Embedded Linux Training Courses

Embedded Linux Training Courses

Lokale, instructieve live Embedded Linux-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de fundamenten van Embedded Linux Ingebedde Linux-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Embedded Linux subcategorieën

Embedded Linux Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Buildroot is an open-source project that contains scripts that produce a cross-compilation toolchain, a customizable root filesystem image, and a Linux kernel for embedded devices. During this practical course, participants will learn how to use it:

- How to select software that goes into the root filesystem.
- How to add new packages and modify existing ones.
- How to add support for new embedded boards.

During the course, bootable filesystem images will be produced. Remote courses are delivered using the [QEMU](/cc/qemukvm) emulator, while in the classroom it is possible to use either QEMU or real embedded boards of the trainer's choice.

Other projects with similar goals include the [Yocto project](/cc/yoctoproject) and OpenWRT. Please use [these](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [presentations](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_Linux_Build_Systems.pdf) to determine which one is the right choice for your needs.
14 hours
Overview
Een tweedaagse cursus bestaande uit ongeveer 60% handsonlabs met de focus op Embedded Linux kernel-internals, architectuur, ontwikkeling en onderzoek naar het schrijven en integreren van verschillende soorten apparaatstuurprogramma's Wie zou moeten bijwonen? Ingenieurs die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van Linux-kernel op geïntegreerde systemen en plateforms .
14 hours
Overview
Dit is een tweedaagse cursus die alle basisprincipes van het bouwen van embedded linux-systemen omvat, ongeveer 60% van de totale cursusduur is praktische handson-implementatie voor toepassing in de echte wereld met behulp van dezelfde normen en hulpmiddelen die in de industrie worden gebruikt .
14 hours
Overview
embedded Linux, met zijn lage kosten, het gemak van maatwerk, en de compatibiliteit met vele soorten microprocessors is uitgegroeid tot de natuurlijke keuze voor het aandrijven van een breed scala van apparaten, zoals Smart Phones, tabletten, set-top boxes en MP3-spelers.

in deze instructeur-LED, live training deelnemers zullen stap-voor-stap leren hoe je een embedded Linux-systeem te bouwen vanaf de grond af. Van het bouwen van een minimalistische kernel tot het configureren van het opstarten en initialisatie processen, zullen de deelnemers leren de tools, technieken en mentaliteit die nodig zijn om een volledig functionele embedded Linux-systeem te implementeren.

voor Remote trainingen, zal QEMU worden gebruikt om de hardware te emuleren. Andere platforms, met inbegrip van echte hardware-apparaten, kan worden beschouwd op een geval per gevalbasis.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware nadruk op hands-on implementatie
7 hours
Overview
Het LEDE-project (Linux Embedded Development Environment) is een Linux-besturingssysteem op basis van OpenWrt Het is een complete vervanging voor de door leveranciers geleverde firmware van een breed scala aan draadloze routers en niet-werkende apparaten In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een op LEDE gebaseerde draadloze router kunnen opzetten Publiek Netwerkbeheerders en technici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
In deze training leren deelnemers hoe ze hun eigen embedded Linux voor de Raspberry Pi kunnen bouwen .
35 hours
Overview
ONTAP is NetApp & #39; s interne besturingssysteem, geoptimaliseerd voor data-opslag.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen NetApp ONTAP implementeren.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- opzetten en beheren ONTAP 9,3 cluster.
- bescherming van gegevens door middel van gegevensbescherming technologieën.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- deze cursus is gebaseerd op ONTAP 9,3.
- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
7 hours
Overview
Shadowsocks is een opensource, secure socks5 proxy In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een internetverbinding kunnen beveiligen via een Shadowsocks-proxy Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Shadowsocks op een aantal van de ondersteunde platforms, waaronder Windows, Linux, Mac, Android, iOS en OpenWRT Implementeer Shadosocks met pakketbeheersystemen, zoals pip, aur, freshports en anderen Run Shadowsocks op mobiele apparaten en draadloze netwerken Begrijp hoe Shadowsocks berichten versleutelt en zorgt voor integriteit en authenticiteit Optimaliseer een Shadowsocks-server Publiek Netwerkingenieurs Systeembeheerders Computertechnici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Het yocto project is een open-source project voor het bouwen van embedded Linux systemen. Het maakt gebruik van een build host op basis van OpenEmbedded (OE), die gebruik maakt van de BitBake tool, om complete Linux-images te bouwen

In deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een build-systeem voor embedded Linux op basis van yocto project te creëren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Inzicht in de fundamentele concepten achter een yocto project te bouwen systeem, met inbegrip van recepten, metadata en lagen.
- Bouw een linux image en voer het uit onder emulatie.
- Bespaar tijd en energie bouwen embedded Linux-systemen.

Indeling van de cursus

- Deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk

Andere opties:

- [Buildroot](/cc/buildroot) is een eenvoudiger alternatief voor het yocto project
- Voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
28 hours
Overview
Beschrijving Deze vierdaagse training combineert theorie met handsonoefeningen om het Yocto-project te introduceren Het beantwoordt veelgestelde vragen zoals: Is het echt nodig om een ​​andere versie van de toolchain / libraries / packages te gebruiken voor elk GNU / Linux-project en een top daarvan om een ​​andere workflow te volgen? Kun je ervoor zorgen dat de ontwikkelomgeving identiek is voor alle ontwikkelaars / leveranciers en dat je nog steeds identieke builds kunt maken zoals vandaag in meer dan tien jaar? Kan de YP helpen te achterhalen onder welke softwarelicenties de pakketten die u gebruikt, zijn gelicentieerd? en nog veel meer Handson-sessies worden uitgevoerd op doelhardware (bijv Beagle Bone Black Rev C http://beagleboardorg/BLACK) Na de training kun je een docker-afbeelding downloaden met Ubuntu 14x en alle afhankelijkheden vooraf geïnstalleerd, plus de voorbeelden om met het cursusmateriaal in je eigen labs te werken Let op: dit is geen introductiecursus voor Embedded GNU / Linux Je zou al moeten weten hoe Embedded GNU / Linux werkt en hoe je de GNU / Linux kernel en kerneldrivers moet configureren / bouwen Wie zou moeten bijwonen? Je gebruikt GNU / Linux al voor je projecten en hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van het Yocto Project, maar durfde het niet van dichterbij te bekijken, of had er moeite mee het te gebruiken U weet niet of en hoe uw dagelijkse workflow in de YP kan worden ondergebracht en vindt de YP in het algemeen nogal gecompliceerd Waarom hebben we dit allemaal nodig om te weten dat alles (vermoedelijk) veel eenvoudiger was? Na de training moet je kunnen beslissen of je de YP nodig hebt of niet De workshop is gericht op software, ontwikkeling, systeemingenieurs, testers, beheerders, ingenieurs en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de YP, met een gedegen kennis van Embedded GNU / Linux Bezorgopties Al het trainingsmateriaal is Engels, maar de presentatie ervan kan in het Engels of in het Duits zijn, zoals je wilt, wereldwijd instructeur op locatie *) online instructeur gereden **) onsite / online combinatie instructeur gestuurd *) **) Tijdens de training zullen we laptops *), boards *) **), werkmappen (in het Engels) *) **), externe toegang tot servers en boards **), screensharing **), audiobridge **) aanbieden .
Weekend Embedded Linux cursus, Avond Embedded Linux training, Avond Embedded Linux opleiding Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructeur geleid, Weekend Embedded Linux training, Avond Embedded Linux cursus, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructeur, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training cursus, Embedded Linux lessen, Embedded Linux on-site, Embedded Linux privé cursus, Embedded Linux een op een training, Embedded Linux op locatie, Weekend Embedded Linux opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!