebruik Kubernetes om verschillende omgevingen in hetzelfde cluster te implementeren en te beheren
 • Beveilig, schaal en bewaak een Kubernetes cluster
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie
 • Veel oefeningen en oefenen
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Het Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) programma is ontwikkeld door The Linux Foundation en de Cloud Native Computing Foundation (CNCF), de gastheer van Kubernetes. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op Ontwikkelaars die hun vaardigheden willen bevestigen in het ontwerpen, bouwen, configureren en blootstellen cloud native toepassingen voor Kubernetes. Aan de andere kant is de training ook gericht op het verkrijgen van praktische ervaring in Kubernetes applicatieontwikkeling, dus we raden u aan deel te nemen aan het, zelfs als u niet van plan bent om de CKAD-examen te nemen. NobleProg heeft geleverd Docker & Kubernetes training sinds 2015. Met meer dan 360 succesvol voltooide opleidingsprojecten, zijn we een van de bekendste opleidingsmaatschappijen wereldwijd op het gebied van containering. Sinds 2019 helpen we ook onze klanten hun prestaties in de k8s-omgeving te bevestigen door hen voor te bereiden en aan te moedigen om CKA en CKAD-examen te passeren. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over CKAD, bezoek dan: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Rancher is an open source PaaS platform for managing Kubernetes on any infrastructure. This instructor-led, live course provides participants with an overview of Rancher and demonstrates through hands-on practice how to deploy and manage a Kubernetes cluster with Rancher. By the end of this course, participants will be able to:
 • Install and configure Rancher.
 • Launch a Kubernetes cluster using RKE (Rancher Kubernetes Engine).
 • Manage multiple cloud Kubernetes clusters while avoiding vendor lock-in.
 • Manage Kubernetes clusters using their operating system and container engine of choice.
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice
14 hours
Istio is een open source servicenet voor het verbinden, bewaken en beveiligen van microservices. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die cloud-gebaseerde applicaties (microservices) willen verbinden, beveiligen en beheren met behulp van een op Istio gebaseerd servicegaas. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer Istio op Kubernetes .
 • Istio inzicht in servicegaas en implementeer er een met Istio .
 • Implementeer een Istio servicegaas bovenop Kubernetes .
 • Gebruik een servicegaas om applicaties in de cloud uit te voeren, te beheren en te controleren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Istio naar: https://istio.io/
28 hours
De Java EE-platform biedt een API en runtime-omgeving voor het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige, multi-tiered, scalable, betrouwbare en veilige netwerkapplicaties. Docker en Kubernetes de ontwikkelaars in staat stellen een Java applicatie in een container te verpakken en te deployeren als een microservice in een Java EE-omgeving. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die hun Java EE 8 toepassingen willen containeren en ze als microservices in de cloud uitvoeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw en implementeer Java microservices in Docker containers. Het beheer van Docker containers met gebruik Kubernetes. Integreren van microservices met een bestaande monolithische systeem. Monitoring, testen en veilige micro-diensten. Troubleshoot containers en orchestratie omgevingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
EKS is een zelfbeheerd Kubernetes - Kubernetes -a-service-aanbod van AWS. EKS is volledig schaalbaar en aanpasbaar en maakt het mogelijk een Kubernetes implementatie na te bootsen en / of te integreren met een bestaande lokale Kubernetes installatie. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een containeromgeving op productieschaal kunnen opzetten en beheren met Kubernetes op EKS. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Kubernetes configureren en beheren op EKS
 • Kubernetes een bestaande Kubernetes omgeving van on-premise naar AWS-cloud
 • Kubernetes met software voor continue integratie (CI) van derden
 • Zorgen voor hoge beschikbaarheid en noodherstel in Kubernetes
 • De beschikbare hulpmiddelen begrijpen en gebruiken om EKS efficiënt te beheren
Publiek
 • ontwikkelaars
 • Systeembeheerders
 • DevOps ingenieurs
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
De evolutie van microservices en containers in de afgelopen jaren heeft de manier waarop we software ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en uitvoeren aanzienlijk veranderd. Moderne toepassingen moeten worden geoptimaliseerd voor schaalbaarheid, elasticiteit, falen en verandering. Gedreven door deze nieuwe eisen, vereisen moderne architecturen een andere set patronen en praktijken. In deze training onderzoeken we manieren om deze nieuwe vereisten te identificeren, begrijpen en aan te passen. Publiek
Deze training is bedoeld voor mensen die enigszins bekend zijn met containertechnologie en met Kubernetes concepten, maar die misschien de praktijkervaring missen. Het is gebaseerd op use cases en lessen die zijn getrokken uit real-life projecten met de bedoeling mensen te inspireren om nog betere cloud-native applicaties te maken en te beheren.
 • ontwikkelaars
 • Activiteiten
 • DevOps
 • QA-ingenieurs
 • IT-projectmanagers
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie
 • Veel oefeningen en oefenen
 • Handson-implementatie in een live-labomgeving
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Kubernetes kunnen op verschillende platforms worden uitgevoerd, van een lokale serverinstallatie tot een virtuele of bare-metal server in de cloud, tot een SaaS-gebaseerde cloudservice. In alle gevallen bevat het ecosysteem van Kubernetes hulpmiddelen voor het installeren, beheren en testen van Kubernetes clusters. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die de meest geschikte Kubernetes oplossing voor hun specifieke situatie willen evalueren, selecteren en implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer een Kubernetes cluster op locatie en in de cloud.
 • Evalueer verschillende cloud-gehoste Kubernetes oplossingen en begrijp de voordelen ten opzichte van een zelf-gehoste aanpak.
 • Vergelijk verschillende tools voor het testen, beheren en bewaken van een Kubernetes cluster.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor technici die Helm willen gebruiken om het proces van het installeren en beheren van Kubernet-toepassingen te stroomlijnen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer Helm.
 • Maak reproduceerbare builds van Kubernetes-applicaties.
 • Deel applicaties als Helmgrafieken.
 • Voer toepassingen van derden uit die zijn opgeslagen als Helmgrafieken.
 • Beheer releases van Helm-pakketten.
Formaat van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
 • Om een aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
 • Ga voor meer informatie over Helm naar: https://helm.sh/
7 hours
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor systeembeheerders en ontwikkelaars die Prometheus willen gebruiken om Kubernetes clusters te monitoren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Prometheus installeren en configureren.
 • Monitor dynamische cloudomgevingen
 • Krijg beter inzicht in hun Kubernetes clusters
 • Stel waarschuwingen in die nauwkeurig en inzichtelijk zijn
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Gitlab is een DevOps levenscyclusplatform dat CI/CD-functies biedt voor projectplanning en management. Kubernetes is een orchestrasysteem voor het automatiseren van de toepassing. Met behulp van Gitlab en Kubernetes, kunnen gebruikers bouwen en implementeren naar containereerde cloudomgevingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op DevOps ingenieurs die Kubernetes en Gitlab willen gebruiken om de DevOps levenscyclus te automatiseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Automatische applicatie builds, tests en deployments. Een geautomatiseerde bouwinfrastructuur te creëren. Ontwikkelen van een applicatie in een containered cloud-omgeving.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Project Calico is een netwerkoplossing voor containers en virtuele machines. Oorspronkelijk gemaakt voor OpenStack om datatransmissie over het netwerk te vereenvoudigen, ondersteunt het vandaag Kubernetes , OpenShift , Docker EE, OpenStack , bare metal services en anderen. Calico maakt gebruik van IP-routing in plaats van schakelen, virtuele netwerken, overlay-netwerken en andere gecompliceerde oplossingen om efficiënt en veilig netwerken mogelijk te maken. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die Kubernetes clusters willen netwerken met behulp van een vereenvoudigde op IP-routering gebaseerde aanpak. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Calico installeren en configureren.
 • Gebruik Calico om een netwerkoplossing voor containers te maken voor Kubernetes clusters.
 • Begrijp hoe Calico verschilt van traditionele overlay-netwerken.
 • Begrijp hoe Calico internetrouteringsprotocollen combineert met op consensus gebaseerde datastores.
 • Gebruik Calico om een veilig netwerkbeleid voor Kubernetes .
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Project Calico naar: https://www.projectcalico.org/
14 hours
Google Kubernetes engine is een hosted Kubernetes service die de implementatie en het beheer van een Kubernetes cluster in Google Cloud vereenvoudigt.   in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe het opzetten en beheren van een productie-schaal container omgeving met behulp van Kubernetes op Google Cloud.   aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • configureren en beheren Kubernetes op Google Cloud.
 • implementeren, beheren en schalen van een Kubernetes cluster.
 • implementeren container (docker) applicaties op Google Cloud.
 • migreert een bestaande Kubernetes omgeving van on-premisse naar Google Cloud.
 • integreert Kubernetes met Third-Party continue Integration (CI) software.
 • zorgen voor een hoge beschikbaarheid en Disaster Recovery in Kubernetes.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • verschillende docker beelden kunnen worden gebruikt als demo's in deze opleiding (bijv. nginx, MongoDB, Tomcat, enz.).
 • om specifieke beelden of andere aanpassingen voor deze opleiding, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
OKD is een applicatieontwikkelingsplatform voor het implementeren van containereerde toepassingen met behulp van Kubernetes. OKD is de upstream code base waarop Red Hat OpenShift Online en Red Hat OpenShift Container Platform zijn gebouwd. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe te installeren, configureren en beheren OKD on-premise of in de cloud. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëren, configureren, beheren en problemen oplossen van een OKD-kluster. Veilige OKD. Ontwikkelen van containere applicaties op OKD. Controleer de prestaties van een applicatie die in OKD loopt. Het beheer van de gegevensopslag. Snel implementeren van applicaties on-premise of op een openbare cloud zoals AWS.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Deze cursus is gebaseerd op OKD (Origin Kubernetes Distribution). Om de cursus aan te passen of op een andere versie van OpenShift (bijvoorbeeld OpenShift Container Platform 3 of OpenShift Container Platform 4), neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Kubernetes is an open-source system for automating deployment, scaling, and management of containerized applications. Certified Kubernetes Security Specialist (CKS) is a performance-based certification exam that tests candidates' knowledge of Kubernetes and cloud security in a simulated, real world environment. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at Kubernetes practitioners who wish to prepare for the CKS exam. By the end of this training, participants will know how to secure Kubernetes environments and container-based applications throughout the different stages of an application's life cycle: build, deployment and runtime. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Serverless is een DevOps architectuur die het creëren en implementeren van zeer schaalbare bedrijfsapplicaties mogelijk maakt zonder de levering van een server. Kubernetes is een open-source platform voor het bouwen van container-based en cloud-native projecten. Een serverloze kader kan worden geïntegreerd met Kubernetes om de geautomatiseerde hosting-infrastructuur te bieden die nodig is om CaaS en FaaS-implementaties uit te voeren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars en DevOps ingenieurs die een serverloze aanpak willen gebruiken voor het bouwen van bedrijfsapplicaties in Kubernetes. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer het Kubernetes systeem om te beginnen met het ontwikkelen met een serverloze architectuur. Begrijp de concepten en beginselen die fundamentele zijn voor serverloze omgevingen. Werktuigketens die nodig zijn voor serverloze ontwikkeling en integreren met Kubernetes componenten. Praktiseer hun vaardigheden in Python programmeringsspraak en toepas het om serverloze systemen te implementeren. Veilige bedrijfsapplicaties die worden uitgevoerd via een serverloze framework op Kubernetes. Gebruik moderne cloud computing methoden bij het optimaliseren van DevOps task processing workflows.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Kubernetes biedt functies voor het beveiligen van een cluster en zijn toepassingen. De out-of-the-box-instellingen kunnen echter geen volledige bescherming bieden tegen hackers en ongewenste schadelijke acteurs. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die een Kubernetes cluster buiten de standaard beveiligingsinstellingen willen verzekeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de kwetsbaarheden die worden blootgesteld door een standaard Kubernetes installatie. Vermijd ongerechtvaardigde toegang tot de Kubernetes API, database en andere diensten. Bescherm een Kubernetes cluster tegen toevallige of kwaadaardige toegang. Een uitgebreid veiligheidsbeleid en een reeks beste praktijken samenvoegen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Er zijn een aantal opties voor het inzetten van Docker en Kubernetes op AWS, waaronder Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS voor Kubernetes , AWS Fargate en Amazon EC2. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ingenieurs die elk van deze services willen evalueren om een weloverwogen beslissing te nemen over welke ze binnen hun organisatie willen inzetten. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet een ontwikkelomgeving op met alle benodigde tools om te beginnen met ontwikkelen.
 • Een reeks demo-containers instellen, configureren en implementeren met behulp van een aantal verschillende benaderingen.
 • Begrijp de architecturale en ontwerpverschillen tussen verschillende Docker / Kubernetes oplossingen binnen AWS.
 • Automatiseer de inzet van Docker containers.
 • Zet een continue integratie- en implementatiepijplijn op.
 • Integreer Docker en Kubernetes in een bestaand continu integratiesysteem.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
OKD is een applicatieontwikkelingsplatform voor het implementeren van containereerde toepassingen met behulp van Kubernetes. OKD is de upstream code base waarop Red Hat OpenShift Online en Red Hat OpenShift Container Platform zijn gebouwd. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe te creëren, bijwerken en beheren van containereerde toepassingen met behulp van OKD. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkelen van een containered web-applicatie naar een OKD-kluster on-premise of in de cloud. Automatiseren van een deel van de software leverancier. Gebruik de beginselen van de DevOps filosofie om de voortdurende levering van een aanvraag te waarborgen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Deze cursus is gebaseerd op OKD (Origin Kubernetes Distribution). Voor het aanpassen van de cursus of het aanvragen van een opleiding op een andere versie van OpenShift (bijvoorbeeld OpenShift Container Platform 3 of OpenShift Container Platform 4), neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Kubernetes is een open-source container-orchestratiesysteem voor het automatiseren van CI/CD management. Spinnaker is een open source multi-cloud CD-platform voor efficiënte software release. Met Kubernetes en Spinnaker, kunnen gebruikers onomkeerbare structuren, deployment pipelines en clusterbeheer te gebruiken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op cloud ingenieurs die willen gebruiken Kubernetes en Spinnaker voor CI/CD-operaties. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebouw op de Kubernetes-platform om clouddoelstellingen te versnellen. Integreren Spinnaker met Docker en Git voor het automatiseren van de levering van code aan pijpleidingen. Automatiseren en beheren van CD-pijpen, terwijl u kiest uit een verscheidenheid aan CI-toolopties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Alpine Linux is een beveiligingsgerichte, lichtgewicht (80 MB) Linux distributie op basis van musl libc en BusyBox. Alpine Linux wordt geproduceerd door de makers van Docker en is een van de vele in de recente verspreiding van distributies op maat gemaakt voor virtualisatie, containerisatie en de cloud. Alpine Linux vervangt Ubuntu als het officiële Docker voor Docker containers. Deze training introduceert de architectuur van Alpine Linux en leidt de deelnemers stap voor stap door de installatie van Alpine Linux in een live lab-omgeving. Tegen het einde van deze training hebben deelnemers de kennis en praktijk om Alpine Linux als basis voor het draaien van containers in ontwikkel-, test- en productieomgevingen. Publiek
 • DevOps ingenieurs
 • Systeembeheerders
 • Software ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening

Last Updated:

Upcoming Containers and Virtual Machines (VMs) Courses

Weekend Containers and Virtual Machines (VMs) cursus, Avond Containers and Virtual Machines (VMs) training, Avond Containers and Virtual Machines (VMs) opleiding Containers and Virtual Machines (VMs) boot camp, Containers and Virtual Machines (VMs) instructeur geleid, Weekend Containers and Virtual Machines (VMs) training, Avond Containers and Virtual Machines (VMs) cursus, Containers and Virtual Machines (VMs) coaching, Containers and Virtual Machines (VMs) instructeur, Containers and Virtual Machines (VMs) trainer, Containers and Virtual Machines (VMs) training cursus, Containers and Virtual Machines (VMs) lessen, Containers and Virtual Machines (VMs) on-site, Containers and Virtual Machines (VMs) privé cursus, Containers and Virtual Machines (VMs) een op een training, Containers and Virtual Machines (VMs) op locatie, Weekend Containers and Virtual Machines (VMs) opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions