Buildroot Training Courses

Buildroot Training Courses

Lokale, instructeur geleide live Buildroot-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisbeginselen van Buildroot. Buildroot-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Buildroot Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Buildroot is een open-sourceproject dat scripts bevat die een cross-compilatie-toolchain, een aanpasbare rootbestandssysteemafbeelding en een Linux kernel voor ingebedde apparaten produceren. Tijdens deze praktische cursus leren deelnemers hoe ze te gebruiken:

- Hoe software te selecteren die in het rootbestandssysteem gaat.
- Hoe nieuwe pakketten toe te voegen en bestaande aan te passen.
- Ondersteuning toevoegen voor nieuwe ingesloten boards.

Tijdens de cursus worden opstartbare bestandssysteemafbeeldingen geproduceerd. Cursussen op afstand worden gegeven met behulp van de [QEMU-](/cc/qemukvm) emulator, terwijl het in de klas mogelijk is om QEMU of echte embedded boards naar keuze van de trainer te gebruiken.

Andere projecten met vergelijkbare doelen zijn het [Yocto-project](/cc/yoctoproject) en OpenWRT. Gebruik [deze](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [presentaties](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_ Linux _Build_Systems.pdf) om te bepalen welke de juiste keuze is voor uw behoeften.
Weekend Buildroot cursus, Avond Buildroot training, Avond Buildroot opleiding Buildroot boot camp, Buildroot instructeur geleid, Weekend Buildroot training, Avond Buildroot cursus, Buildroot coaching, Buildroot instructeur, Buildroot trainer, Buildroot training cursus, Buildroot lessen, Buildroot on-site, Buildroot privé cursus, Buildroot een op een training, Buildroot op locatie, Weekend Buildroot opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions