Version Control Systems Training Courses

Version Control Systems Training Courses

Lokale instructorled live trainingen van Version Control Systems in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Version Control Systems subcategorieën

Version Control Systems Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
svnusrSubversion for Users7 uurDeze cursus is gemaakt voor mensen die coöperatief moeten werken. De cursus legt de concepten merges, conflicts, branches, revisies en diff-bestanden uit. Deelnemers zullen leren hoe ze command line tools moeten gebruiken, evenals GUI's zoals Tortoise.
subvadminSubversion for Administrators7 uurDeze cursus is bedoeld voor systeembeheerders die Subversion-software en Subversion-repository moeten installeren en onderhouden.

Het doel van deze cursus is om de vaardigheden van systeembeheerders te verruimen, zodat ze Subversion repository-servers kunnen beheren en het beste advies kunnen geven over de praktijken van Subversion.

Deze cursus biedt veel laboefeningen op virtuele Linux-machines.
gitusersGit for Users7 uurDeze cursus is gemaakt voor iedereen die de Git-repository gaat gebruiken.

Softwareontwikkelaars, projectmanagers, software-architecten en oplossingenarchitecten, releasemanagers, enz ...
gitvicsubvGit for Victims of Subversion7 uurDeze cursus laat gebruikers van Subversion zien hoe Git te gebruiken. Het helpt bij het naadloos migreren van gewoonten van SVN naar Git en voorkomt veelvoorkomende fouten.
rmddvcsRelease Management and Deployment with Distributed Version Control System7 uurDeze cursus is gemaakt voor projectmanagers, releasemanagers, productmanagers, producteigenaren, Scrum Masters, software-architecten en iedereen die verantwoordelijk is voor het plannen van releases en het inzetten van software.

Het laat zien hoe veranderingen van eisen kunnen worden verplaatst, via ontwikkeling en testen naar productieomgeving met behulp van gedistribueerd versiebeheersysteem (met name GIT, maar mensen die andere verspreide SCM's gebruiken, kunnen ook van deze cursus profiteren).
subvadvSubversion for Advanced Users14 uurDeze cursus is bedoeld voor gevorderde gebruikers van subversion, zoals releasemanagers, projectleiders of iedereen die wil dat hun svn-repository zich in een gestroomlijnde productieketen bevindt, die veel te maken hebben met vertakkingsbeheer, automatisch bouwen / compileren en testen, zelfs deployment en bijwerken De studenten zouden baat hebben bij deze cursus om nauwer samen te werken met hun ontwikkelteam en implementatieteam, met name voor grote bedrijven of bedrijven met geografisch verspreide filialen Deze cursus bevat veel oefeningen op CentOS 5 virtuele machines .
gitcompComprehensive Git21 uurDit is een uitgebreide cursus voor mensen die niet bekend zijn met andere gedistribueerde versiebeheersystemen. Het begint met eenvoudige oefeningen om in een lokale repository te werken en eindigt met oefenen in een team.

Deze cursus richt zich op oefeningen.
mercadvMercurial Advanced7 uurMercurial is een platformonafhankelijke tool voor revision-control voor softwareontwikkelaars.
bitbucketBitbucket14 uurBitbucket is een webgebaseerde hostingservice voor broncode- en ontwikkelingsprojecten die gebruik maken van Mercurial- of Git-revisieregelsystemen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Bitbucket kunnen gebruiken als een versiecontrolesysteem in een softwareontwikkelomgeving Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp concepten voor versiebeheer, zoals workflows, vertakkingen en samenvoegingen Gebruik Bitbucket en Git om softwareontwikkeling en versiebeheer te beheren Integreer Bitbucket met andere Atlassian-software zoals Jira, HipChat, Confluence en Bamboo Publiek ontwikkelaars DevOps Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Als u een onbetrouwbare BitBucket-server wilt opzetten, neemt u contact met ons op om trainingsopties te regelen .

Aankomende Version Control Systems cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Comprehensive Git - Golden Tulip Leidenwo, 2019-01-02 09:303465EUR / 5315EUR
Comprehensive Git - Tilburg Centraal Stationwo, 2019-01-09 09:303465EUR / 6307EUR
Comprehensive Git - Groningen Martinidi, 2019-01-15 09:303465EUR / 4745EUR
Comprehensive Git - Maastricht City Centrewo, 2019-01-16 09:303465EUR / 6035EUR
Comprehensive Git - Amsterdamwo, 2019-01-23 09:303465EUR / 4865EUR
Weekend Version Control Systems cursus, Avond Version Control Systems training, Avond Version Control Systems opleiding Version Control Systems boot camp, Version Control Systems instructeur geleid, Weekend Version Control Systems training, Avond Version Control Systems cursus, Version Control Systems coaching, Version Control Systems instructeur, Version Control Systems trainer, Version Control Systems training cursus, Version Control Systems lessen, Version Control Systems on-site, Version Control Systems privé cursus, Version Control Systems een op een training, Version Control Systems op locatie, Weekend Version Control Systems opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Linux LPI LPIC-1 Exam 101 PreparationEvoluon Eindhovenwo, 2018-12-19 09:302287EUR / 3687EUR
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!