Apache Superset Training Courses

Apache Superset Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Apache Superset-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe gegevens kunnen worden verkend, georganiseerd en gevisualiseerd met behulp van Apache Superset. Apache Superset-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Apache Superset Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op data-analisten en Apache Superset die gegevens willen verkennen, organiseren en visualiseren met behulp van Apache Superset . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer Apache Superset .
 • Combineer gegevens uit verschillende databases.
 • Visualiseer grote datasets.
 • Maak en deel complexe dashboards.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie van Apache Superset .
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Apache Superset naar: https://superset.incubator.apache.org
14 hours
Apache Superset is een open-source, enterprise-ready business intelligence platform voor data exploration en data visualisering. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten, gegevenswetenschappers en data ingenieurs die geavanceerde gegevensanalyse en visualisering willen uitvoeren met behulp van Apache Superset. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Apache Superset Uitvoeren van geavanceerde gegevensanalyse en visualisatie met behulp van Apache Superset. Aanpassen en delen van dashboards en rapporten. Het beheer van de veiligheid in Apache Superset.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie van Apache Superset. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Superset Courses

Weekend Superset cursus, Avond Superset training, Avond Superset opleiding Apache Superset boot camp, Superset instructeur geleid, Weekend Apache Superset training, Avond Superset cursus, Apache Superset coaching, Superset instructeur, Apache Superset trainer, Apache Superset training cursus, Apache Superset lessen, Apache Superset on-site, Apache Superset privé cursus, Apache Superset een op een training, Superset op locatie, Weekend Apache Superset opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions