Spinnaker Training Courses

Spinnaker Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Spinnaker-trainingen laten via interactieve praktijk zien hoe onveranderlijke structuren, implementatiepijplijnen en clusterbeheer met Spinnakerkunnen worden gebruikt.

Spinnaker training is beschikbaar als "live training ter plaatse" of "live training op afstand". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klantgebouwen in Nederlandof in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, remote desktop.

NobleProg - Uw lokale training provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Spinnaker Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Kubernetes is een open-source container-orchestratiesysteem voor het automatiseren van CI/CD management. Spinnaker is een open source multi-cloud CD-platform voor efficiënte software release. Met Kubernetes en Spinnaker, kunnen gebruikers onomkeerbare structuren, deployment pipelines en clusterbeheer te gebruiken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op cloud ingenieurs die willen gebruiken Kubernetes en Spinnaker voor CI/CD-operaties. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebouw op de Kubernetes-platform om clouddoelstellingen te versnellen. Integreren Spinnaker met Docker en Git voor het automatiseren van de levering van code aan pijpleidingen. Automatiseren en beheren van CD-pijpen, terwijl u kiest uit een verscheidenheid aan CI-toolopties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Spinnaker is een open source multi-cloud continu leveringsplatform voor efficiënte software release. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruiken Spinnaker om regelmatig en continu software te deployeren naar AWS of Kubernetes. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren Spinnaker voor geavanceerde activiteiten. Integreren Spinnaker met bestaande continu integratie-instrumenten zoals Jenkins. Begrijp Spinnaker's interne architectuur en de implementatie workflow constructies. Maak pipelines voor het implementeren van software op Kubernetes. Maak pipelines voor het implementeren van software op AWS. Problemen oplossen gewone problemen Spinnaker.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Spinnaker cursussen

Weekend Spinnaker cursus, Avond Spinnaker training, Avond Spinnaker opleiding Spinnaker boot camp, Spinnaker instructeur geleid, Weekend Spinnaker training, Avond Spinnaker cursus, Spinnaker coaching, Spinnaker instructeur, Spinnaker trainer, Spinnaker training cursus, Spinnaker lessen, Spinnaker on-site, Spinnaker privé cursus, Spinnaker een op een training, Spinnaker op locatie, Weekend Spinnaker opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions