MicroStrategy Training Courses

MicroStrategy Training Courses

Local instructor-led live MicroStrategy training courses in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MicroStrategy Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
MicroStrategy is een business intelligence-platform (BI) dat tools biedt voor het maken van visualisaties, interactieve dashboards, geautomatiseerde rapporten, enz. Het biedt een reeks ontwikkelingstools, zoals SDK's, om analyses aan te passen en te integreren met andere applicaties.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beginnende tot gevorderde MicroStrategy architecten die schema's willen ontwikkelen, verandermanagement willen gebruiken en modelleringstools willen gebruiken om de ontwikkelingscyclus van MicroStrategy apps te beheren.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de concepten en architectuur van data warehousing volledig. Begrijp hoe u analyses, desktopobjecten en schema's gebruikt. Bouw en onderhoud MicroStrategy projecten.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
MicroStrategy is een business intelligence (BI) en visualisatietool voor het analyseren van big data. MicroStrategy wordt gebruikt door bedrijven zoals Netflix, eBay en Adobe . In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze MicroStrategy kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende gegevensbronnen en vervolgens rapporten en dashboards te genereren voor analyse. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer MicroStrategy
 • Gebruik MicroStrategy om voorspellende analyses uit te voeren op grote gegevenssets
 • Access en analyseer gegevens uit datawarehouses, Excel bestanden en Apache Hadoop
 • Maak uitgebreide rapporten en dashboards
Publiek
 • Business Intelligence Professionals
 • Gegevensanalisten
 • ETL-ontwikkelaars
 • Big Data professionals
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie
 • Veel oefeningen en oefenen
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
MicroStrategy is een business intelligence (BI) platform voor het creëren van visualisaties, interactieve dashboards, geautomatiseerde rapporten, enz. Het biedt een reeks ontwikkelingstools, zoals SDK's, om MicroStrategy analyse aan te passen en te integreren met andere toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die MicroStrategy willen gebruiken om te bouwen, aanpassen en MicroStrategy analyses in web- en mobiele toepassingen via REST APIs en SDK's. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van aangepaste apps met MicroStrategy. Begrijp de MicroStrategy kenmerken, architectuur en kernprogrammeringsconcepten. Leer hoe u de MicroStrategy Web API's en SDK's kunt gebruiken om analytische toepassingen aan te passen. Integreren MicroStrategy functionaliteiten in web en mobiele toepassingen. Execute RESTful API-bevelen om MicroStrategy met externe toepassingen in te voeren. Krijg enkele tips over hoe u problemen op te lossen en coderingsproblemen op te lossen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming MicroStrategy Courses

Weekend MicroStrategy cursus, Avond MicroStrategy training, Avond MicroStrategy opleiding MicroStrategy boot camp, MicroStrategy instructeur geleid, Weekend MicroStrategy training, Avond MicroStrategy cursus, MicroStrategy coaching, MicroStrategy instructeur, MicroStrategy trainer, MicroStrategy training cursus, MicroStrategy lessen, MicroStrategy on-site, MicroStrategy privé cursus, MicroStrategy een op een training, MicroStrategy op locatie, Weekend MicroStrategy opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions