389 Directory Server Training Courses

389 Directory Server Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live 389 Directory Server-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe 389 Directory Server moet worden gebruikt om LDAP-gebaseerde authenticatieservices te configureren en te beheren. 389 Directory Server-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. 389 Directory Server is voorheen bekend als Fedora Directory Server. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

389 Directory Server Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
389 Directory Server (voorheen Fedora Directory Server) is een open source Linux-based LDAP server voor het opslaan van identiteit, groepen en organisatorische gegevens. Het is ook bekend als 389 DS, 389 DS en 389 DS. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op sysadmins die 389 Directory Server willen gebruiken om LDAP-gebaseerde authenticatie en autorisatie te configureren en beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren 389 Directory Server. Begrijp de kenmerken en architectuur van 389 Directory Server. Leer hoe je de directory server kunt configureren met behulp van de webconsole en de CLI. Installeer en monitor de replicatie voor hoge beschikbaarheid en ladingbalans. Beheer LDAP authenticatie met SSSD voor snellere prestaties. Integratie 389 Directory Server met Microsoft Active Directory.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
FreeIPA is een open source identiteitsbeheersysteem voor Linux/UNIX. Het kan worden beschouwd als de Linux versie van Windows' Active Directory. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op systeemadministratoren die willen gebruiken FreeIPA om de authenticatie, autorisatie en accountinformatie te centraliseren voor hun organisatie gebruikers, groepen en machines. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren FreeIPA. Beheer Linux gebruikers en klanten van één centrale locatie. Gebruik FreeIPA's CLI, Web UI en RPC-interface om toestemmingen op te stellen en te beheren. Een Single Sign On authenticatie in alle systemen, diensten en toepassingen mogelijk maken. Integratie FreeIPA met Windows Active Directory. Backup, replicatie en migratie van een FreeIPA server.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming 389 Directory Server Courses

Weekend 389 Directory Server cursus, Avond 389 Directory Server training, Avond 389 Directory Server opleiding 389 Directory Server boot camp, 389 Directory Server instructeur geleid, Weekend 389 Directory Server training, Avond 389 Directory Server cursus, 389 Directory Server coaching, 389 Directory Server instructeur, 389 Directory Server trainer, 389 Directory Server training cursus, 389 Directory Server lessen, 389 Directory Server on-site, 389 Directory Server privé cursus, 389 Directory Server een op een training, 389 Directory Server op locatie, Weekend 389 Directory Server opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions