Embedded Linux Training Courses

Embedded Linux Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Embedded Linux-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on de basisprincipes van Embedded Linux. Embedded Linux-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Cursus Doelstellingen Om inzicht te krijgen in de essentie van embedded GNU / Linux , hoe de stukjes en beetjes in elkaar passen. Welke componenten zijn nodig om een ingebed GNU / Linux systeem te bouwen, waar komen ze vandaan en hoe kunt u ze configureren / bouwen / installeren? Waar kun je hulp krijgen? Hoe zit het met die softwarelicenties? Hands-on oefeningen bieden u de nodige praktische ervaring om door te gaan en uw eigen ingebedde GNU / Linux systemen te ontwikkelen na het succesvol voltooien van deze training. Omschrijving Deze vijfdaagse trainingsklasse maakt gebruik van praktische oefeningen in combinatie met instructie om de concepten van embedded GNU / Linux te illustreren. Het is ontworpen om u snel op snelheid te brengen. De filosofie, concepten en opdrachten die nodig zijn om effectief gebruik te maken van GNU / Linux worden beschreven door een combinatie van theorie en on-the-job training. Probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar leer van een ervaren trainer en neem een praktische kennis van GNU / Linux en de mogelijkheid om het effectief te gebruiken in uw eigen embedded ontwikkelingsproject. Wie zou moeten deelnemen? Managers, projectmanagers, software-, hardware-, ontwikkelings-, systeemingenieurs, testers, beheerders, technici en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de technologie, die zo snel mogelijk willen begrijpen hoe Embedded GNU / Linux werkt. Je moet GNU / Linux of je moet luxe hebben om te beslissen of het zinvol is om het te gebruiken of niet. Misschien heb je al geprobeerd Embedded GNU / Linux , maar weet je niet helemaal zeker of je alles goed hebt gedaan. U gebruikt momenteel een ander besturingssysteem en toverstok om erachter te komen of GNU / Linux mogelijk beter en / of goedkoper is. Bezorgopties Al het trainingsmateriaal is Engels, maar de presentatie ervan kan wereldwijd in het Engels of in het Duits worden gegeven.
 • ter plaatse - instructeur aangedreven *)
 • on-line - instructeur aangedreven **)
 • on-site / on-line combinatie - instructeur aangedreven *) **)
Tijdens de training bieden we laptops *), boards *) **), werkboeken (in het Engels) *) **), externe toegang tot servers en boards **), schermuitwisseling **), audiobrug * *).
14 hours
Een tweedaagse cursus bestaande uit ongeveer 60% hands-on labs gericht op embedded Linux kernel internals, architectuur, ontwikkeling en onderzoek naar het schrijven en integreren van verschillende soorten apparaatstuurprogramma's. Wie zou moeten deelnemen? Ingenieurs die geïnteresseerd zijn in Linux kernelontwikkeling op embedded systemen en plateforms.
14 hours
Dit is een tweedaagse cursus die alle basisprincipes van het bouwen van embedded Linux-systemen behandelt, ongeveer 60% van de gehele cursusduur is praktische praktische implementatie voor echte toepassingen met dezelfde normen en tools die in de industrie worden gebruikt
14 hours
Inbegrepen Linux, met zijn lage kosten, gemakkelijkheid van personalisatie en verenigbaarheid met vele soorten microproceseurs, is de natuurlijke keuze geworden om een breed reeks apparaten te maken zoals smartphones, tabletten, set-top boxs en MP3 spelers.In deze instructeur geleide zullen levende opleidingsdeelnemers stap-por-stap leren hoe een inbegrepen systeem van de grond op te bouwen. Van het bouwen van een minimalistisch kernel om de bootup- en initialiseringsproces te stellen, zullen deelnemers de nodige hulpmiddelen, techniken en minsset leren om een volledige embedded Linux systeem te uitvoeren.Voor afgelopen opleiding wordt QEMU gebruikt om de hardware te emulaeren. Andere platformen, met inbegrip van echte hardware apparaten, kunnen op een zaak worden beschouwd.Formaat van de course
  Deelpredicatie, deeldiscutie, zware benadering op de uitvoering van de handen
35 hours
Omschrijving Deze 5-daagse trainingsklasse maakt gebruik van praktische oefeningen in combinatie met instructie om de concepten van GNU / Linux kernelinternals en ontwikkeling van apparaatstuurprogramma's te illustreren. Het is ontworpen om u snel op snelheid te brengen. We beschrijven processen, concepten en opdrachten die nodig zijn om GNU / Linux stuurprogramma's te schrijven via een combinatie van theorie en on-the-job training. Probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar leer van een ervaren trainer en neem werkkennis en de mogelijkheid mee om deze effectief te gebruiken in uw eigen embedded ontwikkelingsproject. Wie zou moeten deelnemen? Mensen die geïnteresseerd zijn in of belast zijn met de ontwikkeling of evaluatie van het ontwikkelen van GNU / Linux apparaatstuurprogramma's zoals software-ingenieurs, veldingenieurs, (project) managers, hardware-ingenieurs.
14 hours
In deze training leren deelnemers hoe ze hun eigen embedded Linux voor de Raspberry Pi .
35 hours
NetApp-gegevensopslagsystemen zijn op hardware en software gebaseerde systemen voor het schrijven naar en lezen van schijfarrays. Data ONTAP is het besturingssysteem dat wordt gebruikt in NetApp-opslagsystemen. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die NetApp ONTAP willen implementeren in een clusteromgeving. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • ONTAP 9.3 Cluster instellen en beheren.
 • Beveilig gegevens via Data Protection
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Deze cursus is gebaseerd op ONTAP 9.3.
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
TensorFlow Lite is een open source deep learning framework voor het uitvoeren van modellen op mobiele en ingebouwde apparaten met beperkte computers en geheugenbronnen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken TensorFlow Lite om diep leren modellen op ingebouwde apparaten te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Tensorflow Lite op een ingebouwde apparaat. Begrijp de begrippen en de onderliggende componenten TensorFlow Lite. Convert bestaande machine learning modellen naar TensorFlow Lite format voor uitvoering op ingebouwde apparaten. Werk binnen de beperkingen van kleine apparaten en TensorFlow Lite, terwijl je leert hoe je hun standaardcapaciteiten kunt uitbreiden. Ontwikkelen van diepe leermodellen op ingebouwde apparaten die werken Linux om fysieke wereldproblemen op te lossen, zoals het herkennen van afbeeldingen en stem, het voorspellen van patronen en het initiëren van bewegingen en reacties van robots en andere ingebouwde systemen op het veld.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
The Yocto Project is an open-source project for building embedded Linux systems. It uses a build host based on OpenEmbedded (OE), which uses the BitBake tool, to construct complete Linux images In this instructor-led, live training, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and practice
Other Options:
 • Buildroot is a simpler alternative to the Yocto project
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
Beschrijving Deze vierdaagse training combineert theorie met praktische oefeningen om de Yocto Project te introduceren. Het beantwoordt vaak gestelde vragen zoals:
  Is het echt noodzakelijk om een andere versie van de toolchain/bibliotheken/pakketten te gebruiken voor elk en elk GNU/Linux project en een top daarvan om een andere workflow te volgen? Kun je ervoor zorgen dat de ontwikkelingsomgeving voor alle ontwikkelaars/leveranciers identiek is en dat je nog steeds identieke gebouwen kunt produceren zoals vandaag in 10+ jaar vanaf nu? Kan de YP hulp weten onder welke software-licenties de pakketten die u gebruikt zijn geautoriseerd?
Hands-on sessies worden uitgevoerd op doelhardware (bijv. De Beagle Bone Black Rev. C – 3 ) Na de training zult u in staat zijn om een docker beeld te downloaden met Ubuntu 14.x en alle afhankelijkheden vooraf geïnstalleerd plus de voorbeelden om te werken met het cursus materiaal in uw eigen laboratoria. Houd er rekening mee dat dit geen introductieve cursus is voor Embedded GNU/Linux. Je moet al weten hoe Embedded GNU/Linux werkt en hoe je de GNU/Linux kernel en kernel drivers kunt configureren/opbouwen. Wie moet aanwezig zijn? U gebruikt al GNU/Linux voor uw projecten en hebt waarschijnlijk gehoord over de Yocto Project, maar durfde er niet meer naar te kijken, of had moeite met het gebruik ervan. U weet niet of en hoe uw dagelijkse werkstroom in de YP kan worden aangelegd en vindt de YP over het algemeen vrij gecompliceerd. Waarom hebben we dit allemaal nodig om te weten dat alles (verondersteld) veel makkelijker was? Na de training moet je in staat zijn om te beslissen of je de YP nodig hebt of niet. De workshop is gericht op software-, ontwikkeling-, systeemingenieurs, testers, beheerders, ingenieurs en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de YP, met een solide kennis van Embedded GNU/Linux.
7 hours
Het LEDE-project ( Linux Embedded Development Environment) is een Linux besturingssysteem op basis van OpenWrt . Het is een complete vervanging voor de door de leverancier geleverde firmware van een breed scala aan draadloze routers en niet-netwerkapparaten. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze een op LEDE gebaseerde draadloze router kunnen opzetten. Publiek
 • Netwerkbeheerders en technici
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Shadowsocks is een opensource, secure socks5 proxy In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een internetverbinding kunnen beveiligen via een Shadowsocks-proxy Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Shadowsocks op een aantal van de ondersteunde platforms, waaronder Windows, Linux, Mac, Android, iOS en OpenWRT Implementeer Shadosocks met pakketbeheersystemen, zoals pip, aur, freshports en anderen Run Shadowsocks op mobiele apparaten en draadloze netwerken Begrijp hoe Shadowsocks berichten versleutelt en zorgt voor integriteit en authenticiteit Optimaliseer een Shadowsocks-server Publiek Netwerkingenieurs Systeembeheerders Computertechnici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Buildroot is een open-source project dat scripts bevat die een cross-compilation toolchain, een aangepaste wortelsysteembeeld en een Linux kernel voor ingebouwde apparaten produceren. Tijdens deze praktische cursus zullen de deelnemers leren hoe ze het kunnen gebruiken:
  Hoe software te selecteren die naar het rootbestandsysteem gaat. Hoe nieuwe pakketten toe te voegen en bestaande te wijzigen. Hoe om ondersteuning toe te voegen voor nieuwe ingebouwde boards.
Tijdens de cursus worden bootable bestandsystemen beelden geproduceerd. Remote cursussen worden geleverd met behulp van de QEMU emulator, terwijl in de klas het mogelijk is om QEMU of echte ingebouwde boards van de keuze van de trainer te gebruiken. Andere projecten met vergelijkbare doelen zijn het Yocto project en OpenWRT. Gebruik deze presentaties om te bepalen welke de juiste keuze is voor uw behoeften.

Last Updated:

Upcoming Embedded Linux Courses

Weekend Embedded Linux cursus, Avond Embedded Linux training, Avond Embedded Linux opleiding Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructeur geleid, Weekend Embedded Linux training, Avond Embedded Linux cursus, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructeur, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training cursus, Embedded Linux lessen, Embedded Linux on-site, Embedded Linux privé cursus, Embedded Linux een op een training, Embedded Linux op locatie, Weekend Embedded Linux opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions