Splunk Training Courses

Splunk Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Splunk-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe gegevens kunnen worden gezocht, geanalyseerd en gevisualiseerd met behulp van Splunk. Splunk-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder Opmerking: we zijn momenteel geen geautoriseerde Splunk-trainingspartner

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Splunk Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Splunk is een softwareplatform gebruikt voor het zoeken, analyseren en visualiseren van machine-genereerde big data. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data analisten, data wetenschappers en data ingenieurs die willen geavanceerde data zoeken, analyses en visualisatie met behulp van Splunk. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer een Splunk applicatie en een technologie-add-on. Gebruik verschillende data input methoden en bronnen. Het implementeren van geavanceerde zoektocht, analyse en visualisatie van grote dataset. Aanpassen en delen van dashboards en rapporten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie van Splunk. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Splunk is een softwareplatform dat wordt gebruikt voor het zoeken, analyseren en visualiseren van machinaal gegenereerde big data. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op bedrijfsmanagers en bedrijfsanalisten die gegevens willen zoeken, analyseren en visualiseren met Splunk . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Splunk installeren en configureren.
 • Verzamel en indexeer allerlei machinegegevens.
 • Real-time zoeken, analyseren en visualiseren van grote datasets.
 • Maak en deel complexe dashboards en rapporten.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie van Splunk .
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Splunk is een softwareplatform gebruikt voor het zoeken, analyseren en visualiseren van machine-genereerde big data. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die gegevens in Splunk indexers willen krijgen en gegevens in Splunk willen manipuleren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik verschillende data input methoden en bronnen. Installeer, installeer, beheren en monitor vooruitgang. Manipuleren van grondgegevens in Splunk. Maak een Splunk Diag.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie van Splunk. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Splunk Courses

Weekend Splunk cursus, Avond Splunk training, Avond Splunk opleiding Splunk boot camp, Splunk instructeur geleid, Weekend Splunk training, Avond Splunk cursus, Splunk coaching, Splunk instructeur, Splunk trainer, Splunk training cursus, Splunk lessen, Splunk on-site, Splunk privé cursus, Splunk een op een training, Splunk op locatie, Weekend Splunk opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions