OpenShift Training Courses

OpenShift Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live OpenShift-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe OpenShift Platform Container te installeren, configureren en beheren. OpenShift-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. OpenShift is ook bekend als Red Hat OpenShift of OpenShift Container Platform. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

OpenShift Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
OpenShift is een containerapplicatieplatform voor de implementatie van Docker en Kubernetes Het biedt vooraf gedefinieerde toepassingsomgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps-principes zoals verkorting van de time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD) OpenShift wordt onderhouden door Red Hat In deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze containers beheren die op Docker, Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform worden uitgevoerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, configureer, beheer en troubleshoot OpenShift-clusters Implementaties van applicaties opschalen met Kubernetes Veilige OpenShift Platform Container Monitor en verzamel statistieken Beheer van de opslag Implementeer snel applicaties onpremise, in de public cloud of in een gehoste cloud Publiek Systeembeheerders architecten ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Docker is een open-sourceplatform voor het automatiseren van het proces van het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Kubernetes gaat nog een stap verder door de tools te bieden die nodig zijn om containertoepassingen op schaal in een geclusterde omgeving te implementeren en te beheren. OpenShift Container Platform (voorheen OpenShift Enterprise) brengt Docker en Kubernetes samen in een beheerd platform, of PaaS (Platform as a Service), om de implementatie van Docker en Kubernetes verder te vergemakkelijken en te vereenvoudigen. Het biedt vooraf gedefinieerde applicatie-omgevingen en helpt bij het realiseren van belangrijke DevOps principes zoals een kortere time-to-market, infrastructuur als code, continue integratie (CI) en continue levering (CD). OpenShift Container Platform wordt onderhouden door Red Hat. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze containers kunnen beheren die op Docker , Kubernetes en het Red Hat OpenShift Container Platform ( OpenShift ) OpenShift . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Maak en configureer een OpenShift opstelling.
 • Implementeer snel applicaties on-premise, in de openbare cloud of op een gehoste cloud.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
OKD is een applicatieontwikkelingsplatform voor het implementeren van containereerde toepassingen met behulp van Kubernetes. OKD is de upstream code base waarop Red Hat OpenShift Online en Red Hat OpenShift Container Platform zijn gebouwd. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe te installeren, configureren en beheren OKD on-premise of in de cloud. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëren, configureren, beheren en problemen oplossen van een OKD-kluster. Veilige OKD. Ontwikkelen van containere applicaties op OKD. Controleer de prestaties van een applicatie die in OKD loopt. Het beheer van de gegevensopslag. Snel implementeren van applicaties on-premise of op een openbare cloud zoals AWS.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Deze cursus is gebaseerd op OKD (Origin Kubernetes Distribution). Om de cursus aan te passen of op een andere versie van OpenShift (bijvoorbeeld OpenShift Container Platform 3 of OpenShift Container Platform 4), neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
OKD is een applicatieontwikkelingsplatform voor het implementeren van containereerde toepassingen met behulp van Kubernetes. OKD is de upstream code base waarop Red Hat OpenShift Online en Red Hat OpenShift Container Platform zijn gebouwd. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe te creëren, bijwerken en beheren van containereerde toepassingen met behulp van OKD. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkelen van een containered web-applicatie naar een OKD-kluster on-premise of in de cloud. Automatiseren van een deel van de software leverancier. Gebruik de beginselen van de DevOps filosofie om de voortdurende levering van een aanvraag te waarborgen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Deze cursus is gebaseerd op OKD (Origin Kubernetes Distribution). Voor het aanpassen van de cursus of het aanvragen van een opleiding op een andere versie van OpenShift (bijvoorbeeld OpenShift Container Platform 3 of OpenShift Container Platform 4), neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
OpenShift is een container applicatie platform voor het inzetten van Docker en Kubernetes in de onderneming Het wordt onderhouden door Red Hat Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze OpenShift Platform Container moeten installeren, configureren en beheren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, configureer, beheer en troubleshoot OpenShift-clusters Veilige OpenShift Platform Container Monitor en verzamel statistieken Beheer van de opslag Implementeer snel applicaties onpremise, in de public cloud of in een gehoste cloud Publiek Systeembeheerders architecten ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
OpenShift Container Platform is een containerapplicatieplatform voor de implementatie van Docker en Kubernetes in de onderneming Het wordt onderhouden door Red Hat In deze live training met instructeur leren deelnemers met OpenShift Container Platform applicaties maken, bijwerken en onderhouden Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Automatiseer een deel van de pijplijn voor softwarelevering Implementeer gebruikersverhalen voor een bestaande Java EE-applicatie Implementeer een toepassing in een OpenShift-instantie Pas de principes van de DevOps-filosofie toe en maak continue levering van een applicatie mogelijk Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Jenkins is een open-source automatiseringsserver voor continu integratie en continu levering (CI/CD). OpenShift is een containerisatieplatform voor het beheren van infrastructuur op de cloud of on-premise. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op DevOps ingenieurs die gebruik willen maken OpenShift en Jenkins om containergebaseerde toepassingen te bouwen, te implementeren en te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw Jenkins pipelines in OpenShift. Automatiseren van het levenscyclusbeheer voor containereerde toepassingen en clusterinfrastructuur. Orkesteren van de oprichting van CI/CD-pijplijnen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Kubeflow is een kader voor het uitvoeren van Machine Learning werkloaden op Kubernetes. TensorFlow is een van de meest populaire machine learning bibliotheken. Kubernetes is een orchestratieplatform voor het beheren van containereerde toepassingen. OpenShift is een cloud-applicatieontwikkelingsplatform die gebruikmaakt van containers, georganiseerd en beheerd door Kubernetes, op basis van Red Hat Enterprise Linux. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die werkloads willen deployeren naar een OpenShift on-premise of hybride cloud.
  Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn: Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Kubeflow en Gebruik OpenShift om het werk van het initialiseren van een Kubernetes cluster te vereenvoudigen. Creëren en implementeren van een Kubernetes pipeline voor het automatiseren en beheren van ML-modellen in productie. Trainen en implementeren TensorFlow ML-modellen over meerdere GPUs en machines die parallel lopen. Bel publieke clouddiensten (bijvoorbeeld AWS-diensten) van binnen OpenShift om een ML-applicatie uit te breiden.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming OpenShift Courses

Weekend OpenShift cursus, Avond OpenShift training, Avond OpenShift opleiding OpenShift boot camp, OpenShift instructeur geleid, Weekend OpenShift training, Avond OpenShift cursus, OpenShift coaching, OpenShift instructeur, OpenShift trainer, OpenShift training cursus, OpenShift lessen, OpenShift on-site, OpenShift privé cursus, OpenShift een op een training, OpenShift op locatie, Weekend OpenShift opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions