Directory Services Training Courses

Directory Services Training Courses

Plaatselijk georinteerde live Directory Services-trainingscursussen in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Directory Services subcategorieën

Directory Services Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
CAS of Central Authentication Service is een open-source, enterprise-level, single-sign-on protocol voor het web. CAS geeft gebruikers toegang tot meerdere applicaties met behulp van eenmalige aanmelding en stelt webapplicaties in staat om gebruikers te authenticeren zonder toegang tot gebruikerswachtwoorden. CAS heeft een Java servercomponent en verschillende clientbibliotheken geschreven in PHP , PL/ SQL , Java en meer.

In deze cursus bespreken we de architectuur en functies van CAS en oefenen we met het installeren en configureren van een CAS-server. Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de implementatie van CAS door SSO (Single-Sign-On Authentication) en de nodige oefening om hun eigen authenticatieserver in te zetten en te beheren.

Publiek

- Systeembeheerders

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
7 hours
Overview
Als uw organisatie Linux-systemen heeft die snel toenemen, heeft u waarschijnlijk te maken met het probleem met het beheer van gebruikersaccounts Elke gebruiker moet een account hebben op meerdere servers, waar je dat account handmatig moet voorbereiden Met deze cursus leert u hoe u één punt kunt instellen waar u al uw accounts kunt opslaan, en dankzij dit zult u de productiviteit van managementprocessen vereenvoudigen en verhogen .
21 hours
Overview
Dit is een driedaagse hands-on training van LDAP en Open LDAP vanaf de basis.
14 hours
Overview
Samba is een Open Source / Free Software-suite die bestands- en printservices biedt voor allerlei SMB / CIFS-clients, inclusief Linux en de vele versies van Microsoft Windows-besturingssystemen.

Publiek

Deze cursus is geschikt voor ontwikkelaars en technici die werken met reeds bestaande Samba exemplaren of die Samba willen integreren in hun workflow.

Geen twee cursussen worden hetzelfde geleverd. Elke cursus is afgestemd op uw specifieke vereisten.

Aankomende Directory Services cursussen

Weekend Directory Services cursus, Avond Directory Services training, Avond Directory Services opleiding Directory Services boot camp, Directory Services instructeur geleid, Weekend Directory Services training, Avond Directory Services cursus, Directory Services coaching, Directory Services instructeur, Directory Services trainer, Directory Services training cursus, Directory Services lessen, Directory Services on-site, Directory Services privé cursus, Directory Services een op een training, Directory Services op locatie, Weekend Directory Services opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions