Embedded Linux Training Courses

Embedded Linux Training Courses

Lokale, instructieve live Embedded Linux-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de fundamenten van Embedded Linux Ingebedde Linux-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Embedded Linux subcategorieën

Embedded Linux Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Buildroot is een open-sourceproject dat scripts bevat die een cross-compilatie-toolchain, een aanpasbare rootbestandssysteemafbeelding en een Linux kernel voor ingebedde apparaten produceren. Tijdens deze praktische cursus leren deelnemers hoe ze te gebruiken:

- Hoe software te selecteren die in het rootbestandssysteem gaat.
- Hoe nieuwe pakketten toe te voegen en bestaande aan te passen.
- Ondersteuning toevoegen voor nieuwe ingesloten boards.

Tijdens de cursus worden opstartbare bestandssysteemafbeeldingen geproduceerd. Cursussen op afstand worden gegeven met behulp van de [QEMU-](/cc/qemukvm) emulator, terwijl het in de klas mogelijk is om QEMU of echte embedded boards naar keuze van de trainer te gebruiken.

Andere projecten met vergelijkbare doelen zijn het [Yocto-project](/cc/yoctoproject) en OpenWRT. Gebruik [deze](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [presentaties](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_ Linux _Build_Systems.pdf) om te bepalen welke de juiste keuze is voor uw behoeften.
14 hours
Overview
Een tweedaagse cursus bestaande uit ongeveer 60% hands-on labs gericht op embedded Linux kernel internals, architectuur, ontwikkeling en onderzoek naar het schrijven en integreren van verschillende soorten apparaatstuurprogramma's.

Wie zou moeten deelnemen?

Ingenieurs die geïnteresseerd zijn in Linux kernelontwikkeling op embedded systemen en plateforms.
14 hours
Overview
Dit is een tweedaagse cursus die alle basisprincipes van het bouwen van embedded Linux-systemen behandelt, ongeveer 60% van de gehele cursusduur is praktische praktische implementatie voor echte toepassingen met dezelfde normen en tools die in de industrie worden gebruikt
14 hours
Overview
Ingebouwde Linux , met zijn lage kosten, gemak van aanpassing en compatibiliteit met vele soorten microprocessors, is de natuurlijke keuze geworden voor het voeden van een breed scala aan apparaten zoals smartphones, tablets, settopboxen en MP3-spelers.

In dit door een instructeur geleide, leren live trainingsdeelnemers stap voor stap hoe ze een ingebed Linux systeem vanaf de basis kunnen bouwen. Van het bouwen van een minimalistische kernel tot het configureren van de opstart- en initialisatieprocessen, deelnemers zullen de tools, technieken en mindset leren die nodig zijn om een volledig functioneel ingebed Linux systeem te implementeren.

Voor trainingen op afstand zal QEMU worden gebruikt om de hardware te emuleren. Andere platforms, inclusief echte hardwareapparaten, kunnen per geval worden bekeken.

Indeling van de cursus

- Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijk bespreking, zware nadruk op praktische implementatie
7 hours
Overview
Het LEDE-project ( Linux Embedded Development Environment) is een Linux besturingssysteem op basis van OpenWrt . Het is een complete vervanging voor de door de leverancier geleverde firmware van een breed scala aan draadloze routers en niet-netwerkapparaten.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze een op LEDE gebaseerde draadloze router kunnen opzetten.

Publiek

- Netwerkbeheerders en technici

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
In deze training leren deelnemers hoe ze hun eigen embedded Linux voor de Raspberry Pi .
35 hours
Overview
NetApp-gegevensopslagsystemen zijn op hardware en software gebaseerde systemen voor het schrijven naar en lezen van schijfarrays. Data ONTAP is het besturingssysteem dat wordt gebruikt in NetApp-opslagsystemen.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die NetApp ONTAP willen implementeren in een clusteromgeving.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- ONTAP 9.3 Cluster instellen en beheren.
- Beveilig gegevens via Data Protection

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Deze cursus is gebaseerd op ONTAP 9.3.
- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
Shadowsocks is een opensource, secure socks5 proxy In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een internetverbinding kunnen beveiligen via een Shadowsocks-proxy Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Shadowsocks op een aantal van de ondersteunde platforms, waaronder Windows, Linux, Mac, Android, iOS en OpenWRT Implementeer Shadosocks met pakketbeheersystemen, zoals pip, aur, freshports en anderen Run Shadowsocks op mobiele apparaten en draadloze netwerken Begrijp hoe Shadowsocks berichten versleutelt en zorgt voor integriteit en authenticiteit Optimaliseer een Shadowsocks-server Publiek Netwerkingenieurs Systeembeheerders Computertechnici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
TensorFlow Lite is an open source deep learning framework for executing models on mobile and embedded devices with limited compute and memory resources.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TensorFlow Lite to deploy deep learning models on embedded devices.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Tensorflow Lite on an embedded device.
- Understand the concepts and components underlying TensorFlow Lite.
- Convert existing machine learning models to TensorFlow Lite format for execution on embedded devices.
- Work within the limitations of small devices and TensorFlow Lite, while learning how to expand their default capabilities.
- Deploy deep learning models on embedded devices running Linux to solve physical world problems such as recognizing images and voice, predicting patterns, and initiating movements and responses from robots and other embedded systems in the field.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
Overview
Het yocto project is een open-source project voor het bouwen van embedded Linux systemen. Het maakt gebruik van een build host op basis van OpenEmbedded (OE), die gebruik maakt van de BitBake tool, om complete Linux-images te bouwen

In deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een build-systeem voor embedded Linux op basis van yocto project te creëren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Inzicht in de fundamentele concepten achter een yocto project te bouwen systeem, met inbegrip van recepten, metadata en lagen.
- Bouw een linux image en voer het uit onder emulatie.
- Bespaar tijd en energie bouwen embedded Linux-systemen.

Indeling van de cursus

- Deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk

Andere opties:

- [Buildroot](/cc/buildroot) is een eenvoudiger alternatief voor het yocto project
- Voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
28 hours
Overview
Omschrijving

Deze vierdaagse training combineert theorie met praktische oefeningen om het Yocto Project te introduceren.
Het beantwoordt veelgestelde vragen zoals:

- Is het echt nodig om voor elk GNU / Linux project een andere versie van de toolchain / bibliotheken / pakketten te gebruiken en daar bovenop nog een andere workflow?
- Kun je ervoor zorgen dat de ontwikkelomgeving identiek is voor alle ontwikkelaars / leveranciers en dat je nog steeds identieke builds kunt produceren zoals vandaag in 10+ jaar vanaf nu?
- Kan de YP helpen erachter te komen onder welke softwarelicenties de pakketten die u gebruikt een licentie hebben?

Hands-on sessies worden uitgevoerd op doelhardware (bijv. Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). Na de training kunt u een docker-afbeelding downloaden met Ubuntu 14.x en alle vooraf geïnstalleerde afhankelijkheden plus de voorbeelden om met het cursusmateriaal in uw eigen labs te werken. Let op: dit is geen inleidende cursus voor Embedded GNU / Linux . Je zou al moeten weten hoe Embedded GNU / Linux werkt en hoe je de GNU / Linux kernel en kerneldrivers kunt configureren / bouwen.

Wie zou moeten deelnemen?

Je gebruikt GNU / Linux voor je projecten en hebt waarschijnlijk gehoord over het Yocto Project , maar durfde het niet nader te bekijken of had er moeite mee. Je weet niet of en hoe je dagelijkse workflow in de YP kan worden ondergebracht en vindt de YP over het algemeen nogal ingewikkeld. Waarom hebben we dit allemaal nodig omdat weten dat alles (zogenaamd) veel eenvoudiger was? Na de training moet je kunnen beslissen of je de YP nodig hebt of niet. De workshop is gericht op software-, ontwikkelings-, systeemingenieurs, testers, beheerders, ingenieurs en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de YP, met een gedegen kennis van Embedded GNU / Linux .
Weekend Embedded Linux cursus, Avond Embedded Linux training, Avond Embedded Linux opleiding Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructeur geleid, Weekend Embedded Linux training, Avond Embedded Linux cursus, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructeur, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training cursus, Embedded Linux lessen, Embedded Linux on-site, Embedded Linux privé cursus, Embedded Linux een op een training, Embedded Linux op locatie, Weekend Embedded Linux opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions