OpsGenie Training Courses

OpsGenie Training Courses

Lokale instructeur geleid live OpsGenie opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

OpsGenie Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Atlassian OpsGenie is een incidentmanagementplatform voor het monitoren van kritische waarschuwingen. Het is een cloud-gebaseerde service die wordt geïntegreerd met monitoring tools om on-call notificaties te beheren en de snelheid van reactie te versnellen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op DevOps ingenieurs die Atlassian OpsGenie willen gebruiken om kritische waarschuwingen te monitoren en incidenten met snelle responstijden te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Stel en installeer OpsGenie. Begrijp de kenmerken, architectuur en voordelen van OpsGenie. Beheer on-call schema's, waarschuwingen, kennisgevingen en antwoorden met behulp van OpsGenie. Leer hoe je OpsGenie kunt integreren met bestaande IT-tools om werkstromen te stroomlijnen. Gebruik moderne hulpmiddelen en technieken om incidenten te beheren en samenwerking mogelijk te maken.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende OpsGenie cursussen

Weekend OpsGenie cursus, Avond OpsGenie training, Avond OpsGenie opleiding OpsGenie boot camp, OpsGenie instructeur geleid, Weekend OpsGenie training, Avond OpsGenie cursus, OpsGenie coaching, OpsGenie instructeur, OpsGenie trainer, OpsGenie training cursus, OpsGenie lessen, OpsGenie on-site, OpsGenie privé cursus, OpsGenie een op een training, OpsGenie op locatie, Weekend OpsGenie opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions