Agile Training Courses

Agile Training Courses

Lokale, instructieve live Agile trainingscursussen omvatten gebieden zoals agile projectmanagement, agile ontwikkeling, agile testen en de agile mindset Agile training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Agile Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Wie zou moeten bijwonen? Deze tweedaagse cursus is geschikt voor IT-professionals die geïnteresseerd zijn in het implementeren van Iterative Agile en Scrum-methodologieën om softwareontwikkeling te beheren. Deze cursus is met name geschikt voor projectmanagers, teamleiders, ontwikkelaars en klanten van softwareontwikkeling die een aandeel in het ontwikkelingsproces willen hebben.
7 hours
Deze cursus is ook bekend als SCRUM-bewustmakingstraining. Wie zou moeten bijwonen? Deze cursus is gemaakt voor managers, leidinggevenden en andere beleidsmakers die willen weten hoe de voordelen van de implementatie van de methodologie kunnen worden berekend of die willen begrijpen wat hun team aan het doen is. Het is ook geschikt voor klanten van software-ontwikkeling die een aandeel in het ontwikkelingsproces willen hebben.
7 hours
Deze cursus is voor: Producteigenaren, managers of iedereen die geïnteresseerd is in Agile planning- en schattingsmethoden. De cursus, Scrum Product Owner (SPO), maakt gebruik van een combinatie van presentaties, discussies en praktische oefeningen die worden uitgelegd en gedemonstreerd door oefening. Het illustreert hoe het is om de rol van een Agile-team op zich te nemen. De cursus behandelt alle aspecten van de betrokkenheid van een producteigenaar in de levenscyclus van een Agile-product, zoals het snel verzamelen van vereisten, het schrijven van gebruikersverhalen, het schatten van verhaalpunten, tracking, releaseplanning, rapportage, prognosticering, schaalvergroting, enzovoort.
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor testmanagers, kwaliteitsbewakingsteam, testers, softwareontwikkelaars, projectmanagers en management om uit te leggen hoe de Agile projectmanagementraamwerken (met name SCRUM) omgaan met testen. Aan het einde van de cursus ontwerpt en voert elk van de deelnemers een testplan uit voor een voorbeeldtoepassing (het kan een echte clienttoepassing zijn, indien beschikbaar)
14 hours
Doelgroep: IT-directeur, projectmanager, technisch teamleider, analist, softwareontwikkelaar, tester Leerdoel: Het doel van deze training is om kennis en praktijk van de workshops aspecten van Kanban en Agile stichtingen te verwerven.
14 hours
De iSQI Agile Essentials-cursus is een internationaal erkende kwalificatie, gericht op iedereen die betrokken is bij agile-projecten en wil vertrouwd raken met het werken in een agile omgeving. Dit omvat projectmanagers, kwaliteitsmanagers, softwareontwikkelingsmanagers, Business , ontwikkelaars, testers, IT-directeuren en Management . De cursus bestaat uit acht secties en neemt deelnemers mee door de levenscyclus van een agile project, van de releaseplanning en het schrijven van gebruikersverhalen tot de iteratiereview (showcase) en retrospectief. De eerste dag focust op de belangrijkste principes (55% van de dag op theorie, 45% oefeningen), de tweede wordt gedomineerd door praktische toepassing (40% theorie, 60% oefeningen). Cursus Doelstellingen
 • Waardeer de principes achter agile manifest en zijn benadering van softwareontwikkeling
 • Waardeer de rollen binnen een agile team
 • Begrijp hoe u als behendig teamlid kunt bijdragen aan kwantificeerbare vereisten
 • Pas Whole Team-kwaliteitsmethoden toe om ervoor te zorgen dat aan de acceptatiecriteria wordt voldaan
 • Waardeer het belang van effectieve herhalingstests en hoe u kunt bijdragen aan continue verbetering door middel van retrospectieven
14 hours
Deze 2-daagse cursus is geschikt voor alle IT-professionals die geïnteresseerd zijn in het gebruik van het Waterfall-model en hoe mensen traditioneel hebben geprobeerd om met zijn tekortkomingen te gaan - inclusief, maar niet beperkt tot, Agile benaderingen. Het doel van de 1e dag is om een overzicht te geven van deze benaderingen waarmee u kunt beslissen wat hen in uw omgeving kan passen. De 2e dag kijkt naar projectmanagement technieken en goede praktijken die zijn geïdentificeerd van Agile, en die kunnen worden toegepast in een Waterfall of Agile context.
28 hours
Agile Software Testing is een serie testmethoden die vergoedingen biedt voor softwarekwaliteitsproblemen op een tijdige en continue manier volgens de principes van agile ontwikkeling.
Continuous Integration (CI) verwijst naar alle ontwikkelaars in een team die hun werk meerdere keren per dag samenvoegen.
7 hours
Deelnemersprofielen CxO, operation managers, Enterprise Architect , Business en systeemanalisten en ontwerpers Doelstelling Dit introductieseminarie biedt u een overzicht van de digitale bedrijfsmodellen, kaders voor bedrijfs- en bedrijfsarchitectuur en methoden waarop organisaties zich proberen te concentreren om hun bedrijfsflexibiliteit bij verstoringen van het digitale tijdperk te vergroten. Dit seminar is met name bedoeld om u te helpen inzicht te krijgen in kaders en referentiearchitecturen die wereldwijd worden gebruikt om digitale bedrijfsmodellen en IT-systeemarchitecturen af te stemmen op het veranderende concurrentielandschap.
14 hours
Doelstelling: Business helpen begrijpen hoe ze hun bedrijfsprocessen en middelen efficiënt kunnen modelleren en valideren om de bedrijfsflexibiliteit van hun organisatie te vergroten op basis van hun doelarchitectuur en veranderende marktbehoeften. Deze tweedaagse training is bedoeld om afgevaardigden te helpen leren hoe ze hun bedrijfsprocessen en middelen kunnen modelleren om ze aan te passen aan veranderingen van hun doelen, strategieën en beïnvloede capaciteiten als onderdeel van de doelarchitectuur. Op basis van de belangrijkste elementen van bedrijfsprestaties (strategieën, tactieken, KPI, zakelijke mogelijkheden, enz ...) leren deelnemers daar hoe ze een visiegericht bedrijfsproces en resource cartography kunnen uitwerken. Vervolgens begrijpen ze alleen de juiste BPM N- en UML notatie die is aangepast aan hun taal, en weten ze hoe ze deze kunnen aanpassen aan veranderende strategieën, tactieken en beleid.
21 hours
Doelstelling: Deze training is gericht op het helpen van productmanagers, producteigenaren, bedrijfsanalisten, systeemarchitecten en ontwikkelaars om te begrijpen hoe efficiënt vereisten kunnen worden beheerd op basis van de productvisie tot ontwikkelaars nauwkeurig te begeleiden bij de implementatie ervan. Meer in detail beoogt deze cursus productmanagers te helpen bij het beter definiëren van de waardeproposities van hun producten op basis van strategieën en behoeften van belanghebbenden. Business en producteigenaren begrijpen hoe de vereisten van de productachterstand moeten worden beschreven en ontdekken vervolgens de juiste epics en gebruikersverhalen van het systeem terwijl ze bijdragen aan de vereiste waardecreatie. Samen met interactieve casestudyoefeningen leren deelnemers hoe ze dergelijke vereisten in detail kunnen beschrijven om een correct begrip van de behoeften te valideren en systeemacceptatietests voor te bereiden. Dus alleen met behulp van een zeer algemeen en productief UML profiel, leren ze vereisten te structureren om efficiënt te communiceren met architecten en ontwikkelaars via een iteratief proces voor het verzamelen van vereisten. Publiek:
 • Productmanagers
 • Product Eigenaren
 • Business
 • Iedereen die geïnteresseerd is in het Requirements Management Process
7 hours
Deze cursus biedt een korte inleiding tot het testen van Agile software. Het behandelt fundamentele testconcepten, binnen de context van Agile ( Scrum ) ontwikkeling en maakt gebruik van Crispin & Gregory's ( More Agile Testing, 2014) Agile Testing Kwadrantenmodel als een raamwerk om hedendaagse principes en praktijken van Agile testen te verkennen.
35 hours
Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die hoogwaardige iOS applicaties in Swift willen schrijven. Dit is een praktische cursus waarbij een aantal steeds complexere applicaties van hoge kwaliteit worden geschreven. Afgevaardigden moeten een Apple-copmputer hebben waarop de nieuwste versie van OS X en Xcode is geïnstalleerd. Afgevaardigden die applicaties op echte apparaten willen uitvoeren, in plaats van emulators, moeten bij Apple worden geregistreerd als iOS ontwikkelaars en moeten hun apparaten laten registreren.
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die Agile (met name SCRUM) moeten combineren met Lean en Kanban samen om hun projecten te beheren. Het combineert de werelden van productontwerp en softwareontwerp.
14 hours
Deze cursus is sterk gestructureerd naar een workshopbenadering om afgevaardigden in de gelegenheid te stellen om de Scrum- en Agile-vaardigheden te oefenen .
14 hours
Deze tweedaagse cursus leert de Lean - Agile principes en praktijken van het Scaled Agile Framework® (SAFe®). Je leert hoe je waarde kunt uitvoeren en vrijgeven via Agile Release Trains, hoe je een Agile Portfolio kunt bouwen en hoe je een Lean - Agile transformatie op enterprise-schaal kunt leiden. U krijgt inzicht in de Lean - Agile mindset en hoe u de principes en werkwijzen van SAFe kunt toepassen om Agile teams, programma's, programmabeheer te ondersteunen en grote waardestromen te coördineren. Het bijwonen van de klas bereidt u voor op het examen en wordt een gecertificeerde SAFe® Agilist (SA). Bijbehorende certificering: SAFe Agilist (SA)
14 hours
Deze tweedaagse cursus leert teams die deel uitmaken van een Agile Release Train (ART) hoe te werken in een Agile omgeving met Scrum, Kanban, en XP. De teams zullen leren hoe ze Agile teams worden, hun backlog bouwen en iteraties plannen en uitvoeren. Agile teams leren over hun ART en hun rol in het, plannen, uitvoeren en verbeteren met andere teams. Deze klas bereidt teams voor om een Program Increment (PI) uit te voeren, met inbegrip van alle bijeenkomsten op het team- en programmaniveau met een specifieke focus op de komende PI-planning. Bij de klas bereidt de deelnemers voor om het examen te nemen en wordt een gecertificeerde SAFe® Practitioner (SP). Na deze cursus moet u in staat zijn om:
  Apply SAFe to scale Lean en Agile ontwikkeling in uw onderneming Kennen uw team en zijn rol op de Agile Release Train Weet alle andere teams op de trein, hun rollen en de afhankelijkheid tussen de teams Plan iteraties Het uitvoeren van iteraties, demo-waarde en het verbeteren van uw proces Planningsprogramma verbeteringen Integreren en werken met andere teams op de trein
14 hours
Deze tweedaagse cursus bereidt de huidige Scrum Masters voor op hun leidende rol bij het faciliteren van Agile team-, programma- en bedrijfssucces in een SAFe®-implementatie. De cursus behandelt het faciliteren van teamoverschrijdende interacties ter ondersteuning van de uitvoering van het programma en niet-aflatende verbetering. Het verbetert het Scrum paradigma met een inleiding tot schaalbare engineering en DevOps praktijken; de toepassing van Kanban om de waardestroom te vergemakkelijken; en het ondersteunen van interacties met architecten, productbeheer en andere kritische belanghebbenden in de grotere programma- en bedrijfscontexten. De cursus biedt bruikbare tools voor het bouwen van goed presterende teams en onderzoekt praktische manieren om Agile en Scrum -antipatronen in de onderneming aan te pakken. Het bijwonen van de klas bereidt je voor op het examen en wordt een gecertificeerde SAFe® Advanced Scrum Master (ASM).
14 hours
Overzicht Deze tweedaagse cursus biedt een korte introductie tot het testen van Agile software. Het behandelt fundamentele testconcepten, binnen de context van Agile ( Scrum ) ontwikkeling en maakt gebruik van Crispin & Gregory's ( More Agile Testing, 2014) Agile Testing Kwadrantenmodel als een raamwerk om hedendaagse principes en praktijken van Agile testen te verkennen. Beoogde doelgroep Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelingsteams die hun testmethoden in een Agile context willen verbeteren. Het is ook geschikt voor diegenen die van plan zijn om een specifieke carrière na te streven en is een geschikte vereiste voor de cursus iSQI Certified Agile Tester.
14 hours
De cursus behandelt hedendaagse ontwikkelingsprincipes en -praktijken, waaronder de plaats van projectmanagement, testen en bedrijfsanalyse, binnen Agile en traditionele Waterfall-contexten. De cursus is bedoeld als workshop-stijl met mogelijkheden voor afgevaardigden om vragen te stellen en de echte toepassing van de inhoud te verkennen. Deze cursus bestaat uit een reeks modules met elke module ontworpen om 1,5 uur te duren, dat wil zeggen dat 1 trainingsdag uit 4 modules zou bestaan. Beoogde doelgroep Deze cursus is bedoeld voor diegenen die snel een overzicht willen krijgen van de hedendaagse Waterfall & Agile softwareontwikkeling en de impact op projectmanagement, testen en bedrijfsanalyse.
14 hours
Deze cursus richt zich op de rol van bedrijfsanalist om succesvol te zijn in Agile projecten. Cursisten zullen leren samenwerken met het team, de producteigenaar, de Scrum Master en met de klant om het ontwikkelingsproces te vergemakkelijken. Deelnemers zullen een proefproject doorlopen waarin gemeenschappelijke scenario's worden geoefend.
14 hours
De Scrum Master-rol is een essentieel onderdeel voor elk Agile / Scrum team. Deze cursus leidt deelnemers op in belangrijke aspecten van het Scrum raamwerk en bereidt hen voor op het online Scrum .org Professional Scrum Master (PSM1) -examen. Publiek: Iedereen die Scrum Master is of van plan is te worden en voor anderen die in een Scrum omgeving werken en behoefte hebben aan diepgaande kennis van Scrum . Aan het einde van deze cursus kun je:
 • Begrijp de oorsprong van Agile methoden.
 • De kernwaarden en principes van Agile methoden begrijpen en toepassen.
 • Ken het verschil tussen het gedefinieerde proces en de empirische processen die in Agile worden gebruikt.
 • Begrijp de Scrum rollen, artefacten, ceremonies en praktijken.
 • Wees volledig voorbereid op het examen Professional Scrum Master (PSM1)
14 hours
Jenkins is een open-source continue integratietool geschreven in Java . Het is een servergebaseerd systeem dat wordt uitgevoerd in een servlet-container zoals Apache Tomcat . Jenkins ondersteunt een aantal Software Configuration Management (SCM) -hulpmiddelen, waaronder CVS, Subversion, Git, Perforce en Clearcase, onder anderen. Het is zeer scriptbaar en biedt ondersteuning voor Apache Ant, Apache Maven , shell-scripts en Windows-batchopdrachten. Deze door een instructeur geleide, live training behandelt de concepten, tools en technieken die nodig zijn om een continue integratie van uw softwareprojecten in een Agile omgeving uit te voeren. Deelnemers voeren tijdens de cursus een aantal praktische oefeningen uit om hun kennis in reële situaties toe te passen. Interactie tussen instructeur en deelnemers wordt aangemoedigd. Real-world cases worden besproken en specifieke problemen en vragen worden in de klas behandeld en opgelost.
  Indeling van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
  14 hours
  BDD, of Behavior Driven Development, is een Agile software-ontwikkelingstechniek die samenwerking tussen ontwikkelaars, kwaliteitsbewakingsteams en niet-technische zakenmensen stimuleert tijdens de planning-, ontwikkelings- en testcyclus van een softwareproject De workshop begint met een inleiding tot BDD, wat het is en hoe het door bedrijven wordt gebruikt om goed softwareontwerp, ontwikkeling en testen te bevorderen We doen dit vanuit een niet-technisch gezichtspunt, met het oog op de eindgebruikers, hun vereisten, taal en manier van denken We gaan ook in op de communicatie-uitdagingen die zakelijke belanghebbenden waarschijnlijk zullen tegenkomen als ze nauwer samenwerken met hun technisch georiënteerde collega's Aan het einde van deze training, zullen de deelnemers weten hoe ze: Schrijf beknopte gebruikersverhalen die de gebruikspatronen van echte gebruikers van de software vastleggen Vertaal hun gebruikersverhalen in de gedragstaal van BDD (Given, When, Then) Leid testcases uit deze verhalen, voor gebruik door ingenieurs om te implementeren en te testen Begrijp de relatie tussen productvereisten, acceptatiecriteria en testcases Demystificeer het technische jargon dat communicatie en begrip belemmert Installeer en gebruik geweldige hulpmiddelen voor het schrijven van BDD-functiebestanden Begrijp en waardeer wat er gebeurt zodra het werk aan ingenieurs wordt overhandigd Speel een actievere rol in de iteratieve ontwikkelingscyclus Publiek Producteigenaren en beheerders Bedrijfsanalisten Handmatige testers Eindgebruikers van een softwareproduct of systeem Niet-ontwikkelaars en niet-codeerders die betrokken zijn bij het ontwerpen van producten Formaat van de cursus Een interactieve workshop met instructeurs, met veel activiteiten en praktische oefeningen Notes De workshop omvat case studies en softwaremonsters Om het materiaal aan te passen aan het product en de situatie van uw bedrijf, neemt u contact met ons op om dit te regelen .
  14 hours
  Orange Scrum is een open-source, webgebaseerd projectbeheer- en samenwerkingstool voor het beheren van projecten, teams en taken op één plek. Het omvat onder andere bug tracking, e-mailintegratie en probleembeheer. In dit door een instructeur geleide, leren live training deelnemers hoe Agile en Scrum methoden te implementeren met behulp van Orange Scrum . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Orange Scrum op hun eigen locatie instellen en configureren (optioneel)
  • Identificeer en implementeer de belangrijkste Scrum principes en -praktijken, waaronder de productachterstand, de sprint-burndown-grafiek, taakborden en meer.
  • Gebruik Orange Scrum om taken te organiseren, effectief met een team te communiceren en projectdocumenten onder controle te houden
  Publiek
  • IT-professionals
  • Project managers
  • Teamleiders
  • ontwikkelaars
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  Notes
  • Als u geïnteresseerd bent in het installeren en beheren van een onsite exemplaar van Orange Scrum , neem dan contact met ons op om dit te regelen.
  7 hours
  Continuous Integration (CI) is een ontwikkelpraktijk waarbij ontwikkelaars wijzigingen in hun code zo vaak mogelijk samenvoegen om fouten snel te detecteren en te lokaliseren. Codeship is een platform dat services voor continue integratie in de cloud biedt. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Continuous Integration bij het doorlopen van een eenvoudig Continuous Integration-proces op Codeship. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Begrijp de basisprincipes van continue integratie
  • Bedien de essentiële functies in Codeship
  • Zet een eenvoudig CI-proces op met behulp van Codeship
  Publiek
  • ontwikkelaars
  • IT-professionals
  • DevOps ingenieurs
  • Business
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  7 hours
  Continuous Delivery is een ontwikkelpraktijk waarbij ontwikkelaars nieuwe veranderingen snel en duurzaam aan gebruikers vrijgeven. Go CD is een open source tool die wordt gebruikt om continue levering te realiseren bij softwareontwikkeling. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Continuous Delivery (CD) bij het instellen en configureren van CD-pijpleidingen op Go CD. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Begrijp de basisprincipes van Continuous Delivery
  • Gebruik Go CD om hun CD-proces en pijpleidingen in te stellen
  • Configureer Go CD afhankelijk van hun behoeften
  Publiek
  • ontwikkelaars
  • IT-professionals
  • DevOps ingenieurs
  • Business
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  7 hours
  JIRA Software is een krachtig hulpmiddel voor projectbeheer en mensen richten zich vaak meer op de tool dan de methode zelf Deze getrainde live training introduceert de deelnemers aan de kracht van Jira en Confluence, die samenwerken om het enige doel te dienen om het team te helpen het product / project succesvol af te leveren Het team leert hoe deze hulpprogramma's op de juiste manier kunnen worden gebruikt om gebruikersvereisten, testen en communicatie op één plek gecentraliseerd te beheren Bestudeerd worden JIRA-projecten, Confluence-ruimtes, workflows, boards (Kanban & Scrum), planning en afhankelijkheden, Jira / Confluence-koppeling, rapportage, belangrijke velden en aangepaste velden, issue-types, scherm & filtering Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een Scrum- of Kanban-project Configureer Jira om het project goed te beheren Beheer problemen effectief Bouw het noodzakelijke scherm om probleemtypen te behandelen Maak workflows en boards, en begrijp hun interactie Voer elementaire en geavanceerde zoekopdrachten en analyses uit Genereer en bekijk rapporten die nodig zijn voor het team en het management .
  21 hours
  TDD, of Test Driven Development, is een benadering voor het ontwikkelen van software waarbij codering, testen en ontwerp gelijktijdig plaatsvinden gedurende de software-ontwikkelingscyclus. Agile is een bredere proces- en managementbenadering van softwareontwikkeling die de nadruk legt op incrementele levering, teamsamenwerking, continue planning en continu leren. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze hoogwaardige C-applicaties kunnen schrijven met behulp van een TDD- en Agile ontwikkelingsbenadering. Deelnemers zullen hun kennis in de praktijk brengen door een reeks praktische oefeningen uit te voeren om een goed ontworpen en goed geteste C-applicatie te maken. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer ontwikkelings- en testtools die nodig zijn om TDD uit te voeren
  • Ontwerp, ontwikkel en test een C-toepassing met een TDD-aanpak
  • Pas plannings- en managementmethoden toe voor Agile ontwikkeling
  Publiek
  • ontwikkelaars
  • Project managers
  Indeling van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  Notes
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  JIRA is een op Java gebaseerde webapplicatie die project- en issue-tracking biedt voor het verbeteren van de flexibiliteit van softwareontwikkeling. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe Jira te gebruiken om een Kanban-benadering van Agile in hun organisatie te implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Begrijp de principes achter Agile en Kanban
  • Gebruik Jira om een Kanban-project te maken en te beheren
  • Pas Jira aan de behoeften van hun organisatie aan
  • Voer eenvoudige en geavanceerde zoekopdrachten en analyses uit
  • Genereer en bekijk rapporten
  Publiek
  • Product managers
  • Software ontwikkelaars
  • Test ingenieurs
  • Business
  Indeling van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
  Notitie
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

  Last Updated:

  Aankomende Agile cursussen

  Weekend Agile cursus, Avond Agile training, Avond Agile opleiding Agile boot camp, Agile instructeur geleid, Weekend Agile training, Avond Agile cursus, Agile coaching, Agile instructeur, Agile trainer, Agile training cursus, Agile lessen, Agile on-site, Agile privé cursus, Agile een op een training, Agile op locatie, Weekend Agile opleiding

  Cursussen met korting

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions