Kibana Training Courses

Kibana Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Kibana-trainingen demonstreren via handson-oefeningen hoe Elasticsearch en Kibana moeten worden opgezet, beheerd en bediend Kibana-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Kibana Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training is bedoeld voor systeembeheerders die een ELK-stack willen opzetten ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Merk op dat minimaal 3 deelnemers nodig zijn om deze cursus te laten lopen. De training begint met een bespreking van ELK-architectuur en -functionaliteit en gaat vervolgens over naar live lab-implementatie en -oefening. Praktische oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in praktijk te brengen terwijl ze feedback ontvangen over hun voortgang.
  Formaat van de cursus
  • Grote nadruk op live oefenen
  • De meeste concepten worden geleerd door oefeningen en hands-on implementatie en implementatie
  14 hours
  deze training introduceert Kibana aan de gebruikers van Elasticsearch. Kibana is een open source Analytics en visualisatie platform ontworpen om te werken met Elasticsearch. U gebruikt Kibana om gegevens te zoeken, weer te geven en te gebruiken die zijn opgeslagen in Elasticsearch indices. U eenvoudig geavanceerde gegevensanalyse uitvoeren en uw gegevens in verschillende grafieken, tabellen en kaarten visualiseren. Kibana maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden gegevens te begrijpen. Zijn eenvoudige, browser-gebaseerde interface stelt u in staat om snel dynamische dashboards te maken en te delen die veranderingen in Elasticsearch queries in real time weergeven.

  Last Updated:

  Aankomende Kibana cursussen

  Weekend Kibana cursus, Avond Kibana training, Avond Kibana opleiding Kibana boot camp, Kibana instructeur geleid, Weekend Kibana training, Avond Kibana cursus, Kibana coaching, Kibana instructeur, Kibana trainer, Kibana training cursus, Kibana lessen, Kibana on-site, Kibana privé cursus, Kibana een op een training, Kibana op locatie, Weekend Kibana opleiding

  Cursussen met korting

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions