DevOps Training Courses

DevOps Training Courses

Lokale, instructieve live DevOps-trainingscursussen demonstreren door handson, oefenen uit hoe de tools en processen te selecteren, implementeren en beheren voor het optimaliseren van de softwre-ontwikkelingsinspanning DevOps-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

DevOps Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Training staat open voor beide ontwikkelaars, Scrum Masters, Product Owner en ook enkele aspecten van de bedrijfsafdeling. Het doel van training is om onderwerpen als Quality Assurance en Continuous Integration te introduceren en hun plaats in agile uitgevoerde projecten. Deelnemers krijgen een breed perspectief op de besproken kwesties en praktische kennis van de tools en processen van softwareontwikkeling in overeenstemming met de QA / CI. Vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, zullen de voordelen van de implementatie van die tools en processen kennen en zich vertalen in zowel de tijd als de kosten van softwareontwikkeling. De gepresenteerde problemen zijn gebaseerd op PHP of Java , afhankelijk van de vereisten van de klant.
28 hours
Overview
Agile Software Testing is een serie testmethoden die vergoedingen biedt voor softwarekwaliteitsproblemen op een tijdige en continue manier volgens de principes van agile ontwikkeling.

Continuous Integration (CI) verwijst naar alle ontwikkelaars in een team die hun werk meerdere keren per dag samenvoegen.
21 hours
Overview
Deze training introduceert de kernconcepten en principes van DevOps , evenals de manieren om de DevOps praktijk in uw organisatie te DevOps . Na afronding van deze training hebben studenten een fundamenteel begrip van de waardepropositie van DevOps ; ze zullen ook praktische ervaring opdoen met het werken met bepaalde DevOps tools, waaronder Puppet , Jenkins en anderen. Deze training wordt aangevuld met praktische labs die deelnemers helpen hun theoretische kennis van het aangeleerde materiaal te versterken. ONDERWERPEN DevOps methoden en -hulpmiddelen Puppet Technische inleiding tot cloud computing Jenkins
21 hours
Overview
Deze cursus richt zich op praktische implementatie en tooling. Het veronderstelt een goede kennis van theoretische principes (zie DEVOPS-cursus) omdat het zich richt op de nieuwste tools en methoden voor het implementeren van DevOps principes.
14 hours
Overview
Deze cursus richt zich op praktische implementatie en tooling. Deze cursus behandelt de installatie, planning en configuratie van Zabbix
21 hours
Overview
This course provides training for handling testing projects using Selenium test suite and continuous testing with Jenkins.

Intended Audience:

- Software test engineers
- Software developers involved in agile development
- Release managers
- QA engineers

At the end of Selenium training the delegates will be able to:

- Use Selenium test suite effectively in real projects
- Use Selenium for cross browser testing
- Distribute the tests using Selenium Grid
- Run regression Selenium tests in Jenkins
- Prepare test reports and periodict reports using Jenkins
14 hours
Overview
Jenkins is een open-source continue integratietool geschreven in Java . Het is een servergebaseerd systeem dat wordt uitgevoerd in een servlet-container zoals Apache Tomcat . Jenkins ondersteunt een aantal Software Configuration Management (SCM) -hulpmiddelen, waaronder CVS, Subversion, Git, Perforce en Clearcase, onder anderen. Het is zeer scriptbaar en biedt ondersteuning voor Apache Ant, Apache Maven , shell-scripts en Windows-batchopdrachten.

Deze door een instructeur geleide, live training behandelt de concepten, tools en technieken die nodig zijn om een continue integratie van uw softwareprojecten in een Agile omgeving uit te voeren. Deelnemers voeren tijdens de cursus een aantal praktische oefeningen uit om hun kennis in reële situaties toe te passen. Interactie tussen instructeur en deelnemers wordt aangemoedigd. Real-world cases worden besproken en specifieke problemen en vragen worden in de klas behandeld en opgelost.

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
21 hours
Overview
Publiek:

Cloud-ingenieurs, Solution-architecten, Centre of Excellence-team, Windows-serverbeheerders, Unix / Linux beheerder, Opslagbeheerders, netwerkbeheerders, Virtualisatiebeheerders

Cursus Doelstellingen:

Deze cursus is bedoeld om u te leren hoe u:

- Gebruik de belangrijkste concepten en werkwijzen achter de DevOps methode
- Ontwerp en implementeer een infrastructuur op AWS die een of meer DevOps ontwikkelingsprojecten ondersteunt
- Gebruik AWS CloudFormation en AWS OpsWorks om de infrastructuur in te zetten die nodig is om ontwikkel-, test- en productieomgevingen te creëren voor een softwareontwikkelingsproject
- Gebruik AWS CodeCommit en begrijp de reeks opties voor het inschakelen van een Continuous Integration-omgeving op AWS
- Gebruik AWS CodePipeline om een Continuous Integration and Delivery-pipeline op AWS te ontwerpen en te implementeren
- Implementeer verschillende veelvoorkomende use cases voor continue implementatie met AWS-technologieën, waaronder blauw / groene implementatie en A / B-tests
- Maak een onderscheid tussen de reeks toepassingsimplementatietechnologieën die beschikbaar zijn op AWS (inclusief AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service en Amazon EC2 Container Registry) en beslissen welke technologie het beste bij een bepaald scenario past
- Stel de applicaties die u op AWS levert af voor hoge prestaties en gebruik AWS-tools en technologieën om uw applicatie en omgeving te controleren op mogelijke problemen
21 hours
Overview
Deze training introduceert de kernconcepten en principes van DevOps , evenals de manieren om de DevOps praktijk in uw organisatie te DevOps . Het is specifiek gericht op projecten op het Java platform. Na afronding van deze training hebben studenten een fundamenteel begrip van de waardepropositie van DevOps ; ze zullen ook praktische ervaring opdoen met het werken met bepaalde DevOps tools, waaronder Puppet , Jenkins , Git en anderen. Deze training wordt aangevuld met praktische labs die deelnemers helpen hun theoretische kennis van het aangeleerde materiaal te versterken.

Onderwerpen:

- DevOps methoden en -hulpmiddelen
- Puppet
- Technische introductie tot cloud computing
- Jenkins
7 hours
Overview
DevOps is een software-ontwikkelingsbenadering die applicatie-ontwikkeling in overeenstemming brengt met IT-operaties. Enkele van de tools die zijn ontwikkeld om DevOps te ondersteunen, zijn onder meer: automatiseringstools, containerisatie- en orkestratieplatforms. Beveiliging heeft deze ontwikkelingen niet bijgehouden.

In deze door een instructeur geleide live cursus leren deelnemers hoe ze de juiste beveiligingsstrategie kunnen formuleren om de DevOps beveiligingsuitdaging het hoofd te bieden.

Formaat van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
Travis CI is een gehoste, gedistribueerde continue integratiedienst gebruikt voor het bouwen en testen van software projecten gehost op GitHub. Het is een gehost alternatief voor Jenkins.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren een cloud-based benadering van continue integratie als ze bouwen en implementeren van een monster web applicatie met behulp van Travis CI.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- bouw en testprojecten gehost op GitHub
- implementeren van een applicatie om verschillende hosting providers met behulp van Travis CI
- gebruik Travis CI om automatisch software te controleren wanneer toegewijd aan GitHub
- Run geautomatiseerde tests op verschillende machines, besturingssystemen en software versies
- integreren Travis CI met third-party tools

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Overview
Een tweedaagse, handson praktische DevOps-cursus .
21 hours
Overview
Jenkins is een opensource continuous integration (CI) tool geschreven in Java Maven is een build automation tool voor Java-projecten Samen kunnen ze worden gebruikt om continue builds uit te voeren die bijvoorbeeld omvatten: de uitvoering van JUnit-tests wanneer een nieuwe code is vastgelegd, de implementatie van deze builds voor productie en het plannen van deze taken op strategische tijdstippen van de dag, bijvoorbeeld middernacht Deze tools en processen vormen een DevOps-benadering voor de ontwikkeling en implementatie van software en zijn populair in Agile-ontwikkeling In deze live training met instructeur beginnen de deelnemers met een inleiding tot DevOps, versiebeheer en automatiseringsscripts, en gaan vervolgens verder met handson-oefeningen, leren hoe Jenkins en Maven in een live-labomgeving te installeren, configureren en implementeren Publiek ontwikkelaars Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
OpenShift Container Platform is een containerapplicatieplatform voor de implementatie van Docker en Kubernetes in de onderneming Het wordt onderhouden door Red Hat In deze live training met instructeur leren deelnemers met OpenShift Container Platform applicaties maken, bijwerken en onderhouden Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Automatiseer een deel van de pijplijn voor softwarelevering Implementeer gebruikersverhalen voor een bestaande Java EE-applicatie Implementeer een toepassing in een OpenShift-instantie Pas de principes van de DevOps-filosofie toe en maak continue levering van een applicatie mogelijk Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Continuous Integration (CI) is een ontwikkelpraktijk waarbij ontwikkelaars wijzigingen in hun code zo vaak mogelijk samenvoegen om fouten snel te detecteren en te lokaliseren. Codeship is een platform dat services voor continue integratie in de cloud biedt.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Continuous Integration bij het doorlopen van een eenvoudig Continuous Integration-proces op Codeship.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van continue integratie
- Bedien de essentiële functies in Codeship
- Zet een eenvoudig CI-proces op met behulp van Codeship

Publiek

- ontwikkelaars
- IT-professionals
- DevOps ingenieurs
- Business

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Continuous Delivery is een ontwikkelpraktijk waarbij ontwikkelaars nieuwe veranderingen snel en duurzaam aan gebruikers vrijgeven. Go CD is een open source tool die wordt gebruikt om continue levering te realiseren bij softwareontwikkeling.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Continuous Delivery (CD) bij het instellen en configureren van CD-pijpleidingen op Go CD.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van Continuous Delivery
- Gebruik Go CD om hun CD-proces en pijpleidingen in te stellen
- Configureer Go CD afhankelijk van hun behoeften

Publiek

- ontwikkelaars
- IT-professionals
- DevOps ingenieurs
- Business

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Continuous Integration (CI) is een ontwikkelpraktijk waarbij ontwikkelaars wijzigingen in hun code zo vaak mogelijk samenvoegen om fouten snel te detecteren en te lokaliseren.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Continuous Integration voor Java Script terwijl ze doorgaan met het opzetten van een Continuous Integration-proces voor een Java Script-project.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van continue integratie
- Bouw hun eigen Continuous Integration-systeem voor hun Java Script-projecten

Publiek

- ontwikkelaars
- IT-professionals
- DevOps ingenieurs
- Business

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
When developers finish writing a piece of code, they often integrate their code into an application, copy the application into a folder, run the application installer, then initialize the application to check whether it runs as expected. This manual approach does not scale very well, is tedious, very error-prone and offers no mechanism for tracking changes during the process.

A better approach would be to automate the process using Continuous Integration. Continuous Integration refers to the processes, tools and infrastructure needed to automate the building, deployment and testing of software applications.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to transform a traditional, manual (or semi-manual) approach to software deployment into an agile, Continuous Integration (CI) one using Jenkins. Participants carry out a series of hands-on, live-lab exercises throughout the course, applying their new knowledge to various software development and deployment problems every step of the way. Interaction among the instructor and participants is encouraged. Real-world cases are discussed and specific issues and questions are addressed and resolved throughout the training. The training is especially focused on .Net application development.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Jenkins for .Net application development
- Use Jenkins to automate the process of checking in and merging .Net source code into a code repository
- Use Jenkins to automate the process of downloading, compiling and deploying an application to a release server
- Integrate Jenkins with other software development tools such as issue trackers and

Audience

- .Net developers
- Build engineers
- QA engineers
- Project managers
- Release managers
- DevOps engineers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen open source tools te gebruiken om het proces van het bouwen, testen en implementeren van PHP applicaties en diensten te automatiseren.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren van verschillende open source tools om continue integratie, testen en implementatie mogelijk te maken.
- begrijpen de voor-en nadelen van CI tools zoals Gitlab CI en Jenkins.
- combineren CI tools met Unit en integratie testing tools.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
7 hours
Overview
IT Operations Analytics (ITOA) is een benadering voor het ophalen, analyseren en rapporteren van gegevens voor IT-bewerkingen. ITOA is ook bekend als "Advanced Operational Analytics" of "IT Data Analytics".

Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op managers die ITOA-praktijken willen toepassen om de prestaties van hun IT-activiteiten te meten, te analyseren en uiteindelijk te verbeteren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Pas Big Data Analytics-technologieën en-praktijken toe op grote gegevenssets die binnen een IT-afdeling worden gegenereerd.
- Ontdek complexe patronen in grote volumes van de beschikbaarheid en prestatiegegevens van het IT-systeem.
- Gegevens verwerken en analyseren om bedrijfsinzichten te verwerven in problemen en opportuniteiten.
- Verhoog de omzet en verlaag de kosten.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.

Opties voor cursus aanpassing

- Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
14 hours
Overview
Jenkins is een open source automatiseringsserver voor continue integratie en continue levering (CI / CD). Docker is een serviceplatform voor het leveren van software in containers. Jenkins en Docker optimaliseren en vereenvoudigen samen het CI / CD-proces door betrouwbaardere implementatie- en testomgevingen mogelijk te maken.

Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op DevOp-ingenieurs die het CI / CD-proces met Docker en Jenkins willen optimaliseren en vereenvoudigen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Automatiseer codelevering en pijplijnimplementatie met Jenkins .
- Bouw een applicatie met Docker en Docker File.
- Configureer verificatieopties om de beveiliging te verbeteren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
DevOps is de samenwerking tussen IT-operaties en softwareontwikkeling in de servicelevenscyclus. DevSecOps is de implementatie van beveiligingsmethoden binnen het DevOps proces. DevSecOps is een praktijk die wordt gebruikt voor het beveiligen en evolueren van consistent veranderende systemen op schaal.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op DevOps die het DevOps proces willen beveiligen met DevSecOps-programma's.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp hoe een DevSecOps-programma beveiliging kan integreren in een software-ontwikkelingspijplijn.
- Bouw een veilige pijplijn voor continue levering.
- Automatiseer beveiligingstests voor een workflow voor softwarelevering.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at DevOps engineers and web developers who wish to build and deploy web applications with TeamCity.

By the end of this training, participants will be able to:

- Implement a scalable and efficient CI/CD system with TeamCity.
- Automate version control database schema with Git repositories.
- Build CI pipelines for .NET platforms.
- Save time by setting up a project template.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at DevOps engineers who wish to automate code and code deployment with Atlassian Bamboo.

By the end of this training, participants will be able to:

- Employ a CI/CD system.
- Supply application configuration files for targeted environments.
- Build and package code with Atlassian Bamboo.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at cloud engineers who wish to use Kubernetes and Spinnaker for CI/CD operations.

By the end of this training, participants will be able to:

- Build on the Kubernetes platform to accelerate cloud targeted deployments.
- Integrate Spinnaker with Docker and Git for automating code to pipelines.
- Automate and manage CD pipelines with CI tool options.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at DevOps engineers who wish to automate IT infrastructure with Ansible and Puppet.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure and manage IT infrastructure.
- Build a pipeline for effective code deployment.
- Implement self-service infrastructure and application delivery.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at engineers who wish to use Spinnaker to frequently and continuously deploy software to AWS or Kubernetes.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Spinnaker for advanced operations.
- Integrate Spinnaker with existing continuous integration tools such as Jenkins.
- Understand Spinnaker's internal architecture and deployment workflow constructs.
- Create pipelines for deploying software on Kubernetes.
- Create pipelines for deploying software on AWS.
- Troubleshoot common Spinnaker issues.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at DevOps engineers who wish to use OpenShift and Jenkins to build, deploy, and manage container-based applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Build Jenkins pipelines in OpenShift.
- Automate the lifecycle management for containerized applications and cluster infrastructures.
- Orchestrate the deployment of CI/CD pipelines.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at DevOps engineers who wish to set up, deploy and manage a Git-based software deployment workflow for their Kubernetes applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Spinnaker and Terraform.
- Understand the benefits of GitOps over traditional CI/CD and Infrastructure-as-Code (IAC).
- Move away from maintaining scripts. Configure and execute well-defined deployment process.
- Apply best practices for cloud-native deployment, management, and monitoring.
- Recover deployments from partial failures without manual intervention.
- Create a GitOps strategy for application development.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at engineers who wish to deploy software applications to any of a number of environments, from traditional infrastructure, to Kubernetes clusters or serverless functions.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Pulumi.
- Declare cloud infrastructure using programming languages.
- Use Pulumi to deploy software using VMs, networks, and databases, as well as Kubernetes clusters and serverless functions.
- Deploy software to public, private, and hybrid cloud service infrastructures.
Weekend DevOps cursus, Avond DevOps training, Avond DevOps opleiding DevOps boot camp, DevOps instructeur geleid, Weekend DevOps training, Avond DevOps cursus, DevOps coaching, DevOps instructeur, DevOps trainer, DevOps training cursus, DevOps lessen, DevOps on-site, DevOps privé cursus, DevOps een op een training, DevOps op locatie, Weekend DevOps opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions