Yocto Project Training Courses

Yocto Project Training Courses

Lokale, instructieve live Yocto Project-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van Yocto Project Yocto-projecttraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Yocto Project Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Overview
Het yocto project is een open-source project voor het bouwen van embedded Linux systemen. Het maakt gebruik van een build host op basis van OpenEmbedded (OE), die gebruik maakt van de BitBake tool, om complete Linux-images te bouwen

In deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een build-systeem voor embedded Linux op basis van yocto project te creëren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Inzicht in de fundamentele concepten achter een yocto project te bouwen systeem, met inbegrip van recepten, metadata en lagen.
- Bouw een linux image en voer het uit onder emulatie.
- Bespaar tijd en energie bouwen embedded Linux-systemen.

Indeling van de cursus

- Deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk

Andere opties:

- [Buildroot](/cc/buildroot) is een eenvoudiger alternatief voor het yocto project
- Voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
28 hours
Overview
Omschrijving

Deze vierdaagse training combineert theorie met praktische oefeningen om het Yocto Project te introduceren.
Het beantwoordt veelgestelde vragen zoals:

- Is het echt nodig om voor elk GNU / Linux project een andere versie van de toolchain / bibliotheken / pakketten te gebruiken en daar bovenop nog een andere workflow?
- Kun je ervoor zorgen dat de ontwikkelomgeving identiek is voor alle ontwikkelaars / leveranciers en dat je nog steeds identieke builds kunt produceren zoals vandaag in 10+ jaar vanaf nu?
- Kan de YP helpen erachter te komen onder welke softwarelicenties de pakketten die u gebruikt een licentie hebben?

Hands-on sessies worden uitgevoerd op doelhardware (bijv. Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). Na de training kunt u een docker-afbeelding downloaden met Ubuntu 14.x en alle vooraf geïnstalleerde afhankelijkheden plus de voorbeelden om met het cursusmateriaal in uw eigen labs te werken. Let op: dit is geen inleidende cursus voor Embedded GNU / Linux . Je zou al moeten weten hoe Embedded GNU / Linux werkt en hoe je de GNU / Linux kernel en kerneldrivers kunt configureren / bouwen.

Wie zou moeten deelnemen?

Je gebruikt GNU / Linux voor je projecten en hebt waarschijnlijk gehoord over het Yocto Project , maar durfde het niet nader te bekijken of had er moeite mee. Je weet niet of en hoe je dagelijkse workflow in de YP kan worden ondergebracht en vindt de YP over het algemeen nogal ingewikkeld. Waarom hebben we dit allemaal nodig omdat weten dat alles (zogenaamd) veel eenvoudiger was? Na de training moet je kunnen beslissen of je de YP nodig hebt of niet. De workshop is gericht op software-, ontwikkelings-, systeemingenieurs, testers, beheerders, ingenieurs en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de YP, met een gedegen kennis van Embedded GNU / Linux .

Aankomende Yocto Project cursussen

Weekend Yocto Project cursus, Avond Yocto Project training, Avond Yocto Project opleiding Yocto Project boot camp, Yocto Project instructeur geleid, Weekend Yocto Project training, Avond Yocto Project cursus, Yocto Project coaching, Yocto Project instructeur, Yocto Project trainer, Yocto Project training cursus, Yocto Project lessen, Yocto Project on-site, Yocto Project privé cursus, Yocto Project een op een training, Yocto Project op locatie, Weekend Yocto Project opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions