Spinnaker Training Courses

Spinnaker Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Spinnaker-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe onveranderlijke structuren, implementatiepijplijnen en clusterbeheer met Spinnaker kunnen worden gebruikt. Spinnaker-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Spinnaker Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Kubernetes is een open-source container-orchestratiesysteem voor het automatiseren van CI/CD management. Spinnaker is een open source multi-cloud CD-platform voor efficiënte software release. Met Kubernetes en Spinnaker, kunnen gebruikers onomkeerbare structuren, deployment pipelines en clusterbeheer te gebruiken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op cloud ingenieurs die willen gebruiken Kubernetes en Spinnaker voor CI/CD-operaties. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebouw op de Kubernetes-platform om clouddoelstellingen te versnellen. Integreren Spinnaker met Docker en Git voor het automatiseren van de levering van code aan pijpleidingen. Automatiseren en beheren van CD-pijpen, terwijl u kiest uit een verscheidenheid aan CI-toolopties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Spinnaker is een open source multi-cloud continu leveringsplatform voor efficiënte software release. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruiken Spinnaker om regelmatig en continu software te deployeren naar AWS of Kubernetes. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren Spinnaker voor geavanceerde activiteiten. Integreren Spinnaker met bestaande continu integratie-instrumenten zoals Jenkins. Begrijp Spinnaker's interne architectuur en de implementatie workflow constructies. Maak pipelines voor het implementeren van software op Kubernetes. Maak pipelines voor het implementeren van software op AWS. Problemen oplossen gewone problemen Spinnaker.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Spinnaker Courses

Weekend Spinnaker cursus, Avond Spinnaker training, Avond Spinnaker opleiding Spinnaker boot camp, Spinnaker instructeur geleid, Weekend Spinnaker training, Avond Spinnaker cursus, Spinnaker coaching, Spinnaker instructeur, Spinnaker trainer, Spinnaker training cursus, Spinnaker lessen, Spinnaker on-site, Spinnaker privé cursus, Spinnaker een op een training, Spinnaker op locatie, Weekend Spinnaker opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions