App-V Training Courses

App-V Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Microsoft App-V-trainingen demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van App-V. App-V training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

App-V Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Microsoft Application Virtualization (app-V) maakt het mogelijk toepassingen te maken die worden uitgevoerd als centraal beheerde services. App-V toepassingen hebben het voordeel van nooit hoeft te worden geïnstalleerd direct op de eindgebruiker & #39; s computer en nooit in strijd zijn met andere toepassingen.

in deze instructeur-LED, live training, introduceren we de architectuur, componenten en processen achter Application Virtualization en lopen deelnemers stap-voor-stap door de inzet van app-V en app-V applicaties in een live lab omgeving. Aan het einde van de cursus, zullen de deelnemers hebben kennis en hands-on praktijk die nodig is om te installeren, configureren, beheren, en het oplossen van problemen app-V, alsmede het creëren, verzorgen en implementeren van hun eigen app-V applicaties.

formaat van de cursus

-

deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk

opmerkingen:

- deze cursus omvat versie 5,1 van app-V. Voor de opleiding op een andere versie, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
Microsoft Application Virtualization (AppV) maakt het mogelijk applicaties te maken die worden uitgevoerd als centraal beheerde services AppV-applicaties hebben het voordeel dat ze nooit rechtstreeks op de computer van de eindgebruiker hoeven te worden geïnstalleerd en nooit in conflict mogen komen met andere applicaties In deze training met instructeurs behandelen we geavanceerde technieken en probleemoplossing voor AppV, vooral op het gebied van sequencing en verpakking Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed begrip van AppV en kunnen ze complexe problemen opvolgen, oplossen en oplossen Publiek IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van desktopconfiguraties en -implementaties IT-professionals die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden in virtualisatie Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Opmerkingen: Deze cursus behandelt versie 51 van AppV Als je training nodig hebt in een andere versie, neem dan contact met ons op om dit te regelen Deze cursus is gericht op app-virtualisatie en heeft geen betrekking op andere MDOP-componenten .

Aankomende App-V cursussen

Weekend App-V cursus, Avond App-V training, Avond App-V opleiding App-V boot camp, App-V instructeur geleid, Weekend App-V training, Avond App-V cursus, App-V coaching, App-V instructeur, App-V trainer, App-V training cursus, App-V lessen, App-V on-site, App-V privé cursus, App-V een op een training, App-V op locatie, Weekend App-V opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!