Yocto Project Training Courses

Yocto Project Training Courses

Lokale, instructieve live Yocto Project-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van Yocto Project Yocto-projecttraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Yocto Project Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Beschrijving Deze vierdaagse training combineert theorie met praktische oefeningen om de Yocto Project te introduceren. Het beantwoordt vaak gestelde vragen zoals:
    Is het echt noodzakelijk om een andere versie van de toolchain/bibliotheken/pakketten te gebruiken voor elk en elk GNU/Linux project en een top daarvan om een andere workflow te volgen? Kun je ervoor zorgen dat de ontwikkelingsomgeving voor alle ontwikkelaars/leveranciers identiek is en dat je nog steeds identieke gebouwen kunt produceren zoals vandaag in 10+ jaar vanaf nu? Kan de YP hulp weten onder welke software-licenties de pakketten die u gebruikt zijn geautoriseerd?
Hands-on sessies worden uitgevoerd op doelhardware (bijv. De Beagle Bone Black Rev. C – 3 ) Na de training zult u in staat zijn om een docker beeld te downloaden met Ubuntu 14.x en alle afhankelijkheden vooraf geïnstalleerd plus de voorbeelden om te werken met het cursus materiaal in uw eigen laboratoria. Houd er rekening mee dat dit geen introductieve cursus is voor Embedded GNU/Linux. Je moet al weten hoe Embedded GNU/Linux werkt en hoe je de GNU/Linux kernel en kernel drivers kunt configureren/opbouwen. Wie moet aanwezig zijn? U gebruikt al GNU/Linux voor uw projecten en hebt waarschijnlijk gehoord over de Yocto Project, maar durfde er niet meer naar te kijken, of had moeite met het gebruik ervan. U weet niet of en hoe uw dagelijkse werkstroom in de YP kan worden aangelegd en vindt de YP over het algemeen vrij gecompliceerd. Waarom hebben we dit allemaal nodig om te weten dat alles (verondersteld) veel makkelijker was? Na de training moet je in staat zijn om te beslissen of je de YP nodig hebt of niet. De workshop is gericht op software-, ontwikkeling-, systeemingenieurs, testers, beheerders, ingenieurs en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de YP, met een solide kennis van Embedded GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in Nederland, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
  • Build a Linux image and run it under emulation.
  • Save time and energy building embedded Linux systems.

Last Updated:

Aankomende Yocto Project cursussen

Weekend Yocto Project cursus, Avond Yocto Project training, Avond Yocto Project opleiding Yocto Project boot camp, Yocto Project instructeur geleid, Weekend Yocto Project training, Avond Yocto Project cursus, Yocto Project coaching, Yocto Project instructeur, Yocto Project trainer, Yocto Project training cursus, Yocto Project lessen, Yocto Project on-site, Yocto Project privé cursus, Yocto Project een op een training, Yocto Project op locatie, Weekend Yocto Project opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions