Jenkins Training Courses

Jenkins Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Jenkins-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe een Jenkins continu integratiesysteem moet worden opgezet (ook wel continue builds, continue release, continu testen, enz. genoemd). Jenkins-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. Jenkins-trainingscursussen behandelen Jenkins Continuous Integration voor Agile-testen met behulp van Java, .Net, Javascript en andere talen. Interactie tussen instructeur en deelnemers wordt aangemoedigd. Praktijkvoorbeelden worden besproken en specifieke kwesties en vragen worden behandeld en opgelost in de klas. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Jenkins Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Jenkins Advanced is ontworpen voor personen die op zoek zijn naar diepgaande kennis en geavanceerde technieken in Jenkins-automatisering.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op locatie) behandelt geavanceerde Jenkins configuraties, beveiliging en schaaltechnieken, en is gericht op DevOps-ingenieurs en software-architecten die expertise willen opdoen in het aanpassen van Jenkins voor complexe softwareprojecten.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Optimaliseer Jenkins voor softwareprojecten op ondernemingsniveau. Implementeer geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Bouw complexe en schaalbare pijplijnen. Effectief problemen met installaties Jenkins oplossen en onderhouden.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Jenkins is een krachtige open-source automatiseringsserver die wordt gebruikt voor het bouwen, testen en implementeren van software.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op locatie) behandelt de fundamentele concepten en het gebruik van Jenkins, en is gericht op softwareontwikkelaars en DevOps-ingenieurs die taken willen opzetten Jenkins, creëren en configureren, en belangrijke aspecten willen automatiseren. van het softwareontwikkelingsproces.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de principes van continue integratie en continue levering (CI/CD). Installeer en configureer Jenkins voor softwareautomatisering. Creëer en beheer Jenkins taken voor het bouwen en testen van applicaties. Zet geautomatiseerde pijplijnen op en pas deze aan voor software-implementatie.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
This course provides training for handling testing projects using Selenium test suite and continuous testing with Jenkins. Intended Audience:
 • Software test engineers
 • Software developers involved in agile development
 • Release managers
 • QA engineers
At the end of Selenium training the delegates will be able to:
 • Use Selenium test suite effectively in real projects
 • Use Selenium for cross browser testing
 • Distribute the tests using Selenium Grid
 • Run regression Selenium tests in Jenkins
 • Prepare test reports and periodict reports using Jenkins
14 hours
Continuous Integration (CI) is een ontwikkelpraktijk waarbij ontwikkelaars wijzigingen in hun code zo vaak mogelijk samenvoegen om fouten snel te detecteren en te lokaliseren. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Continuous Integration voor Java Script terwijl ze doorgaan met het opzetten van een Continuous Integration-proces voor een Java Script-project. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van continue integratie
 • Bouw hun eigen Continuous Integration-systeem voor hun Java Script-projecten
Publiek
 • ontwikkelaars
 • IT-professionals
 • DevOps ingenieurs
 • Business
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Deze cursus richt zich op praktische implementatie en tooling. Het veronderstelt een goede kennis van theoretische principes (zie DEVOPS-cursus) omdat het zich richt op de nieuwste tools en methoden voor het implementeren van DevOps principes.
14 hours
Jenkins is een open source automatiseringsserver voor continue integratie en continue levering (CI / CD). Docker is een serviceplatform voor het leveren van software in containers. Jenkins en Docker optimaliseren en vereenvoudigen samen het CI / CD-proces door betrouwbaardere implementatie- en testomgevingen mogelijk te maken. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op DevOp-ingenieurs die het CI / CD-proces met Docker en Jenkins willen optimaliseren en vereenvoudigen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Automatiseer codelevering en pijplijnimplementatie met Jenkins .
 • Bouw een applicatie met Docker en Docker File.
 • Configureer verificatieopties om de beveiliging te verbeteren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Jenkins is een open-source continue integratietool geschreven in Java . Het is een servergebaseerd systeem dat wordt uitgevoerd in een servlet-container zoals Apache Tomcat . Jenkins ondersteunt een aantal Software Configuration Management (SCM) -hulpmiddelen, waaronder CVS, Subversion, Git, Perforce en Clearcase, onder anderen. Het is zeer scriptbaar en biedt ondersteuning voor Apache Ant, Apache Maven , shell-scripts en Windows-batchopdrachten. Deze door een instructeur geleide, live training behandelt de concepten, tools en technieken die nodig zijn om een continue integratie van uw softwareprojecten in een Agile omgeving uit te voeren. Deelnemers voeren tijdens de cursus een aantal praktische oefeningen uit om hun kennis in reële situaties toe te passen. Interactie tussen instructeur en deelnemers wordt aangemoedigd. Real-world cases worden besproken en specifieke problemen en vragen worden in de klas behandeld en opgelost.
  Indeling van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
  14 hours
  Jenkins 2 is een automatiseringsserver met nieuwe functies voor het bouwen van end-to-end CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) pijpleidingen. Het breidt Jenkins verder dan alleen continu integratie (CI). Jenkins 2 brengt de mogelijkheid voor continu levering (CD) uit. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die Jenkins 2 willen gebruiken om pipelines te bouwen die het proces van het verplaatsen van een applicatie van ontwikkeling naar productie automatiseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en configureren Jenkins 2. Adopteer een declaratieve script benadering om elke stap van het software-opbouw- en implementatieproces te definiëren. Automatisch genereren app builds wanneer de software wordt gecontroleerd in een versie controlesysteem. Automatisch stoppen met het compileren, testen en verpakken van een software-applicatie. Snel reageren op meldingen en berichten wanneer de dingen verkeerd gaan. Installeren van extra plugins om uit te breiden Jenkins.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  14 hours
  Wanneer ontwikkelaars eindigen met het schrijven van een stukje code, integreren ze vaak hun code in een applicatie, kopiëren de applicatie in een map, uitvoeren de applicatie-installer, vervolgens initialiseren ze de applicatie om te controleren of het als verwacht loopt. Deze handmatige benadering schaalt niet erg goed, is vervelend, zeer foutloos en biedt geen mechanisme voor het volgen van veranderingen tijdens het proces. Een betere aanpak zou zijn om het proces te automatiseren met behulp van Continuous Integration. Continuous Integration verwijst naar de processen, hulpmiddelen en infrastructuur die nodig zijn om de bouw, de implementatie en het testen van software-applicaties te automatiseren. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe een traditionele, handmatige (of semi-handmatige) benadering van software implementatie te veranderen in een agile, Continuous Integration (CI) een gebruik Jenkins. Deelnemers uitvoeren een reeks hands-on, live-lab oefeningen gedurende de cursus, hun nieuwe kennis toepassen op verschillende softwareontwikkeling en deployment problemen elke stap van de weg. De interactie tussen de instructeur en de deelnemers wordt aangemoedigd. Real-world gevallen worden besproken en specifieke kwesties en vragen worden behandeld en opgelost gedurende de training. De training is vooral gericht op de ontwikkeling van.net-applicaties.   Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeren en configureren Jenkins voor.net applicatieontwikkeling Gebruik Jenkins voor het automatiseren van het proces van het in- en integreren van.Net-broncode in een code-reserve Gebruik Jenkins om het proces van het downloaden, compileren en implementeren van een applicatie naar een release server te automatiseren Integreren Jenkins met andere softwareontwikkelingstools zoals issue tracker en
  Het publiek
   .net ontwikkelaars bouwen ingenieurs QA ingenieurs Projectmanagers Release Managers [ 1 ] Ingenieurs
  Format van de cursus
   Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
  Opmerking
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  Jenkins is een opensource continuous integration (CI) tool geschreven in Java Maven is een build automation tool voor Java-projecten Samen kunnen ze worden gebruikt om continue builds uit te voeren die bijvoorbeeld omvatten: de uitvoering van JUnit-tests wanneer een nieuwe code is vastgelegd, de implementatie van deze builds voor productie en het plannen van deze taken op strategische tijdstippen van de dag, bijvoorbeeld middernacht Deze tools en processen vormen een DevOps-benadering voor de ontwikkeling en implementatie van software en zijn populair in Agile-ontwikkeling In deze live training met instructeur beginnen de deelnemers met een inleiding tot DevOps, versiebeheer en automatiseringsscripts, en gaan vervolgens verder met handson-oefeningen, leren hoe Jenkins en Maven in een live-labomgeving te installeren, configureren en implementeren Publiek ontwikkelaars Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  21 hours
  Jenkins X is een verzameling hulpmiddelen voor het automatisch maken en implementeren van continu integratie en continu levering (CI/CD) pijpleidingen in een Kubernetes cluster. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruik maken van Jenkins X om geautomatiseerde, cloud-ready CI/CD pipelines op Kubernetes te maken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en configureren Jenkins X. Code-resilient CI/CD pipelines met een versatile DSL (Domain Specific Language). Creëer CI/CD pipelines die gebruik maken van populaire technologieën zoals GitHub, Kubernetes en Docker containers. Combineer Jenkins X met andere populaire hulpmiddelen zoals Helm, Prow en Skaffold. Ontplooi toepassingen in elke omgeving, of het nu gaat of op voorraad.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  14 hours
  Jenkins is een open-source automatiseringsserver voor continu integratie en continu levering (CI/CD). OpenShift is een containerisatieplatform voor het beheren van infrastructuur op de cloud of on-premise. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op DevOps ingenieurs die gebruik willen maken OpenShift en Jenkins om containergebaseerde toepassingen te bouwen, te implementeren en te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Bouw Jenkins pipelines in OpenShift. Automatiseren van het levenscyclusbeheer voor containereerde toepassingen en clusterinfrastructuur. Orkesteren van de oprichting van CI/CD-pijplijnen.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  35 hours
  Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en configureren Maven. Automatische test met gebruik Selenium Het beheer GIT Integratie voortdurende integratie
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

  Last Updated:

  Upcoming Jenkins Courses

  Weekend Jenkins cursus, Avond Jenkins training, Avond Jenkins opleiding Jenkins boot camp, Jenkins instructeur geleid, Weekend Jenkins training, Avond Jenkins cursus, Jenkins coaching, Jenkins instructeur, Jenkins trainer, Jenkins training cursus, Jenkins lessen, Jenkins on-site, Jenkins privé cursus, Jenkins een op een training, Jenkins op locatie, Weekend Jenkins opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions